a aaaa valla şaşırdım eşin sen hamile kalmadan önce nasıldı ki insan sevdiğine kıyabilir mi yaaa valla nazar değmesin benim kocam çok düşünceli kayınvalidem de öyle eşim yardım eder k.validemde camlarmı silcek haftaya üzüldüm gerçekten kırıcı olmuş zaten hamilesin daha düşünceli olması gerekirken neyse sen sıkma canın ı ama içine de atma çatır çatır söyle aklındakileri bence hem sen rahatlarsın hem o belki hatasını anlar hemen soğutma kendini
offffff okuyunca çok heycanlandım,rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşlh,,laf aramızda ben en çok neyi merak ediyrm biliysmsn,gögüs uçlarımdan çok huylanırım,gıdıklanırım,kızım ilk emdiğinde ne tepki vercem acaba??
Tatlım şöyle söyliyeyim eskiden sevdiğin sevmediğin,huylandığın,bayıldığın,asla yapamam dediğin herşeyi hooooopppp unut yada tut at bi kenara..Bu minikler seni baştan yaratıyor..,
Senin göğüs uçların çok hassas olabilir ama onun için hiç sorun değil ısırır,çeker,oynar sende zamanla alışırsın..zaten bir süre ne göğüs senin göğüsün gibi gelir ne bacak ne kol herşey sanki bebeğin bir parçası ve sen sadece onları taşıyorsun bi süreliğine...tüm alerjiler,huylandığın şeyler,mideni bulandıran herşey çocukla birlikde ortadan kayboluyor ..
Hiçççç kasma hiç düşünme ve bunların hepsini yaparken şikayet etmeyip mutlu oluyorsun....
canım siz böle anlatınca cimcimeyi hemen karnımdan çıkarasım yanaklarını ısırasım geliyo ya.aaaaaaaaaaaa
kızlar ben hasta olacam galiba çok kötüyüm bayılcak gibi...dün akşam kaynanamlarda donduırma yedim ondanmı acaba boğazlarım kötü sürekli terliyorum ateş basıyor gözlerim yanıyor...off ya bu havada hasta olunurmu
vala canım sölesem kavga ediyoz en iisimi susmak,hemen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyo buda sinirlerimi zıplatıyo,anlamıyorum gerçekten bi bakıyorum beni gerçekten seviyo bi bakıyorum diyorum ben onun için hiç bişeyim, ve ben onun için öle şeylere katlandımki,kendisi bile sölüyodu başkası olsa boşanırdı die,ama gel gör ki bu sıralar dengesizliklerine ben bile hayretle bakıyorum,umarım düzelir,yoksa gerçekten soğucam...
kızzzzzzzzz ben hergün dondurma yiyrm bişicikler olmuyo bünyen mi hassas,kendine dikkat et hemen nane limon falan yapıver
pikocuğum sen benden 7 gün önce evlenmişsin....
kızlar ben hasta olacam galiba çok kötüyüm bayılcak gibi...dün akşam kaynanamlarda donduırma yedim ondanmı acaba boğazlarım kötü sürekli terliyorum ateş basıyor gözlerim yanıyor...off ya bu havada hasta olunurmu
aaaa ewt datlım 18 eylül 2011,bebeğimizde inşlh eylülde gelecek,eylül ayı hep şans getirdi bana...
pikocuğum sen benden 7 gün önce evlenmişsin....
ya canım atamadım üzerimdeki gerginliği bi,ya ben iş yapmakdan hiç gocunmuyorum ama gelip ağır şeyleri kaldırsa başka hiç bişi istemiyorum,annemle yapın dio,oda sağolsun hiçççç kendini incitmez,akşama kadar evde popo büyütür,yaptığı bi yemek,onuda makarna yiye yiye içim dışım makarna oldu,bebek doğunca üşengeçlikden nsl bakıcak bilmiyorum....bide geçen gün eşimle bana doğumdan bahsediyolar,doğumdan sonra yatmıycakmışım,hemen kalkıcakmışım,düşün ben sezeryan olcam,hiç yatmıycam,k.bakmayın dedim,dikişlerim alınana kadar yatıcam,,,,,hatta inat yapıp 40 ım çıkana kadar yatacam.....ya varya kendimi evde evin hanımı gibi görmüyorum,eşimin karısı olduğumu hissetmiyorum artık,sanki evde ben para kazanan evi işi yapan,cinsel ihtiyacı olunca karşılayan herhangi bi kadınım,eşimden soğumaya başladım 2 gündür...beşiği yatak odasına koycaz dün dioki ben bebeğin sesinden uyuyamam annemin yattığı odada yatarım sana ihyiyacım olunca gelirim yanına dedi yaaaaaaa,bi zoruma gittiki,ben neyim acaba onun gözünde çk merak ediyorum,ciddi anlamda soğumaya başlıyorum,umarım içimdeki sevgisini bitirmez bende
geçmiş olsun dikkat et canım gerçi geçen dondurma yedikten sonra bende de aynısı oldu geçti hemen
ben bişey sorucam isminizin altında evlilik ve bebeğin haftası yazıyor ya ben doldurdum ama yazmıyor bende???
kullanıcı kontrol panelinden profilinde yaptıysan çıkması lazım cnm kaydet felan oluyor acaba yazıp çıkıyormusunki acaba bir daha dene bakalım...
tatlım tabiki bizlerde bunun farkındayız zaten o yüzden bu konuşmaları yapıoruz ya bebeklerimiz için en iyisini en güvenilirini seçmeye çalışıyoruz ama eskiden de araba koltuğumu vardı bilmiyorum kaç sen öncesine kadar insanlar napıodu herşeye o kadar masraf oluyo ki alternatif şeyler düşünmek zorunda kalıyoruz ama en önemlisi tabiki bebeklerimizzz
Evet, eskiden araba koltugu yokmus ama eskiden kazalarda bebek ölümleri de daha fazlaymis.
Risk almayin, araba koltugu alin :)
tşk ederim canım ayıp olmassa ne kadara aldığınızı ve malzemesini sorabilir miyim canım ?
evet bi videosunu izledim şak diye tek elle kapanıyor gerçekten:))bende düşüneceklerim arasına ekliyorum,sende güle güle kullan canım hepsini çok güzeller
hepsi çok güzel canım güle güle kullanın inşallah..erkeklere denizci deseni yakışıyor... bu arabadan biri daha almıştı yada alacaktı sanki resmi hatırlıyorum çok hafif duruyor... hayırlı olsun...
Canım 3 kapılı dolabı büyüyen beşiği, şifonyeri,içinde yatağı,uyku seti,halısı hepsini 1.800 tlye aldık. Aynı yerdende odamıza içinde yatağı uyku seti cibinliği olan ahşap beşik aldık 300 tl ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?