2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet kasılmadan bahsetti zaten kontrol ettir devamlı dedi. mesela bazen oturduğumda veya yattığım zaman bi yerde toplanıyor avucumla dokunuyorum oraya altında hissediyorum ama başımı vücudumu anlamıyorum devamlı oluyor bu

kızlar bebeklerımız Allah kısmet ederse eylül ayında doğacaklar ya
bebek odası mobılyasını ne kadar onceden almak lazım acaba
mobilyanın kokusunun çıkması lazım felan dıyorlar ya

geçen pazar mobilyacıları dolaştık. hepsi de en az iki ay önceden alınmasını tavsiye etti.

canım tuzu kes hemen.. benimde ayak bileklerimde şişmeler oluyordu tuzu kestim normale döndü. iki gündür çok tuzlu bişey yedim 2 gündür bilekler yine şişti.

benimki de bir gece karnıma vurdu çığlıkla uyandım, sonrasında direğiyle burnuma vurdu.. uykudan sinirle sıçrıyorsun adam fosur fosur uyuyo gülermisin ağlarmısın..

of bu hemşireler felaket tellallığı yapıp durmuyolar mı sinir oluyorum.. 120 ile 160 arası normal kalp atışı oluyo diye biliyorum. seninkide normal çıkmış..
benimde haftaya cuma tetanoz aşım var çok korkuyorum.. ilki çok acımıştı..

evet kalp atışı iyiymiş. korkma canım benim hiç acımadı inşaallah sesin ikinci olduğun acımaz

canım saattte 4 kez veya daha fazla kasılman oluyorsa doktora haber vemren gerekıyor canım
sen sıklıgını ölç.
yalancı kasılmamı yoksa cıddıye alınması gereken bir kasılma mı doktorun karar verecektır canım.
bol su iç bu arada magnezyum almıyorsan magnezyuma basla.

cevapların için sağol canım. saate hiç bakmadım ama içten hissediyorum bi tarafa toplandığını karnımı açıp baktığımda o yer toplanmış oluyor. su çok içiyoruım. bacağımda kasılmalar başladı 1 haftadır 16 hazirana randevü alabildim bugün hemşireye söyledim o zamana kadar beklemesem aile hekimi yazsa olur mu diye orda verilmiyormuş kadın doğuma yönlendiriyorlarmış alamadım. hemşirede fazla bekleme başka hastaneye gidip hem kontrol ettir hemde ilacı yazdır dedi.

ben bu kasılmaları nasıl anlayacağımızı bilmiyorum.. :18::18:

evet beren cok cool bir isim. ben de cok begeniyorum.

kızlar mrb ayaklarınızda kramp oluyormu benm daha şimdiden çok fazla, magnezyum hapı kullanıyorum düzenli meyvede yiyiorum özellikle muz ama yine oluyor neden sizce

kızlar ben 22. haftama kadar 2 kg almıştım bugün tartıldım bir haftada 2 kg almışım bu hızlı kilo alma benim gözümü korkuttu bu hızla devam edersem sonunu düşünemiyorum sizde de böyle ani kilo artışları oluyomu yani bir hafta içinde 2 kg hiç normal değil bence

Canım sakın sağlık ocağındakilerinin dediklerine inanma kendilerini geliştirme çabasındalar aynısınıda bana yapmışlardı aşı olmaya gittim kalp atışını dinledi bebeğin kalbi atmıyor plesanta önde dedi kalbim çıkacaktı yerinden kendini bilmez sağlıkçılarla dolmuş heryer bu olayı doktoruma söyledim oda çok kızdı böyle insanlara prim vermeyin sadece aşınızı olun gelin dedi bir de doktor hoparlörü açtı ki bebeğin kalbi gümbür gümbür maşallah insanın sinirlerini bozmaktan başka bir şey yapmıyorlar bana dediki bir de sağlık ocağındakiler,bütün tahlillerini getir ayrıntılı, şeker, vs... doktor götürme dedi sakın isterlerse vermeyin dedi kendilerini prof. zannediyorlar...

22 haftaya kadar sen 2 kilo almışsın ben 6 kilo almıştım. hemşirem dosyamı açtı yemek yemiş halim ve üzerimdekillerle kilolarım aynı şöyle 54, 57, 60, 63 hep 3 kilo almışım:)))) şu an sabah aç karnıma 62 kiloyum ve 10 kilo aldım

selamlar herkese....

visal benim nerdeyse hamileleliğin başından beri o kaşıntı var ve resmen deri değiştirdim pul pul döküldü kepek gibi... bence o kuru kalmaktan oluyor gibi ben şuan çok düzenli olmasada bebek yağı başka şeyler falan kuru bırakmamaya çalışıyorum ve geçti... sende çok kuru bırakma derim...
geçmiş olsun canım dikkat edelim kendimize... kırmızılık normaldir geçer...

kalp atışı iyi dedi ama kasılmayı çok söyledi. dinlen,yerinden kalkma dikkaat et falan ben tek başımayım mecburum yemek, ev işi yapmaya, çarşıya çıkmaya. Allah korusun hepimizi

kızlar mrb ayaklarınızda kramp oluyormu benm daha şimdiden çok fazla, magnezyum hapı kullanıyorum düzenli meyvede yiyiorum özellikle muz ama yine oluyor neden sizce

Canım bende hiç kramp herhangi bir ağrı olmuyordu fakat 1 haftadadır sol bilek kemiğim acaip sızlamaya başladı bir yeremi çarptım acaba derken sağ bilek kemiğimdede aynı ağrı olmaya başladı bugün doktora söyledim kramp kemik ağrıları oluşuyormuş hamilelikte banada magnorm diye bir ilaç verdi magnezyum suda eriyor bugün başladım içmeye inşallah iyi gelir...

bir haftada 2 kg birden görünce şaşırdım çünkü hep aynı şekilde besleniyorum abartmadan yemeye çalışıyorum

çok güzel canım beyaz benim her zaman favorimdir...

bir haftada 2 kg birden görünce şaşırdım çünkü hep aynı şekilde besleniyorum abartmadan yemeye çalışıyorum

Hilalcik bu haftalardan sonra alırız bence ben aydan aya gidiyorum kontrolüme 3 hafta boyunca kilo almıyorum sabah akşam tartılıyorum evde tam doktora gideceğim hafta 2 kilo birden alıyorum ben anlamadım bu işi bu sefer ama 79 geldim daha 15 gün var 1 kilo aldım 80 geliyorum... bu sefer yandım galiba 15 günüm daha var 2 kilo daha alırsam toplamda 5 kilo almış olacağım...

banada doktor olabilir dedi ama her akşam kramp gircek die ayağımı geremiorum :)

evet canım galiba bu haftalarda kilo artışı hızlanıyor yinede tedbiri elden bırakmamak gerek doğumdan sonrada diyet yapılmaz çünkü şimdi kontrollü bir şekilde kilo alırsak diyete falan gerek kalmaz hem bebeğimiz hem de biz sağlıklı bir şekilde kilo alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…