Günaydın kızlar...öncelikle kandilinizi kutlar,bu mübarek günde hepinizin dualarının gerçek olmasını dilerim...hepimiz evlatlarımızı sağlıkla ve hayırlısı ile kucaklarımıza alırız...ya kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördüm,hayırlara vesile olsun da...rüyamda erken doğum yapıyorum daha doğuma 5,6 hafta var,bir bakıyorum ki benden şarıl şarıl kan akıyor hemen hastaneye gidiyoruz ama ne fayda kan durmuyor bebeğime ne olduğunu hatırlamıyorum sonra uyandım tuvalete koştum kan var mı diye o sırada sabah ezanı okunuyordu dua ettim hayırlısı ile doğum yapayım diye ama çok korktum...inşallah rüyam tersine çıkar...hepimiz tam zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı...
GÜNAYDINNNNN.......
Güzelmi güzel tatlımı tatlı arkadaşlarım hepinize günaydınnnn en kocamanından...
Regaip kandiliniz mubarek olsun bugece Allah tüm dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah...
Herkesin gönlüne göre versin...
Bugün hava çok güzel istanbul daaa ohhh güneş gözlüklerimizi takıp dolaşmaya başladık artık bidaha da çıkarmayız inşallahhhhh..
Gününüzün çok güzellll geçmesi dileğiyle...
Esenkalın:)
Rabbimizin af kapısını sonuna kadar açtığı,her türlü Dilek ve istegimizi geri çevirmedigi Bizimde kendimizi yenileme firsati buldugumuz Mübarek Uç aylarımız ve Regaip Kandilimiz Kutlu olsun...Hakkıyla istifade edenlerden olmamız temennisi ile...Hayirli Kandiller...Dua ile....
Seni kopyacı seniii....Face'deki yazından kopyaladın di mi bunu
Bu arada bu saba 6'da zangır zangır sallanarak uyandık.4.6 büyüklüğündeymiş deprem.Eşimi bir tutuşum var.Adamcağız depremden değilse de benim uyandırma şokumdan canını teslim edecekti.
Allahtan Ege uyanmıyor depremde.Uyansa korksa, bi daha yatağında yatmak is
ben de sana onu soracaktım sabah haberlerde duydum geçmiş olsun...ben çok korkarım depremden ve ne yazık ki en ufak bir sarsıntıyı bile hissedebilirim...
Seni kopyacı seniii....Face'deki yazından kopyaladın di mi bunu
Bu arada bu saba 6'da zangır zangır sallanarak uyandık.4.6 büyüklüğündeymiş deprem.Eşimi bir tutuşum var.Adamcağız depremden değilse de benim uyandırma şokumdan canını teslim edecekti.
Allahtan Ege uyanmıyor depremde.Uyansa korksa, bi daha yatağında yatmak istemese ne yaparım...
ben de sana onu soracaktım sabah haberlerde duydum geçmiş olsun...ben çok korkarım depremden ve ne yazık ki en ufak bir sarsıntıyı bile hissedebilirim...
aminnnn arkadaşım bol dua ile..
her sabah kk ne girince ve de senin nickini görünce murat kekillinin şarkısını söylüyorum ben :)) karagözlüm sevdalanmış / kime dedim yar sana dedi
Canım arkadaşlarım tatlı hamişlerim gününüz aydın, kandiliniz mübarek, dualarımızın hepsi kabul olsun. Allah şu mübarek kandil günün de açılan ellerimizi boş çevirmesin küçük bebişlerimizi korusun hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin doğumdan sonrada, minnoşlarımızın büyüdüğünü görmeyi nasip etsin... Bizde şimdi geldik sağlık ocağından ilk aşımızı olduk 2. aşımız 16 haziranda kiloya da bakıldı 2 kilo almışım 86 la hamile kaldım 88 olmuşum hemşire normal dedi arkadaşlar...
Haahhaaa ciddimisin çok iyi yaaaa....hiç benim aklıma gelmemişti:)))))))
kk ya girerken ne yapsam ne yapsam diye düşündüm kızımı hep karagozlumm diye seviyorum hadi dedim bunu yapayım ööle oldu yani..
BundaN sonra benimde aklıma hep gelicek..
Sağol tatlım.Beşik gibi sallandık valla.Tam geçer gibi oldu, tekrar başladı.Biraz daha sürseydi oğluşumun odasına uçacaktım jet hızıyla.(Gerçi hep öyle diyorum, hep mıhlanıp kalıyorum olduğum yere)
Sonra artçıları da olmuş ama uyanık olmama rağmen hissetmedim onları.
Bizim kızlardan Milas'ta ve Bodrum'da yaşayanlar vardı, onlar kimdi??? Gerçi o taraf hissetmemiş.Köyceğiz, Ortaca, Marmaris tarafı hissetmiş depremi.
yaaaaaa bana ne oluyo böle gidip yine ağustos annelerine dalmışım ya,,,yok yok ii değilim ben...yada dala dala ağustosda doğurucam ben bu gidişle
yeni oyunpark yatak En Ucuz e-bebek Maazas ,Enes Bebe , eyiz ve Gereleri , TRKYE'NN EN UCUZU
kızlar park yatağa bi bakın nsl sizce allah izin verirse bundan almayı düşünüyoruz
maşaallah kilon çok iyi 2 kilo almışsın. ben normlde asla kilo alamayan biriydim 51 ile hamile kaldım 61 oldum
geçmiş olsun tatlımmmm duymamıştım ben bugün bi leyla lık var üzerimde zaten Allah korusunnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?