2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

banada doktor olabilir dedi ama her akşam kramp gircek die ayağımı geremiorum :)

ya kramp konusunda bende çok kötüyüm özellikle bi kaç gündür,resmen ağlıyarak uyanıyorum..daha 3 ay var nsl dayanıcaz bu kramplara,bide kızlar size tavsiyem kıramp girip geçtikten sonra ayağınızı sakın bükmeyin gergin şekilde yatın,eğer bükerseniz o gün akşama kadar ağrıyo,gergin tutunca daha za oluyo ağrısı

ben de sureklı kılo alıyorummm aslında cok da yemıyorum ama durduramıyorum kendımı
aslında soylekı toplamda 6 kılo aldım ama sorun bu 6 kıloyu son 2bck ayda almam
durduramıyorum ne yapım hayrlısı artık ınsallah

Tatlım beren evet çok güzel bi isim naz ona güzel ek oluyor ama su da olur..
Kurra çek karar veremezsen:)

bende eşime vurarak kalkıorum o refleksle doktorun kapısından girerken daha ayağımıza kramp girio dedi en son :))))))) ben ayağımı büktüğüm için sonrasındada ağrıo sanırım denicem dayanabilirsem

Kızlar merhabalar..sabahtan beri yazdıklarınızı okudum ama yazmaya fırsat bulamadım..

kızımın odasını dün getirdiler..beyaz bir takım aldım..nasip olursa 2. bebişte de kullanırım dedim.daha tam kurulmadı..eksik parçaları vardı..bitince fotosunu yüklerim..odanın kapısına gidip gidip kızımı içinde hayal ettim..Allah hepimize inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder..

bu arada şu karın gerginliğine takıldım..benim çok gergin oluyor..böyle taş gibi sert..endişelendim açıkçası:26::26: kontrolüme de 2 haftam var daha..inşallah öyle bir durum yoktur..bu arada bugün 6.ayın bitti..çok mutlu oldum..bu zaman kadar 5 kilo kadar aldım..inşallah çok kilo almam..netten okudum.her hafta 500 gr yani ayda 2 kilo almak lazımmış bu evrede..pek sanmıyorum ama bakalım..vücudum çatlaklara çok müsait..zaten ergenlikten kalan çatlaklarım var..inşallah çok kilo almam da fazla çatlamam..gerçi kızım için feda olsun vücudumun her yeri ama çatlamasam da iyi olur hani

Kizlarrrr sekeri yuksrk cikipta diyet yapanlar ne alemde ben duzenli yemegimi yiyorumagzima seker koynadimcarsamba gunu 100 luk yapilacak ins dusuk cikar:18::18: yuruyus yapiyirum her gun 40 dakika :26: afedersiniz ishal olanvar mi boyle bir durumu yasayan:18:

bence çok güzel minikmelekcim bende aynı bu şekilde düşünüyorum,önce odamda kullanıp sonra odasına almayı,prensesler gibi uyusun ipek liva cın içinde inş.

hayırlı olsun odanız canım,güle güle kullanın.
karındaki gerginliğimiz hepimizin oluyor sanırım bebek dayandığı için ama sürekliliğini kontrol et.endişelenilecek bi durum yoktur diye düşünüyorum. çatlağacağızz sanırım kiloları almaya devam ettikçe(bende şimdiye kadar 6 kilo aldım her gün tartılıp gramlarımı kontrol ediyorum yahuuuu

sağol canım teşekkürler..
walla benim karın genelde hep gergin ama bazı günler sanırım daha sert oluyor..bir de tuvalete çıkmakla alakalı biraz galiba..çünkü bu ara 2-3 günde 1 çıkmaya başladım tuvalete (söylemesi ayıp) sanırım o da şişkinlik gerginlik yapıyor..ama yinede doktora gidince mutlaka danışıcam..
kilo konusuna da ben de çok takık durumdayım aslında ama haftada 1 tartılmaya çalışıyorum.

benim eşimde bağırtıma ağlamama uyanıyo,yazık adamlara,gerçi ben hiç nazlanmıyorum,çekmediği için,tek yaptığı kramp girince masaj yapmak onuda yapsın bi zahmet,,hah haaa haaa yaşasın kötülük

canım 16 hazırana bana da gec bır tarıh gıbı geldi kontrol ettırmekte fayda var kadın doğum hastanesı varsa oraya gıt bakarlar

ben bu kasılmaları nasıl anlayacağımızı bilmiyorum.. :18::18:

canım karnının bir yerine top gibi tepecik olması, elini koyuyunca altında deri toplanıyormus gibi bir his olması diye tarif ediyor dr. su anda bızım rahmın tepe noktası göbek deliğimizin 5 cm üstüymiş elimizi orya koyup beklıcekmısız .

