merhaba kızlar ben de allah izin verirse eylül annesi olacağım.bebeğimizin cinsiyetini öğrendik kız ona bişeyler almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizler uzun kollu mu alıyorsunuz kısa kol mu badi çıt çıt herşeylerini alışverişinizi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
ağda zaten ortalama ayda bi kez yapılmıyor mu.4 kez gitmeniz normalmiş gibi gledide.bende dün banyo yaparken farkettim cok zorlancam ya olmadı eşime yaptırcam
bende önceleri hep kendim yapardım. hamile kalınca jilet yöntemine başladım mecbur çok kusuyodum uğraşamadım. 3. ayımda baktım olmuyo her hafta uğraş yine aynı bi cesaret kuaföre gittim. ilk sefer malum çok zor oldu ama sonrası daha rahat. en iyisi kuaför tavsiye ederim. kocanla aranızdaki durumu bilemem ama nacizene tavsiyem başka birine yaptırman. ne bileyim ben o durumda çok utanırım
Ya ben de bu insanları anlamıyorum yaaa.Sen içinde bir can taşıyorsun."güzeldin, şiştin, söndün" gibi can sıkıcı yorumlara gerek var mı yaaa. Herşeyin başı sende annelik güzelliği var artık. İnsanlar manken gibi, vamp hamile kadınlar mı bekliyorlar, kendileri öyle hamilelikler mi yaşamış da!!!!!
Ya böyle patavatsızlara nasıl kızıyorum anlatamam.
Hamileyken şişersin de, kilo da alırsın, yüzün gözün de şişer, lekelerin de olur, çatlakların da...Sen bi yaşam dünyaya getireceksin tatlım. Bu ağzını tutamayan şapşallar işin kutsiyetini anlayıp susuversin bi müddet.Benim hamile ve emziren annelere yapılan böyle yorumlara asfalyalarım atıyor.
Şu an senin vücudunda biyolojik olarak, hormonal olarak, psikolojik olarak neler dönüyor, ne değişiklikler oluyor, haberleri var mı?Takmışlar bi çirkinliğe, kiloya....
Allallaaaa!!!!!
Hamilelikte hormonlar daha hızlı çalıştığı için tüylerimiz daha çabuk çıkıyor. Bir de regl öncesi daha çok acır ya?...Tüm hamillik boyunca olandan daha çok acıyor ağdada.Ben de kuaförüme gitmeyi planlıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.Hem utancı,hem acıyacak korkusu.:18:
Söylemesi ayıp ben yapıştırıp çekemeyenlerden, kendini tavuk gibi iki parmağıyla yolanlardanım.
Annem yıllardır söyler, kızım yapıştır çek şunuu, uyuşacak, sen böyle daha çok canını yakıyorsun diye...Ben gene yapıştıramam,gene yapıştıramam
kocamın ağzını aradım biraz yaparım ne olcak ki dedi.sonra bir arkdaşıma srdum kadın kadına da olsa namahrem diye biliyorum diyince kafam karıştı zaten karışıktı ya
Hamilelikte hormonlar daha hızlı çalıştığı için tüylerimiz daha çabuk çıkıyor. Bir de regl öncesi daha çok acır ya?...Tüm hamillik boyunca olandan daha çok acıyor ağdada.Ben de kuaförüme gitmeyi planlıyorum ama nasıl olacak bilmiyorum.Hem utancı,hem acıyacak korkusu.:18:
Söylemesi ayıp ben yapıştırıp çekemeyenlerden, kendini tavuk gibi iki parmağıyla yolanlardanım.
Annem yıllardır söyler, kızım yapıştır çek şunuu, uyuşacak, sen böyle daha çok canını yakıyorsun diye...Ben gene yapıştıramam,gene yapıştıramam
evet kadın kadına da olsa namahrem arkadaşın doğru demiş. fakat ben anca 3 ay kendi başıma cebelleştim. bi çare bulamadım benim kardeşimde, yok yakınımda öle samimi bi arkadaşımda. mecbur kuaföre gittim. bu konuda niyetimiz belli yani amaç temizlenmek rabbim affeder inşallah.. kocan da iyi niyetli tabi ama bi değil iki değil hem erkekler öle ne yapacağını bilemez valla çok değişik bi durum olur ağda için tabi. jilete başarılı olabilir
valla femur uzunluğu 34 mm dio yani 3 cm demek oluyo herhalde 3*7=21 cm daha minikmiş kızım benim ya aslında doktorum da iş yok benim de bu saatten sonrada değiştirmeye korkuyorum 1 ay önce bi yeltendim yeni doktor bulmak randevu ayarlamak pek mümkün olmadı artık bilmiyorum böyle devam edicek off içim sıkıldı şimdi
kendim yaparkende acıyor ki yani alışık gibi bişeyim yani.kızkardeşime yaptırmayı düşündüm ama kadın kadınada olsa gögüs ile diz kapağına kadar olan kısım namahrem miş
merhaba kızlar ben de allah izin verirse eylül annesi olacağım.bebeğimizin cinsiyetini öğrendik kız ona bişeyler almak istiyorum ama çok kararsız kaldım sizler uzun kollu mu alıyorsunuz kısa kol mu badi çıt çıt herşeylerini alışverişinizi nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
bundan sonra katlanarak büyüyecek annesi merak etme hiç.. doktor konusun da bende hep endişeliydim, başta doktor değiştirdim ama şimdi beni tanıdığını fark ettikçe doktorumdan kopmak istemiyorum.. çalıştığım için onun mesaiye kaldığı günlerde gidiyorum akşam 8-10 arası çok kişi de olmuyor bir güzel bakıyoruz ultrasona daha rahat konuşuyorum herşeyi..
kızkardeşim var benim kendiside kuaförde calışıyor bikini ağdası yapıyormuş orda başkalarına.bi iki deneme daha yaparım duruma göre artık en son care kardeşim olur.ben sir ağda kullandım önceden normal ağda ile ne kadar sürede cıkıyorsa aynı sürede cıkıyordu.bu seferde weetin bezlerle hazır şekillnde olanından aldım
kuföre gitmemek için çok cebelleştim kendimle bende. nasıl olcak utanırım vs falan. sonra bi kaç giden arkadaşımla konuştum doğum yapan onlardan cesaret alarak gittim. insanın kendisine ağda yapması çok zor özellikler hassas yerler çok kötü çekiyon alamıyon çektiğin acı cabası. zaten bi zaman sonra eğilip ulaşamayacağız. iyi bi kuaför bulup başlamanı tavsiye ederim
bizde özele gidiyorduk ilk başta 15 günde bir doktora giderdim düşük tehlikem vardı ama o halde iken bile telefond doktorum bizi hatırlamazdı eşimde bende cok sinir olurduk.bu duruma bide benim adımda bi gariptir yani herkeste bulunmaz en azından ordan hatırlar dimi insan.ne güzel doktorunun seni tanıyor hatırlıyor olması
bende yapıştırıyorum ama cekerken 4 dönyürum ceksem mi cekmesem mi üflemeler falanhemşire eldiveni mi kullanıysn bide onu deniycem ben bakalım rahat alabilirsem bende yolarım artık tavuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?