2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben 1.5 kilo verdimdiyetle 1 haftada ins bebegim etkilenmez ve 4.5 kilo almis oluyorum hamilelik boyunca diyete devam ins sekerimdusmustur

ALPPIN oyoyoyoy nasıl verdin kiloyu hamileyken en çok kilo problemi ben yaşıyorum 15 kilo civarında kilo aldım şimdiden daha banada yardımcı ol ne yapmam lazım :26:

Son düzenleme:
biliyorum burası yeri değil ama tepkimi koyabileceğim tek yer şuan burası o yüzden diger arkadaşlardan özür dileyerek söze girmek istiyorum.
dün gece face grubunda 5 gündür istanbulda olan olaylar hakkında bir konuşma vardı sonra bende dahil oldum.saygı cercevesinde saatlerce tatlı tatlı konuştuk.en son cıkarken gene saygı cercevesinde bişeyler yazıp yatmaya gittim.gündüz sayfadan atıldığımı gördüm.ben teşekkür ediyorum bunu yaptığınız icin cünkü bi kez daha anladım ki durdugum yerin doğru yer olduğunu.siz insanların düşüncelerine tahammül etmeyi öğrenmediğniz sürece saygı göstermeyi öğrenmediğiniz sürece siz oldugunuz yerde saymaya devam edeceksinz.o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama burası yeri değil.

Canim dedigin gibi soylenecek cok sey var ama burasi yeri degil.ne yazik ki toplumumuz bir digerinin fikrine tahammul edemeyen saygi duyamayan insablardan olusuyor.demek ki facede kendileri gibi dusunenleri istiyorlar bosver burdan devam et burdan da atamazlar ya...

zaten hem orda hem burda fırsat buldukca takip ediyordum.

facede takılmanız başlı başına hata bence.biz burada başladık burada devm edelim diyoruz ama herkes faceye kaçınca buranın tadı kalmadı bende artık çok nadir giriyorum çünkü kimse olmuyor bişey soruyoruz cevap veren yok muhabbet eden yok hemen herkes bi bakıp çıkıyor

Son düzenleme:

Canim benim de bir cok sorum havada kaldi yine de takip ermeye calisiyorum.bildigim bi soru sorulursa da cevaplamaya calisiyorum.

kızlar dün bişeyler olmuş ama haberim yok
bir kaç arkadaş daha çıkarılmış bilgileri olmadan emin olun sizi bilerek çıkarmamışlardır :26:
anlamadık biz de bu çıkarılan arkadaşları
ayrıca biz bebişlerle ilgili paylaşım yapıyoruz din siyaset herkes kendine göre yaşar

Son düzenleme:

evet bebeklerle alakalı paylaşımlar yapıyorduk benden önce konuşmalar olmuştu baktım güzel güzel konuşuluyor bende o olaylarla alakalı seviyeli birşekilde bende kendimce yorumlarımı yaptım.cokda güzel ayrıldık gece.sabah grupta olmadğımı gördüm şaşırdım.yanlışlıkla cıkarılma durumu olsaydı kk ya bununla ilgili bişe yazabilirlerdi olan olmuş.ben canları sağolsun diyorum.evet herkes kendine göre yaşar ve biz başka insanlar buna kendi özgürlüklerimizin sınırlarını işgal etmediği sürece saygı duymak zorundayız.

canım ................. diye bir site var oraya bak orada çok güzel pijama ve gecelikler var

biz hepsi buradan bulaşık makinası aldık 100 lira hediye ceki geldi hediye cekini gecelik alarak kullanmak istiyorum cünkü bu tür gecelikleri cok seven kullanmak isteyen bi insan değilim.cok fazla ceşit yo 3 4 tane falandı hamilelik icin uygun olarak.anca buna ısınabildim

kız hedayeee çekin varsa al gitsin
nette biraz pahalı hamile lohusa giysileri ben izmire gidince pazardan alcam gecelik ve pijamalarımı annem pazarda 20-30 liraya fıstık gibi şeyler var sakın alma dedi
izmir de ucuz eminim ki güzeldir bi ordan bakıcam nette beğendiğim lohusa gecelikleri sabahlığı 170-180 ççıkıo bu ne beee sanki gece kıyafeti alcaz

haftasonuu cok cabuk gecıyooo hiç bişe anlamıyorum
hiç dinlenemıyoooo gibi hissedıyorum kendımı:

20 30 liraya pazardada var ama işte azcık anneanne işi yav gece kıyafetlerini bile uyguna bulursunda iş hamilelik lohusaya gelince ucuyor fiyatlar tamam anladık hergün doğurmuyoruz en iyisi en güzelli olsun istiyoruz da bunuda kullanmasınlar lütfen ya

Kizlar internetim cok yavas cepten baglaniyorum pamukseker tatlim diyet yapiyorum seker yuklemem yuksek cikti kilo verdim bebegimi etkilemez ins dikkat et bitanem dogumdan sonra verebilirsin ben kilolu hamile kaldim dikkat etmem gerekiyor saglikli geldinde evladim baska birsey istemem

Facebooktan hoslanadim burdaki ortam daha guzel ve eglenceli orasi cok karisik burdaki samimiyet bambaska

Pazar gununu hic sevmem kocamda yanimda degil cok sıkıcı gunler bebEgim gelsede babamiz yanimiza gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…