- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.921
ne güzel incesin sen o zaman doğumdan sonrada göbeğin kalmaz şu durumda :)
benim karnım hemen çıktı bazısının hemen çıkarmış bende onlardanım...
Canım boyuna göre kilosu normaldir merak etme. Benim bebiş biraz uzun haftasına göre dolayısıyla kilonun da boyla orantılı olması gerekiyor. Haftasına göre önde gittiği için şeker yüklemesi bile erken yapıldı, annede şeker varsa da önde gidiyormuş çünkü bazen. Normalde 24-28 haftalar arası yapılıyomuş. Çok şükür bende şeker çıkmadı. Eşimle ikimiz de uzun olduğumuz için genetik bişey.
Kızlar bu beşik konusu kafamı çok kurcalıyor. Bir türlü karar veremiyorum.
Arasta'nın bulduğu oda takımı çok hoşuma gitti. Aradım fiyat sordum tek büyümeyen beşik olarak alırsan 450 lira oluyormuş. Arastacım korkuluk kısmının boyu yataktan itibaren kaç cm civarıdır? Alırsanız ya da bir daha bakmaya gidersen benim için ölçebilir misin rica etsem. Çok memnun olurum. TSE standartlarına göre 50cm olması gerekiyormuş ama avrupada 60 cm'e çıkarılmış.
Ben aslında aşağıdaki beşiği beğenmiştim.
Özellikleri çok güzel. park yataklar gibi 2 katlı. Bebeği alt kata geçirince hatta 70cm falan oluyor korkulukların boyu.
Baby Tech 270 Ahşap Bebek Beşiği 70x130
Tamamı modülerdir. Bu da size taşıma ve kurulum kolaylığı sağlar.
Kullanılan ahşap ve renklendiriciler Avrupa Standartlarına göre bebek ürünlerinde kullanılır.
Kimyasal madde içermez.
E0 normunda üretilmiştir. Ve kurşun miktarı 0 dır.
Ağır metal içermez.
Katlanabiliyor.
Sallanbiliyor.
70x130 ebatındadır.
Yükseklik: 82,5 cm
Genişlik: 134 cm
Derinlik: 74 cm
Kapalı Koli Ebatları: 83 x 47 x 18
Paket İçeriği:
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent
Yastık
Üst Kademede Kullanmak İçin Yan Koruma olmak üzere 10 parçadan oluşmaktadır.
Eki Görüntüle 683161
Eki Görüntüle 683162
bahsettiğim aslında tam olarak şöyle bişey :) asansörlü korkuluk sistemi çok rahat bebeğin boyuna göre ayarlanabiliyor. yan taraftaki demirlerden ne derece yükseldiğini gözlemleyebilirsin. ben şimdi özellikle ilk anne olacakların içindeki heycanı anlıyorum; park yataklara çadır gözüyle bakıp bebeğine yakıştırmayanlar,aman süslü püslü olsun bebeğim en iyisine lazık diyenler vs. ama tecrübeyle konuşuyorum ki güvenlik herşeyin önünde geliyor. evladınız ordan aşağıya düşüp kucağınızda ilk beyin röntgenini çektirirken içinizden geçen şey sadece o süslü ve albenisi yüksek beşikleri parçalamak oluyor...
kızlar yarın detaylı ultrasonum var. inşallah bebeğim iyidir. ben de kilosunu boyunu merak ediyorum, en çok da sağlığını..
detaylı ultrasona girmeyen bir ben kaldım sanırım topikte
babamız çalıştığı için onunla gidemeyeceğim maalesef.
Kızlar bu beşik konusu kafamı çok kurcalıyor. Bir türlü karar veremiyorum.
Arasta'nın bulduğu oda takımı çok hoşuma gitti. Aradım fiyat sordum tek büyümeyen beşik olarak alırsan 450 lira oluyormuş. Arastacım korkuluk kısmının boyu yataktan itibaren kaç cm civarıdır? Alırsanız ya da bir daha bakmaya gidersen benim için ölçebilir misin rica etsem. Çok memnun olurum. TSE standartlarına göre 50cm olması gerekiyormuş ama avrupada 60 cm'e çıkarılmış.
Ben aslında aşağıdaki beşiği beğenmiştim.
Özellikleri çok güzel. park yataklar gibi 2 katlı. Bebeği alt kata geçirince hatta 70cm falan oluyor korkulukların boyu.
Baby Tech 270 Ahşap Bebek Beşiği 70x130
Tamamı modülerdir. Bu da size taşıma ve kurulum kolaylığı sağlar.
Kullanılan ahşap ve renklendiriciler Avrupa Standartlarına göre bebek ürünlerinde kullanılır.
Kimyasal madde içermez.
E0 normunda üretilmiştir. Ve kurşun miktarı 0 dır.
Ağır metal içermez.
Katlanabiliyor.
Sallanbiliyor.
70x130 ebatındadır.
Yükseklik: 82,5 cm
Genişlik: 134 cm
Derinlik: 74 cm
Kapalı Koli Ebatları: 83 x 47 x 18
Paket İçeriği:
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent
Yastık
Üst Kademede Kullanmak İçin Yan Koruma olmak üzere 10 parçadan oluşmaktadır.
Eki Görüntüle 683161
Eki Görüntüle 683162
Canım ben ölçtüm zaten bakmaya gidince, içinde yatak varken 95 cm. çok derin. Ben alıcam o takımı kararımı verdim. Bi de havuç'un sitesine gir bak orda düz beyaz hali var büyütülmüş şekilde çok daha güzel duruyor. Almanı tavsiye ederim canım, sana ne kadar dediler fiyatı bizi kazıklamasınlar da ?
Edit: bir de ürünün 5 yıl garantisi var canım. Unutmadan söyliyim.
95 cm miSüpermiş valla. İnternet sitesinden baktım beğendim. İzmir'deki mağazasını aradım. Ama ben sadece beşiklerin fiyatını sordum. Tek tek ayrı ayrı satıyor musunuz diye sordum. Evet dedi kadın. Senin beğendiğin modelin büyüyen beşiği kredi kartına 990 TL nakit alınırsa 740 TL imiş. Büyümeyen istersek kredi kartına 600 TL nakitte 450 TL imiş. Bana uygun geldi fiyatları bilmiyorum. Sen tüm takıma 3000 demiştin değil mi? 3 kapılı gardırop var ve baya bi büyük şifonyeri de büyük duruyor. Fiyatı iyi bence. Belki biraz daha pazarlık yapılabilir .
ben varım canım ama bende cumartesi günü gidicem hayırlısıylaaa :)
Eşimin kardeşinin mobilyacı arkadaşı daha ucuza getirtebileceğini söylemiş ama kesin değil. Ayrıca sen git bi yakından gör kararını ona göre ver. Sonra memnun kalmazsın, beğenmezsin mahçup olmak istemem sana. Bir de sitesine girdiğinde gardrop boyu, şifonyer boyu filan yazıyor. Yatak 1.87 idi yanlış hatırlamıyorsam.
Ben burdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine park yatak da alıcam kraft iyi diyolar sanırım kraft olacak. Modelini beğendim 180 lira filan fiyatı da. Gayet uygun bence. Sen de öyle yapabilirsin mesela:)
Kızlar benim sürekli bişeyler yiyesin var. Midem dursa ağzım durmuo. Sonra hava basılmış balon gibi şişiyorum karnım gerilio nefes alamıyorum. Yürümek te yasak şimdiye kadar hiç kilo almadım ama bu gidişle doğuma yuvarlanarak gidicem :))) bı durum normal mi benim gibi boğazına hükmedemeyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?