2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bu sizin gramlara göre benim bebiş zayıf ya ben ayrıntılıya girdim 20 haftaşıkken 320 gram ben bakamıyorum galiba bu çocuğa imdatttttttt neden 200 gram fark var yahu az da değil

benim oğlumun hareketleri de dışardan görünüyor mudur acaba

ben hiç farkedemedim ama siz özellikle yatıp bekliyor musunuz
yoksa bariz göbeğinizde yamukluk oluşturacak kadar belli mi oluyor

helllpppppppp

Barizzzzzzzzzzzzzzzzz
Herkes ay o ne! diyor bir anda

Ben de öğlende gittim, bizim okulun karşısında vardı. Yorganlar, bodyler ve birkaç ayakkabı kalmıştı. Bodyden emin olamadım sağında solunda kumaşın cinsi yazmıyordu almadım. 2 tane ayakkabı kaptım O kaa :)

Aaaa geçmiş olsun canım ya

maşallah bu sizin gramlara göre benim bebiş zayıf ya ben ayrıntılıya girdim 20 haftaşıkken 320 gram ben bakamıyorum galiba bu çocuğa imdatttttttt neden 200 gram fark var yahu az da değil

Canım boyuna göre kilosu normaldir merak etme. Benim bebiş biraz uzun haftasına göre dolayısıyla kilonun da boyla orantılı olması gerekiyor. Haftasına göre önde gittiği için şeker yüklemesi bile erken yapıldı, annede şeker varsa da önde gidiyormuş çünkü bazen. Normalde 24-28 haftalar arası yapılıyomuş. Çok şükür bende şeker çıkmadı. Eşimle ikimiz de uzun olduğumuz için genetik bişey.

herkes bana benzetti. sadece kayınvalidem oğluna benzetti tıpatıp oğluymuş

Genelde öyle olur canım benim kayınvalidemde önce aynsı sen dedi sonra bian ağzından cıktıgını farketti.. iice bakar gibi yapıp aa babasıyla dedesine beziyor. elleride büyük görümcene benziyor dedi.. ohaaa dememek için içimden yaa sabır çektim

Son düzenleme:

ay koptum bu kaynanalarr yahuu:)))) bn gostermeye korkuyorum fotolarını fln bnmkıde kesın tıpa tıp oğluna benzetecek emınım

benim canım kayınvalidem bebiş daha 6 cm iken oğluna benzetmişti

bu arada elleri büyük görümcene benziyormuş lafı süpermiş

sağol canım inş bida sıkıntım olmaz bebek arabası lazım bence kış boyunca evdemi oturucaz alışveriş mer falan gittiğimizde bebişte arabasında yatar diye düşünüyorum

karmaşık duygular içindeyim ama almadanda duramıyorum herşeyden alasım var ama beşik yatak araba almadık daha a101 deki fırsatı da kaçırdımmm

Canım bencede iyi üzülme,bende 19+1 de gittiğimde 300 gramdı 20. haftada olması gereken 320 yazıyo zaten baksana seninki normal bence canım.

kızlar yarın detaylı ultrasonum var. inşallah bebeğim iyidir. ben de kilosunu boyunu merak ediyorum, en çok da sağlığını..
detaylı ultrasona girmeyen bir ben kaldım sanırım topikte
babamız çalıştığı için onunla gidemeyeceğim maalesef.

Bende varım girmeyen 19 nisan bizimde ayrıntılı zaten burdaki herkes doğurur en son ben doğururum heralde doğurunca kimse girmezse topiğe topik bana emanet kızlar merak etmeyin ama şöyle ağustosun başında doğuranlar girip teselli versin bari olmaz mı

benim canım kayınvalidem bebiş daha 6 cm iken oğluna benzetmişti

bu arada elleri büyük görümcene benziyormuş lafı süpermiş

hehee sorma canım bizimkide öyleydi bide ne alakysa hep erkeğe benzetti her seferinde kızmıymış değip beni çıldırtıyor.. Yok artık diyorum doktorlar yalan mı söyleyecek..

Hee valla kızım elini yüzüne koymuş fotosunda elleri aynı halası tombik dio neresi tombikse daha kızımın. kocamda uzun parmaklı annesi gibi dedi ohhhh burnuda aynı annesi dedi ohhhh

ya hayatım seninki yine iyi

bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.

benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana

inşallah sen de hayırlı haberler alırsın canım. hiç olur mu , ağustos ayı gelince hep beraber 'ağustos annelerinin doğum hikayeleri' topiğinde buluşuruz hem kimin ne zaman doğuracağı hiç belli olmaz.

Hepimiz çok pipirikli anneler olocaz hemen yazayım kuzum ben sana yorum:126: 20. haftadan sonra biraz yavaş büyüyolarmış sıkma canını sende büyür annesi o bakamasan doktor derdi heralde gelişimi yavaş derdi mutlaka alırdı bi önlem

canım çok takmaa yaaa ii olmasa doktor birşeyler söylerdi mutlaka.. önemli olan ii beslenmen kilosuna takılma bence.. Yumurta peynir yogurt süt ye iç sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…