Canim ben de 7 kilo aldim.o 1 kilo alanlar ilk uc ay bulanti kusma yasayip kilo verenlerdir.verdiklerini saymiyorlardir.bebek 500-600 gr bunun suyu var goguslerde sutu var 1 kilodan fazla eder bunlar.sen takma kafayi ama ekmek pirinc tatli patatws bublarin bebege cok bi faydasi olmadigi gibi kilo aldiriyormus bilgin olsun...kızlar yaaaaaabaşka bi topikte kilolardan bahsetmişler 6-7 aylık hamileler 1 kilo aldık 2 kilo aldık diye yazmışlar inanılır gibi değil biz niye 5-6 kilo aldık böyle anlamadım nasıl olura bi hamile 1 kilo alır 6 ayda hayret değilmi sizcede çok kıskandımmmmmmmm
kızlar yaaaaaabaşka bi topikte kilolardan bahsetmişler 6-7 aylık hamileler 1 kilo aldık 2 kilo aldık diye yazmışlar inanılır gibi değil biz niye 5-6 kilo aldık böyle anlamadım nasıl olura bi hamile 1 kilo alır 6 ayda hayret değilmi sizcede çok kıskandımmmmmmmm
yataklardan bahsetmişsiniz
ben bu iki yatağın arasında kararsız kaldım,mavi olanını çok beğendik ama sallanmıyo maalesef
beyaz olanını alıcaz sanırım.sizce sallanmayan yatak almak mantıklı mı
Tatlı hamişler merhaba :) face alıldı ortadan kayboldun demeyin valla okuyorum sizi :). Buranın tadı ayrı onu da farkettim.
Canlar bişi sorucam ya bu yatak mevzunda bende kararsızım hala ne almam gerektiğine karar veremedim. Ama bu park yatakların içinde yatağıda cıkıyomu onu çok merak ediyorum bilen var mı aydınlatsanız şu garibi :)
ya arkadaşlar bu hastane çıkışını kayınvalidem düşünmüş almış sağolsun aslında beğendimde ama ne biliyim ben daha ciicili tatlı bişeyler düşünüyordum sizce bunu giyitmesem kendim begensem ayıp mı olur? hem kız için arabalı falan ne biliyim benim pek içime sinmedi
boya badana anca geldim :)
mseylücüğüm hiç kusmadan bulantı yaşamadan 1,750 gram almışım bende seviniyorum :)
beyaz yataga bayıldım :) sallanan alma sallanan beşik evde olunca çocugu sallıyosun kolaya kaçıyosun ama bi misafirlikte tatilde mahfeder seni ayagında sallarsın bütün gece.... ben oğlumu emzik biberon kullanmadan hiçç sallamadan büyüttüm :) zor oldu ama ii oldu
bende oğluma ciciler aldım bu ay oglumun egosunu yükseltiym diyorum :)
önümüzdeki ayda kıyafetler için çıkıcam çarşılara
günaydınnnnnnnnnnn tatlı hamişler.....kandiliniz mubarek olsun,rabbim bu gece dualarımızı kabul eylesin inşlhhhhhhh
Günaydın kızlar..Herkesin regaib kandili mübarek olsun.Allah günahlarımızı affetsin, güzel yazılar yazsın, dualarımızı kabul etsin, bizi sevdiklerimize, sevdiklerimizi bize bağışlasın. Karnımızdaki yaşamları da sağlıkla elimize almayı nasip etsin.
Regaip kandilimiz mübarek olsun Rabbim bütün dularımızı kabul etsin...
ya bende 2 kilo aldım aldım ama 1 ayda ondan önce almamıştım..şuan 79 kiloyum doktoruma dedim olsun dedi sanki çok fazla almışım gibi..annemde kaldım dün akşam annem diyorki ekmegi çok yiyorsun az kes yada kepekli ekmek ye...bende ekmeksiz yemek yiyemiyorum gerçekten ekmeği çok seviyorum...helede yazın yarım ekmeğin içine domates koyup yemek benim için mükemmel ötesi...ha unutmadan şunuda söylim ben salatalığı çok yiyorum tuzlayıp ta...oda bende gaz yapıyor kızkardeşimde dediki bende hamileliğimde çok yedim ravza çok gazlı oldu acaba doğrumudur...
bu arada buğün doktor randevuları olacak olanlar güzel haberlerle gelin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?