herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar...birkaç gündür çok uykusuzum normalde yalnız kalmaktan hiç korkmazdım ama bu sefer çok korktum zaten yatağımda yatamıyorum salonda televizyon karşısında uyukluyorum tüm gece tv açık debelenip duruyorum...sanırım hamilelikten...bu arada dün göbeğimde ince uzun bir çizgi oluştuğunu fark ettim ve göbeğimde kaşınıyor ara ara sizce bu normal mi?bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor?
vayyyyyyyyyyy anam vayyyyyyyyyyyy sende ne fesatlık varmış kız öle,abowwww korktum vala,ayyy bilmiyorum naz yapmayı beceremem ben ama yinede lohusalık dönemini kullanmak istiyorum,ama taktiklerin çokkk hoşuma gitti,bakalım hayırlısı umarım becerebilirim....
Az once internette okudum. Meshur Kim Kardashian 7 aylik hamileymis ve 31 kilo almis
çizgi yenimi oluştu canım??? göbek kaşınır tabiki geriliyor ondan ben hep nemlendirici krem sürüyorum
50 ile tamamlar o bu gidişle....
Çok şişmiş bende hep haberlerini görüyorum ama onlar bir yolunu yordamını bulur doğum yapar 2-3 ay sonra incecik olur bikini giyer poz verir
ya bilmiyorum ki ben de dün fark ettim...bugün okulda ki arkadaşlara da sordum hepsi normaldir dedi...ben de krem kullanıyorum ama arada...öyle çok dikkat etmiyorum krem konusunda ama dikkat etmem lazım sanırım...
canım sen kızının ismine karar verdin mi?zeynep lal ve miray ada isimlerini söylemiştin ya bence miray ada çok hoş...bu arada ilk kızının isimlerini de eşime sunacağım ama ayrı ayrı beren ve naz olarak...özellikle beren çok hoşuma gitti...bakalım hayırlısı...
ya bilmiyorum ki ben de dün fark ettim...bugün okulda ki arkadaşlara da sordum hepsi normaldir dedi...ben de krem kullanıyorum ama arada...öyle çok dikkat etmiyorum krem konusunda ama dikkat etmem lazım sanırım...
çizgi yenimi oluştu canım??? göbek kaşınır tabiki geriliyor ondan ben hep nemlendirici krem sürüyorum
kızlar benim karnım da çizgi oluşmadı yaa 24. haftadayım tek değişiklik gögüslerim koyulaştı ve o alan genişledi ucu büyüdü .Bazları bebeği çok yukarda hissettiklerini söyledi ben ama aşağıda göbeğimin orda hissediyorum hala bunların hepsi olması gerekiyormuydu o çizgi herkeste oluyormu.Bide ben göbek kaşıntılarının sebebi çatlak oluşmasını gösteriyormuş diye duydum o bölgeyi fazla kuru bırakmamak gerekiyor nemlendirmek gerekiyor
canım sen kızının ismine karar verdin mi?zeynep lal ve miray ada isimlerini söylemiştin ya bence miray ada çok hoş...bu arada ilk kızının isimlerini de eşime sunacağım ama ayrı ayrı beren ve naz olarak...özellikle beren çok hoşuma gitti...bakalım hayırlısı...
canım aynı ağrılar bende de oluyor karnım kasılıyor,eğer biraz yürürsem geriliyor patlıycak gibi oluyor sanırsın ki o an ortadan ikiye ayrılacak...yere doğru sürekli bir çekilme hissi var alt karında da ağrım var hafif adet sancısı gibi... karnım basket tpu kadar gergin ve çok rahatsız oluyorum
bunları ciddiye almalısın dr a görün nst falan baksın bi bakalım kasılma çıkacak mı... umarım birşey çıkmaz... bu arada ben 4 aylıktan beri magnezyum kullanıyorum.. kasılmalara iyi geliyor..
bu arada ben de merak ediyorum bu tarz benimki gibi ağrı ya da kasılmaları olan var mı kızlar???
nihayet cuma geldi:)
yarın çalısanların Allah yardımcısı olsun ama tatıl olanlara şimdiden iyi hafta sonları:)
bu arada bende 2,3 hafta evvel öyle kaşınıyordm karnm göğüslerm.ama çok az krem sürdm malıum kimyasal diye cok krem kullanmıyorm nadr sürüyrm.hatta fark ediceksn duştan cıkınca benm karnm pul pul dökuldu bi keresnde güneşlenrsnde dern döklür gibi oldum anlıcan hamışeşıkte cok sey yaşanıyormuş ya:) bu arada sabah sabah fincana koydgm kaynar su masadaydı abanken karnıma biraz dökldu kızarklık kaldı çok şükr iyiyim bayağı pankledm su buz vs derken kırmzlk var şuan snce napayım kızlar yardmcı olun bana
neden bana cevap yazan olmuyoki
Benim yarın 3 oturum sınav görevim var.Hafta sonu biraz daha fazla uyuma hayalim suya düştü...İnşallah 1 saatlik kısa sınıflara düşerim de erken biter...
Güzelim soru bunun neresinde anlamadım ki ben.Göbüşün yanmış, ilk müdahaleni kendin yapmışsın zaten.Su toplamadığına göre ciddi bir yanık değil, bebeğine de bişey olmaz..Sorduğun buysa paniğe gerek yok.Geçince bişeyin kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?