- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.041
Evet park yatakları sevemedim gitti. Belki kullanışlıdır belki ben önyargılıyımdır ama o naylonumsu görüntüleri beni irrite ediyor nedense :)
kızlar şincik bişey soriciimmm ben ilk doğumda hastane odası süsleme bebek şekeri falan hiçbişey yapmadım,
ama buna hevesleniyorummm şimdi normal doğumda sancımız geldiiii hastaneye geldik diyelim o ara telaşla o kapıyı odayı vs kim süsleyecek biz doğum yaparken bekleyenler mi ???:26::26::26::26:
BEN YAŞLILARA ENGELLİLERE HAMİLELERE YER VERİLMEMESİNİ ÇOK BÜYÜK TERBİYESİZLİK OLARAK GÖRÜYORUM ÇOK KIZDIM ŞU AN.bir de bu üniversite otobüsü olunca düşün nasıl bir kalabalık! valla ininceye kadar bişey demedim ama inmeye yakın bi yerde (ki artık karnıma sinsi sinsi bakmasına dayanamadığım için) "sanırım lohusasın , canım benim yaa haklısın benden daha çok ihtiyacın vardı orda oturmaya" dedim. kıpkırmızı oldu. ama halen sinirliyim... birde koooskocaman yazı var orda bu kısım hamile,yaşlı ve engellilere ayrılmıştır diye. onlarda haklı zeka özürlü olmakta bir engel bence...
Arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum. Lütfen bi akıl verin. Gece rüyamda bile bebek karyolası park yatak için mağaza geziyordum.
Ben aklımda 4 model var sizce en kullanışlısı hangisi ???
1. model...Park Yatak....
Eki Görüntüle 674530
Özellikleri:
-2 katlı olması, bebek ayaklanınca alt kata geçirme imkanı
- tekerlekli
- müzikli titreşimli, alt değiştirme tablası var
- Sallanabilir
-Katlanıp çantasıyla kaldırılabilir
-170 lira
-AMA ÇADIR GİBİ görünüyor diye aklımı karıştırdı mobilya kullanan arkadaşlarım. İlk çocuğun niye özenmiyorsun diyorlar.Onlar öyle diyince hak verdim valla.
2. Model...... Asansörlü Çekmeceli Beşik... Belis marka
Eki Görüntüle 674539
Özellikleri
- Çekmeceli
- Asansör korkuluklu
-Sallanabilir
- Beyaz renk (Beyaza bayılıyorum)
- 380 lira
- katlanıp kaldırılamıyor tabiii
-2 katlı değil. Bebeğin korkuluklardan atlama ihtimali var...
3. Model Izgara tip beşik.......İKEA
Eki Görüntüle 674549
Özellikleri:
- Park beşik gibi 2 katlı. Bebek büyüyünce alt kata geçirilebiliyor.
- Çocuk üstten atlama cambazlığına eriştiğinde kenarlardan biri çıkarılabiliyor. Çocuğun çıkması için bir alan kalacak kadar yer bırakıp ikea nın korkuluklarından biri takılabiliyor.
- Katlanıp kaldırılamıyor tabii
-Beyaz renk...
-300 lira
- Malesef sallanmıyor
4. model ... Izgara tip beşik..... Aykaç bebe
Eki Görüntüle 674559
Özellikleri:
- Park beşik gibi 2 katlı. Bebek büyüyünce alt kata geçirilebiliyor.
-Sallanabiliyor
-175 lira
- Katlanıp kaldırılamıyor tabii
- Tek renk. Beyaz rengi yokmuş malesef
- Korkulukları çıkmıyor
Mobilyada 4. modele aklım daha yatkın. Uygun boyayla boyatıp şeffaf vernikle kaplatsam. Bembeyaz olsa... Mobilyacı ya da çocuk büyüyünce bir tarafını çıkarttırsam... Ayak ucunu mesela ... Nasıl olur???? Olur mu???
Fikir verin lütfen...
ne güzel herkes hevesle bişeyler bakıyor,alıyor...ben hala o modda değilim yaşadıklarımdan dolayı....
Hastaneyle hiç konuştunmu canım oda süslemesini? Birçok özel hastanede yapıyorlar doğum ücretine dahil diyorlar. Ha yoksa da hastane için çok bişeye gerek yok birkaç balon biraz tül yeter... Hem senin büyük kızın yardım eder kız :)
Evet size alınacakların listesini getirdim :)) Hemen doğunca alınmayacak olanlar var tabi, onları da unutmamak için yazdım.
