banada doktor olabilir dedi ama her akşam kramp gircek die ayağımı geremiorum :)
herkese günaydınlar beren ismini görünce dayanamadım bende inşallah kızıma beren koymayı düşünüyorum su ve naz isminide çok seviyorum berenin arakasına hangisini koysam diye kararsız kalmıştım ama şu an en sıcak beren su geliyo.
ya kramp konusunda bende çok kötüyüm özellikle bi kaç gündür,resmen ağlıyarak uyanıyorum..daha 3 ay var nsl dayanıcaz bu kramplara,bide kızlar size tavsiyem kıramp girip geçtikten sonra ayağınızı sakın bükmeyin gergin şekilde yatın,eğer bükerseniz o gün akşama kadar ağrıyo,gergin tutunca daha za oluyo ağrısı
kızlar size almayı düşündüğümüz karyola ve gardrobu resimledim.sizce nasıllar.karyola 430,dolap 930 tl.şu an için oda yapmaktan vazgectik yatagı bizim odamıza koyucaz dolabıda cocuk odasına.ilerde kızımız büyüdüğünde genç odası yaparız diye düşündük eşimle bu yüzden bu gardrobun kullanışlı olabile egini düşündük.sizce nasıl hanımlar yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar merhabalar..sabahtan beri yazdıklarınızı okudum ama yazmaya fırsat bulamadım..
kızımın odasını dün getirdiler..beyaz bir takım aldım..nasip olursa 2. bebişte de kullanırım dedim.daha tam kurulmadı..eksik parçaları vardı..bitince fotosunu yüklerim..odanın kapısına gidip gidip kızımı içinde hayal ettim..Allah hepimize inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder..
bu arada şu karın gerginliğine takıldım..benim çok gergin oluyor..böyle taş gibi sert..endişelendim açıkçası:26::26: kontrolüme de 2 haftam var daha..inşallah öyle bir durum yoktur..bu arada bugün 6.ayın bitti..çok mutlu oldum..bu zaman kadar 5 kilo kadar aldım..inşallah çok kilo almam..netten okudum.her hafta 500 gr yani ayda 2 kilo almak lazımmış bu evrede..pek sanmıyorum ama bakalım..vücudum çatlaklara çok müsait..zaten ergenlikten kalan çatlaklarım var..inşallah çok kilo almam da fazla çatlamam..gerçi kızım için feda olsun vücudumun her yeri ama çatlamasam da iyi olur hani
hayırlı olsun odanız canım,güle güle kullanın.
karındaki gerginliğimiz hepimizin oluyor sanırım bebek dayandığı için ama sürekliliğini kontrol et.endişelenilecek bi durum yoktur diye düşünüyorum. çatlağacağızz sanırım kiloları almaya devam ettikçe(bende şimdiye kadar 6 kilo aldım her gün tartılıp gramlarımı kontrol ediyorum yahuuuu
bende eşime vurarak kalkıorum o refleksle doktorun kapısından girerken daha ayağımıza kramp girio dedi en son :))))))) ben ayağımı büktüğüm için sonrasındada ağrıo sanırım denicem dayanabilirsem
cevapların için sağol canım. saate hiç bakmadım ama içten hissediyorum bi tarafa toplandığını karnımı açıp baktığımda o yer toplanmış oluyor. su çok içiyoruım. bacağımda kasılmalar başladı 1 haftadır 16 hazirana randevü alabildim bugün hemşireye söyledim o zamana kadar beklemesem aile hekimi yazsa olur mu diye orda verilmiyormuş kadın doğuma yönlendiriyorlarmış alamadım. hemşirede fazla bekleme başka hastaneye gidip hem kontrol ettir hemde ilacı yazdır dedi.
ben bu kasılmaları nasıl anlayacağımızı bilmiyorum.. :18::18:
Kızlar merhabalar..sabahtan beri yazdıklarınızı okudum ama yazmaya fırsat bulamadım..
kızımın odasını dün getirdiler..beyaz bir takım aldım..nasip olursa 2. bebişte de kullanırım dedim.daha tam kurulmadı..eksik parçaları vardı..bitince fotosunu yüklerim..odanın kapısına gidip gidip kızımı içinde hayal ettim..Allah hepimize inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder..
bu arada şu karın gerginliğine takıldım..benim çok gergin oluyor..böyle taş gibi sert..endişelendim açıkçası:26::26: kontrolüme de 2 haftam var daha..inşallah öyle bir durum yoktur..bu arada bugün 6.ayın bitti..çok mutlu oldum..bu zaman kadar 5 kilo kadar aldım..inşallah çok kilo almam..netten okudum.her hafta 500 gr yani ayda 2 kilo almak lazımmış bu evrede..pek sanmıyorum ama bakalım..vücudum çatlaklara çok müsait..zaten ergenlikten kalan çatlaklarım var..inşallah çok kilo almam da fazla çatlamam..gerçi kızım için feda olsun vücudumun her yeri ama çatlamasam da iyi olur hani
kizlar neler yiyorsunuz ve gunde kac ogun yiyorsunuz.benim yemekle aram hic iyi degil.bir gun boyunca yediklerimi yaziyim bi bakin normal mi bana mi az geliyor.
Sabah 8 de sadece cift kasarli tost
Oglen 12-13 arasi okulda ne yemek cikarsa ornegin sebze yemegi pilav gibi
Aksam 18-19 arasi annem ne pisirdiyse sonra 21-22 arasi meyve veya dondurma.
Baska ara ogunum yok.gunde 3-4 litre arasi su iciyorum.sut ve yumurta asla yiyemiyorum ve icemiyorum.yogurt da yemeklerin yaninda o da her gun degil(
merhaba kızlar :) ben sürekli takip ediyorum sayfayı ,fırsat olldukça yazıyorum sizlere,benimde bugün kontrolüm vardı,şeker testim normal çıktı fakat idrarda iltahap varmış fitil ve antibiyotik verdi dr.daha önce kullananlar varmı kızlar?antibiyotik kullanmaya içim sinmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?