2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mdf sanırım canım tam emin değilm eşim konuştu daha çok

ALLAH ALLAH ya biz afedersin kazık mı yiyoruz ki acaba biz sadece büyüyen beşşik 2 kapılı dolap ve şifonyeri peşin 1950 ye indirdik içinde başka hiç bişey yok ve mdf değil kafam karıştı sen nerde yaşıyodun canım

stellacım puseti ilk aylardan itibaren kullanabiliyomuyuz hatta ilk haftalardan beri

hayırlı olsun biz daha almadık.hangi şehirdesin canım

Ben pendikte bi dükkandan aldm canım ama baya indirm yaptırdk canım inş bi sorun çkkmaz

canım aynı ağrılar bende de oluyor karnım kasılıyor,eğer biraz yürürsem geriliyor patlıycak gibi oluyor sanırsın ki o an ortadan ikiye ayrılacak... yere doğru sürekli bir çekilme hissi var alt karında da ağrım var hafif adet sancısı gibi... karnım basket tpu kadar gergin ve çok rahatsız oluyorum

bunları ciddiye almalısın dr a görün nst falan baksın bi bakalım kasılma çıkacak mı... umarım birşey çıkmaz... bu arada ben 4 aylıktan beri magnezyum kullanıyorum.. kasılmalara iyi geliyor..

bu arada ben de merak ediyorum bu tarz benimki gibi ağrı ya da kasılmaları olan var mı kızlar???

Son düzenleme:
Herkese günaydın annecikler ben geldim bir kaç gündür sizinle değildim annemdeyim ayrıntılı sonuçları doktoruma gösterdim dünde şeker yüklemem oldu sonuçları bugün alıcam inşallah hepinizi çokkkk özledim neler yaptınız bakalım ben yokken minnoşlarınız nasıl hepinizi öpüyorum güzel ve hayırlı bir gün geçirmemiz dileğiyle...

vayyyyyyyyyyy anam vayyyyyyyyyyyy sende ne fesatlık varmış kız öle,abowwww korktum vala,ayyy bilmiyorum naz yapmayı beceremem ben ama yinede lohusalık dönemini kullanmak istiyorum,ama taktiklerin çokkk hoşuma gitti,bakalım hayırlısı umarım becerebilirim....

Günaydın hanımlar...Gününüz güzel geçsin.Bir hafta daha bitiyor...Allahım günler su gibi geçmeye başladı sanki..Daha dün pazartesiydi...:44:

çok tatlı maşallah ya canım bebişinin bu görüntüsü kaç boyutlu ultr.alındı bide bebişin kaç haftalık maşallah nazae değmesin canm

canm cvp için teşekkr ederim.

Günaydın hanımlar, yaz sıcakları başladı günler çabuk geçsede bir an önce doğum iznine ayrılsak :) Çok terliyorum özelliklede ayaklarım ama burdakiler bana klima açtırmıyor

Son düzenleme:
herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar...birkaç gündür çok uykusuzum normalde yalnız kalmaktan hiç korkmazdım ama bu sefer çok korktum zaten yatağımda yatamıyorum salonda televizyon karşısında uyukluyorum tüm gece tv açık debelenip duruyorum...sanırım hamilelikten...bu arada dün göbeğimde ince uzun bir çizgi oluştuğunu fark ettim ve göbeğimde kaşınıyor ara ara sizce bu normal mi?bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor?

günaydn canm.karnınn kaşınmasıda o çizgnn oluşmasıda cok normal karnn büyüyor ıondan kaşınır gebelerde o çizgi belirir doğm sonrası bi kaç ay içinde gecermiş canm

günaydn canm.karnınn kaşınmasıda o çizgnn oluşmasıda cok normal karnn büyüyor ıondan kaşınır gebelerde o çizgi belirir doğm sonrası bi kaç ay içinde gecermiş canm

bu arada bende 2,3 hafta evvel öyle kaşınıyordm karnm göğüslerm.ama çok az krem sürdm malıum kimyasal diye cok krem kullanmıyorm nadr sürüyrm.hatta fark ediceksn duştan cıkınca benm karnm pul pul dökuldu bi keresnde güneşlenrsnde dern döklür gibi oldum anlıcan hamışeşıkte cok sey yaşanıyormuş ya:) bu arada sabah sabah fincana koydgm kaynar su masadaydı abanken karnıma biraz dökldu kızarklık kaldı çok şükr iyiyim bayağı pankledm su buz vs derken kırmzlk var şuan snce napayım kızlar yardmcı olun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…