eşim söylemese aklıma gelmiycek ben hipoglisemi hastasıyım ondandır
biliyorum burası yeri değil ama tepkimi koyabileceğim tek yer şuan burası o yüzden diger arkadaşlardan özür dileyerek söze girmek istiyorum.
dün gece face grubunda 5 gündür istanbulda olan olaylar hakkında bir konuşma vardı sonra bende dahil oldum.saygı cercevesinde saatlerce tatlı tatlı konuştuk.en son cıkarken gene saygı cercevesinde bişeyler yazıp yatmaya gittim.gündüz sayfadan atıldığımı gördüm.ben teşekkür ediyorum bunu yaptığınız icin cünkü bi kez daha anladım ki durdugum yerin doğru yer olduğunu.siz insanların düşüncelerine tahammül etmeyi öğrenmediğniz sürece saygı göstermeyi öğrenmediğiniz sürece siz oldugunuz yerde saymaya devam edeceksinz.o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama burası yeri değil.
Canim dedigin gibi soylenecek cok sey var ama burasi yeri degil.ne yazik ki toplumumuz bir digerinin fikrine tahammul edemeyen saygi duyamayan insablardan olusuyor.demek ki facede kendileri gibi dusunenleri istiyorlar bosver burdan devam et burdan da atamazlar ya...
facede takılmanız başlı başına hata bence.biz burada başladık burada devm edelim diyoruz ama herkes faceye kaçınca buranın tadı kalmadı bende artık çok nadir giriyorum çünkü kimse olmuyor bişey soruyoruz cevap veren yok muhabbet eden yok hemen herkes bi bakıp çıkıyor
biliyorum burası yeri değil ama tepkimi koyabileceğim tek yer şuan burası o yüzden diger arkadaşlardan özür dileyerek söze girmek istiyorum.
dün gece face grubunda 5 gündür istanbulda olan olaylar hakkında bir konuşma vardı sonra bende dahil oldum.saygı cercevesinde saatlerce tatlı tatlı konuştuk.en son cıkarken gene saygı cercevesinde bişeyler yazıp yatmaya gittim.gündüz sayfadan atıldığımı gördüm.ben teşekkür ediyorum bunu yaptığınız icin cünkü bi kez daha anladım ki durdugum yerin doğru yer olduğunu.siz insanların düşüncelerine tahammül etmeyi öğrenmediğniz sürece saygı göstermeyi öğrenmediğiniz sürece siz oldugunuz yerde saymaya devam edeceksinz.o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama burası yeri değil.
kızlar dün bişeyler olmuş ama haberim yok
bir kaç arkadaş daha çıkarılmış bilgileri olmadan emin olun sizi bilerek çıkarmamışlardır :26:
anlamadık biz de bu çıkarılan arkadaşları
ayrıca biz bebişlerle ilgili paylaşım yapıyoruz din siyaset herkes kendine göre yaşar
Elija Dantelli Hamile Gecelik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben bu geceliğe azcık ısındım ama halen karar veremedim
canım ................. diye bir site var oraya bak orada çok güzel pijama ve gecelikler var
kız hedayeee çekin varsa al gitsin
nette biraz pahalı hamile lohusa giysileri ben izmire gidince pazardan alcam gecelik ve pijamalarımı annem pazarda 20-30 liraya fıstık gibi şeyler var sakın alma dedi
izmir de ucuz eminim ki güzeldir bi ordan bakıcam nette beğendiğim lohusa gecelikleri sabahlığı 170-180 ççıkıo bu ne beee sanki gece kıyafeti alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?