2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok takmaa yaaa ii olmasa doktor birşeyler söylerdi mutlaka.. önemli olan ii beslenmen kilosuna takılma bence.. Yumurta peynir yogurt süt ye iç sürekli..

kendi doktorum görmediği için endişeleniyorum bende zaten cnm. nöbetçi doktorun söylediği bu kilo

neyse Allah korusun hepimizinkini

bende varım:) ayın sonu olunca öyle oluyor malesef. benim ayrıntılı ultrason bu aksam, heyecanla bekliyorum saatlerin geçmesini. benim 19+0 da 250 gram dı ve doktor haftasına göre iyi dedi. ama görüyorum ki sana göre 50 gram fark var. bakalım bu aksam büyümüşmü bebişim 6 günde:)

canlar biliyorum hepimiz pimpirikliyiz bende aynıyım ama kiloya takmayın nie çünkü ben ankardada detaylı için 2 profa göründüm burdaki doktorum kilosuna göre 3 gün geri dedi 2 hafta sonrada ankaraya gittim birinde bebeğim 450 gr çıktı birinde 485 gr nası yani dedim aynı günde 2 saat arayla dedim benim doktorumda zayıf dedi dedim, prof dediki her ultrason bir deil farklı ölçebilir farklı kriterleri oluyo dedi gayet normal dedi o yüzden artık ultrasonlara da güvenim kalmadı umarım hepimizinki tombik sağlıklı olur.bide ellerinde baskül yok belli kriterlere göre sölüyoruz dediler.bolca süt yoğurt yiyip büyütelim inşallah

ya hayatım seninki yine iyi

bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.

benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana

Niye bakamayasın yaa. Lütfen üzülme. Her gün 1 yumurta, süt, yoğurt, bol bol meyve ye. Öğünlerini aksatma. Henüz her şey için çok erken. Bakarsın senin ki bizimkileri geçecek annesi. Daha zaman var. Hem bebeğin kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez, isterse zayıf olsun ama sağlıklı olsun.

ya hayatım seninki yine iyi

bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.

benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana

ya anormal bi durum olsa kilo gelişimiyle alakalı, doktorun mutlaka takviye birşeyler verir diye düşünüyorum. ayrıca haftasına göre küçük der, birşey der bence. boşuna stres yapma, bebeğin için gereken besinleri aynen yemeye devam et, her bebek iri doğmuyor, sağlıklı olması önemli.

Oldu bütün aile paylaşmışlar hep onlara benziyo bitek annesine mi benzememiş

Ben de girmedim canım benimki 17 nisanda daha çoook var

cnm moralini bozma sakın doktorun problem yok dedıyse yoktur içini ferah tut zaten sımdı değil son aylar daha cok kılo alacak bebişler ayrıca 300 kusur demişssin kılosunu annesi hiç bozma moral bol bol tahın pekmez yee ceviz badem atıştır kaşar peynir ye bol bol bak goreceksın oturacak vicutları daha mınnacıklar içinin rahat etmesını ıstıyorsan bence bı doktorada gıt onemlı olan ıcının ferahlıgı cunku cnm

Kızlar bence bundan sonra gramaj filan paylaşmayalım. Şuan vicdan azabı duyuyorum. Herkesin bebeğine en iyi şekilde baktığından ve beslenmeye çalıştığından eminim. Hepimizin vücut yapısı, midemizin alacağı yemek miktarı, boyu, genetik yapısı farklı. Bu yüzden gramlar her birimizde farklı çıkıyor. Ultrason cihazları da zaten ortalama bi gram söylüyor. Net değil yani. Şurda kimsenin üzülmesini istemiyorum. Artık bir aile gibi olduk ve üzüntünüz, üzüntüm oluyor.

birde şu var... önemli olan bebeğinin organ gelişimi, beyni.... vs doktorum bana fındık ceviz badem önerdi.. En çok cevizi tüketiyorum şu sıralar.. iş yerine her gün getiriyorum ve ara ara çerez gibi ceviz yiyorum.. Ceviz bebeğin beyin gelişime çok büyük etki sağlıyormuş..

kızlar karnım çok sert sizde de oluyormu birde çok şişim farkındayım tamam kilo aldım ama garip bi şişkinlikte var karnımda resmen gaz basılmış gibiyim

bencede gram herkeste farklıdır üsülmeyin boşuna...belki son aylarda kilo alır belli olmas siz düzgün yiyin yeter...

benmde karnım gaz basılmş gibi şiş we sert....gaz yapıo sanırım bazı şeyler...

we benm bebişşşin hareketleri yawaşladı uyuyo diyorum ama bakalım

dr a son 6 gün...

kızlar karnım çok sert sizde de oluyormu birde çok şişim farkındayım tamam kilo aldım ama garip bi şişkinlikte var karnımda resmen gaz basılmış gibiyim

bana da oluyor canım.dokunsam patlayacak gibi. nefes alamıyorum, oturduğumda bile rahatsız oluyorum. biraz yürüyorum öyle zamanlarda.

Son düzenleme:

canlarım benim
hepiniz ne kadar iyisiniz

benim için önemli olan kilosundan çok sağlıklı olması tabi ki
babası da bende şişman değiliz
babası çok uzun, ben kısa

bana çekti belki de

üzmeyin benim yüzümden kendinizi
ve paylaşımlarımıza devam edelim lütfen.

herşeyi paylaşmalıyız ki birimizin atladığı birşey olursa farketsin

Benim oğlanda bir kere denemek icin koydum basasagi düştü , yakalayamadim
Simdi oyuncak deposu oldu o beşik , hic kullanamadık

bu mesaja tamamen katılıyorum. özellikle kendilerini üzen, dert eden hatta ağlayan anne adayları oldukça ben de geriliyorum ve gerilmek istemiyorum onların da gerilmelerini istemiyorum. düşünsenize, karnımdaki mucize şuan sadece ve sadece bana bağlı, beni biliyor, benim gibi hissediyor...

Şu videonun başındaki göbişe bakınnn :)))
Bizim zibidi de böyle yaptı bu sabah işteeeeeeee

Hamileliğin 6. ayında anne karnındaki bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV

Ayyyyyyy hamile kalmadan önce hep aklıma gelirdi. karnımda sürekli pır pır eden, tekmeleyen bir canlı olacak. acaba rahatsız olur muyum, nasıl hissederim kendimi diye düşünürdüm. tepiklerden bu kadar mutlu olabileceğim aklıma bile gelmezdi, tuhaf gelirdi düşüncesi. ama şimdi bu videoyu izlerken gülüyorum ve mutlu oluyorum. Allah' ım sen nelere kadirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…