2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayır olsun canım benim, bu tarz rüyalar görmek normal bence.. iyi kötü bilinç altımız bir şeyler kurguluyor işte.

aminnnn arkadaşım bol dua ile..

her sabah kk ne girince ve de senin nickini görünce murat kekillinin şarkısını söylüyorum ben :)) karagözlüm sevdalanmış / kime dedim yar sana dedi

Günaydın hepinize
Kandilimiz mübarek olsun,Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Allah güzel yazılar yazsın hepsine

Seni kopyacı seniii....Face'deki yazından kopyaladın di mi bunu

Bu arada bu saba 6'da zangır zangır sallanarak uyandık.4.6 büyüklüğündeymiş deprem.Eşimi bir tutuşum var.Adamcağız depremden değilse de benim uyandırma şokumdan canını teslim edecekti.
Allahtan Ege uyanmıyor depremde.Uyansa korksa, bi daha yatağında yatmak istemese ne yaparım...

Canım arkadaşlarım tatlı hamişlerim gününüz aydın, kandiliniz mübarek, dualarımızın hepsi kabul olsun. Allah şu mübarek kandil günün de açılan ellerimizi boş çevirmesin küçük bebişlerimizi korusun hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin doğumdan sonrada, minnoşlarımızın büyüdüğünü görmeyi nasip etsin... Bizde şimdi geldik sağlık ocağından ilk aşımızı olduk 2. aşımız 16 haziranda kiloya da bakıldı 2 kilo almışım 86 la hamile kaldım 88 olmuşum hemşire normal dedi arkadaşlar...

evet evettt evetttttt kopyacıyım ben ihihi :)

ayyy deprem deme bana deprem bölgesinde yaşayan biri olarak her daim korkuyorum
hatta en ufak bi sarsıntıda kalp atışlarım ellerim ayaklarım benim olamaktan çıkıyo sanki
geçmiş olsun tatlım Rabbim daha büyüklerinden korusun bizleri :18::18:

ben de sana onu soracaktım sabah haberlerde duydum geçmiş olsun...ben çok korkarım depremden ve ne yazık ki en ufak bir sarsıntıyı bile hissedebilirim...

Sağol tatlım.Beşik gibi sallandık valla.Tam geçer gibi oldu, tekrar başladı.Biraz daha sürseydi oğluşumun odasına uçacaktım jet hızıyla.(Gerçi hep öyle diyorum, hep mıhlanıp kalıyorum olduğum yere)
Sonra artçıları da olmuş ama uyanık olmama rağmen hissetmedim onları.
Bizim kızlardan Milas'ta ve Bodrum'da yaşayanlar vardı, onlar kimdi??? Gerçi o taraf hissetmemiş.Köyceğiz, Ortaca, Marmaris tarafı hissetmiş depremi.

Antalyada da dün akşam deprem olmuş ama hissetmedim zaten zangır zangır titrediğimden dün tansiyonum cok dusuktu ondan sanırım. Diğer yerlerde depremi hisseden arkadasım arethusa gecmıs olsun canım.

buarada klio olayı bende cok ıyı gıderken bır haftada 1 kılo almaya basladım ıstahım cok acık 2 haftadır ınsallah bıraz dızgınlenır ılk hamılelıgımde 25 kılo alınca yıne aynı durumda olmak ıstemıyorum zor oluyor vermesı

aminnnn arkadaşım bol dua ile..

her sabah kk ne girince ve de senin nickini görünce murat kekillinin şarkısını söylüyorum ben :)) karagözlüm sevdalanmış / kime dedim yar sana dedi

Haahhaaa ciddimisin çok iyi yaaaa....hiç benim aklıma gelmemişti:)))))))
kk ya girerken ne yapsam ne yapsam diye düşündüm kızımı hep karagozlumm diye seviyorum hadi dedim bunu yapayım ööle oldu yani..
BundaN sonra benimde aklıma hep gelicek..

maşaallah kilon çok iyi 2 kilo almışsın. ben normlde asla kilo alamayan biriydim 51 ile hamile kaldım 61 oldum

:)) Benim içim fingirdek biraz da ondan sanırım

REGAIP KANDILINIZ MUBAREK OLSUN INS
Rabbım tum dualarınızı kabul etsın ıns
dun sağlık ocagına gıttım kan sonucumu almaya kötü kolestrol ve sarılık çıktı moralım çok bozuk kızlar bebege gecebılır sarılık korkuyorum
tekrar kan verdım sonucu yarın nasıpse ama ıcım rahat değil dua edermısınız bebegım ıcın

geçmiş olsun tatlımmmm duymamıştım ben bugün bi leyla lık var üzerimde zaten Allah korusunnn...

pikocum bizi terk etme ağustosta da doğursan sen bizim için eylül annesisin :)) yatak çok güzelmiş cicili bicili çok tatlı :) Rabbim almanı nasip ederse güzel güzel uyusun bebişin inşallah

park yatak özellikle ilk 6 ay için çok mantıklı. bende bir tane beğenmiştim netten linkini bulursam eklerim

maşaallah kilon çok iyi 2 kilo almışsın. ben normlde asla kilo alamayan biriydim 51 ile hamile kaldım 61 oldum

Canım hamilelik boyunca yani 6 ay boyunca 2 kilo almam normal ama aslında kilolu hamile kaldım çok korkmuştum bayaa bir kilo alırım diye ama hemşire normal almışsın bundan sonra daha dikkatli ol tuzlu yeme dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…