Tankiniiiiiiiiiii..vayyyy ilk kez duydum yaaa..
Ben haftasonu gebe mağazasına baktım ama ordakileri beğenmedim çok kocamanlardı yaaa ben normal bikini alıcam büyük beden tabiki eski bikinilerimede bakıp bakıp ağlarım artık bu sene:))))))))
İnşallah bir aksilik çıkmazda girebilirsin tatlım denize ahhhh sizin oraların denizini görüp görüp girememek eminim kötüdür bu yaz girersin inşallah..
Ben ilk hamileliğimde bol bol yüzmüştüm bunda tatile gitmeyi düşünmüyorum artık yazlıkda takılıcam gözüm yemiyor o kadar yolu...
ayyyyyyyy hadi yaz gelsede girsek..Şu tankiniye internetten bi bakayım bakayım nasılmış...
kıyamam ben bna canım yaaaa Allah en kısa zamanda bi bebek nasip etsin bu kıza çok zordur eminim kıskanır tabi ben ilk duşuğumde bile hamile gorunce ağlardım şimdi de duygulandım Allahım inşallah anne olmayı nasip eder ona bizlerede yavrularımızı sağsalım kucağımıza almayı nasip eder inşallah Yüce Rabbimm
canımmm benimm çok sevindim inşallah ayrıntılıyada az kaldı sağsalim çıkarsınız tatlı bebişinle uyyy guzel yeğenim benimmmm bizde yarın ayrıntılıya giriyoruz erkene aldı doktorum çok heyecanlıym korku da var heyecanda inşallah guzel haberlerle geliriz dualarınızı eksik etmeyın kızlar bizden:)
kızım gayet iyiydi çikolatada yedim bayagı bir oynuyordu...20+2 çıktık ultrasyonda boyu 22 cm kilosuda 344 gr dı..omuriliğini felan gösterdi bir dahaki ay randevum 18 haziran şeker testi yapılacakmış...doktorum çok yoğun olduğu için fazla göstermiyor bebeğimi ama bakabileceği kadar baktı...eşime benzetti ve başı tam gögsümün altındaymış doktor için rahatlasın atık ben ayrıntılıdada birşey çıkacağını düşünmüyorum dedi...şimdi cumartesiyi bekle Allahım bugünüde atlattık...bu arada bana kan ilacı ve vitamine devam et dedi...kramplar başlar yakında onun içinde magvital vermişti her zaman değil ama ağrın krampın olunca iç dedi çok sık sık ama az ye dedi...çok aç kalmayacakmışısız..ağda yaptırabilirmiyim dedim evet dedi...sizce kilosu nasıl kızlar doktor iyi dedi haftasıyla uyumlu ama n kilosu önemli değil sağlıklı olsun gerisi boş...öpüyorum sizi..ve minik meleklerimizi...
ya arkadaşlar ben hamilelere pek deniz önerilmiyor die biliyorum yüzme tamam ii biliyorum ama temziliğinden emin olduğunuz bir havuzu tercih edilmeli die biliyordum sonuçta kanallarımız açık olduğu için mikrop kapma riskimiz yüksek oluyormuş bide yazın güneşi çarpmaz mı insanı
Merhaba kızlar, dün dayanamadım bebeğime nevresim takımı aldım :)) sizce nasıl?
ipek iyi yapmışsın güle güle kullanın inşalah... ne güzel kendin halletmişsin..takım gibi olmuştur. çok güzel mobilyalar var ama şimdi zaten kızın hiçbişey hatırlamayacak ki bence önemli olan aklı erdiğinde onun sevdiği bişeyi almak daha iyi olur gibi. haksızlık gibi düşünme bence..
bende şimdi olduğum yerde 2 yıl kalacağım yani oğlum 2 yaşına geldiğinde Türkiye ye döneceğiz.. oyüzden çok masraf yapmak istemiyorum. park yatak almayı düşünüyordum ama geçen bi arkadaş sabit ahşap mobilyadan yatağıyla beraber beşik verdi başta pek almak istemedim ama burda aldığımıda 2 yıl sonra brakacağımı düşününce mantıklı geldi. tahta renginde ama ben beyaz istiyordum boyamayı düşündüm ama dışı cilalı tutmaz diye vazgeçtim senin boyadıkların nasıldı cilalımıydı üstüne boya tuttu mu eğer öyleyse bende boyarım belki..:44: çok soru sordum ama bende beyaz olsun istiyorumresimlerini koyarsan çok merak ettim
yataklardan bahsetmişsiniz
ben bu iki yatağın arasında kararsız kaldım,mavi olanını çok beğendik ama sallanmıyo maalesef
beyaz olanını alıcaz sanırım.sizce sallanmayan yatak almak mantıklı mı
benimde bu gün doktor kontrolüm vardı
bebeğim iyimiş haftasıyla uyumlu çıktı ultrasonda 24+2 30 cm 660 gr
ben bu iki yatağın arasında kararsız kaldım,mavi olanını çok beğendik ama sallanmıyo maalesef
canım benim dolapların her ikisi de ahşaptı biz beyaz boya geçtik hafif saten gibi...eşim bir gün sonra tekrar üzerinden geçip cilaladı boya tuttu bizim ama ilk etap tutmayacak gibi oldu korktum aktı gibi biraz ama vazgeçmeyip tekrarlarsan tutuyor...
kızlar yaaaaaabaşka bi topikte kilolardan bahsetmişler 6-7 aylık hamileler 1 kilo aldık 2 kilo aldık diye yazmışlar inanılır gibi değil biz niye 5-6 kilo aldık böyle anlamadım nasıl olura bi hamile 1 kilo alır 6 ayda hayret değilmi sizcede çok kıskandımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?