bende senin gibi bir liste yaptım kendime çoğu bitti listeyle alışveriş yapmak çok iyi oluyor sadece odası kaldı bizim biraz hızlı gittikodasıda inşallah tayin açıklanıp taşınınca alınacak bize dua edin kızlar istediğimiz tayin yeri çıksın diye
kılar bu arada gitti gidiyordan alışveriş yapanlarda memnundu bu bebk şekeri süsleme için fiyatlarda uygun demişlerdi bir bakın isterseniz
Annelerrr, bakın 5 yaşında ki erkek yeğenim ne almışTeyzecim gözlerini kapat süpriz yapıcam dedi, görünce ben sorduğu soru, beğendimi kardeşim nisa dedi :) Göbeğimi seviyor, vedalaşırken onu da öpücem diyip göbeğimi öpüyor Açıkcası küçükten büyükleri utandıracak davranış
oyyy yerim ben onu yaa. inşallah büyüyünce de böyle kibar ve düşünceli olur. işte yetiştirme ile alakalı bi erkeğin kişilik gelişimi. güle güle kullan canım
yerim onu ben kuzenine hediyede alırmış sıpa
Doum Fotorafçs - ÇSEREN'N BEBEKLER .:. Doum fotoraflar ve bebek fotoraflar .:. DOUM FOTORAFÇISI kızlar şu siteye bi bakın fotoları görünce ağladım. aradım tebrik ettim. istanbulda yaşayan ve fotoğraf çektirmeyi düşünenler çok şanslı.
Hepsine baktım öyle güzel ki fotoğraflar... Çok çok özendim. Malesef buralarda böyle imkanlar yok. Ne şanslı iyi bir fotoğrafçıyla doğum yapacak olanlar
yeter daaaa habire stres habire stres bebişin de üzülüyor annesiii accık gül gariiii:13:
Canım söyleyeceklerimi seni incitmeden nasıl söylerim bilmiyorum ama deniycem çünkü günlerdir hep karamsar seyler yazıyorsun . Bir kere bende su an hayatımın en sıkıntılı zamanını yasıyorum her gun günlerce ağlıyorum ama arkasından hemen gözyaşlarımı silip canım bebeğim en yüce emanetimi düşünüp kendimi toparlıyorum bunu yapmaya mecburum çünkü artık ben bir anneyim ve dünyadaki hic kimse bir anne kadar güçlü olmak zorunda değil bunu asla unutma . Yaşadıkların sana çok ağır geliyor olabilir bunu yargılayacak değilim insanlar farklı olaylara farklı duygusal tepkiler verir ama bir an kendine dışardan bak ve ben ne icin kimler icin en harika dönemini bunalım ile geçiriyorum diye sor sen istemezsen kimse senin iyi olmanı istemez ve kendini ve bebeğini düşünmezsen baskalarından bunu beklemeye hakkın yok. Eğer kendi basına basedemiyorsan muhakkak yardım almalısın ben çok ağır bir depresyonu kısa sürede böyle düşünerek ve doktor yardımı ile atlattım. Denemeye deger... Umarım seni kirmamisimdir tatlım niyetim bu değil biliyorsun
bnce bu moddan cık artık.ben bu aralar o kadar sorunlar yasıyorumkı ama kendımı uzmuyorumm cnku ben anneyım artık ve sorumlu oldugum bana baglı mınıcık bı can var...onu uzmeye hakkım yok ve bana guc verıyo ben buna ınanaıyorum..sennde aradıgın guc ıcınde bnce ..o mınıcık bebegıne yazık cnm sana baglı ...bu ruh halınden cık artık yada bı yardm al bu kotu bıse degı ıcınden cıkamıyosan bska bı fıkır konusmak rahatlatr senı...kendıne ugraslar bul kafanı dagıt gez toz alısverıs yap ama artık kendınıde bebegınıde uzme cnm ynlıs anlama bnı...bn sdece tavsıye verıyorum cnku hepımz bırbırımze yardm ıcın bısılerı paylasmak ıcın burdayzz
BEN YAŞLILARA ENGELLİLERE HAMİLELERE YER VERİLMEMESİNİ ÇOK BÜYÜK TERBİYESİZLİK OLARAK GÖRÜYORUM ÇOK KIZDIM ŞU AN.nedir bu insnaların derdi ya yanı başlarında başımız dönsün bayıllaım falan mı istiyorlar. çok duyarsız oldu insnalar biz mi öğretemiyoruz onlar mı anlamıyor inan anlamıyorum. kadınlar hele daha bir duyarsız olduk inanın otobüste erkek yolcular bile daha çok yer veriyor her seferinde ama kadın yolcu salak salak suratıma bakıyor hem cinsimiz bizi anlamıyor mu gıcıklığına mı yapıyorlar anlamadım ben
herkesin yaşadıkları kendine ağır geliyor ve hamile olduğumuz için daha hassas olup daha çok üzülüp daha çok ilgi bekliyoruuz. amaaaa lütfen artık toparlamaya seni düşünüp sevmeyenler için kendini üzmemeye çalış belki elinde değil ama en azından dene. bence bebeğin için ufakda olsa birşeyler yapmaya başlarsan ianan daha çok mutlu olup onun gelişinden başka birşey düşünmemeye başlayacaksın. kayınvalidenlerdi sanırım seni üzen hangimizi üzmeyip deli etmiyorlar ki ne yapalım onları umursammayıp biz onlar ıgıcık etmeyi öğreneceğiz yapacak birşey yok. eşin nerde bilmiyorum ama ona sıkı sıkı sarıl onu al doktora götür bebeğini canlı görsün eminim herşey daha güzel olacak bak.hepimizin sorunları var öenmli olan karamsar olmayıp üstesinden gelebilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?