2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ben de allah izin verirse eylül annesi olacağım.bebeğimizin cinsiyetini öğrendik kız ona bişeyler almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizler uzun kollu mu alıyorsunuz kısa kol mu badi çıt çıt herşeylerini alışverişinizi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz

hoşgeldin tatlım bebeklerimiz kış bebeği olucak o yüzden herşeyini uzun kollu almaya çalış bizler öyle yapıoruz

ağda zaten ortalama ayda bi kez yapılmıyor mu.4 kez gitmeniz normalmiş gibi gledide.bende dün banyo yaparken farkettim cok zorlancam ya olmadı eşime yaptırcam

bende önceleri hep kendim yapardım. hamile kalınca jilet yöntemine başladım mecbur çok kusuyodum uğraşamadım. 3. ayımda baktım olmuyo her hafta uğraş yine aynı bi cesaret kuaföre gittim. ilk sefer malum çok zor oldu ama sonrası daha rahat. en iyisi kuaför tavsiye ederim. kocanla aranızdaki durumu bilemem ama nacizene tavsiyem başka birine yaptırman. ne bileyim ben o durumda çok utanırım

kocamın ağzını aradım biraz yaparım ne olcak ki dedi.sonra bir arkdaşıma srdum kadın kadına da olsa namahrem diye biliyorum diyince kafam karıştı zaten karışıktı ya

Hamilelikte hormonlar daha hızlı çalıştığı için tüylerimiz daha çabuk çıkıyor. Bir de regl öncesi daha çok acır ya?...Tüm hamillik boyunca olandan daha çok acıyor ağdada.Ben de kuaförüme gitmeyi planlıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.Hem utancı,hem acıyacak korkusu.:18:
Söylemesi ayıp ben yapıştırıp çekemeyenlerden, kendini tavuk gibi iki parmağıyla yolanlardanım.
Annem yıllardır söyler, kızım yapıştır çek şunuu, uyuşacak, sen böyle daha çok canını yakıyorsun diye...Ben gene yapıştıramam,gene yapıştıramam

zaten insanların işi gücü boşboğazlık yapmak. bebeğin sağlığını sormazlar önce cinsiyet sorarlar, sonra kilolardan başlarlar.. az alsan dert olur çok alsan dert olur..

aman seninle birlikte hamile olan ark hiç almamış, o almamışta sen kendini hatırlamıyosun herhalde yarım dünya dolaşıyodun ortalarda demek var. walla benim kocam kiloyu takıyorum diye kızıyo bana. doğumdan sonrada bu kiloda kalabilirmişim çok yakışmış vs. gerisi boşşş konuşmaya devam etsin.. bide kilo alsamda yanaklarım tabi dolgunlaştı ama burnum dudağım aynı duruyo onlarda şişmiş öyle diyorlar.. ay bu insanlar şaka gibiler takmaya değmez..

bende yapıştırıyorum ama cekerken 4 dönyürum ceksem mi cekmesem mi üflemeler falan hemşire eldiveni mi kullanıysn bide onu deniycem ben bakalım rahat alabilirsem bende yolarım artık tavuk gibi

kocamın ağzını aradım biraz yaparım ne olcak ki dedi.sonra bir arkdaşıma srdum kadın kadına da olsa namahrem diye biliyorum diyince kafam karıştı zaten karışıktı ya

evet kadın kadına da olsa namahrem arkadaşın doğru demiş. fakat ben anca 3 ay kendi başıma cebelleştim. bi çare bulamadım benim kardeşimde, yok yakınımda öle samimi bi arkadaşımda. mecbur kuaföre gittim. bu konuda niyetimiz belli yani amaç temizlenmek rabbim affeder inşallah.. kocan da iyi niyetli tabi ama bi değil iki değil hem erkekler öle ne yapacağını bilemez valla çok değişik bi durum olur ağda için tabi. jilete başarılı olabilir

kendi kendime yapamam bende çok denedim yapamadım.. hatta lokal anestezi kremlerinden felan aldım onlarda bir işe yaramadılar.. sonra bir cesaret kuaföre gittim başladım yaptırmaya.. 10 dakka sürmüyor yapması.. dediğin gibi hamilelikte biraz fazla acıyor ama 10 dakka, sonra bir ay sefa sürüyorsun.. bu rahatlıktan sonra jiletle eski muhabbetime dönmem dönemem açıkcası zaten kendini zor toparladı kuşumm.. bide jilet kullanırken çok kaşıntım olurdu çok şükür oda bitti.

