- 6 Şubat 2013
- 373
- 1
- 48
Yavrum bebek senin derinin kaç kat altında biliyormusun....Ona bişiicik olmaz.Karnının üzerine bile düşsen o darbeyi absorbe edecek amniyotik sıvısı var onun...Kolay kolay zarar görmez.sağolasn canm.buraya yazdm zaten hemen netten araştrdm kadnlar kulbnde eski yıllara ait konular cıktı piskoljkmen rahatladm okuyunca.ama napim panikledm canm sen olsan korkmazmıydn Allah korusun tabi.
kızlar size almayı düşündüğümüz karyola ve gardrobu resimledim.sizce nasıllar.karyola 430,dolap 930 tl.şu an için oda yapmaktan vazgectik yatagı bizim odamıza koyucaz dolabıda cocuk odasına.ilerde kızımız büyüdüğünde genç odası yaparız diye düşündük eşimle bu yüzden bu gardrobun kullanışlı olabile egini düşündük.sizce nasıl hanımlar yorumlarınızı bekliyorum
kızlar size almayı düşündüğümüz karyola ve gardrobu resimledim.sizce nasıllar.karyola 430,dolap 930 tl.şu an için oda yapmaktan vazgectik yatagı bizim odamıza koyucaz dolabıda cocuk odasına.ilerde kızımız büyüdüğünde genç odası yaparız diye düşündük eşimle bu yüzden bu gardrobun kullanışlı olabile egini düşündük.sizce nasıl hanımlar yorumlarınızı bekliyorum
çok güzel canım.bende karyolaya dönüşebilen böyle beyaz almayı istiyorum.gardolap yerine 5çekmeceli büyük dolap alayım diyorum zaten geciçi olarak beşik yatak odasnda duracak
bence agustos başı gelmeli mobilyalar çünkü koku gitmesi gerçekten uzun sürüyo heleki bebek için çok zararlı biz bayramdan önce almayı düşünüyoruz canım hem yavaş yavaşta eşyslarını yerleştiririz :)kızlar bebeklerımız Allah kısmet ederse eylül ayında doğacaklar ya
bebek odası mobılyasını ne kadar onceden almak lazım acaba
mobilyanın kokusunun çıkması lazım felan dıyorlar ya
canım gecen hafta benimde elim parmaklarım şişti ama eşiminde dikkatini çekmiş çok fazla tuz tüketmiştim bigün öncesinde,şimdi dikkat ediyorum ve şişligim olmuyo.krampları sorma sabaha karşı 5te bi girdi sol bacagıma allahım aglattı acısı bi türlü gecmedi oynattıkça dahada kasıldı yarım saat öyle kalmışımdır ama ömrümden ömür gitti sanki.herkese selam kızlar.inşallah herkes iyidir ve bebişlerin tekmelerini bol bol hissediyodur
yaklaşık 1 haftadır sol el parmaklarım şişiyor ve yüzük parmağımı oynatamıyorum ağrıdan birde gece 3-4 kere ayağıma kramp gircek gibi oluyor uyanıyorum geçiyor
uyku uyuyamaz oldum yaaa.bu gecede eşim yanlışlıkla elime bastırdı uyku sıradında bir çığlıkla acıyla uyandım ki anlatamam
birde benim gibi kendini kötü hisseden varmı tamam çok kilo almadım ama y,nede badilerim hep kısa oluyor kendimi hiç beğenmiyorm yaa bunalıma girdim sanırım
halbuki çok normal içimde can taşıyorum ama bi tuhafım anlamadım...
hayırlı cumalar kısslar.kasıklarımdan sağ bacagıma ınen agrı var 1 haftadır.eğilip kalkarken cok zorluyo.sizlerde de oluyor mu?7 haziranda şeker tolerans testi vr benmde bakalım ne olack.havalarda cok ısındı o sekerlı suyu nasıll ıcecegm bılmıyorm.sürekli uyku hali halsizlik de oluyor bnde
canım uyku hali ve halsizlik bende de oluyor...neredeyse bütün gün uyumak istiyorum ara ara eğilip kalkarken de zorlanıyorum artık iyice büyüyoruz sanırım ondan...şekerli suyu ben birden içtim ara ara içersem kokusu gelir rahatsız olurum diye düşündüm hiç nasıl içeçeğim diye düşünüp stres yapma boşuna bir şekilde içiliyor...
büyüyoruz vallahi haklısn:)kızım kaburgalrma bıle vuruyo artık.halsizlik cok kotu ya ev işi yapmk bıle gelmıo içimden.annemde miyom cıkmış hastaneye yatırmıs parca alıacaklarms cok gergınm bugun anne olnca bazı seyleri cok daa ii anlıyor ınsn en kotusu de yannda degılım
çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin annene..evet bence de annenin yanında olamamak çok kötü...valla ev işlerinden ben de iyice soğudum canım artık hiçbir şey yapmak istemiyor...hayırlısı ile bir atlatsak şu günleri:))
sağlık ocağından geldim şimdi 2. tetenoz aşısı için kalp atışınıda dinledi 130 dedi sanırım iyi dedi. yalnız karnın çok gergin bunu takip et dedi, bebekte çok hareketli kordon falan dolanırsa dikkat edilmesi lazım, kendini yorma dinlen devamlı dedi. erken doğum olduğu zamanlar karında gerginlik olur dedi. kızlar dua edin öyle bi aksilik olmasın(
yav karnımız tabiki gerilcek büyüyor bebeklerimiz ben hiç böyle bir erken doğum belirtisi duymamıştım korkma tatlım bişey olmaz ALLAH IN izniyle
yaa ne bileyim sürekli onu söyledi karnın çok gergin ve bi yerde toplanıyor savunmaya geçiyor kendini dedi. zaten erkek bebek bekleyen karnınız sivri değil mi??? hareketli çok kordonu falan söyledi eee ben ne yapabilrim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?