Yavrum sen nerdesin?İstanbul'da değilmisin?
Muğla sallandı.İstanbul'dan duyulmaz
offfffff 2 gündür acayip gerginim,saçma sapan ufak şeyleri kafama takıp dertlenip kendi kendimi dolduruyorum,sonra sinirden başıma ağrılar giriyo yaaa
arethusa çok geçmiş olsunn,bizde manisadayız az biraz hissedilmiştir belki de gece olduğu için farketmemişizdir
Merhaba güzel ve mutlu annişler
Regaib kandilimiz mubarek olsun,Allah tüm dua ve dileklerimizi kabul eyler inşallah..Şuanda bile canımızdan çok sevdiğimizi bebeklerimizi de bizlere bağışlar,sağlıkla kucağımıza almamızı sağlar inşallah..
Teşekkür ederiz sevgili Ekim annesi
Sen de bizim pikoloman arkadaşımızın Ağustos annelerine daldığı gibi yanlışlıkla mı buraya girdin, yoksa bilerek mi
Teşekkür ederiz sevgili Ekim annesi
Sen de bizim pikoloman arkadaşımızın Ağustos annelerine daldığı gibi yanlışlıkla mı buraya girdin, yoksa bilerek mi
kızz dünürrr niye takılıyosun bakalım sen öyle küçük şeylere
kendini doldurupta gelinimi üzme dayanamam ben ona :)
Rica ederim..Ben buraya sık sık dalabilirim eğer rahatsız olmazsanız :26:Enbitane benim memleketlim ve yakın arkadaşım,aslında onun sayesinde bir de benim de eylül annesi olma ihtimalim var,doktorum eylül sonu da olabilir dedi..Hayırlısı..
Rica ederim..Ben buraya sık sık dalabilirim eğer rahatsız olmazsanız :26:Enbitane benim memleketlim ve yakın arkadaşım,aslında onun sayesinde bir de benim de eylül annesi olma ihtimalim var,doktorum eylül sonu da olabilir dedi..Hayırlısı..
haaa yavrum geçin dalgınızı,zaten hassas ve asabiyim atlarım üstünüze haaaaa....
vala o kadar şey yazdım insan misafir diye bikaç yorum yapar anacım hiç birinden tık yok,anemmmmm bi baktım bunlar başka kızlar.....
aman ne bilim mutfakda sigara içiliyo şimdi ona taktım,kapıdan girince irenç kokuyo,kayınvalidemde içiyo,ona bıraktırmaya çalışıyorum hiç gönlü yok sigara kokarken bebeğime nsl bakacak yaaaaaa.......
bi de doğum olayına taktım ddoğuracak olan benim herkes tasaya düştü fıttırıcam,ben allahdan bişi çıkmazsa mutlaka tedavi gördüğüm hastanede doğum yapıcam inşlh,yok ora uzakmış,yok nsl gidilecekmiş,yok gecede 100tl alıyolarmış,herkes sincan devlet hastanesinde doğuruyomuş,ordaki dr. günde bir dürü doğutturuyomuşda benimi doğutturamıycakmış...........ayyyyyyyyyyyyyyyy gırtlaklarına yapışacam şimdi,,,,yawww arkadaş doğuma daha 4 ay var,doğurcak olan benim,doğum masraflarını verecek olan benim,,sizeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ister evde doğurrum ister damda ister hastanede...........................benim doğum derdim sizimi gerdi...
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rahatladım bak...
Aşkolsun.Neden rahatsız olalım şeker...Bizim böyle Ekim'den gelen, hatta yok olduğunda kendini merak ettiren anniş adaylarımız var. Aman bebeğin sağlıkla doğsun da...ne zaman doğduğu hiç önemli değil.Hayırlısıyla kucağına al inşallah
Çok teşekkür ederim,vaktim olduğunca hem eylül annelerine hem de ekim annelerine yazmaya çalışıcamAşkolsun.Neden rahatsız olalım şeker...Bizim böyle Ekim'den gelen, hatta yok olduğunda kendini merak ettiren anniş adaylarımız var. Aman bebeğin sağlıkla doğsun da...ne zaman doğduğu hiç önemli değil.Hayırlısıyla kucağına al inşallah
hoşgeldin canımmmmmm muahh :)
kızlar catybaby yakın arkadaşım şansa bakın ikimizde hamişiz ihihi :)
Canım beyaz olanına bayıldım sakın sallanmayan alma beyaz uğur böcekli çok hoşuma gitti nereden almayı düşünüyorsun bu yatağın markası nedir söylersen sevinirim....
ya bu arada herkes nerede eskiden böylemiydi 20 kişiden az olmazdık valla bu face çıktı ya herkes terketti burayı eğer böyle devam edecekse artık bende burada takılmıcam benim facemde yok çok ayıp ediyosunuz kızlar şimdiye kadar hep beraber konuşurduk dertleşirdik şimdi bir şey yazıyoruz ne yorum yapan var nede topikde olup okuyon çok ayıp çokkim çıkardı bu faceyi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?