ben de beyaz olanina bayildim cok guzel, arkadaslar siz simdiden yatak kiyafet bebek esyalari almaya baslamissiniz bile biz daha hic bi sey almadik esim daha erken diyor 30. haftadan sonra almaya baslariz diyor acaba gec mi kaliyoruz??:26::26::26:beyazı sallanıyo canım ondan alıcaz şimdi konuştum eşimle.bursada ayşen bebe var ordan beğendim fiyatıda çok uygun geldi bana 550 taksitli fiyatı peşin olursa 475 tl
Canim ben de 7 kilo aldim.o 1 kilo alanlar ilk uc ay bulanti kusma yasayip kilo verenlerdir.verdiklerini saymiyorlardir.bebek 500-600 gr bunun suyu var goguslerde sutu var 1 kilodan fazla eder bunlar.sen takma kafayi ama ekmek pirinc tatli patatws bublarin bebege cok bi faydasi olmadigi gibi kilo aldiriyormus bilgin olsun...
merhabalar güzel eylül anneleri
kızım dün geceden beri sol tarafımda sanırım cadı inanılmaz ağrı veriyor o tarafıma
arada tekmeliyor oynuyor da sıkıştı mı ki acepçıkamıyor mu oradan yavrucek
sizde de oluyor mu ya :18:
beyazı sallanıyo canım ondan alıcaz şimdi konuştum eşimle.bursada ayşen bebe var ordan beğendim fiyatıda çok uygun geldi bana 550 taksitli fiyatı peşin olursa 475 tl
Ya çok güzelmiş bu yataklar hangi marka acep :)
canım seni kıskandırmak gibi olmasında bende sadece 1 kilo aldımbende hayretler içindeyim normalde çabuk kilo alan biriyimdir ama ne hikmetse hamilelikte almadım.ama ben ilk aylarda çok kustum bulantı yaşadım ondan almadım sanırım
Canim ben de 7 kilo aldim.o 1 kilo alanlar ilk uc ay bulanti kusma yasayip kilo verenlerdir.verdiklerini saymiyorlardir.bebek 500-600 gr bunun suyu var goguslerde sutu var 1 kilodan fazla eder bunlar.sen takma kafayi ama ekmek pirinc tatli patatws bublarin bebege cok bi faydasi olmadigi gibi kilo aldiriyormus bilgin olsun...
Bence de mümkün değil zaten. Ben de 4 kilo aldm ki o kadar dikkat etmeme rağmen. Bazıları hala hamile olduğumu bile anlamıyor ama 4 5 kilo aldım bebiş de büyüyo napsın :))))
boya badana anca geldim :)
mseylücüğüm hiç kusmadan bulantı yaşamadan 1,750 gram almışım bende seviniyorum :)
beyaz yataga bayıldım :) sallanan alma sallanan beşik evde olunca çocugu sallıyosun kolaya kaçıyosun ama bi misafirlikte tatilde mahfeder seni ayagında sallarsın bütün gece.... ben oğlumu emzik biberon kullanmadan hiçç sallamadan büyüttüm :) zor oldu ama ii oldu
bende oğluma ciciler aldım bu ay oglumun egosunu yükseltiym diyorum :)
önümüzdeki ayda kıyafetler için çıkıcam çarşılara
ben de beyaz olanina bayildim cok guzel, arkadaslar siz simdiden yatak kiyafet bebek esyalari almaya baslamissiniz bile biz daha hic bi sey almadik esim daha erken diyor 30. haftadan sonra almaya baslariz diyor acaba gec mi kaliyoruz??:26::26::26:
hoşgeldin canımmmmmm muahh :)
kızlar catybaby yakın arkadaşım şansa bakın ikimizde hamişiz ihihi :)
hahaha :) sende gitme canım alla alla
ne işin var senin misafirlikte :) evin daha rahat
bu arada aynı dertten yanıyorum
sigara olayı eşim ve kayınvalidemde mevcut
eşime şimdiden diyorum sigara içilmeyecek ve içmişken
kesinlikle bebeğe yanaşmayacaksın diye
ama kayınvalideme bunu nasıl kırmadan söylerim diye düşünüyorum
çünkü bende bebişimi ona emanet edicem ... :)
aynen mesela bizde ağustos annesi olabiliriz ama bi kere evimiz eylül anneleri oldu ihihi :)
dahada ağustos topicine gitmem hahaha :)
anamm çok mu siyasi oldu ne
offfff burdada az kilo alanlar çok alanlardan daha az nası bi cumle kurduysam:)ben 7 kilo aldım valla diyet yapıyom ekmeği şekeri kestim yemicem arık ama bol bol meyva sebze sut tüketmeye başladım bakalım alacakmıyım yınede kilo kendimi tanıyamıyorum yawww bide izmirde demezmi hergören ne oldu sana ne guzel kızdın çok şişmanlamıssın diye moralım sıfır oldu kendime bakamıyom aynada sinirden psikolojimi bozdular benim yaaaaaaaaaaa((
şu kilo konusunu kaç gündğr görmemezlikten geliyorum ama itiraf etme vakti geldi
ben 21.haftaya kadar 6 kilo almıştım.ondan sonraki 3 haftada 6 daha aldımtoplamda 12 kilo
eşimle aramızda 100 gram var , ben ondan 100 gram fazlayım ki kendisi benden 15 cm uzun
GÜZEL EYLÜL ANNELERİ bikini bölge temizlik işini yapabiliyormsn rahat rahat
ben hiç bir şekilde göremiyorum canım oralarla bağım koptuama zaten gebelikten önce de kuaförde yaptırıyordum dün yine gittim hatta ve fark ettik ki gebelik başlangıcından beri 4. gidişimmiş eskisi gibi çıkmıyor keşke hep böyle kalsa :)
İlahi Nur, sen adamı öldürürsün yawNe bu,labirent mi karnın, girdi çıkamıyo girdiği yerden?
