- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.901
Hepimiz çok pipirikli anneler olocaz hemen yazayım kuzum ben sana yorum:126: 20. haftadan sonra biraz yavaş büyüyolarmış sıkma canını sende büyür annesi o bakamasan doktor derdi heralde gelişimi yavaş derdi mutlaka alırdı bi önlem
canım çok takmaa yaaa ii olmasa doktor birşeyler söylerdi mutlaka.. önemli olan ii beslenmen kilosuna takılma bence.. Yumurta peynir yogurt süt ye iç sürekli..
Bende varım girmeyen 19 nisan bizimde ayrıntılızaten burdaki herkes doğurur en son ben doğururum heralde doğurunca kimse girmezse topiğe topik bana emanet kızlar merak etmeyin ama şöyle ağustosun başında doğuranlar girip teselli versin bari olmaz mı
ya hayatım seninki yine iyi
bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.
benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana
ya hayatım seninki yine iyi
bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.
benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana
Genelde öyle olur canımbenim kayınvalidemde önce aynsı sen dedi sonra bian ağzından cıktıgını farketti.. iice bakar gibi yapıp aa babasıyla dedesine beziyor. elleride büyük görümcene benziyor dedi.. ohaaa dememek için içimden yaa sabır çektim
kızlar yarın detaylı ultrasonum var. inşallah bebeğim iyidir. ben de kilosunu boyunu merak ediyorum, en çok da sağlığını..
detaylı ultrasona girmeyen bir ben kaldım sanırım topikte
babamız çalıştığı için onunla gidemeyeceğim maalesef.
Şu videonun başındaki göbişe bakınnn :)))
Bizim zibidi de böyle yaptı bu sabah işteeeeeeee
Hamileliğin 6. ayında anne karnındaki bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV
kızlar karnım çok sert sizde de oluyormu birde çok şişim farkındayım tamam kilo aldım ama garip bi şişkinlikte var karnımda resmen gaz basılmış gibiyim
kızlar karnım çok sert sizde de oluyormu birde çok şişim farkındayım tamam kilo aldım ama garip bi şişkinlikte var karnımda resmen gaz basılmış gibiyim
Niye bakamayasın yaa. Lütfen üzülme. Her gün 1 yumurta, süt, yoğurt, bol bol meyve ye. Öğünlerini aksatma. Henüz her şey için çok erken. Bakarsın senin ki bizimkileri geçecek annesi. Daha zaman var. Hem bebeğin kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez, isterse zayıf olsun ama sağlıklı olsun.
ya anormal bi durum olsa kilo gelişimiyle alakalı, doktorun mutlaka takviye birşeyler verir diye düşünüyorum. ayrıca haftasına göre küçük der, birşey der bence. boşuna stres yapma, bebeğin için gereken besinleri aynen yemeye devam et, her bebek iri doğmuyor, sağlıklı olması önemli.
cnm moralini bozma sakın doktorun problem yok dedıyse yoktur içini ferah tut zaten sımdı değil son aylar daha cok kılo alacak bebişler ayrıca 300 kusur demişssin kılosunu annesi hiç bozma moral bol bol tahın pekmez yee ceviz badem atıştır kaşar peynir ye bol bol bak goreceksın oturacak vicutları daha mınnacıklar içinin rahat etmesını ıstıyorsan bence bı doktorada gıt onemlı olan ıcının ferahlıgı cunku cnm
Kızlar bence bundan sonra gramaj filan paylaşmayalım. Şuan vicdan azabı duyuyorum. Herkesin bebeğine en iyi şekilde baktığından ve beslenmeye çalıştığından eminim. Hepimizin vücut yapısı, midemizin alacağı yemek miktarı, boyu, genetik yapısı farklı. Bu yüzden gramlar her birimizde farklı çıkıyor. Ultrason cihazları da zaten ortalama bi gram söylüyor. Net değil yani. Şurda kimsenin üzülmesini istemiyorum. Artık bir aile gibi olduk ve üzüntünüz, üzüntüm oluyor.
birde şu var... önemli olan bebeğinin organ gelişimi, beyni.... vs doktorum bana fındık ceviz badem önerdi.. En çok cevizi tüketiyorum şu sıralar.. iş yerine her gün getiriyorum ve ara ara çerez gibi ceviz yiyorum.. Ceviz bebeğin beyin gelişime çok büyük etki sağlıyormuş..
aynen öyle benim kızımda beşikten düştü o an kilitlendim yürüyemedim bile bacaklarım gitmedi bakakaldım babası da şok geçirdi bi anda çünkü bizim odamızda yatıyodu Allahtan annem vardı koştu kaldırdı yerden yoksa ikimiz de öylece kaldık ve son oldu o beşikte yatırmadım bidaha ve verdim birisine geri almadımm Allah kimseye yaşatmasın .senin asansörlü dediğin park yatak mı yoksa karyolalardada asansörlü oluyo mu :26:
Kızlar bence bundan sonra gramaj filan paylaşmayalım. Şuan vicdan azabı duyuyorum. Herkesin bebeğine en iyi şekilde baktığından ve beslenmeye çalıştığından eminim. Hepimizin vücut yapısı, midemizin alacağı yemek miktarı, boyu, genetik yapısı farklı. Bu yüzden gramlar her birimizde farklı çıkıyor. Ultrason cihazları da zaten ortalama bi gram söylüyor. Net değil yani. Şurda kimsenin üzülmesini istemiyorum. Artık bir aile gibi olduk ve üzüntünüz, üzüntüm oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?