2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya dün kendime tunik badi fln alayım dedim ama hamilelere özel hiç bşy bulamadım sizler nerden alıyorsunuz söyle güzel taytın üstüne giyilecek tuniklerinizi fln

kızlar ya dün kendime tunik badi fln alayım dedim ama hamilelere özel hiç bşy bulamadım sizler nerden alıyorsunuz söyle güzel taytın üstüne giyilecek tuniklerinizi fln

internetten alışveriş yaappyorsan güzel badiler vardı onun haricinde hamile kıyafetleri genellikle standart zor bulunuyor özel ve güzel olanları

internetten alışveriş yaappyorsan güzel badiler vardı onun haricinde hamile kıyafetleri genellikle standart zor bulunuyor özel ve güzel olanları

daha önce hiç internetten alışveriş yapmadım ama yapıcam mutlaka çünkü mağazalarda istediğimi bulamadım nette daha güzel şeyler var ve ucuzda.
şansımada haziran ayı boyunca 4 tane düğün var ve hepsine ayrı elbise alamam açıkçası daha sonra giyemeyeceğim için basit şeyler almak istiyorum.

Canim ben begendim bunu al bence fiyati da uygun.
Canim ben lcw ve defactodan aliyorum fiyatlar cok uygun ve spor kiyafetker var.normal hamile magazalari cok kro ve yasli kadin isi gibi geliyor bana...

Slm guzel anneler ben herdain takibinizdeyim ama cok fazla yorum yapamiyorum.. ikinci cocuga hamile kalinca ve ilkiyle ayni cinsiyet olunca hicbirseye ihtiyaci yoktu birkac sey haricinde eee arrik zamanda azaldigi icin cunku benim bebis eylul basi oldugundan agustos sonu sezeryanla olacagindan alacaklarinda ramazana sicaga kalmasin istedim cunku antalya simdiden sicak yazin dusunemiyorum.. iki gun esimle markettten bezidir sampuani islak mendili goguuspedi emzik emzik kabi zinciri deterjani aldim bugunde bir pijama sabahlik takimi aldim ve ilkinde telsiz alnamistim bundada weweel markali telsiz aldim son cikaniymis kamerasiz olanindan birde belki olurya mamaya ihtiyac olur ki insallah olmaz diye nuby anne gogsune en yakin dogal biberondan aldim yumusacik guzele benziyor.. sabahlik takimini 140 aldim biberon 25 ve telsizde 180 bebis gelmeden esimle kizimla telsizde on prova yaptik :)) cizirtiyok ve ses cok guzel geliyor simdilik memnun kalacaga benziyorum ... sizlerlede paylasmak istedim :))

Merhaba kızlar:)
Canlarım ya dün doktora gittik ayrıntılı ultrason için çok şükür herşey normal çıktı.oğlum kocaman olmuş çok hareketli durduğu yerde durmuyor sıpa şimdiden.kızlar bu arada ben çok kilo almışım doktor kızdı ilaçları bıraktım artık içmiyorum .Haftaya tekrar gel dedi bir tane limon birde suyla gizli şeker olabilir dedi bebişime sevinecekken tam hevesim kursağım da kaldı

günaydın kızlar bebicikler,,,,dün temizliği nihayet bitirdik,eşimden dertliydim yardım etmeme konusunda ama sanırım ben çok hassaslaştım artık hatayı kendimde görüyorum,adam benim için halı bilem yıkadı kızlar ya,geçen yıl doğru düzgün bahar temizliği yapamıştım,eşimin ameliyatı,sonra benim tedavi,sonra düşük tehlikesi derken evle çok ilgilenememiştim,dün yavaş yavaş heryeri hallettim,içime çok sindi,rahatladım vala,azıcık cimcimemle yorulduk ama değdi teyzeleri...

kızlar hepinize günaydın...umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir...benim biraz canım sıkkın...biz lojmanda oturuyoruz ya kızlar lojmanların satılma durumu varmış her şey 15-20 gün içinde belli olacakmış...eğer satılırsa biz temmuz başı gibi taşınmak zorunda kalabiliriz...ya burada ev kiraları inanılmaz pahalı,ev bulmak çok zor ayrıca lojman çok güvenilirdi benim eşimde iş dolayısıyla şehir dışına çıktığı için çok rahat kalıyordum...iki gündür düşünmekten canım iyice sıkıldı taşınırsam nasıl olur diye...bebeğimin şansına inşallah bizi çıkarmazlar kızlar...sabah sabah epey dertlendim...hepinize bol öpücükler...

ne güzel her şey yoluna girmiş...sanırım hamilelik nedeniyle her şeyi kafaya daha çok takıyoruz...cimcimeler bizim hareket etmemizi istemiyorlar artık benim kızım da öyle...hemen yoruluyorum ben de...ama tabii duygusal yorgunluk daha kötü o yüzden kafayı takmamak lazım...

kızlar ya ben 2 hastaneye gidiyorum bbirisi sata göre hesaplıyo,diğeri ultrasona göre benim kızım 4 gün geri,benim doğum tarihim hangisine göre belirlenecek,muhtemelen sezeryan olacak
ayrıca ben 32 haftalıkken çalışabilir raporu alıcam ya hangisine göre alıcam

Günaydın kızlarrrr,haftasonu kontrolüm vardı kızım maş.çok iyiydi elini emiyodu,510 gr 29 cm olmuşuz.şrker yüklememde yapıldı ama sonuçlar bu ögleden sonra çıkıcak inş herşey yolundadır

izmirli canım çok sagol baktım verdiğin linke,bnm buldugum mağaza da belisin mobsatan bi yan magaza yani adı belis degil pazarlık payı oluyomuş mobilyalarda.bu arada ayrı odamız var ama ben hemen ayırmayı düşünmediğimden pek fazla o pdaya yüklenmeyi düşünmüyorum çünkü şimdiden bisürü para harcamaktansa şimdilik ihtiyaçlarını alıcaz ztn 3-4 yaşlarında güzel bi ods yapabiliriz,dünden beri gündüzleri yanımda olsun diye ahşap hasır beşiklerdende almayı düşünüyorum gündüz oturma odasında ysnımda onunla uyuturum gecede bizimle yatak odasında karyolasını kullanırım diyorum.bakalım en son karar ne olucak canım

rapor olayını sanırım doktor ayarlar canım ama bıldıgım kadarıyla sat'a gore verılıyo
gerçi satı bilmeyenler de vardır o zamanda ultrasona göre mı olur kı
ayyy benım de kafam karstı sımdı:)

haklısın cnm hamilelik psikolojisi bu olsa gerek... bu arada ben iş yaparken ebişim hiç kıpırdamıyo,dün yoruldum güzel bi duş aldım güzel bi uyku çekiyim dedim,abowww cimcime uyutmadı beni içimde dönüp duruyo tekmeler savuruyo,çok cadı olacak çokkkkk,ayyyy yerim teyzesi ben onu...

Gunaydin kizlar ne guzel alisverisler yapiliyor bebekler ultrasyondan izliyor olmak kadar mutluluk verici birsey olamaz saglikli bur sekilde kucagimiza almayi nasip etsin rabbim :26::26::26:

ben en iyisimi bu gittiğimde dr. a bi soruyum bakalım ne diyecek,benim sat a göre 4 gün geride aşılama tarihine göre 14 gün ilerde...ayyy benim iş çok karışık yawwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…