2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar doktorlarımız bebeğin ağırlığını bacak uzunluğu mide ve kafa çapını ölçerek hesaplatıyorlar ultrasona. Doktordan doktora ölçümler farklılık gösterebileceği gibi zaten haftasıyla gelişmesinde bi gerilik görse mutlaka bı konuda bilgi vericektir. Bebeğimizin gelişiminde ki en önemli faktör bizden plesenta ya giden kan akışında sıkıntı olmaması. Ayrıca kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil ben 4500 kg doğmuşum annemde hamilelik şekeri varmış bu yüzden iri doğmuşum ama doğduktan sonra gelişmemişim 7 yaşındayken 15 kiloydum şimdi bakıyorum 5 yaşındaki yeğenim 18 kilo ve zayıf görünüyor gözüme onun için üzmeyelim kendimizi Allah sağlık sıhhat versin hepimizin bebişlerine önemli olan o

Kızlar bu beşik konusu kafamı çok kurcalıyor. Bir türlü karar veremiyorum.
Arasta'nın bulduğu oda takımı çok hoşuma gitti. Aradım fiyat sordum tek büyümeyen beşik olarak alırsan 450 lira oluyormuş. Arastacım korkuluk kısmının boyu yataktan itibaren kaç cm civarıdır? Alırsanız ya da bir daha bakmaya gidersen benim için ölçebilir misin rica etsem. Çok memnun olurum. TSE standartlarına göre 50cm olması gerekiyormuş ama avrupada 60 cm'e çıkarılmış.

Ben aslında aşağıdaki beşiği beğenmiştim.
Özellikleri çok güzel. park yataklar gibi 2 katlı. Bebeği alt kata geçirince hatta 70cm falan oluyor korkulukların boyu.
Baby Tech 270 Ahşap Bebek Beşiği 70x130
Tamamı modülerdir. Bu da size taşıma ve kurulum kolaylığı sağlar.
Kullanılan ahşap ve renklendiriciler Avrupa Standartlarına göre bebek ürünlerinde kullanılır.
Kimyasal madde içermez.
E0 normunda üretilmiştir. Ve kurşun miktarı 0 dır.
Ağır metal içermez.
Katlanabiliyor.
Sallanbiliyor.
70x130 ebatındadır.
Yükseklik: 82,5 cm
Genişlik: 134 cm
Derinlik: 74 cm
Kapalı Koli Ebatları: 83 x 47 x 18
Paket İçeriği:
Yatak
Yorgan
2 Adet Yan Koruma
Baş Koruma
Çarşaf
Cibinlik
Kırlent
Yastık
Üst Kademede Kullanmak İçin Yan Koruma olmak üzere 10 parçadan oluşmaktadır.

heeeeee öyle diyosun dimi üzülmeme gerek yok ya biraz kilolu ve uzun boylu olsun istiyorum sizinkilerlede baya fark görünce düşüncelere dalmadım değil doğrusu doktor haftanla orantılı diyor ama annelik duygusu işte :)

Kızlar benim bacaklarım baya uzun ve ince. Eşim bana leylek diyodu hep Şimdi de diyo ki sen bebekleri leyleklerin getirdiğinin ispatısın Ayy nasıl dalga geçiyo benle öldürcek bu adam beni. Onun da kulakları hafif kepçe ben de diyorum ki sen yüksekten atlasan yere çakılmazsın kulaklar paraşüt görevi gördüğü için diyorum Bi de bazen kulaklarını elliyorum ayyy kulakların buz gibi diyorum tabi vücuttan bu kadar ayrı olunca ısınamaz diyorum. Bakalım bizim kız kime benziycek

Canım ben ölçtüm zaten bakmaya gidince, içinde yatak varken 95 cm. çok derin. Ben alıcam o takımı kararımı verdim. Bi de havuç'un sitesine gir bak orda düz beyaz hali var büyütülmüş şekilde çok daha güzel duruyor. Almanı tavsiye ederim canım, sana ne kadar dediler fiyatı bizi kazıklamasınlar da ?

Edit: bir de ürünün 5 yıl garantisi var canım. Unutmadan söyliyim.

Son düzenleme:
Ooo bebegin kilosu anne babayla alakali olsaydi bizimki :))) neyse biz kari koca siskocukyuz biraz ama bebis 24.haftada 500gr di zayifti yani alakasi yok bence

bu yazınla park yatak almaya karar verdim çok dogru demişsin saol

Kızlar benim sürekli bişeyler yiyesin var. Midem dursa ağzım durmuo. Sonra hava basılmış balon gibi şişiyorum karnım gerilio nefes alamıyorum. Yürümek te yasak şimdiye kadar hiç kilo almadım ama bu gidişle doğuma yuvarlanarak gidicem :))) bı durum normal mi benim gibi boğazına hükmedemeyen varmı

ben varım canım ama bende cumartesi günü gidicem hayırlısıylaaa :)

meraba anne adayları bende aranıza yeni katıldım. yeni üyeyim bizde 22. haftamızdayız. bi oğluşumuz olacak allahın izniyle Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin.

