çok iimiş valla malzemesi nedir peki mobilyanın mdf mi sunta mı
Mdf sanırım canım tam emin değilm eşim konuştu daha çok
bu konu benim için tercih meselesi değil
bebekken puset, oturabilir zamanında da koltuk kesinlikle olmalı
ağlasada yırtsada kendini kesinlikle koltukta gidilmeli, arabaya birileri sığacak diye koltuğunu çıkar kızını kucağımızda götürelim diyenlere herzaman tepkim sert olmuştur.
uzun yolda kızımı beslemek dışında (emzirmek ) hiç pusetinden almadım
herşeye masraf oluyor tabiki ama araba koltuğunun alternatifi kucak olmamalı alternatifi aranmamalı bile,
ben haziranda doğum yaptım. haziran anneleri grubumuzdaki bir annenin 2. doğumuydu. ilk 3. ayında falanlardı sanırım
arabayla kaza yaptılar. yol kenarındaki biyere uçtular.
iki çocuğununda kemeri takılıydı, burunları bile kanamadı, bizim başımıza gelmez demeyin.
Canım 3 kapılı dolabı büyüyen beşiği, şifonyeri,içinde yatağı,uyku seti,halısı hepsini 1.800 tlye aldık. Aynı yerdende odamıza içinde yatağı uyku seti cibinliği olan ahşap beşik aldık 300 tl ye.
ALLAH ALLAH ya biz afedersin kazık mı yiyoruz ki acaba biz sadece büyüyen beşşik 2 kapılı dolap ve şifonyeri peşin 1950 ye indirdik içinde başka hiç bişey yok ve mdf değil kafam karıştı sen nerde yaşıyodun canım
günaydın tatlı annişker ve minikkk bebişlerimiz :)
bu sabah çok huzursuzum gece uykulsrım resmen yok oldu şu anda görseniz ayakta uyuyorum ama gelelim geceye gözüme uyku girmiyo belimde ve bacaklarımda çok ağrım oluyo sanki karnımı öbden çekiyolarmış gibi geliyo.2 gündür miniğimde pek harejetli değil haftasonu temizlik fln derken çok yoruldum oldan mı acaba.yürürkende tam popomun üstünden sağ bacağıma dogru ağrılar giriyo ayağımın üstüne bastıkça yada oturup kaljarken inanılmaz ağrılar çekiyorum.
kızlar yaa böylr agrısı olan var mı?acaba bebeğimden mi yoksa belimde fıtık falan mı oluştu çok endişeleniyorum
Az once internette okudum. Meshur Kim Kardashian 7 aylik hamileymis ve 31 kilo almis
Ayyyyy tatlım yaaa takma bu kadar kafana o sevgi bitmez içindeki bu kadar çabuk hamilelik psikolojisi şuan yaşadığın doğumdan sonrada lohusa psikolojisi olucak vallahi kolay değil benim doktorumun lafı eşime 1 yıl karını unut o digecek yerine başka biri gelecek idare ediceksin en zor görev sana düşüyor dedi..
Bizimki ilk bebekde çok bocalamıştı sıkıntılarımız çok oldu doğumdan sonrada oldu ama bunda daha bilinçliyiz beni idare ediyor sağolsun bende onu tabiki bakıyorum iş kavgaya gidiyor hemen konuyu değiştiriyorum yada gidiyorum yanından ...ama hayatım şöyle bir gerçek var erkeklerin kimyası bizden çok çok farklı sen ona söylemelisin bazı şeyleri onlar kolay idrak edemiyor şunları taşırmısın bunları kaldırırmısın demen lazım sonrasını ondan bekle..Kayınvalide için bişey diyemem onun vicdanına kalmış bizimki beni pamuklara sarsa doymaz bazende bakıyorum uyuzluk yapıyor onlarınkide farklı bi psikoloji işte napıcaksın şekerim bi şekilde idare ediliyorlar..sen ondan bişey bekleme yaparsa mutlu olursun yapmazsada eyvallah ama eşin yapmalı onu sakınnnnn rahata alıştırma sonra ööle gidiyor görevler ver sorumlulukları olsun at üstünden bazı şeyleri bi süre sonra bakıcaksın tıkır tıkır yapıyor boşver hiç acıma hayat müşterek çok fedakarlık yapmaya kalkıp herşeyi yardımsız halletmek isteyince olan sana olur Allah korusun yataklık olursun...
Sen ufak ufak tatlı dille alıştır eşini bazı şeylere şimdiden bbek olunca herşey senden beklenmesin sezeryan da olsa normalde al bebeğini emzir direk babaanneye ver o ilgilensin bizimki kendini çok ortaya atıyordu ayyy benim torunum ayyy benim torunum ben onu 30 yıl bekledim çok kıymetli bilmem nee aaa dedim öylemi aynen doğum yaptım eve geldik hep sattım ona ben yattımmı hayır ama dolaştım evde gezdim dışarı çıktım madem babaannesin al sana torun oldu
bunda halen hevesli demekki o kadar bezdirmemişim şimdi bunda daha hain planlarım var lohusalığı kullanıp nazımı kaprisimi yapmayı düşünüyorum..
yap sende boşverrr her şekilde kabullenicekler..Baktın çok abartıyorsun ayyy hayatım gerçekden elimde değil isteyerek yapmıyorum inan hepsi geçicek çok üzgünüm de zaten kavga edemez sütün falan kesilmesin diye
ayy ayy ayyyy,senin o masum masum uyuyuşunu yerim benn,canım hayırlı olsun herşey yolundaymışşş çok sevindimm
Eki Görüntüle 719381 Herkese günaydın sevgili annecikler gördünüz mü beni ben bir küçük erkekim annem dün çok stres yaptı ama herşey çok normal çıktı anneme çok moral verdiniz hepinizi çok seviyorum teyzelerim ellerinizden öpüyorum
canım ben dün ayrıntılıya girdim doktora sordum az oynuyor yorulduğum zamanlarda yoğunlaşıyor diye sordum doktor korkulacak bir şey yok daha bebeğin 540 gr küçük günde bir kez hafif kıpırdaması bile çok normal dedi yoğun tekmeleri 1 ay sonra hissedeceksin dedi zaten herşey de maşallah normal çıktı...bende senin dediğin o kasılmalar olmuyor sende de oluyorsa fazla ilişkiye girmemeni tavsiye ederim bu aradada doktor günün gelir doktoruna sorarsın canım ama korkma bence normal....
günaydn canm.karnınn kaşınmasıda o çizgnn oluşmasıda cok normal karnn büyüyor ıondan kaşınır gebelerde o çizgi belirir doğm sonrası bi kaç ay içinde gecermiş canmherkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar...birkaç gündür çok uykusuzum normalde yalnız kalmaktan hiç korkmazdım ama bu sefer çok korktum zaten yatağımda yatamıyorum salonda televizyon karşısında uyukluyorum tüm gece tv açık debelenip duruyorum...sanırım hamilelikten...bu arada dün göbeğimde ince uzun bir çizgi oluştuğunu fark ettim ve göbeğimde kaşınıyor ara ara sizce bu normal mi?bebek büyüdüğü için mi böyle oluyor?
günaydn canm.karnınn kaşınmasıda o çizgnn oluşmasıda cok normal karnn büyüyor ıondan kaşınır gebelerde o çizgi belirir doğm sonrası bi kaç ay içinde gecermiş canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?