2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

policiim sanırım seninle aynı şeyleri düşünüyoruz
bende kızımda hiçbirsey yapamamıştım
daha yeni tayinimiz çıkmıştı,kimseyi tanımıyordum doğrusu pek hevesimde yoktu
birde doğuma giderken yanımda sadece eşim olduğu için süsleme filan hiç aklıma gelmedi
biz bir yandan doğuma gidiyoruz bir yandan da ben eşimi sakinleştiriyorum
'tamam sakin ol ben iyiyim' demekten kendi acımı unuttum

bu sefer ALLAHIN izni ile herşeyimi en ince ayrıntısı ile hazırlıcam inşallah
ama bu seferde kızıma yapamadığım şeyleri oğluma yapınca kendimi kötü hissedicem gibi geliyor yaaa
canım kızım beniiimmmm ölürüm ben onaaa

Ya kızlar bugün yatak modelleri paylaşmıştım. farklı bi model daha buldum. sizin de fikrinizi almak isterim.

model buydu.
katlanmıyor.
park yataklar gibi 2 katlı
sallanabiliyor
175 lira

Baby Tech 270 Ahşap Bebek Beşiği 70x130 Naturel Baby Tech

bu da 5. model
katlanabiliyor
park yataklar gibi 2 katlı
sallalnabiliyor
tekerlekli
paket içinde :
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent
Yastık
Üst Kademede Kullanmak İçin Yan Koruma var

toplam 700 lira...

Nasıl sizce??? çok mu pahalı? paket içeriğine göre fiyatlar normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar neler paylaşmışsınız nelerrrr ayy çok güzeeel hepsiii ben daha hiç bişe almadımalacam en kısa zamanda ama:)bugünde çok yoğundum giremedim bakalım bebişimiz napmış ki:))

arkadaşlar bende doktora gittim bugün kızımı gördüm 372 gr 34,7 mm olmuş yarın ayrıntılı ultrason istediler 100 liraymıl izmirdeyim daha uygun fiyata yaptıran varmı acaba aramızda?

maşallah kızına benimde kızım olacak :)
kaç haftalık seninki takvim yapmamışsın....
bende izmirdeyim benim detaylı usg 24. haftanın içindeyken çekilecek bu sebeple fiyatını daha bilmiyorum.... cd vereceklerse 100 lira verilir... başka yerlerede sormak lazım benimki izemarda yapılacak...

Canım peki bu park yatak normal bir arabanın bagajına sığabiliyor mu? Bebek arabası ve bavulla beraber?

evet ya bende aynı şeyi merak ediyordum çünkü bizim aileler farklı illerde olunca özellikle yazın hep yollarda oluyoruz.

Bana biraz zor sığar gibi geliyor. Çünkü daha bebeğin eşyaları olacak, bizim bavullar zaten tabut gibi, bebek arabası vs. Tecrübeli annelerden öğrenmek lazım. Ya da park yatağı taşımak için arabayı değiştirmek lazım

kızlarrrr ACİLLLL ya bebişime benim bebeklik yeleklerim süveterlerimi çıkarmış annnem ama hafıf sarartılar var üzerinde bunları yıkıyıcam makınada ama hangi ayarda yıkayayım sentetıklermı? yünlülermi ? hasas ipeklerdemi? hangı ayar da yıkayayım nasıl yıkıyımm :26::92:

Canım şimdiye kadar belli olması gerekmiyor muydu? Ben 16. haftada öğrendim :) Bende de göstermiyordu, dr pıt pıt ittirince şekil değiştirdi ve böylece öğrenebildik
Gönlünüzden geçen sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah güzel anniş :)

Bende en çok idil baby de olan hastane çıkışını beğendim şimdiye kadar sanırım bende onu alicam :) hoş biraz pahalı ama sanırım 180 tl idi

İdil bebeden 20 parça hastane çıkışını 97 tl ye aldım İstanbul beykent te kapatıyorlarmış gerçekten çok indirim yapmışlardı. İstanbul daysanız bakın derim

30 derecede yünlüler kısmında yıkaman gerekiyor sanırım. Ama o sarartılar geçer diye pek umutlanma. Sandık lekesi denir ya hani öyle lekeler pek çıkmıyor. Umarım seninkiler çıkar. Kolay gelsin

Canım peki bu park yatak normal bir arabanın bagajına sığabiliyor mu? Bebek arabası ve bavulla beraber?

Katlanıyor bizimki, sırt çantası gibi bisey oluyor , kendi çantası var
Ben icine birde normal küçük yayli yatak koydum ama onu taşımasan da olur yatak yorgan bişeyler ayarlanir icine
Önemli olan ve avantajlı tarafı bariyer kısmı yuksek olduğu icin düşmelerden koruyor, bebek daha kucukken kapı gibi fermuarli yerinide kapat içerde oynasın Dursun , bizimki simdi büyüdü kenarlardan atlayabiliyor :)

İdil bebeden 20 parça hastane çıkışını 97 tl ye aldım İstanbul beykent te kapatıyorlarmış gerçekten çok indirim yapmışlardı. İstanbul daysanız bakın derim

Su beyaz ve pembe 2 renk olan kurdelali model mı 97 lira çok iyiymis cidden beykent ne tarafta kalıyordu mağaza adı yada tarifi verebilirmisin rica etsem

Ooo iyiymiş o zaman canım yaa. O hani içine konan yükseltme kısmı var ya onu götürmesek de oluyor dimi. Hani o en alt kısma yatırsak? Her ne kadar hoşlanmasam da bebek rahat edecekse seve seve alırım yani. Özellikle seyahat için. Gidilen yerde içine yorgan serilip yatırılır dediğin gibi. Ben zaten oda takımı alırken karyolayı da park yatak gibi derin almak istiyorum canım. Umarım aradığımı bulurum.

kizlar hic inceleyip fikir veren yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sozde almanyada insan sağlığına cok önem verilir yalan insanlar umurlarında bile değil size bahsetmistim sanki böbrek ağrım var diye akşama doğru cok acillestim agridan duvarlara vuruyodum kalktık acile gittik saat 9:30 ordaydik bizden önce 7:30 gelen bi hasta vardi beraber saat 12 Ye kadar bekledik dusun artık saat 12 de hemşire geldi ve daha kaç saat beklersiniz bilmiyorum isterseniz gidin dedi sacmaliga bak ya doktor doğumdaymis daha doğum icin bekleyen hasta cokmus kaç saat gelmicegi belli değilmiş doktorun almanyada koskoca hastanede sadece bitanemi doktor var Oda hastalarla ilgilenemiyen bi doktor yani boşuna iki saatlik yolu gittik bekledik ve geri geldik

Artık gersini siz düşünün

günaydın kızlarrr.....bugun gece 3ten berı uyumuyorum sabahı ettim bıcırık uyutmadı durmadı bu gece maşllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…