Canım ben bunu çok beğendim, çok kullanışlı,sağlam,kalşteli ve de şık duruyor bence... İki kademeli olması da çok güzel
Bence kafanı fazla karıştırma canım :44:

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır giremiyorum... geçmişi fazla okuyamadım. benim amniyosentez sonucu çıktı kromozolarda bir farklılık çıkmış özürlü olabilir dediler... genetik araştırma ve kromozom testi için 3 gündür hastanelerde koşuşturuyorum.... ultrasonlara sokup duruolar...ayrıntılıya gönderdiler hiçbişi anlamadım devlet olduğu için gösteren yok. salı günü özelde randevum vardı paraya kıyıp gittim ama değdi yarım saat inceledi ve herşeyini tek tek gösterdi. çok şükür bişey çıkmadı... dünde devlet de söyledim özelde baktırdım herşeyi gösterdiler diyee..öyle deyince tekrar baktılar uzun uzun evet bişey yok şimdilik dediler... çok rahatladım.... Kromozom tespiti ve genetik arastırma devam ediyor... kardiyolojiyede gönderdiler haftaya da onlara baktırcam... Allah herkese sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin... geçmişi fazla okuyamadım ama bazı arkadaşlar bebeğin gramının az olduğunu söylüyorlar.. zayıf olan bebek doğunca daha çabuk büyür... doktor bişey söylemedikçe içiniz rahat olsun....

95 cm mi Süpermiş valla. İnternet sitesinden baktım beğendim. İzmir'deki mağazasını aradım. Ama ben sadece beşiklerin fiyatını sordum. Tek tek ayrı ayrı satıyor musunuz diye sordum. Evet dedi kadın. Senin beğendiğin modelin büyüyen beşiği kredi kartına 990 TL nakit alınırsa 740 TL imiş. Büyümeyen istersek kredi kartına 600 TL nakitte 450 TL imiş. Bana uygun geldi fiyatları bilmiyorum. Sen tüm takıma 3000 demiştin değil mi? 3 kapılı gardırop var ve baya bi büyük şifonyeri de büyük duruyor. Fiyatı iyi bence. Belki biraz daha pazarlık yapılabilir .

kızlar bu obs ultrasonografi ne oluyor bi bilginiz var mı acaba? dr.um ayın 22 sinde kontrole çağırdı ve bu ultrasonografiye gireceğimi söyledi. tam olarak ne olduğunu bilmiyorum araştırdım ama tam bi bilgiye ulaşamadım acaba bi terslik mi gördü dr.um endişeleniyorum sizlerle aşağı yukarı aynı ayda doğum yapacağız o yüzden belki dr sizede çekicektir şimdiden teşekkür ederim

Eşimin kardeşinin mobilyacı arkadaşı daha ucuza getirtebileceğini söylemiş ama kesin değil. Ayrıca sen git bi yakından gör kararını ona göre ver. Sonra memnun kalmazsın, beğenmezsin mahçup olmak istemem sana. Bir de sitesine girdiğinde gardrop boyu, şifonyer boyu filan yazıyor. Yatak 1.87 idi yanlış hatırlamıyorsam.

Ben burdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine park yatak da alıcam kraft iyi diyolar sanırım kraft olacak. Modelini beğendim 180 lira filan fiyatı da. Gayet uygun bence. Sen de öyle yapabilirsin mesela:)

Helenas canım karyola ebatlarına tekrar baktım .

Genişlik : 187 cm
Yükseklik : 103 cm
Derinlik : 96 cm

yazıyor.

Evet gidip arada kaldığım 2 modeli de inceleyeceğim. Annemler izmirde oturuyor. Bir haftasonu yanına gidip tüm alışverişi halledeceğiz inşallah. O zamana kadar seçenekleri iyi değerlendireyim diyorum. Alınacak çok şey var ama zamanımız kısıtlı olacak. İzmirde olsaydım her hafta mağaza mağaza gezerdim heralde. Bütün bebek arabalarını, beşiklerini tek tek incelerdim.

Ben bu alacağım yatağı yatak odam şu an geniş olduğu için yanıma alıp sonra odasına geçireceğim. Ondan park yatak almayayım diyorum ama kararsızım her an her şeyi yapabilirim. Alışverişe gidip beğenmem almam dediğim şeyleri alabilirim valla. Kendimden korkuyorum

Kendime alışveriş yapacaksam hemen karar verip alırım ama bebeğe almak ne zormuş. Bi türlü bişeylere karar veremiyor insan

kilo alamaman ne güzel ben 65 kiloydum 15 kilo verdim 50 ye düştüm tam daracık daracık pantolonlar elbiseler aldım kendime ki şimdi hiç birine sığamıyorum 5 kilo almışım ki iştahımda o kadar açık değil sen ne güzel yiyipm yiyip şişmiyosun işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…