2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize günaydın ve hayırlı cumalar. o kadar rüya gördüm ki yine:)))))yorularak kalktım ve bacak kramplarıda cabası. dün aşıya gitmiştim hemşire erken ıkmış o kadar yolu boşuna yürüdüm sıcakta, kahvaltı yapıp bugün gidicem aşıya.

çizgi yenimi oluştu canım??? göbek kaşınır tabiki geriliyor ondan ben hep nemlendirici krem sürüyorum

Yok be tatlımmm hiçde fesat değilimdir ben ama bunda böyle yapasım tuttu..ama gerçekden babaannemiz çok hevesliydi bende hevesi kırılmasın istedim napiiiimmm ...

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese... nasılsınız buğün ben hastayım dün akşam ıhlamur felan kaynattım içtim ama hala boğazlarım kötü yanıyor ama dahaca şişmediler inş. atlatırım ilaç kullanmadan...

ipek cnm kaşınıyorsa sakın kaşıma avucunun içiyle kaşı kaşıyacaksanda...çatlayacak demekki...hiçyoktan tırnak izi olmasın...benimde gögsümün alt arası pişik oldu kaşımakta istemiyorum ama mecbur kaşıyorum pazartesi devlet hastanesine randevu aldım cildiye için 10 dada devlet hastanesinde bir doktora gidecem kızım nasılmış birde ondan öğreneyim...

çizgi yenimi oluştu canım??? göbek kaşınır tabiki geriliyor ondan ben hep nemlendirici krem sürüyorum

ya bilmiyorum ki ben de dün fark ettim...bugün okulda ki arkadaşlara da sordum hepsi normaldir dedi...ben de krem kullanıyorum ama arada...öyle çok dikkat etmiyorum krem konusunda ama dikkat etmem lazım sanırım...

50 ile tamamlar o bu gidişle....
Çok şişmiş bende hep haberlerini görüyorum ama onlar bir yolunu yordamını bulur doğum yapar 2-3 ay sonra incecik olur bikini giyer poz verir

canım sen kızının ismine karar verdin mi?zeynep lal ve miray ada isimlerini söylemiştin ya bence miray ada çok hoş...bu arada ilk kızının isimlerini de eşime sunacağım ama ayrı ayrı beren ve naz olarak...özellikle beren çok hoşuma gitti...bakalım hayırlısı...

nihayet cuma geldi:)
yarın çalısanların Allah yardımcısı olsun ama tatıl olanlara şimdiden iyi hafta sonları:)

ya bilmiyorum ki ben de dün fark ettim...bugün okulda ki arkadaşlara da sordum hepsi normaldir dedi...ben de krem kullanıyorum ama arada...öyle çok dikkat etmiyorum krem konusunda ama dikkat etmem lazım sanırım...

Tatlım oluşan çizgi gebelik çizgisi ve kremle falan ilgisi yok..Çünki doğumdan bir kaç ay sonra ortadan kayboluyor o çizgi...yani krem sürsende sürmesende olur ve doğumdan sonra geçer...krem kullanmaya devam et bence çatlak için ama bu çizgiye bişey yapamazsın:)

herkese günaydınlar beren ismini görünce dayanamadım bende inşallah kızıma beren koymayı düşünüyorum su ve naz isminide çok seviyorum berenin arakasına hangisini koysam diye kararsız kalmıştım ama şu an en sıcak beren su geliyo.

göbek çizgisi bayadır var bende sadece gittikçe koyulaşıyor. ben doktoraa sordum çatlak falan için ne kullansanda kesin çözüm değil dedi. krem sürüyorum neutrogena besleyici bakım kremi

kızlar benim karnım da çizgi oluşmadı yaa 24. haftadayım tek değişiklik gögüslerim koyulaştı ve o alan genişledi ucu büyüdü .Bazları bebeği çok yukarda hissettiklerini söyledi ben ama aşağıda göbeğimin orda hissediyorum hala bunların hepsi olması gerekiyormuydu o çizgi herkeste oluyormu.Bide ben göbek kaşıntılarının sebebi çatlak oluşmasını gösteriyormuş diye duydum o bölgeyi fazla kuru bırakmamak gerekiyor nemlendirmek gerekiyor

o çizgi zaten gebelikte oluyor çatlak için krem yumuşatır o kadar o çizgi geçmez yani doğumdan sonra kaybolur yavaş yavaş

benim bildiğim ve gördüğüm herkeste o çizgi olur ama kesin bişey diyemem.ben göbek deliğimin çevresinde hissediyorum, bazen aşağılarda, bazende sanki arkalarda hissediyorum

Tam bi karara varamadık tatlım henüz..miray ada benimde favorim bakalım...
Beren evet çok güzel bi isim ve popüler olmasına rağmen yaygın değil..Kızımın okulunda duru,nehir,ırmak çok var ama beren sadece 1 tane ve çok rastalamadım o isme..Hem güzel hemde cool:)
Tavsiye ederim...

Günaydın hanımlarr hepinize hayırlı cumalar

yarın şeker yüklemem var inş herşey yolunda gider çok strestetym yine.bebişimide çok özledim bi an önce yarın olsun istiyorum.zaten bu hafta hiç gecmek bilnedi çok uzun geldi bana

kEdicim yarın sabah şeker yüklemem var o zmn anlatıcam hepsini doktoruma,artık uyumayı geçtim ama şu kramplar ve ardından geçmek bilmeyen ağrıları çok yakıyo canımı inş ters giden bişeyler yoktur cnm

nihayet cuma geldi:)
yarın çalısanların Allah yardımcısı olsun ama tatıl olanlara şimdiden iyi hafta sonları:)

Benim yarın 3 oturum sınav görevim var.Hafta sonu biraz daha fazla uyuma hayalim suya düştü...İnşallah 1 saatlik kısa sınıflara düşerim de erken biter...

neden bana cevap yazan olmuyoki

Güzelim soru bunun neresinde anlamadım ki ben.Göbüşün yanmış, ilk müdahaleni kendin yapmışsın zaten.Su toplamadığına göre ciddi bir yanık değil, bebeğine de bişey olmaz..Sorduğun buysa paniğe gerek yok.Geçince bişeyin kalmaz

sağolasn canm.buraya yazdm zaten hemen netten araştrdm kadnlar kulbnde eski yıllara ait konular cıktı piskoljkmen rahatladm okuyunca.ama napim panikledm canm sen olsan korkmazmıydn Allah korusun tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…