Bildiğin bir baloncuk işte...Sıkışacak yeri yok cimcimenin.Orada rahat demekki, bırak kızı istediği yerde tepinsin.Sağa kay, soldan git, ortaya geç diye müdahale etme çocuğa
Bağırayım da duysun.Bebiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş, takıl kafana göreeeee..............bakma sen anana yavrucuuuuuuuuuuuukkkkk.....tepin kızım tepinnnn!!!!
offfff burdada az kilo alanlar çok alanlardan daha az nası bi cumle kurduysam:)ben 7 kilo aldım valla diyet yapıyom ekmeği şekeri kestim yemicem arık ama bol bol meyva sebze sut tüketmeye başladım bakalım alacakmıyım yınede kilo kendimi tanıyamıyorum yawww bide izmirde demezmi hergören ne oldu sana ne guzel kızdın çok şişmanlamıssın diye moralım sıfır oldu kendime bakamıyom aynada sinirden psikolojimi bozdular benim yaaaaaaaaaaa((
merhaba arkadaşlar herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inş.bugün bizide nihayet hastaneden aradılar ayrıntılımızı yaptırdık bizde çok şükür çok iiyiyiz herşey yolunda kızımızın olacağı kesinleşti artık :) kilomuz 393+- 58 gr ama boyu yazmıyor ya nasıl hesaplanıyordu boyu femur uzunluğu 9lamı çarpılıyordu bileniniz var mı bu arada 35 dk sürdü iki doktor baktı ve malesef ben göremedim ekran yoktu çünkü çok azda olsa yüzünü gördüm yusyuvarlaktı ayy çok özledim yaaa kendi doktorumu aradım ne zaman gelelim die sonuç göstermek için randevu almanıza gerek yok gelip gösterebilirsiniz dedi salak sekreteri oysa en son 1 ay önce bebeğimi gördü kendi doktorum bide demez mi 1 ay sonraya randevu vercez die yuh dedim zaten 1 ay önce gördü doktor ve arada şeker yükleme tarihi geçiyo bilmiyorum ya saçmaladı resmen yarın sonuçlarımı götürcem bakalım neler olcak şeker yüklemesi yapılmadan önce ultrasonda bebeğe bakıyolar mı acaba ya
ağda zaten ortalama ayda bi kez yapılmıyor mu.4 kez gitmeniz normalmiş gibi gledide.bende dün banyo yaparken farkettim cok zorlancam ya olmadı eşime yaptırcam
şu kilo konusunu kaç gündğr görmemezlikten geliyorum ama itiraf etme vakti geldi
ben 21.haftaya kadar 6 kilo almıştım.ondan sonraki 3 haftada 6 daha aldımtoplamda 12 kilo
eşimle aramızda 100 gram var , ben ondan 100 gram fazlayım ki kendisi benden 15 cm uzun
canım gözün aydın bir prenses daha geliyor maşallahfl uzunluğu 7 ile çarpılınca boyu bulunuyordu canım öyle hesapla bakalım. sekreterle muhattap olma doktorunla konuş bence benim doktorum beni 3 haftada bir görüyor muhakkak ben arada bir şeyler bulup daha erken gitmezsem tabi
kız 25. haftamdayım ben artık ama 3 hafta zor idare ederdim eskiden de.. genital mantarım vardı ve azıcık uzasa sıkıntı yaratıyordu bana..
kocan nasıl yapacak canım ya canını yakarsa ağda yapmak herkesin harcı değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?