Fadiyez...o sadist benim :)))
Kendime takılıyordum :)))
Sahi sen face'te yoksun di mi.
Ben oraya doğumdan sonra oğlumun birkaç saatlik, kucağımdaki ilk resmini koydum da...
Kızlar duygulandı, heyecanlandı.
Kendimle dalga geçiyordum o bağlamda :)
Ben size diyorum dimi face de konuşmayın bensiz diye bak konuya fransız kaldım
Arkadaşlar yazıyı kopyaladım okuyun:
hamile görmek, duymak istemiyorum!!!
ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....
neye sinirleniyorsam?????............ ne güzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar çok arttılar ki hamile olmayan, çocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......
Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu söyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da görüşmek istemiyorum, bana acıyan gözlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dünyanın en şanslı insanları, çok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.
NORMAL MİYİM????
ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....
neye sinirleniyorsam?????............ ne güzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar çok arttılar ki hamile olmayan, çocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......
Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu söyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da görüşmek istemiyorum, bana acıyan gözlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dünyanın en şanslı insanları, çok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.
NORMAL MİYİM????
NORMAL MİYİM????
ayyyyyyyyyyyyyyy bu kızın psikolojisini çokkkk ii anlıyorum.
bende bebek için tedavi görürken hem çocuklardan hem hamilelerden soğumuştum,hamile görünce gırtlana yapışasım gelirdi ağlardım,eşimle dolaşmaya bile çıkmak istemezdim hamile görcem diye,kalabalık akraba aile ortamlarında bulunmazdm,sevdiğim insanları bile arayamazdım,şu hamile bu hamile derler die,ve gerçekten bebek görmeye falan gitsen sana acıyarak bakıyolar,al bari kucağına bebek hasreti gider diolar....offfffffffffffff offfffffffffffffffff çok zor,benzer duyguları yaşadım vala...
Günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler ve minnak kuzucuklarııııı :)
kızlar mideler ne durumda var mı değişkenlik veya yanma şikayetleri başlayan
dün facede konuşulmuş burda da konuşalım :)
Buarada dunde sormustum ama gozden kacmıstır dıye yenıden sorayım ıstedım gobegınızde kahverengı cızgı cıkmaya basladımı arkadaslar
ya herkes ...................
allahım yardımcısı olsun sabır versin.isteyen herkeze anne baba olmayı allahım nasip etsin.bizlere de sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bende çizgi oluşmadı ama kıllar... O iğrenç kıllar ya benim göbeğim çok kıllandı, ben hamile kalmadan önce alıyordum yazları denize gircem falan diye zaten ama bu kadar değildi çok kötü duruyorlar, napabilirz ki?
selam kızlar...
enbitane benim 10- 12. haftalarda yanmam olmuştu geçti daha da olmadı bakalım inşallah olmaz bende dün bunu düşünmüştüm.
ama bende de artık ayıptır söylemesi kabızlık başlıyor sanırım hergün çıkardım ama günlerdir ...basur falan olmaktan korkuyorum...
geçmiş olsun canım.aynı durum bendede var.normalmiş doktoruma sordum.hamileyken basur olan çok insan varmış.sabahları aç karnına 2-3 adet kuru kayısı ye üzerine de ılık bir bardak su iç.birazcıkta olsa iyi geliyor..
merhaba guzel eylul annelerı
dun gece bırazcık kanamam oldu
bugun leke tarzında cok cok az geldı sımdı takıp edıyorum
artarsa veya dunkı gıbı olursa hemen doktora gıdıcem
ılk zamanlarda da cok oluyodu alısıgım bu durumlara ama ne zamandr yoktu
ınsan ıster ıstemez hep en kotuyu dusunuyo
Allah ım hepımızın bebeklerını korusun onları bızlere bağışlasın ınsallah
Merhaba kızlar, dün dayanamadım bebeğime nevresim takımı aldım :)) sizce nasıl?
cok sekerrrrrr melegın ıcınde huzurlu bır sekılde uyuması dılegıyleee cok ttlıııı ben bırsey almadımmmm kıskanmaya basladım
selam kızlar...
enbitane benim 10- 12. haftalarda yanmam olmuştu geçti daha da olmadı bakalım inşallah olmaz bende dün bunu düşünmüştüm.
ama bende de artık ayıptır söylemesi kabızlık başlıyor sanırım hergün çıkardım ama günlerdir ...basur falan olmaktan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?