2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar ben hamilelere pek deniz önerilmiyor die biliyorum yüzme tamam ii biliyorum ama temziliğinden emin olduğunuz bir havuzu tercih edilmeli die biliyordum sonuçta kanallarımız açık olduğu için mikrop kapma riskimiz yüksek oluyormuş bide yazın güneşi çarpmaz mı insanı

ayyy kızlar herkese merhaba
bir yorgunum ki anlatamam iş yaptım bugün bayadır yapamıyodum ama bittim diyebilirim
kızımda bir kaç gündür çok hareketlendi maşallah bu iyi bir şey değilmi? özellikle uzandığımda göbüşümü delip
çıkacak sanki
kurban olurum ben yavruma kızım benimmmm

cnm benim hayırlısıyla güzel haberler alırsın inş. bende erkene çeke çeke 18 mayıs ancak yaptım bakalım senin fındık kurdun nasılmış..dularımız seninle cnm benim yarında regaip kandili bol bol dua edecem hepimiz için..Allahım olmayanlarada versin gerçekten çok zor...ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar...

Hadi gözün aydın canım ohhh rahatlamışsındır ayrıntılıyı takma kafana kötü bişey çıkmaz inşallah..Kilo boy dediğin gibi hiç önemli değil sağlıklı olsunlar en güzeliiiiiii...
Haydi gözün aydın tekrar canım..

Güneş ışınlarının yoğun olmadığı saatlerde güneşe çıkmak gerekiyor deniz her halükarda havuzdan daha temiz sonuçda doğal ve mikrop barındırma ihtimali havuzdan daha az..bana doktorum özellikle yüzme tavsiye etti tüm doktorlar gibi...

merhaba arkadaşlar, geçmişi okudum baya bir dolmuş bitiremedim

allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin, evlat hasreti ve acısı vermesin...
hamile kalmak bir mucize, ama bir süreç bunu unutmamak gerekiyor sağ salim kucağımıza almayı Allah nasip etsin.
benim bebek kaybım olduğu için hala inanamıyorum hamileliğime, hamile kalmakla iş bitmiyor. eskiden bir hamile kalsam derdim şimdi sağ salim doğurmak kısmet olur dıyorum.

ben de bebek için uğraşan arkadaşların hissiyatını anlayabiliyorum, ama ilk denemede hamile kalan arkadaşların da empati yapmasını isterdim, o arkadaşın yazılarında art niyet görmedim ben, ama etrafta gördüğüm bazı hamileler beni de bazen bayabiliyor. İnsan bir müddet sonra heleki bebek isteği olduğunu bilen arkadasların bu şekilde davranmalarını asıl art niyet olarak algılayabiliyor. netice olarak, kimse bizim mide bulantımızı, karnımızın büyümesini ve bu süreçte yasadıgımız heyecanları bizimle aynı derecede önemsemek ya da bilmek zorunda değil, aynı duyguları paylaştığımız kişiler hariç. benim şahsi düşüncem bu yönde. elimden geldiğince soran olmadıkca bebekten bahsetmiyorum, kimsenin içini bilemem orda söyleyecegım bir söz bebek hasreti ceken birini yaralayabilir. aynı süreçten gectıgım ya da aynı korkuları hala yasadıgım için bunu anlayabiliyorum. bu nedenle bu arkadaşlara hassas yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum.

gecenlerde yine hamile bir arkadasım uzun süredir evli olan baska bır arkadasa ""eee hadi artık siz niye yapmıyorsunuz?" dedi, ona göre gayet doğal bir soruydu ama o arkadası cok yaraladı çünkü evet uzu süredir evlilerdi ve bebek için uğrasıyorlardı. yani demem o ki bilemiyorum bu işler çok hassas..

neyse görünce yazmak istedim..

herkese selamlar.

canım benim dolapların her ikisi de ahşaptı biz beyaz boya geçtik hafif saten gibi...eşim bir gün sonra tekrar üzerinden geçip cilaladı boya tuttu bizim ama ilk etap tutmayacak gibi oldu korktum aktı gibi biraz ama vazgeçmeyip tekrarlarsan tutuyor...

