2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

beyazı sallanıyo canım ondan alıcaz şimdi konuştum eşimle.bursada ayşen bebe var ordan beğendim fiyatıda çok uygun geldi bana 550 taksitli fiyatı peşin olursa 475 tl
ben de beyaz olanina bayildim cok guzel, arkadaslar siz simdiden yatak kiyafet bebek esyalari almaya baslamissiniz bile biz daha hic bi sey almadik esim daha erken diyor 30. haftadan sonra almaya baslariz diyor acaba gec mi kaliyoruz??:26::26::26:

şu kilo konusunu kaç gündğr görmemezlikten geliyorum ama itiraf etme vakti geldi
ben 21.haftaya kadar 6 kilo almıştım.ondan sonraki 3 haftada 6 daha aldım toplamda 12 kilo
eşimle aramızda 100 gram var , ben ondan 100 gram fazlayım ki kendisi benden 15 cm uzun

İlahi Nur, sen adamı öldürürsün yaw Ne bu,labirent mi karnın, girdi çıkamıyo girdiği yerden?
Bildiğin bir baloncuk işte...Sıkışacak yeri yok cimcimenin.Orada rahat demekki, bırak kızı istediği yerde tepinsin.Sağa kay, soldan git, ortaya geç diye müdahale etme çocuğa
Bağırayım da duysun.Bebiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş, takıl kafana göreeeee..............bakma sen anana yavrucuuuuuuuuuuuukkkkk.....tepin kızım tepinnnn!!!!

beyazı sallanıyo canım ondan alıcaz şimdi konuştum eşimle.bursada ayşen bebe var ordan beğendim fiyatıda çok uygun geldi bana 550 taksitli fiyatı peşin olursa 475 tl

Yavrukuş, ben oğlumu sallanan beşikte büyüttüm.İlk 6 ay orada yattı zaten.Sonra taş gibi karyolasına geçti, hiç de zorlanmadı.Sallansın, sallanmasınlara takılma sen de...Sallananlar mutlaka sabitleniyordur da.Hayırlı olsun şimdiden.İyi günlerde deliksiz uykularda kullanın.

Bence de mümkün değil zaten. Ben de 4 kilo aldm ki o kadar dikkat etmeme rağmen. Bazıları hala hamile olduğumu bile anlamıyor ama 4 5 kilo aldım bebiş de büyüyo napsın :))))

offfff burdada az kilo alanlar çok alanlardan daha az nası bi cumle kurduysam:)ben 7 kilo aldım valla diyet yapıyom ekmeği şekeri kestim yemicem arık ama bol bol meyva sebze sut tüketmeye başladım bakalım alacakmıyım yınede kilo kendimi tanıyamıyorum yawww bide izmirde demezmi hergören ne oldu sana ne guzel kızdın çok şişmanlamıssın diye moralım sıfır oldu kendime bakamıyom aynada sinirden psikolojimi bozdular benim yaaaaaaaaaaa((

ben de beyaz olanina bayildim cok guzel, arkadaslar siz simdiden yatak kiyafet bebek esyalari almaya baslamissiniz bile biz daha hic bi sey almadik esim daha erken diyor 30. haftadan sonra almaya baslariz diyor acaba gec mi kaliyoruz??:26::26::26:

aslında gec olmaz bana göre de.bi coğumuz sanırsam dayanamayıp alıyoruz bütcenizii zorlamayacaksa bi anda toptan alırsnz

canım ikisinede bıraktırmak için neler yapıyorum neler ama nafile,kayınvalideme direk söylüyorum benle papaz olmamak istiyosan,kavga etmemek istiyosan ne yap ne et şu sigarayı bırak diyorum,yoksa çok ama çok tartışmalı günler bizi bekliyo dedim,inşlh bırakırım dio,inşlhı maşallahı yok bu işin sen mutlaka bırakacaksın oğlunda balkonda icecek dedim...işe geldiğimde gözüm arkada kalsın istemiyoru ya...bakalım ne olacak

Ya ben de bu insanları anlamıyorum yaaa.Sen içinde bir can taşıyorsun."güzeldin, şiştin, söndün" gibi can sıkıcı yorumlara gerek var mı yaaa. Herşeyin başı sende annelik güzelliği var artık. İnsanlar manken gibi, vamp hamile kadınlar mı bekliyorlar, kendileri öyle hamilelikler mi yaşamış da!!!!!
Ya böyle patavatsızlara nasıl kızıyorum anlatamam.
Hamileyken şişersin de, kilo da alırsın, yüzün gözün de şişer, lekelerin de olur, çatlakların da...Sen bi yaşam dünyaya getireceksin tatlım. Bu ağzını tutamayan şapşallar işin kutsiyetini anlayıp susuversin bi müddet.Benim hamile ve emziren annelere yapılan böyle yorumlara asfalyalarım atıyor.
Şu an senin vücudunda biyolojik olarak, hormonal olarak, psikolojik olarak neler dönüyor, ne değişiklikler oluyor, haberleri var mı?Takmışlar bi çirkinliğe, kiloya....
Allallaaaa!!!!!