canım benım karnım da cok sert hele de ayaktayken tas gibi
doktorumu aradım bır problem oldugunu sanmıyorum en basından berı sert dedi ama istersen hastaneye yonlendırıyım dedı ben de bırazdan hastaneye gıtcem inşallah güzel seyler duyarım bbeklerımı de merak edıyorum ben ayda bır gıdıyorum cok uzunmus gıbı gelıyor
orda da sorarım bu sertlik olayını inş. hatta gecen bır gun cok yumusaktı karnım cok sasırdım bebekler nere gıttı dıye ilk kez öyle oldu onlarda sanrım yanlara kactılar

nasılsınız bebışler nasıl
cumalarınız mubarek olsun
bugun cuma sohbetınde dua ettım sızlere ıns rabbım kolay sağlıklı dogumlar nasıp eder

CENNETTE AĞAÇ DİKTİREN DUA

Sübhanallahi ve’lhamdü lillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber, vela havle ve la kuvvete illa billah..

ALLAH bütün noksan sıfatlardan münezzehtir,
Bütün hamdler ona mahsustur
ALLAH’tan başka ilah yoktur
ALLAH en büyüktür.

Abdullah bin Mes’ud (r.a.) dan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) buyurdu ki “Mi’rac gecesinde Hz.İbrahim’i (a.s.) gördüm.” Bana şöyle dedi.

“Ya Muhammed! Ümmetime benden selam söyle ve onlara bildir ki: cennete fidan dikmeyi çoğatsınlar! Çünkü, cennetin toprağı güzel, suyu tatlı, arzı geniş ve düzlüktür!” dedi. Peygamber Efendimiz (s.a.s.) “ Cennete dikilecek fidan nedir?” diye sordu.

Hz. İbrahim aleyhisselam:

“ Cennete dikilecek fidan: Sübhanallahi ve’lhamdü lillahi ve la ilahe illallahu vallahu ekber, vela havle ve la kuvvete illa billah’tır!” dedi.

Sübhânallahi velhamdulillahi velâ ilâhe illallahu vallahu ekber, velâ havle velâ kuvvete illa billahil aliyyilazim

kizlar neler yiyorsunuz ve gunde kac ogun yiyorsunuz.benim yemekle aram hic iyi degil.bir gun boyunca yediklerimi yaziyim bi bakin normal mi bana mi az geliyor.
Sabah 8 de sadece cift kasarli tost
Oglen 12-13 arasi okulda ne yemek cikarsa ornegin sebze yemegi pilav gibi
Aksam 18-19 arasi annem ne pisirdiyse sonra 21-22 arasi meyve veya dondurma.
Baska ara ogunum yok.gunde 3-4 litre arasi su iciyorum.sut ve yumurta asla yiyemiyorum ve icemiyorum.yogurt da yemeklerin yaninda o da her gun degil(

canım valla başka şeyleribilmem ama sütünü yoğurdunu asla ihmal etme, bebiş sendekileri kullanır sonra ağzında diş kalmaz ben en az 2 bardak süt akşamları da ayran içiyorum... ceviz mutlaka yiyorum, haftada 1 balık yiyorum... yumurtayı sade yiyemiyorum menemen falan yapıp öyle tüketmeye çalışıyorum öle işte...

Mehaba kızlar bugün kontrole gittim. Her şey llaha şükür iyi gidiyor . Saece kızım ters durmaya devam ediyr. O da zamanla dönermiş. 2.doz aşımı da oldum. Doktor ultrason cihazını karnımda gezdirdikçe içerden cihaza vurp durdu meleğim. Rahatına çok düşkün teyzeleri...

merhaba kızlar :) ben sürekli takip ediyorum sayfayı ,fırsat olldukça yazıyorum sizlere,benimde bugün kontrolüm vardı,şeker testim normal çıktı fakat idrarda iltahap varmış fitil ve antibiyotik verdi dr.daha önce kullananlar varmı kızlar?antibiyotik kullanmaya içim sinmiyor...

selammm hamişşlerrr biz yaz tatilimizi yaptık geldik bir hafta ohh bol bol yüzdük çok iyi geldi çokk eğlendikkk veee bu yazımızın tatilini erkenden bitirmiş olduk ki ilerleyen zamanda uçakla işimiz olmasın diyee:))

bazılarımızın şekeri yüksek çıkmış üzülmeyin diyetle kontrol altında tutabilirsiniz stress yapmayın o daha çok yükseltiyor bence hepinize mutlu haftya sonlarrı:))

benim de dişlerim iltihaplanmıştı 4.ayda, ben de kullandım antibiyotik. Hamilelerin kullanabileceği antibiyotikler de var. ben doktoruma sordum ve kullandım, içim çok rahattı. prospektüsünde de yazıyordu zaten. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…