2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben de 7 kilo aldim.o 1 kilo alanlar ilk uc ay bulanti kusma yasayip kilo verenlerdir.verdiklerini saymiyorlardir.bebek 500-600 gr bunun suyu var goguslerde sutu var 1 kilodan fazla eder bunlar.sen takma kafayi ama ekmek pirinc tatli patatws bublarin bebege cok bi faydasi olmadigi gibi kilo aldiriyormus bilgin olsun...

Bence de mümkün değil zaten. Ben de 4 kilo aldm ki o kadar dikkat etmeme rağmen. Bazıları hala hamile olduğumu bile anlamıyor ama 4 5 kilo aldım bebiş de büyüyo napsın :))))

Aynen ben de çok kararsızım

boya badana anca geldim :)
mseylücüğüm hiç kusmadan bulantı yaşamadan 1,750 gram almışım bende seviniyorum :)
beyaz yataga bayıldım :) sallanan alma sallanan beşik evde olunca çocugu sallıyosun kolaya kaçıyosun ama bi misafirlikte tatilde mahfeder seni ayagında sallarsın bütün gece.... ben oğlumu emzik biberon kullanmadan hiçç sallamadan büyüttüm :) zor oldu ama ii oldu
bende oğluma ciciler aldım bu ay oglumun egosunu yükseltiym diyorum :)
önümüzdeki ayda kıyafetler için çıkıcam çarşılara

Günaydın

bende tankini arıyorum
ama yapışan değil, bol istiyorum
zekinin öyle bir modeli var 60 TL ye düşmüş
bide hamile sitesinde gördüm 120 TL

Günaydın kızlar..Herkesin regaib kandili mübarek olsun.Allah günahlarımızı affetsin, güzel yazılar yazsın, dualarımızı kabul etsin, bizi sevdiklerimize, sevdiklerimizi bize bağışlasın. Karnımızdaki yaşamları da sağlıkla elimize almayı nasip etsin.

Herkeslere günaydınn...Kandiliniz mübarek olsun.. geçen gün burnuma kandil simidi kokmuştu ki pek sevmem ben. dün kuyumcuya girmiştim, kandil simidi verdiler bedava altın verseler bu kadar sevinirdim herhalde.

canım zaten 2 tane hastane çıkışı almak gerekiyormuş, sen kendinde al bitane. birini doğduğu gün diğerini de ertesi gün giydirirsin.

bu arada ben geçen idil baby'den 5li hastane çıkışı almıştım. hastane çıkışını aslında organik almak istediğim için organiklere de baktım. organiklerin 10 lu setleri diğerlerine göre daha ucuzdu.. tavsiye ederim..

Günaydın kızlar günaydınlar bebişler

Bugün üç ayların ilk kandili herkesler için dua edeceğim malum hamilenin duası kabul olurmuş. Hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

Bu arada İstanbul da hava çok sıcak bugün zor yürüdüm kaç gündür ayaklarımda şiş idi sabah bi baktım ayakkabılarım patlamış :)) alışveriş var haftasonu

kolay gelsin canım.. bitti mi bahar temizlikleri

kızlar tetenoz için gittiğimde sağlık ocagı benden kan alıp birde kanıma baktı.. ve açlık sekerim 59 çıkmıs en düşük 70 olması gerek oysa...bu sabah 5 te tuvalete kalktım midem cok fena kazınıyodu gittim azıcık ekmekle (yarım dilim falandır) bi kaç yudum kahvaltılık attım....3 saat sonra ölçtürdüm 78 çıktı. ama tam açlık için 6-8 saat gerekmiş... bu aclık sekeri ile ilgili nette bişiler arastırıyorum ama bulamadım genelde hep yüksek olmasıyla alakalı bilgiler var.. içinizde bebgimin sağlığını olumsuz etkileyip etkilemiyceni bilen birileri varsa nolur bana acıklama yapsınlar..
ben devlet hastanesine gittiğim için doktoru arama sansım da yok.. pazartesi randevum var ama pzt kadar nasıl dayancam bilmem

Rabbimizin af kapısını sonuna kadar açtığı,her türlü Dilek ve istegimizi geri çevirmedigi Bizimde kendimizi yenileme firsati buldugumuz Mübarek Uç aylarımız ve Regaip Kandilimiz Kutlu olsun...Hakkıyla istifade edenlerden olmamız temennisi ile...Hayirli Kandiller...Dua ile....

Regaip kandilimiz mübarek olsun Rabbim bütün dularımızı kabul etsin...
ya bende 2 kilo aldım aldım ama 1 ayda ondan önce almamıştım..şuan 79 kiloyum doktoruma dedim olsun dedi sanki çok fazla almışım gibi..annemde kaldım dün akşam annem diyorki ekmegi çok yiyorsun az kes yada kepekli ekmek ye...bende ekmeksiz yemek yiyemiyorum gerçekten ekmeği çok seviyorum...helede yazın yarım ekmeğin içine domates koyup yemek benim için mükemmel ötesi...ha unutmadan şunuda söylim ben salatalığı çok yiyorum tuzlayıp ta...oda bende gaz yapıyor kızkardeşimde dediki bende hamileliğimde çok yedim ravza çok gazlı oldu acaba doğrumudur...

bu arada buğün doktor randevuları olacak olanlar güzel haberlerle gelin inş...

Aminnnnnn canım aminnnnnnnnn....
Seninde kandilin mubarek olsun..

Günaydın kızlar herkese... Kandiliniz kutlu olsun... Melekci, ben salatalığı bilmiyorum ama yeni doğum yapmış bir arkadaşım günde 1 tane sade maden suyu içtim ne ben de ne de oğlumda hiç gaz problemi yaşamadık doğumdan sonra dedi. Ben sade soda içemiyorum ama yavaş yavaş bi şekilde başlayayım diyorum.. Sizin de aklınızda olsun

Son düzenleme:
GÜNAYDINNNNN.......
Güzelmi güzel tatlımı tatlı arkadaşlarım hepinize günaydınnnn en kocamanından...
Regaip kandiliniz mubarek olsun bugece Allah tüm dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inşallah...
Herkesin gönlüne göre versin...
Bugün hava çok güzel istanbul daaa ohhh güneş gözlüklerimizi takıp dolaşmaya başladık artık bidaha da çıkarmayız inşallahhhhh..
Gününüzün çok güzellll geçmesi dileğiyle...
Esenkalın:)

Günaydın kızlar...öncelikle kandilinizi kutlar,bu mübarek günde hepinizin dualarının gerçek olmasını dilerim...hepimiz evlatlarımızı sağlıkla ve hayırlısı ile kucaklarımıza alırız...ya kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördüm,hayırlara vesile olsun da...rüyamda erken doğum yapıyorum daha doğuma 5,6 hafta var,bir bakıyorum ki benden şarıl şarıl kan akıyor hemen hastaneye gidiyoruz ama ne fayda kan durmuyor bebeğime ne olduğunu hatırlamıyorum sonra uyandım tuvalete koştum kan var mı diye o sırada sabah ezanı okunuyordu dua ettim hayırlısı ile doğum yapayım diye ama çok korktum...inşallah rüyam tersine çıkar...hepimiz tam zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…