bi arkadaşım demişti ki nasıl olsa sonradan o kiloları vereceksin azdan az çoktan çok gider :)) bebiş sağlıklı beslenebilsin sağlıkla dünyaya gelsin o işi sonra düşünürüz canım canın ne çekiyorsa ye gitsin bu fırsat bi daha zor ele geçer :))

GÜZEL EYLÜL ANNELERİ bikini bölge temizlik işini yapabiliyormsn rahat rahat

ben hiç bir şekilde göremiyorum canım oralarla bağım koptu ama zaten gebelikten önce de kuaförde yaptırıyordum dün yine gittim hatta ve fark ettik ki gebelik başlangıcından beri 4. gidişimmiş eskisi gibi çıkmıyor keşke hep böyle kalsa :)

merhaba arkadaşlar herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun inş.bugün bizide nihayet hastaneden aradılar ayrıntılımızı yaptırdık bizde çok şükür çok iiyiyiz herşey yolunda kızımızın olacağı kesinleşti artık :) kilomuz 393+- 58 gr ama boyu yazmıyor ya nasıl hesaplanıyordu boyu femur uzunluğu 9lamı çarpılıyordu bileniniz var mı bu arada 35 dk sürdü iki doktor baktı ve malesef ben göremedim ekran yoktu çünkü çok azda olsa yüzünü gördüm yusyuvarlaktı ayy çok özledim yaaa kendi doktorumu aradım ne zaman gelelim die sonuç göstermek için randevu almanıza gerek yok gelip gösterebilirsiniz dedi salak sekreteri oysa en son 1 ay önce bebeğimi gördü kendi doktorum bide demez mi 1 ay sonraya randevu vercez die yuh dedim zaten 1 ay önce gördü doktor ve arada şeker yükleme tarihi geçiyo bilmiyorum ya saçmaladı resmen yarın sonuçlarımı götürcem bakalım neler olcak şeker yüklemesi yapılmadan önce ultrasonda bebeğe bakıyolar mı acaba ya

ağda zaten ortalama ayda bi kez yapılmıyor mu.4 kez gitmeniz normalmiş gibi gledide.bende dün banyo yaparken farkettim cok zorlancam ya olmadı eşime yaptırcam

teyzesi duydu mu nedir az önce yer değiştirdi sonunda
ay dünden beri ağrıdan öldürdü beni kaburgamın orada mıdır artık nedir

yuhh diyorum canım ya bu insanlar senin hamile olduğunu biliyor değil mi
senin kilo alman mı mühim olan yoksa bebeğinin sağlığı mı herşeyden ye azar azar ye ama
hem bebeklerimiz sağlıkla doğsun veririz o kiloları ne olacak

canım gözün aydın bir prenses daha geliyor maşallah fl uzunluğu 7 ile çarpılınca boyu bulunuyordu canım öyle hesapla bakalım. sekreterle muhattap olma doktorunla konuş bence benim doktorum beni 3 haftada bir görüyor muhakkak ben arada bir şeyler bulup daha erken gitmezsem tabi

ağda zaten ortalama ayda bi kez yapılmıyor mu.4 kez gitmeniz normalmiş gibi gledide.bende dün banyo yaparken farkettim cok zorlancam ya olmadı eşime yaptırcam

kız 25. haftamdayım ben artık ama 3 hafta zor idare ederdim eskiden de.. genital mantarım vardı ve azıcık uzasa sıkıntı yaratıyordu bana..
kocan nasıl yapacak canım ya canını yakarsa ağda yapmak herkesin harcı değil ki.

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar. rabbim dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah..

bende kilo konusunda çok dertliyim. 23. haftamdayım ve 9 kilo almışım. şimdiden ailenin en kilolusu benim ve tabiki tombiş gibi espiriler ve dahası başladı. hiç bi kıyaet olmuyo yakışmıyo. oturup ağlamak geliyo bebeğim aklıma gelince rahatlamaya çalışıyorum:2:

Son düzenleme:
bende pazartesi gittim dr a dayanamadım ..3 farklı hafta çıktı ac 24w3d bpd 22w5d fl 24w0d ..sanırım atlattık artık.kılosuda 670 gr olmuş maşallahh..ayrıntılıya gırmene gerek yok dedı doktorum ben bakıyorum dedı ..rahatladım biraz elh.

valla femur uzunluğu 34 mm dio yani 3 cm demek oluyo herhalde 3*7=21 cm daha minikmiş kızım benim ya aslında doktorum da iş yok benim de bu saatten sonrada değiştirmeye korkuyorum 1 ay önce bi yeltendim yeni doktor bulmak randevu ayarlamak pek mümkün olmadı artık bilmiyorum böyle devam edicek off içim sıkıldı şimdi

kendim yaparkende acıyor ki yani alışık gibi bişeyim yani.kızkardeşime yaptırmayı düşündüm ama kadın kadınada olsa gögüs ile diz kapağına kadar olan kısım namahrem miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…