- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #18.061
Hepsine baktım öyle güzel ki fotoğraflar... Çok çok özendim. Malesef buralarda böyle imkanlar yok. Ne şanslı iyi bir fotoğrafçıyla doğum yapacak olanlar
kızlar şincik bişey soriciimmm ben ilk doğumda hastane odası süsleme bebek şekeri falan hiçbişey yapmadım,
ama buna hevesleniyorummm şimdi normal doğumda sancımız geldiiii hastaneye geldik diyelim o ara telaşla o kapıyı odayı vs kim süsleyecek biz doğum yaparken bekleyenler mi ???:26::26::26::26:
arkadaşlar bende doktora gittim bugün kızımı gördüm 372 gr 34,7 mm olmuş yarın ayrıntılı ultrason istediler 100 liraymıl izmirdeyim daha uygun fiyata yaptıran varmı acaba aramızda?
Canım bizimde ablamizdan kalan beşiğimiz vardı , kızların paylaştığı tarzda, mobilya ama oglusum cok yaramaz olduğu icin ilk denemede o beşikten aşağı uçtu :) ilk 6 ay filan yanımda küçük sallanan beşikte yatmıştı , hareketlenince o mobilya büyük beşiğe alayım dedim , yatakla yükselince bariyerleri beline ancak ulaştı ve kafa üstü yere indi , oyuzden park yatak almak zorunda kaldım , simdi yatak kismi yere cok yakın , kapı gibi de bi yeri var kendi girip çıkıyor , portatif birde.
Tek sıkıntısı o mobilya beşik yataklar gibi sallanmıyor
kızlar şu siteye bi bakın fotoları görünce ağladım. aradım tebrik ettim. istanbulda yaşayan ve fotoğraf çektirmeyi düşünenler çok şanslı.
Canım peki bu park yatak normal bir arabanın bagajına sığabiliyor mu? Bebek arabası ve bavulla beraber?
evet ya bende aynı şeyi merak ediyordum çünkü bizim aileler farklı illerde olunca özellikle yazın hep yollarda oluyoruz.
Bu arada bizim cinsiyet biraz kafamızı karıştırdı.Geçen haftalarda doktorum ağzından kaçırmıştı ya hani oğlan diye bu Drda kıza benziyor demesin mi? Sonra kadındoğumcuma gittim ona söyledim o da dizlerini çekmiş bacak arasını göremiyorum dedi.Güler misin ağlar mısın artık:))) Sonra iyice baktı bir çıkıntı görüyorum bu erkek dedi.Şimdi ben kime inanayım bilemiyorum.Bizim bebek gerçekten sürpriz yapacak galiba.Ben de sinirlendim bu nasıl iş diye doktora da çıkıştım.İkisi de uzman ben hangisine inanacağımı şaşrmış durumdayım.Yarabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Amin
Bende en çok idil baby de olan hastane çıkışını beğendim şimdiye kadar sanırım bende onu alicam :) hoş biraz pahalı ama sanırım 180 tl idi
kızlarrrr ACİLLLL ya bebişime benim bebeklik yeleklerim süveterlerimi çıkarmış annnem ama hafıf sarartılar var üzerinde bunları yıkıyıcam makınada ama hangi ayarda yıkayayım sentetıklermı? yünlülermi ? hasas ipeklerdemi? hangı ayar da yıkayayım nasıl yıkıyımm :26::92:
Canım peki bu park yatak normal bir arabanın bagajına sığabiliyor mu? Bebek arabası ve bavulla beraber?
İdil bebeden 20 parça hastane çıkışını 97 tl ye aldım İstanbul beykent te kapatıyorlarmış gerçekten çok indirim yapmışlardı. İstanbul daysanız bakın derim
Katlanıyor bizimki, sırt çantası gibi bisey oluyor , kendi çantası var
Ben icine birde normal küçük yayli yatak koydum ama onu taşımasan da olur yatak yorgan bişeyler ayarlanir icine
Önemli olan ve avantajlı tarafı bariyer kısmı yuksek olduğu icin düşmelerden koruyor, bebek daha kucukken kapı gibi fermuarli yerinide kapat içerde oynasın Dursun , bizimki simdi büyüdü kenarlardan atlayabiliyor :)
Ya kızlar bugün yatak modelleri paylaşmıştım. farklı bi model daha buldum. sizin de fikrinizi almak isterim.
4. model buydu.
katlanmıyor.
park yataklar gibi 2 katlı
sallanabiliyor
175 lira
Baby Tech 270 Ahşap Bebek Beşiği 70x130 Naturel Baby Tech
bu da 5. model
katlanabiliyor
park yataklar gibi 2 katlı
sallalnabiliyor
tekerlekli
paket içinde :
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent
Yastık
Üst Kademede Kullanmak İçin Yan Koruma var
toplam 700 lira...
Nasıl sizce??? çok mu pahalı? paket içeriğine göre fiyatlar normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?