2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

ben dun karnımdakı sertlıgı sormak ıcın hastaneye gıttım benı toko cihazı dedıklerı kasılma ölçen cıhaza bagladılar cok şükür bir şey cıkmadı sonra dr elle muayene ettı karnımı ıkı avuc ıcını karnıma koydu sanırım toparlanma var mı yok mu ona baktı bır de tam göbegın üstüne koyup baktı
sonra ultrasona aldı cok şükür bebeklerım iyi
karacıgereıme saframa kalbıme bobregıme de baktı arada gıren agrılar oluyordu böğrumden
bır sey cıkmadı şükür
neden sert benım karnım dedim, bebeklerın hareketınden dedı normaldır dedı karın büyüyor gogus altındakı uyusmalarım da bu yüzden oluyormus.

eline gelen toparlanmalar olursa ve bu sık olursa gel dedi,
öyle işte dünkü maceramız...

çok şükür bir şey çıkmamışş canım iki bebiişş var kolaymı annesi biri dursa biri dayıyordur o minnak popolarınııı

günaydın arkadaşlar ama teyzeleri biz kızımla çilek festivaline gitcez uşağa umarım güzel geçer öpüyoruz hepinizi

kızlar ben çok sıkı takip edemiyorum ama vaktim oldukça yazıyorum geçenlerde biriniz bakım seti almıştınız burdan birinin önerisiyle içinde tırnak makası ateş ölçer vs vardı markası neydi onun ya hatta önceden kullananda vardı :)))))))) bi yardımcı olun kızlar alan varmı

canım merhaba...dediğin set anladığım kadarıyla sevi bebe'nin bebek bakım seti...bu seti arethusa adlı arkadaşımız önermişti,ilk bebeğinde kullanmış ve çok memnun kalmış...ben de onun tavsiyesi ile aldım çok güzel bir set gerçekten...ister sevi bebe'nin internet adresine bak...ama ben e-bebek'ten aldım aynı set orda da var...

merhabalar kızlar her şey yolundadır inşallah
benim gebelik şekerim 155 (50 gr yüklemede) çıktı doktorum ikinci yüklemeye gerek yok şekerli şeylerden uzak dur dedi ama kafam takıldı nette değeri daha az olup ikinci test istenenler var yada diyetisyene yönlendirilenler acaba aynı durumda olan ya da bilgisi olan var mı?

canım benim de 112 çıkmış az önce hastanenin sitesinden baktım, alt değer 120 görünüyordu, az önce doktorum aradı normal dedi... bilmem ki başka bi doktora daha mı gtsk???

canım benim de 112 çıkmış az önce hastanenin sitesinden baktım, alt değer 120 görünüyordu, az önce doktorum aradı normal dedi... bilmem ki başka bi doktora daha mı gtsk???

benim gittiğim hastaneninde 100 sınırı bu değişiyor mu hastaneye göre nette araştırdığımda değişkenlik gördüm ama senin değerin iyi zaten bence sınırların içinde 112 değeri de yüksek değil sen takma kafana ben de yediklerime dikkat edecem son zamanlarda çok fazla şekerli tükettim yüksek çıkacağını tahmin ediyodum tekrar sorcam doktoruma belki ben isterim 100 ml yükleme yapılmasını

ama riskli bir durum olsa doktor söylemezmiydi? içini ferah tut canım sen gene de dediğin gibi değişiyor değerler... yedklerine dikkat edersn bir süre, düzelir hemencik sen üzülürsen bebiş de üzülür anneciği

evet bitanem dediğim set bu :) bende sipariş verdim 34,90 gitti gidiyorda çok teşekkürler

benimde salı günü şeker yüklemem var bana 75 gr la yapılsın dedi dr um şeker yüklemesini sizlere neden 50 gr lık yapılmış kafam karıştı

söylerdi bence de doktoruma güveniyorum ama kafam karışmıyor da değil dikkat edecem dediğin gibi moralimi de bozmicam bebeklerimiz sağlıklı olsun da idare ederiz şurda ne kaldı kavuşmamıza dimi:)

benimde salı günü şeker yüklemem var bana 75 gr la yapılsın dedi dr um şeker yüklemesini sizlere neden 50 gr lık yapılmış kafam karıştı

onu bilemiyorum canım önemli bi sebepi yoktur bence çünkü 50 yapılmayıp direk 75 yapılanı duydum içini ferah tut inşallah değerlerin güzel çıkar sonucunu yazarsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…