selam kızlar...
enbitane benim 10- 12. haftalarda yanmam olmuştu geçti daha da olmadı bakalım inşallah olmaz bende dün bunu düşünmüştüm.
ama bende de artık ayıptır söylemesi kabızlık başlıyor sanırım hergün çıkardım ama günlerdir ...basur falan olmaktan korkuyorum...
muz yiyorsanz muzu kesmenizi öneririm cünkü bendede yaptı kabızlık muz.lifli gıdalar tüketmeye calışın umarım faydası olur
allah kurtarsın karagözlüm
canımcım o bulanmadır yanma çok başka daha başlamamış yada hiç başlamıcakta olabilir tatlım
amannn anma gelmesin zaten geldimi gitmek bilmiyo
kabızlık içinde önerim kesinlikle elma günde 2 tane elma ye
birde yeni çıkan küçük yeşil şeyler varya :) onlardan
bu arada kızlar içim parçalandı Rabbim herkese anne babalığı tattırsın
ama bu şekilde bi isyan içindeyse onunla sınanıyo diyebilirim ancak
Arkadaşlar doktor bana ne kan hapı verdi ne vitamin verdi sizler istedinizdemi verdi bu vitamin vs. haplarını?
Şimdi karagözlüm deniz, bikini falan deyince geldi aklıma.Hamişler için bikinilerin adı tankiniymiş :)
Nereden bulacağız biz bu tankinileri yaw?
Ben geçen hamileliğimde yasak olduğu için denize gidip giremedim.Bu sene acısını çıkarasım var ama kocaman bir göbekle de nasıl gireceğim bakalım....
Arkadaşlar yazıyı kopyaladım okuyun:
hamile görmek, duymak istemiyorum!!!
ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....
neye sinirleniyorsam?????............ ne güzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar çok arttılar ki hamile olmayan, çocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......
Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu söyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da görüşmek istemiyorum, bana acıyan gözlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dünyanın en şanslı insanları, çok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.
NORMAL MİYİM????
kızım gayet iyiydi çikolatada yedim bayagı bir oynuyordu...20+2 çıktık ultrasyonda boyu 22 cm kilosuda 344 gr dı..omuriliğini felan gösterdi bir dahaki ay randevum 18 haziran şeker testi yapılacakmış...doktorum çok yoğun olduğu için fazla göstermiyor bebeğimi ama bakabileceği kadar baktı...eşime benzetti ve başı tam gögsümün altındaymış doktor için rahatlasın atık ben ayrıntılıdada birşey çıkacağını düşünmüyorum dedi...şimdi cumartesiyi bekle Allahım bugünüde atlattık...bu arada bana kan ilacı ve vitamine devam et dedi...kramplar başlar yakında onun içinde magvital vermişti her zaman değil ama ağrın krampın olunca iç dedi çok sık sık ama az ye dedi...çok aç kalmayacakmışısız..ağda yaptırabilirmiyim dedim evet dedi...sizce kilosu nasıl kızlar doktor iyi dedi haftasıyla uyumlu ama n kilosu önemli değil sağlıklı olsun gerisi boş...öpüyorum sizi..ve minik meleklerimizi...
Ya nerde bu millet....
Allalaaa...Face'de de hatunun biri hain hain fotoğraf yayınlamış böyle heyecanlanacaksınız, şöyle ağlayacaksınız diye..Sadistmidir nedir
herkese günaydın kızlar...geçmişi okudum,yatak konusu açılmış...ben de park yatak alacağım hatta birkaç modele baktım bile...üç yaşına kadar yatar inşallah sonra da oda takımı alırım...dolabını da hallettim evde eski bir yüklük dolap vardı annemle onu beyaza boyadık içinde demir askılığı vardı biz de marangozdan üç beyaz raf yaptırdık rafların üzerine de güzel örtüler diktirdik kapağına da resimli yapıştırıcılardan yapıştırdık...bir de eşimin bekarlık bir şifonyer dolabı vardı güzelce temizleyip onu da beyaza boyadık aynı örtülerden onun içine de yaptırdık aynı resimli yapıştırıcılardan yapıştırdık hem dolabın hem de şifonyerin kulplarını bebekli aldık sanki ikisi de takım gibi oldu...belki biraz basit oldu ama içime de sindi açıkçası...çünkü gerçekten uğraştım umarım kızımda beğenir...gerçi mobilya takımlarını da çok beğeniyorum bazen kızıma da haksızlık mı ettim acaba diye üzülmüyor değilim ama eldeki imkanları da kullanmak zorundayım...resimlerini çekerim size...
muz yiyorsanz muzu kesmenizi öneririm cünkü bendede yaptı kabızlık muz.lifli gıdalar tüketmeye calışın umarım faydası olur
kızlar yardım edin 23. hafta renkli doppler çektrcem avcılar beylikdüzü tarafında önerebilceğiniz hastaneleri ve fiyatları yazabilisrmisiniz
kızlar 2 hafta sonradaaa benım seker yuklemem var ıgrenc bırseymısssssss yaaa yaptıran varmı
kızlar 2 hafta sonradaaa benım seker yuklemem var ıgrenc bırseymısssssss yaaa yaptıran varmı
Şimdi karagözlüm deniz, bikini falan deyince geldi aklıma.Hamişler için bikinilerin adı tankiniymiş :)
Nereden bulacağız biz bu tankinileri yaw?
Ben geçen hamileliğimde yasak olduğu için denize gidip giremedim.Bu sene acısını çıkarasım var ama kocaman bir göbekle de nasıl gireceğim bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?