benimde bu gün doktor kontrolüm vardı
bebeğim iyimiş haftasıyla uyumlu çıktı ultrasonda 24+2 30 cm 660 gr

yataklardan bahsetmişsiniz
ben bu iki yatağın arasında kararsız kaldım,mavi olanını çok beğendik ama sallanmıyo maalesef
beyaz olanını alıcaz sanırım.sizce sallanmayan yatak almak mantıklı mı

Eklentiler

• $ayşen bebe.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 50
  • $co pilot dvz2ihj0u0.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 37
ben bu iki yatağın arasında kararsız kaldım,mavi olanını çok beğendik ama sallanmıyo maalesef

canım biz park yatak aldık, sallanma aparatı olandan, ben ilk 6 ay yanımda yatırmayı kısmetse düşünüyorum bebekleri zaten ilk 6 ay ikizlerin birbirinden ayrılmaması daha doğruymus ilk etapta tek yatak aldık zaten.

bebeklerın nasıl uyuyacagı belli olmuyor belki sallamak gerekebılır. kardesım sallanmayan yatak almıştı doğumdan az zaman gecınce bır tane de sallanan park yatak aldı cok rahat ettı .

benimde bu gün doktor kontrolüm vardı
bebeğim iyimiş haftasıyla uyumlu çıktı ultrasonda 24+2 30 cm 660 gr

canım maşallah gözunaydın kocaman olmuş fındık kurdun:) sallanmayhan b eşik ben almazdım ne olur ne olmaz sallamak gerekir bebişi sallananı tercih ederdim tatlım

kızlar yaaaaaa başka bi topikte kilolardan bahsetmişler 6-7 aylık hamileler 1 kilo aldık 2 kilo aldık diye yazmışlar inanılır gibi değil biz niye 5-6 kilo aldık böyle anlamadım nasıl olura bi hamile 1 kilo alır 6 ayda hayret değilmi sizcede çok kıskandımmmmmmmm

ayrıca sallanan bi beşik falan almayacaksan bence sallanan yatağı al,uyuyamadımı sallarsın.yoksa hep ayağında sallamak zorunda kalırsın,diye düşünüyorum.gerçi hiç sallamadan büyüten annelerde var

Canım beyaz olanına bayıldım sakın sallanmayan alma beyaz uğur böcekli çok hoşuma gitti nereden almayı düşünüyorsun bu yatağın markası nedir söylersen sevinirim....

ya arkadaşlar bu hastane çıkışını kayınvalidem düşünmüş almış sağolsun aslında beğendimde ama ne biliyim ben daha ciicili tatlı bişeyler düşünüyordum sizce bunu giyitmesem kendim begensem ayıp mı olur? hem kız için arabalı falan ne biliyim benim pek içime sinmedi

Eklentiler

• $Bebitof-47648-Bebek-Hastane-Cikisi-10lu-Postaci-Ayicik-13366.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 41

anladım canım biz aynı renk devam ederiz herhalde boya yapacak yer yok zaten bizimki de 2 kez uğraşmaz gibi geliyor...

canım seni kıskandırmak gibi olmasında bende sadece 1 kilo aldımbende hayretler içindeyim normalde çabuk kilo alan biriyimdir ama ne hikmetse hamilelikte almadım.ama ben ilk aylarda çok kustum bulantı yaşadım ondan almadım sanırım

ya bu arada herkes nerede eskiden böylemiydi 20 kişiden az olmazdık valla bu face çıktı ya herkes terketti burayı eğer böyle devam edecekse artık bende burada takılmıcam benim facemde yok çok ayıp ediyosunuz kızlar şimdiye kadar hep beraber konuşurduk dertleşirdik şimdi bir şey yazıyoruz ne yorum yapan var nede topikde olup okuyon çok ayıp çokkim çıkardı bu faceyi acaba

Kizlarrrrrrr nerdesinizzzz facede herkes bende ekledim grubu çıktım burası çok iyi gelin surayaaaa yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…