2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet park yatakları sevemedim gitti. Belki kullanışlıdır belki ben önyargılıyımdır ama o naylonumsu görüntüleri beni irrite ediyor nedense :)

Canım bizimde ablamizdan kalan beşiğimiz vardı , kızların paylaştığı tarzda, mobilya ama oglusum cok yaramaz olduğu icin ilk denemede o beşikten aşağı uçtu :) ilk 6 ay filan yanımda küçük sallanan beşikte yatmıştı , hareketlenince o mobilya büyük beşiğe alayım dedim , yatakla yükselince bariyerleri beline ancak ulaştı ve kafa üstü yere indi , oyuzden park yatak almak zorunda kaldım , simdi yatak kismi yere cok yakın , kapı gibi de bi yeri var kendi girip çıkıyor , portatif birde.
Tek sıkıntısı o mobilya beşik yataklar gibi sallanmıyor

Hastaneyle hiç konuştunmu canım oda süslemesini? Birçok özel hastanede yapıyorlar doğum ücretine dahil diyorlar. Ha yoksa da hastane için çok bişeye gerek yok birkaç balon biraz tül yeter... Hem senin büyük kızın yardım eder kız :)

BEN YAŞLILARA ENGELLİLERE HAMİLELERE YER VERİLMEMESİNİ ÇOK BÜYÜK TERBİYESİZLİK OLARAK GÖRÜYORUM ÇOK KIZDIM ŞU AN.nedir bu insnaların derdi ya yanı başlarında başımız dönsün bayıllaım falan mı istiyorlar. çok duyarsız oldu insnalar biz mi öğretemiyoruz onlar mı anlamıyor inan anlamıyorum. kadınlar hele daha bir duyarsız olduk inanın otobüste erkek yolcular bile daha çok yer veriyor her seferinde ama kadın yolcu salak salak suratıma bakıyor hem cinsimiz bizi anlamıyor mu gıcıklığına mı yapıyorlar anlamadım ben

canım bende park yatak istiyorum bana çok kullanışlı geliyor hele benim gibi yıllık izni olup aileden uzakj olanlara hem tatilde hem izinde daha pratik geliyor. o yüzden park yatak alıcam odasınada bir büyük tekli karyola park yatak birde dolap ile şifonyer koyacağım

ne güzel herkes hevesle bişeyler bakıyor,alıyor...ben hala o modda değilim yaşadıklarımdan dolayı....

herkesin yaşadıkları kendine ağır geliyor ve hamile olduğumuz için daha hassas olup daha çok üzülüp daha çok ilgi bekliyoruuz. amaaaa lütfen artık toparlamaya seni düşünüp sevmeyenler için kendini üzmemeye çalış belki elinde değil ama en azından dene. bence bebeğin için ufakda olsa birşeyler yapmaya başlarsan ianan daha çok mutlu olup onun gelişinden başka birşey düşünmemeye başlayacaksın. kayınvalidenlerdi sanırım seni üzen hangimizi üzmeyip deli etmiyorlar ki ne yapalım onları umursammayıp biz onlar ıgıcık etmeyi öğreneceğiz yapacak birşey yok. eşin nerde bilmiyorum ama ona sıkı sıkı sarıl onu al doktora götür bebeğini canlı görsün eminim herşey daha güzel olacak bak.hepimizin sorunları var öenmli olan karamsar olmayıp üstesinden gelebilmek

Annelerrr, bakın 5 yaşında ki erkek yeğenim ne almış Teyzecim gözlerini kapat süpriz yapıcam dedi, görünce ben sorduğu soru, beğendimi kardeşim nisa dedi :) Göbeğimi seviyor, vedalaşırken onu da öpücem diyip göbeğimi öpüyor Açıkcası küçükten büyükleri utandıracak davranış

Son düzenleyen: Moderatör:

yalnız kıskandım polii hee kız evlat olunca hakkaten böyle şeyler de olur tabi yardımı olur babişine

neyse biz de sizin hazır büyümüşleri alırız gelin olarak

oyyy yerim ben onu yaa. inşallah büyüyünce de böyle kibar ve düşünceli olur. işte yetiştirme ile alakalı bi erkeğin kişilik gelişimi. güle güle kullan canım

arkadaşlar bende doktora gittim bugün kızımı gördüm 372 gr 34,7 mm olmuş yarın ayrıntılı ultrason istediler 100 liraymıl izmirdeyim daha uygun fiyata yaptıran varmı acaba aramızda?

yerim onu ben kuzenine hediyede alırmış sıpa

kızlar şu siteye bi bakın fotoları görünce ağladım. aradım tebrik ettim. istanbulda yaşayan ve fotoğraf çektirmeyi düşünenler çok şanslı.

