2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Eki Görüntüle 820793 Arkadaşlar tekrar merhaba...Sizlere değişik alternatifler sunmak için tekrar buradayım doğumda mevlitte veya doğum günlerinde gelen konuklara dağıtılabilecek şık paslanmaz metal anahtarlığımız...Önüne ve arkasına istediğiniz herşeyi yazabiliyoruz Bilginiz olsun istedim(kız ve erkek bebek versiyonları vardır)

hmm.... anladım canım
öyle çok kaba da hiç hoş olmaz
ama o gün resimlerini gördüğümüz içi iri bademliler çok güzel duruyodu
o bademlerin girmesi için de büyük olması lazım içlerinde baya vardı çünki.....

gizem iyi görünüyo bunlar aslında
ama netten cesaret edemiyorum almaya
bikaç kötü tecrübem oldu şimdi bilemiyorum yani :26:
sen neetçen karar verebildin mi?

Kz Bebek ikolatas: ikolata Yolla

bu çikolatalardan yaptırcam canım o kadar

gayet güzel canım
kafanı hiç bulandırma
ben de hastanede çikolata ve badem ikram etmeyi düşünüyorum
bu şişeleri mevlüt için hazırlamak istiyorum
gülsuyu yada bademli bilmiyorum
sen mevlüt yapmican zaten o çaklıtlar yeter de artar.... oldu bitti tebrikler

noldu ki canım:44:

aslında bişi olmadı çok şükür ama içinde bulunduğum durumu düşününce bunalıyorum tabi ister istemez ama hepimiz Alemlerin RAbbine emanetiz bizlere hayırlı kapılar açsın tez zamanda inş..

evet işte bilemedimki güzelim gözüme şık görünmedi benim başka bişi koysam dedim e o zamanda hiç gerek yok verilen para bari insanların midesine gitsin diye düşünmüştüm ben... kolay gelsin sizlere benim şimdilik mevlüt yapıp yapmayacağım bile belli değil :)

evet hayatııım mevlüt yapmicam baharda yaparım 40ı olmaz tabi ama mevlüt yapmak değilmi amaç :)

aslında bişi olmadı çok şükür ama içinde bulunduğum durumu düşününce bunalıyorum tabi ister istemez ama hepimiz Alemlerin RAbbine emanetiz bizlere hayırlı kapılar açsın tez zamanda inş..
olur arada böyle... sıkma canını
allahım bu günleri aratmasın...

Kızlar dalan roxy aldım hakmar dan 800 gr 3.75 tl çok uygun. Açtım baktım çok da güzel kokuyor hem de toz gibi resmen granül sabun bile değil yani erimesi kolay olur. Kıyafetlerimiz anneanne de sağolsun o yaptı alışverişi bayramdan sonra yıkayacağız Allah izin verirse deterjanımızı hazır ettik

Olumsuz yanıt geldi iş görüşmesinden=(
Misafir gelecek.hiç enerjim kalmadı moral falan sıfır..

Neyse..
İyi akşamlar kızlar.

Kızlar doğum konuşmuşsunız artık sezeryanda da süt geliyor hemen önemli olan 40 haftayı tamamlamak bence. Doğumdan sonra verilen seruma süt gelsin diye bir sıvı eklemişlerdi kuzenimde onunda sütü heöen geldi.
Sezeryan yada normal Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin..

İst hava buzz bırrrr dışarı çıktım markete dondummmm..
Panço almıştım ama hiçte sıcak tutmadı inşallah kabanım olur yoksa donrım ben..
Kızlar bide benim bebek çok hareketliydi artık hareket etmiyo kelebek gibi hissdiyorum önceden tekme atıyodu..
Dr kontrole gittiğimizde söyledim tam o sırada bir tekme attı oynamayan çocuk dr amcasını özlemiş dedi güldü..
Ama o tekmeden sonra daha yok gitsemmi yine dr'a yarın şeker tahlilimide yaptırmadım uff hiç yaptırasım yok.
Nezamana kadar yapılıyor?

yaa ama geniş ağızlıdan istiyorum beennn
ona bakamadın mı hasene varmıdır ?

Cnm buldummmmm
Ben burdan sipariş edicemmm ağzı geniş olanda var 2 cm
Özellikle markete gidip o iri sedefli badem şekerlerinden bi iki tanesini ölçtüm
Manyaklık bendeki ama yaş tahtaya basmam
Şişeden geçermi diye hesap ettim
İşte linki bak orda tombul olanın ağzı 2 cm diğeri 1 cm ağız genişliği
Ve cok uygun fiyat
CAM KAVANOZ, CAM E,KAVANOZ,KAVANOZCU,40 cc kavanoz,190 cc kavanoz,370 cc kavanoz,Cam kavanoz,TOPTAN KAVANOZ,KK KAVANOZ,MNK KAVANOZ,UFAK KAVANOZ,minik kavanoz,ufak kavanoz,kk kavanoz, kk cam kavanoz,cam ie,nikah ekeri kavanozu

Cnm gizemde bulmuş linki
Ben burdan alıcam çunku Bursa'da bi angutta buldum
Adamla kavga ettim
Başla yerde de göremedim
Bu siteedekiler aynısı o adamda gordugumle
Al bence ben alıcam

evet hayatııım mevlüt yapmicam baharda yaparım 40ı olmaz tabi ama mevlüt yapmak değilmi amaç :)

Cnm bnm kız bebeklere 6 ay kınası yapıyorlar
Bence öyle yaparsın süper olur
Hem belki bizde geliriz
Bi hoca gelir okuma yaparız. Eylülede beyaz güzel bi cici giydiririz
Mevlüt gibi oluyor o da canım bnm

ayy denizz sağol evet gizem de attı link
alsak mı ya
bi şüphe var içimde beğenirmiyizzz :/
sen o badem şekerli süslü şişeyi kaydetmişmiydin
ben etmemişim şimdi bi karşılaştırcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…