2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben hasta olacam galiba çok kötüyüm bayılcak gibi...dün akşam kaynanamlarda donduırma yedim ondanmı acaba boğazlarım kötü sürekli terliyorum ateş basıyor gözlerim yanıyor...off ya bu havada hasta olunurmu

vala canım sölesem kavga ediyoz en iisimi susmak,hemen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyo buda sinirlerimi zıplatıyo,anlamıyorum gerçekten bi bakıyorum beni gerçekten seviyo bi bakıyorum diyorum ben onun için hiç bişeyim, ve ben onun için öle şeylere katlandımki,kendisi bile sölüyodu başkası olsa boşanırdı die,ama gel gör ki bu sıralar dengesizliklerine ben bile hayretle bakıyorum,umarım düzelir,yoksa gerçekten soğucam...

kızzzzzzzzz ben hergün dondurma yiyrm bişicikler olmuyo bünyen mi hassas,kendine dikkat et hemen nane limon falan yapıver

pikocuğum sen benden 7 gün önce evlenmişsin....

kızzzzzzzzz ben hergün dondurma yiyrm bişicikler olmuyo bünyen mi hassas,kendine dikkat et hemen nane limon falan yapıver

pikom 80 kiloluk karıyım valla ne bünyesi anlamadım ama ..martta yemiştim canım çekmişti birşeycik olmadı..ama bu sefer harbi yanıyor boğazlarım...samsununda zaten nemli bir havası var oda bunaltıyor...antalyya gittim geçen sene çok sıcak tır felan yanarssın dediler ama ben hiç terlemedim...antalydakilere diyorum gelinde samsunu görün...

geçmiş olsun dikkat et canım gerçi geçen dondurma yedikten sonra bende de aynısı oldu geçti hemen

aaaa ewt datlım 18 eylül 2011,bebeğimizde inşlh eylülde gelecek,eylül ayı hep şans getirdi bana...

25 eylül 2011 bizimde inş. eylül ayıda benim için şanslı bir ay bende 23 eylülde doğdum kızımda inş. o aralar teşrif eder annesinin kucağına...Allahım izin verirse...kızımın ismide inş. eylül olacak..babamız ikna olursa....

Son düzenleme:

Ayyyyy tatlım yaaa takma bu kadar kafana o sevgi bitmez içindeki bu kadar çabuk hamilelik psikolojisi şuan yaşadığın doğumdan sonrada lohusa psikolojisi olucak vallahi kolay değil benim doktorumun lafı eşime 1 yıl karını unut o digecek yerine başka biri gelecek idare ediceksin en zor görev sana düşüyor dedi..
Bizimki ilk bebekde çok bocalamıştı sıkıntılarımız çok oldu doğumdan sonrada oldu ama bunda daha bilinçliyiz beni idare ediyor sağolsun bende onu tabiki bakıyorum iş kavgaya gidiyor hemen konuyu değiştiriyorum yada gidiyorum yanından ...ama hayatım şöyle bir gerçek var erkeklerin kimyası bizden çok çok farklı sen ona söylemelisin bazı şeyleri onlar kolay idrak edemiyor şunları taşırmısın bunları kaldırırmısın demen lazım sonrasını ondan bekle..Kayınvalide için bişey diyemem onun vicdanına kalmış bizimki beni pamuklara sarsa doymaz bazende bakıyorum uyuzluk yapıyor onlarınkide farklı bi psikoloji işte napıcaksın şekerim bi şekilde idare ediliyorlar..sen ondan bişey bekleme yaparsa mutlu olursun yapmazsada eyvallah ama eşin yapmalı onu sakınnnnn rahata alıştırma sonra ööle gidiyor görevler ver sorumlulukları olsun at üstünden bazı şeyleri bi süre sonra bakıcaksın tıkır tıkır yapıyor boşver hiç acıma hayat müşterek çok fedakarlık yapmaya kalkıp herşeyi yardımsız halletmek isteyince olan sana olur Allah korusun yataklık olursun...
Sen ufak ufak tatlı dille alıştır eşini bazı şeylere şimdiden bbek olunca herşey senden beklenmesin sezeryan da olsa normalde al bebeğini emzir direk babaanneye ver o ilgilensin bizimki kendini çok ortaya atıyordu ayyy benim torunum ayyy benim torunum ben onu 30 yıl bekledim çok kıymetli bilmem nee aaa dedim öylemi aynen doğum yaptım eve geldik hep sattım ona ben yattımmı hayır ama dolaştım evde gezdim dışarı çıktım madem babaannesin al sana torun oldu
bunda halen hevesli demekki o kadar bezdirmemişim şimdi bunda daha hain planlarım var lohusalığı kullanıp nazımı kaprisimi yapmayı düşünüyorum..
yap sende boşverrr her şekilde kabullenicekler..Baktın çok abartıyorsun ayyy hayatım gerçekden elimde değil isteyerek yapmıyorum inan hepsi geçicek çok üzgünüm de zaten kavga edemez sütün falan kesilmesin diye

ben bişey sorucam isminizin altında evlilik ve bebeğin haftası yazıyor ya ben doldurdum ama yazmıyor bende???

kullanıcı kontrol panelinden profilinde yaptıysan çıkması lazım cnm kaydet felan oluyor acaba yazıp çıkıyormusunki acaba bir daha dene bakalım...

Evet, eskiden araba koltugu yokmus ama eskiden kazalarda bebek ölümleri de daha fazlaymis.
Risk almayin, araba koltugu alin :)

Evet, eskiden araba koltugu yokmus ama eskiden kazalarda bebek ölümleri de daha fazlaymis.
Risk almayin, araba koltugu alin :)

reklam gibi oldu tabiki alcaz canım ALLAH KORUSUN insanın başına ne geleceği belli olmaz benim demek istediğim farklıydı neyse sonuçta hem fikiriz

tşk ederim canım ayıp olmassa ne kadara aldığınızı ve malzemesini sorabilir miyim canım ?

Canım 3 kapılı dolabı büyüyen beşiği, şifonyeri,içinde yatağı,uyku seti,halısı hepsini 1.800 tlye aldık. Aynı yerdende odamıza içinde yatağı uyku seti cibinliği olan ahşap beşik aldık 300 tl ye.

çok iimiş valla malzemesi nedir peki mobilyanın mdf mi sunta mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…