Uzun zamandir ara sira girip baktigim ama forumlara yazmadigim bir yerdi burasi. Simdi kismetse agustosta ben de anne olucam ve araniza katilmaya, burdan bişeyler öğrenmeye ve bildiklerimi paylaşmaya geldim. Bundan sonra sık sık görüşmek üzere, sevgiler .. :)

Ayy ne güzel bir hediye vermiş yegenin harika :) Bende bugun bebişime biberon emzik süt pompası set ve bi kaç tulum aldım en zevkli alışverişlerimmm :)

Son düzenleme:
Hepsine baktım öyle güzel ki fotoğraflar... Çok çok özendim. Malesef buralarda böyle imkanlar yok. Ne şanslı iyi bir fotoğrafçıyla doğum yapacak olanlar

ben abarttım biraz ve doğum fotoğrafçılığına merak saldım bi kaç haftadır araştırıyordum ve bizim burada bu işi yapan kimse olmadığını öğrendim. doğum fotoğrafçılarıyla görüştüm ve biri hemen gel başla dedi şaka gibi. bir kaç kez senle girerim doğumlara işi öğrenirsin dedi. daha evvel fotoğrafçılıkla ilgili kısa bir eğitim almıştım,işe yabancı değilim aslında. perşembe günü görüşmemiz var ayyaayyyyy harikaaa ....

yeter daaaa habire stres habire stres bebişin de üzülüyor annesiii accık gül gariiii:13:

yok kırılmadım..yalnız şunu belirtmek isterim ki ben de güçlü olmak için bebeğimden destek alıyorum...bunun ben de farkındayım...hepinizin bu tür tepkiler vereceğini de tahmin etmiştim en son yazdığıma :) evet haklısınız insanları takmamam sadece bebeğimi düşünmem gerek ama benim hamileliğim başından beri çok zorlu geçti sanırım detayları bilmediğinizden...şu son yaşadıklarım devede kulak yani aslında...onlar sadece tuz biber ekti,zaten zayıflamış olan moralimi iyice bozdu o kadar...neyse uzun uzadıya anlatacak durumda değilim zaten hiç halim yok çünkü,,unutmaya çalışıyorum o ilk 3 ayı..hastaneler,serumlar,sürekli kusmalar,7 kilo vermem ölümden dönmem vs...böyle söyleyince amaan neler var daha gibi düşünülebilir ama hiççç kolay şeyler yaşamadım..bu derece kötü olup bebeğini aldıranları duydum okudum..( hiperemesiz) neyse yaşamayan bilmez...

bütün bunlar geçti bitti derken üstüne bu son anlattığım olaylar geldi ve ben tam toparlıycakken tekrar yıkıldım..eşimden de gerekli desteği gördüğümü söyleyemem...evet yapıyor bişeyler elinden geldiğince ama benim kastettiğim onun sevgisi,ilgisi...işte bunu görmüyorum pek...neyse sizi de sıktım kusura bakmayın...haklısınız hepiniz en hevesli zevkli döneminizdesiniz bense sizi bunaltıyorum :) Allah büyük elbet bunlarda geçer........

teşekkürler...dediğim gibi tavsiyelerinize kırılmıyorum..ve hak veriyorum...ben de aynen böyle yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince....

evet herkesin yaşadıkları kendine ağır geliyor...herkes yaşadığını biliyor...üstte özet şeklinde anlattım ama kesinlikle yaşadıklarımı karşılayamaz kelimelerim...doktora birlikte gidiyoruz hep zaten ama ne onun hevesi keyfi var doğru dürüst ne de benim...yaşananlar sadece beni değil onu da yıprattı belki de o yüzden bana yeterli ilgiyi gösteremiyor...hayal ettiğimiz gibi olmadı hiç bişey bu hamilelik vs...bunu kendisi de söylüyor...ama şans işte ne yapabilirim....benim gibi ağır geçiren bi sürü insan var...neyseki geçti...ama son yaşadıklarımızda dediğim gibi bizi çok yıprattı....onlarda da eşimin büyük hataları var..kendisi söylüyor bunu...çok yanlış şeyler yapmış,beni ailesine karşı çok yanlış aksettirmiş..neyse bunlar uzun hikayeler...umarım herşey daha güzel olur bundan sonra ne diyebilirim ki....

Allah büyük diyorum hep...

evet herkesin yaşadıkları kendine ağır geliyor...herkes yaşadığını biliyor...üstte özet şeklinde anlattım ama kesinlikle yaşadıklarımı karşılayamaz kelimelerim...doktora birlikte gidiyoruz hep zaten ama ne onun hevesi keyfi var doğru dürüst ne de benim...yaşananlar sadece beni değil onu da yıprattı belki de o yüzden bana yeterli ilgiyi gösteremiyor...hayal ettiğimiz gibi olmadı hiç bişey bu hamilelik vs...bunu kendisi de söylüyor...ama şans işte ne yapabilirim....benim gibi ağır geçiren bi sürü insan var...neyseki geçti...ama son yaşadıklarımızda dediğim gibi bizi çok yıprattı....onlarda da eşimin büyük hataları var..kendisi söylüyor bunu...çok yanlış şeyler yapmış,beni ailesine karşı çok yanlış aksettirmiş..neyse bunlar uzun hikayeler...umarım herşey daha güzel olur bundan sonra ne diyebilirim ki....

Allah büyük diyorum hep...

[/QUOTE]

ya eşin senle arasında yaşanan sorunları ailesine mi anlatıyor acaba? yoksa neden üstüne gelsinler bu kadar. zamanında benim eşimde aynı hatayı yaptı bende bi sürü sıkıntı yaşadım. karı koca kendi arasında olanları unutuyor ama aileler unutmuyor. hele ki bir erkeğe laf taşımak hiç ama hiç yakışmıyor! bildiğim tek bişey var eşler birbirini kollamalı. sen köpeğine hoşt dersen elalem taşlar bu kadar net...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…