2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben size diyorum dimi face de konuşmayın bensiz diye bak konuya fransız kaldım

Arkadaşlar yazıyı kopyaladım okuyun:

hamile görmek, duymak istemiyorum!!!
ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....

neye sinirleniyorsam?????............ ne güzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar çok arttılar ki hamile olmayan, çocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......

Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu söyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da görüşmek istemiyorum, bana acıyan gözlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dünyanın en şanslı insanları, çok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.

NORMAL MİYİM????

Ben size diyorum dimi face de konuşmayın bensiz diye bak konuya fransız kaldım

Tatlımmm...Bak millet ağlıyo duygusala bağladı ama şimdi.Sen şanslısın resmi görmediğin için

Ya şaka maka içim acıdı bir anda..Bu arkadaş kesin istediği halde bebek sahibi olamayan biri.İmrenme kıskanmaya dönmüş demekki

kızlarrr ben çok üzüldüm bu nefret değil aslında acı çok büyük bir acı ( Allahım onada nasip etsin inanın içi n sızladı şuan (

Bende tesedüfen konuyu gördüm şok oldum nasıl bir insan bu kadar kıskanabilir ki bende bir kaç tavsiyede bulundum o arkadaşa üzülme en yakın zamanda Allah sana da nasip eder inşallah Allah'a bol bol dua et diye...

Ya istediği halde bebek sahibi olamamak çok kahredici bir durum olsa gerek.Allah nerede isteyen varsa kucaklarını boş bırakmasın.
Anne - baba olma niteliklerine sahip, gönülden isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Bir de hiç bebeği olamayacağını bilmek nasıl bir duygu kimbilir....Çok üzücü olmalı...

Ben bu yazıyı okuduktan sonra ne kadar şanslı olduğumuzu Allah'ın bize aratmadan bebek vermesine binlerce kez şükrettim Allah nerede varsa herkese nasip etsin emeklerini boşa çıkarmasın...

ayyyyyyyyyyyyyyy bu kızın psikolojisini çokkkk ii anlıyorum.
bende bebek için tedavi görürken hem çocuklardan hem hamilelerden soğumuştum,hamile görünce gırtlana yapışasım gelirdi ağlardım,eşimle dolaşmaya bile çıkmak istemezdim hamile görcem diye,kalabalık akraba aile ortamlarında bulunmazdm,sevdiğim insanları bile arayamazdım,şu hamile bu hamile derler die,ve gerçekten bebek görmeye falan gitsen sana acıyarak bakıyolar,al bari kucağına bebek hasreti gider diolar....offfffffffffffff offfffffffffffffffff çok zor,benzer duyguları yaşadım vala...

Sen unut artık o günleri pikocum.Artık başka, bambaşka bir level'dasın sen

Günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler ve minnak kuzucuklarııııı :)

kızlar mideler ne durumda var mı değişkenlik veya yanma şikayetleri başlayan
dün facede konuşulmuş burda da konuşalım :)

selam kızlar...
enbitane benim 10- 12. haftalarda yanmam olmuştu geçti daha da olmadı bakalım inşallah olmaz bende dün bunu düşünmüştüm.
ama bende de artık ayıptır söylemesi kabızlık başlıyor sanırım hergün çıkardım ama günlerdir ... basur falan olmaktan korkuyorum...

Tatlım maalesef hiçbirşey yapamazsın bu yaz ööle gezicez artık sahillerde:))
almaya koparmaya kalkarsan çok çıkıyormuş sonrasında ben ilk hamileliğimde nefret etsemde elimi sürmedim sonra döküldü zaten şimdi yine çıktı yine dokunmuyorum bikinimide giyicem napiim bakmasınlar:)))))
zaten bronzlaşınca belli olmaz..
ayyyy bakarmısın karnım burnumda olucak ne derdindeyim:)))))))
napiim canım hamile isek diğer insanlardan ne eksiğimiz var hatta fazlamız var üstüne dimi......

geçmiş olsun canım.aynı durum bendede var.normalmiş doktoruma sordum.hamileyken basur olan çok insan varmış.sabahları aç karnına 2-3 adet kuru kayısı ye üzerine de ılık bir bardak su iç.birazcıkta olsa iyi geliyor..

sağol canım deneyim bakalım dün biraz kayısı yedim ama yarın da aç karnına deneyim.. gerçi henüz zorlama falan olmuyor ama yinede tırsıyorum.. zorlamak iyi değilmiş sanırım...

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur... doktora bi görünsen mi acaba:44:

SLM KIZLAR...
benimde göbişim kıllanıyor ama dokunmuyorum.
bugün sabah aç karna gidip şeker yüklemesi tam idrar tahlili ve kan tahlili yaptırdım.Aç karna 50gr lık şekerli suyu içmek çok kötüydü
ama şükür şekerim normal bi tek idrar kültürü için tek kullanımlık bir ilaç kullanıcam doktor az su içtiğim çin olmudugunu söyledi aman dikkat edin kızlar günde 10-12 bardaktan az içmeyecekmişiz tabi çok içip abartmayacakmışız aynı zamanda....

cok sekerrrrrr melegın ıcınde huzurlu bır sekılde uyuması dılegıyleee cok ttlıııı ben bırsey almadımmmm kıskanmaya basladım

kızlar herkes çok güzel şeyler almış güzel güzel kullansın bebişler..
alpin bende daha bişey almadım yalnız değilsin yani.....

muz yiyorsanz muzu kesmenizi öneririm cünkü bendede yaptı kabızlık muz.lifli gıdalar tüketmeye calışın umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…