2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım o bulanmadır yanma çok başka daha başlamamış yada hiç başlamıcakta olabilir tatlım
amannn anma gelmesin zaten geldimi gitmek bilmiyo
kabızlık içinde önerim kesinlikle elma günde 2 tane elma ye
birde yeni çıkan küçük yeşil şeyler varya :) onlardan

bu arada kızlar içim parçalandı Rabbim herkese anne babalığı tattırsın
ama bu şekilde bi isyan içindeyse onunla sınanıyo diyebilirim ancak

Son düzenleme:
kızım gayet iyiydi çikolatada yedim bayagı bir oynuyordu...20+2 çıktık ultrasyonda boyu 22 cm kilosuda 344 gr dı..omuriliğini felan gösterdi bir dahaki ay randevum 18 haziran şeker testi yapılacakmış...doktorum çok yoğun olduğu için fazla göstermiyor bebeğimi ama bakabileceği kadar baktı...eşime benzetti ve başı tam gögsümün altındaymış doktor için rahatlasın atık ben ayrıntılıdada birşey çıkacağını düşünmüyorum dedi...şimdi cumartesiyi bekle Allahım bugünüde atlattık...bu arada bana kan ilacı ve vitamine devam et dedi...kramplar başlar yakında onun içinde magvital vermişti her zaman değil ama ağrın krampın olunca iç dedi çok sık sık ama az ye dedi...çok aç kalmayacakmışısız..ağda yaptırabilirmiyim dedim evet dedi...sizce kilosu nasıl kızlar doktor iyi dedi haftasıyla uyumlu ama n kilosu önemli değil sağlıklı olsun gerisi boş...öpüyorum sizi..ve minik meleklerimizi...

inşallah başlamaz canım gerçekten zor oluyor bi dönem bende de gastrit vardı.... bu ara ihmal ettim hergün düzenli meyvemi yiyordum bu ara boşladım yeniden düzene girmem lazım galiba... o küçük şeyler(adıda böyle kaldı hiç anlaşılmıyor ne olduğu) benim olduğum yerde yok galiba tatlım ama kuru kayısı falan deneyim..

Şimdi karagözlüm deniz, bikini falan deyince geldi aklıma.Hamişler için bikinilerin adı tankiniymiş :)
Nereden bulacağız biz bu tankinileri yaw?
Ben geçen hamileliğimde yasak olduğu için denize gidip giremedim.Bu sene acısını çıkarasım var ama kocaman bir göbekle de nasıl gireceğim bakalım....

aman dert ettiğin şeye bak bende önümüzdeki ayın 15 atıcam kendimi sulara dört gözle bekliyom valla hem yüzmek hamile için en ideal spor göbüşlen bence harika olcak boğulma derdimiz olmaz göbüşler bizi havaya kaldırır:)))))

kıyamam ben bna canım yaaaa Allah en kısa zamanda bi bebek nasip etsin bu kıza çok zordur eminim kıskanır tabi ben ilk duşuğumde bile hamile gorunce ağlardım şimdi de duygulandım Allahım inşallah anne olmayı nasip eder ona bizlerede yavrularımızı sağsalım kucağımıza almayı nasip eder inşallah Yüce Rabbimm

canımmm benimm çok sevindim inşallah ayrıntılıyada az kaldı sağsalim çıkarsınız tatlı bebişinle uyyy guzel yeğenim benimmmm bizde yarın ayrıntılıya giriyoruz erkene aldı doktorum çok heyecanlıym korku da var heyecanda inşallah guzel haberlerle geliriz dualarınızı eksik etmeyın kızlar bizden:)

Ya nerde bu millet....

Allalaaa...Face'de de hatunun biri hain hain fotoğraf yayınlamış böyle heyecanlanacaksınız, şöyle ağlayacaksınız diye..Sadistmidir nedir

Ahhh o negüzel bir resim yaaaa bayıldımmmmm..
İnsanın hayatı boyunca verebileceği en güzel poz bence tabi bide gelinlikle olanlar var:)))))))

ipek iyi yapmışsın güle güle kullanın inşalah... ne güzel kendin halletmişsin.. takım gibi olmuştur. çok güzel mobilyalar var ama şimdi zaten kızın hiçbişey hatırlamayacak ki bence önemli olan aklı erdiğinde onun sevdiği bişeyi almak daha iyi olur gibi. haksızlık gibi düşünme bence..
bende şimdi olduğum yerde 2 yıl kalacağım yani oğlum 2 yaşına geldiğinde Türkiye ye döneceğiz.. oyüzden çok masraf yapmak istemiyorum. park yatak almayı düşünüyordum ama geçen bi arkadaş sabit ahşap mobilyadan yatağıyla beraber beşik verdi başta pek almak istemedim ama burda aldığımıda 2 yıl sonra brakacağımı düşününce mantıklı geldi. tahta renginde ama ben beyaz istiyordum boyamayı düşündüm ama dışı cilalı tutmaz diye vazgeçtim senin boyadıkların nasıldı cilalımıydı üstüne boya tuttu mu eğer öyleyse bende boyarım belki..:44: çok soru sordum ama bende beyaz olsun istiyorum resimlerini koyarsan çok merak ettim

kızlar 2 hafta sonradaaa benım seker yuklemem var ıgrenc bırseymısssssss yaaa yaptıran varmı

kızlar yardım edin 23. hafta renkli doppler çektrcem avcılar beylikdüzü tarafında önerebilceğiniz hastaneleri ve fiyatları yazabilisrmisiniz

esenyurt tıp merkezinde yaptırdım 175 tl aldılar tek tek bakıldı heryerine. renkli resimleri ve cd de verdi.

kızlar 2 hafta sonradaaa benım seker yuklemem var ıgrenc bırseymısssssss yaaa yaptıran varmı

yok be canım bende okudum çok iğrenç tansiyonumuz düştü gibi şeyler okudum korktum nasıl diye bence çok güzel limon aldırıp suyun içine sıktırdılar aynı limonata gibiydi olsa yine içerdim. evden limon alıp git sıksınlar öyle iç...

arkadaşlar ya bugün çok yoruldum valla aranıza pek katılamadım böyle çok işlenince bebeğimin kıpırdadığı anları kaçırıyorum sinir oluyorum ama napcan işler de bizi bekliyo dimi

alppıncım ben geçen hafta yaptırdım tadı gayet güzeldi limon falan sıkmadım bir bardak daha verselerdi içerdim valla şekerli olan herşeye bayılıyorum

Tankiniiiiiiiiiii..vayyyy ilk kez duydum yaaa..
Ben haftasonu gebe mağazasına baktım ama ordakileri beğenmedim çok kocamanlardı yaaa ben normal bikini alıcam büyük beden tabiki eski bikinilerimede bakıp bakıp ağlarım artık bu sene:))))))))
İnşallah bir aksilik çıkmazda girebilirsin tatlım denize ahhhh sizin oraların denizini görüp görüp girememek eminim kötüdür bu yaz girersin inşallah..
Ben ilk hamileliğimde bol bol yüzmüştüm bunda tatile gitmeyi düşünmüyorum artık yazlıkda takılıcam gözüm yemiyor o kadar yolu...
ayyyyyyyy hadi yaz gelsede girsek..Şu tankiniye internetten bi bakayım bakayım nasılmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…