kızkardeşim var benim kendiside kuaförde calışıyor bikini ağdası yapıyormuş orda başkalarına.bi iki deneme daha yaparım duruma göre artık en son care kardeşim olur.ben sir ağda kullandım önceden normal ağda ile ne kadar sürede cıkıyorsa aynı sürede cıkıyordu.bu seferde weetin bezlerle hazır şekillnde olanından aldım

bundan sonra katlanarak büyüyecek annesi merak etme hiç.. doktor konusun da bende hep endişeliydim, başta doktor değiştirdim ama şimdi beni tanıdığını fark ettikçe doktorumdan kopmak istemiyorum.. çalıştığım için onun mesaiye kaldığı günlerde gidiyorum akşam 8-10 arası çok kişi de olmuyor bir güzel bakıyoruz ultrasona daha rahat konuşuyorum herşeyi..

kendim yaparkende acıyor ki yani alışık gibi bişeyim yani.kızkardeşime yaptırmayı düşündüm ama kadın kadınada olsa gögüs ile diz kapağına kadar olan kısım namahrem miş

doğrudur canım inanç konusunda hiç bir şey diyemem için nasıl rahat ediyorsa öyle yap tabii..
başka birini bana ağda yapma fikri bana da garip gelirdi. Ben hiç gitmem kuaföre derken rahatlığına alıştım ve kaç yıldır devam ediyorum bu şekilde..

uzun kollu tercih ediyoruz mağlum eylül sonları ekim başları olma ihtimali var

kuföre gitmemek için çok cebelleştim kendimle bende. nasıl olcak utanırım vs falan. sonra bi kaç giden arkadaşımla konuştum doğum yapan onlardan cesaret alarak gittim. insanın kendisine ağda yapması çok zor özellikler hassas yerler çok kötü çekiyon alamıyon çektiğin acı cabası. zaten bi zaman sonra eğilip ulaşamayacağız . iyi bi kuaför bulup başlamanı tavsiye ederim

bizde özele gidiyorduk ilk başta 15 günde bir doktora giderdim düşük tehlikem vardı ama o halde iken bile telefond doktorum bizi hatırlamazdı eşimde bende cok sinir olurduk.bu duruma bide benim adımda bi gariptir yani herkeste bulunmaz en azından ordan hatırlar dimi insan.ne güzel doktorunun seni tanıyor hatırlıyor olması

benim denemediğim ağda çeşidi yöntemi kalmadı. o hazır bezli olanları da denedim çekemedim gelmedi vs. kalanları bacaklarıma kullandım bende
madem kardeşin tecrübeli en güzeli ona yaptırman evde rahat rahat. keşke benimde bi kardeşim olsa

bu dönemde cok daha dikkat etmemiz lazım temiz bir kuaför bulmak gerekir ağdayı ağda bezini biz götürsek daha sağlıklı olur mu acaba diye düşündüm

:)) o kuaförler günde kaç tane kuku görüyorlar kim bilir.. işlerini yaparken çok rahatlar inan ki ben sohbet ediyorum ağda bitene kadar çenem düşüyor hem rahat hem keyfi uzun sürüyor hem 2-3 kereden sonra çok hassas kısımlar dışında öyle bariz bir acı da duymuyorsun..

ama benim hamilelikte azaldı bu tüy durumum, zamanında doğum kontrol hapı içip zayıflamışlığım da var benim, var bende bir terslik galiba

bazı hastahaneler de bazı doktorlara çok fazla gebe veriyorlar durum öyle olunca doktorun takibi zorlaşıyor.. benim de başlarda düşük ihtimalim vardı kanamam olmuştu 10 gün kıpraşmadan yat demişti ilk doktorum, kanamam artınca aramıştık telefonlarını bile açmamıştı hastahaneden de ulaşamamışlardı doktora bana en yakın hastahaneye gidin dediler ki o hastahane evime en yakın hastahaneydi. biz o akşam karar verdik başka doktora gitmeye hem hastahaneyi hem doktoru değiştirmiş olduk ilaçlarıma düzenli bir şekilde başlattı, psikolojimi de rahatlattı çok şükür.. hem muayne ücretleri ilk hastahanemden daha da ucuz :)

bende yapıştırıyorum ama cekerken 4 dönyürum ceksem mi cekmesem mi üflemeler falan hemşire eldiveni mi kullanıysn bide onu deniycem ben bakalım rahat alabilirsem bende yolarım artık tavuk gibi

Eldiveni bir arkadaşım önermişti bana ama çok kullanışlı gelmedi bana.
Ben ağdayı akma gibi parmağıma alıp öyle yapıyorum.Ama kuaförde yapıştırıp çekecekler malum...Gerçi süresini düşünürsek...20 dakikada tertemizsin...

Kuaförümü güldürdüm geçen gün.
"Hatice sana geleceğim önümüzdeki ay ağdaya ama çok utanıyorum" dedim.
"Gözlerini kapat o zaman,öyle rahat edersin" dedi.
"Asıl sen gözlerini kapat, ben öyle rahat ederim" dedim.
Güldü bana...E yalan mı......O beni görecek diye utanıyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…