- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.881
Maşallah ona. Canım acaba doktoruna götürüp gösterdin mi sonuçlarını? Benim detaylı ultrasonda 20+6 da 479 gr. çıktı ertesi gün kendi doktoruma götürdüm yani 21+0 da o da ultrasonda baktı ve 525 gr. dedi. Boy olarak her iki ultrasonda 28 cm. çıktı. Kiloda neden bu kadar farketti anlayamadım.
herkes bana benzetti. sadece kayınvalidem oğluna benzetti tıpa tıp oğluymuş
Tabi tabi kesin babaya benziyodur
herkes bana benzetti. sadece kayınvalidem oğluna benzetti tıpa tıp oğluymuş
benim oğlumun hareketleri de dışardan görünüyor mudur acaba
ben hiç farkedemedim ama siz özellikle yatıp bekliyor musunuz
yoksa bariz göbeğinizde yamukluk oluşturacak kadar belli mi oluyor
helllpppppppp
Günaydın bayanlar ve meleklerimiizzzz...
saat 09:45 da A101 e gittim ve hiç bişi kalmamışşşşş. Şaka gibi millet geceden kuyruğa mı girdi ne. Bi tek bi tane maşrapa vardı şeffaf renkli bi de yeşil renk kova. Onları da almadım zaten hıııhh:2:
kızlaaaarr korkarım benim sağ böbreğimde büyüme var 2 gündür sağ böğrüm ağrıyornette araştırdım hamilelikte böbrek büyümesine bağlıymış oy oy ne değişik şeymiş bu hamilelik
maşallah bu sizin gramlara göre benim bebiş zayıf yaben ayrıntılıya girdim 20 haftaşıkken 320 gram ben bakamıyorum galiba bu çocuğa imdatttttttt neden 200 gram fark var yahu az da değil
herkes bana benzetti. sadece kayınvalidem oğluna benzetti tıpatıp oğluymuş
hahaha sorma çok eğlendim. eşim de, olur mu anne, aynı medvecezir baksana burnuna okka gibi demesin miay nasıl güldüm kıs kıs içimden ertesi gün eşimin bebeklik fotosunu bulup çıkarmış hala inat ediyor. çok eğleniyorum bu tarz çırpınmalarında
Genelde öyle olur canımbenim kayınvalidemde önce aynsı sen dedi sonra bian ağzından cıktıgını farketti.. iice bakar gibi yapıp aa babasıyla dedesine beziyor. elleride büyük görümcene benziyor dedi.. ohaaa dememek için içimden yaa sabır çektim
sağol canım inş bida sıkıntım olmaz bebek arabası lazım bence kış boyunca evdemi oturucaz alışveriş mer falan gittiğimizde bebişte arabasında yatar diye düşünüyorumgeçmiş olsun canım. bebişinin iyi olduğuna sevindim. beşik ve bebek arabası için nasıl bir şey istediğini, ne satın alacağını iyice araştır ve kararını ver bence. ama satın almak için biraz erken diye düşünüyorum ben kendi adıma. ben bebek arabası almayı düşünmüyorum doğana kadar. belki sonraki bahar gibi. zaten kışa denk geldiği için arabayla çıkamayız.
selam anneler ve anne adayları bende ağustos annesi olucam nasipse.. zeynebimiz gelecek yuvamız şenlenecek .. artık mutluluğum içime dışıma sığmaz oldu yolu yarıladık bundan sonrası hızlı geçse bari de biran evvel sağlıklı sıhattli yavrumuzu kucağımıza alsak .. burdaki pozitif yorumlar çok hoşuma gidiyor, ben etrafımdakileri bıktırdım anlatmaktan herkes acele ettiğimi düşünüyor eşyalarını hazırlamak konusunda siz ne düşünüyorsunuz artık başlamanın vakti geldimi ??
benim canım kayınvalidem bebiş daha 6 cm iken oğluna benzetmişti
bu arada elleri büyük görümcene benziyormuş lafı süpermiş
maşallah bu sizin gramlara göre benim bebiş zayıf yaben ayrıntılıya girdim 20 haftaşıkken 320 gram ben bakamıyorum galiba bu çocuğa imdatttttttt neden 200 gram fark var yahu az da değil
kızlar yarın detaylı ultrasonum var. inşallah bebeğim iyidir. ben de kilosunu boyunu merak ediyorum, en çok da sağlığını..
detaylı ultrasona girmeyen bir ben kaldım sanırım topikte
babamız çalıştığı için onunla gidemeyeceğim maalesef.
bu arada elleri büyük görümcene benziyormuş lafı süpermiş
Bende varım girmeyen 19 nisan bizimde ayrıntılızaten burdaki herkes doğurur en son ben doğururum heralde doğurunca kimse girmezse topiğe topik bana emanet kızlar merak etmeyin ama şöyle ağustosun başında doğuranlar girip teselli versin bari olmaz mı
ya hayatım seninki yine iyi
bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.
benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana
ya hayatım seninki yine iyi
bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.
benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?