kızlar ya dün kendime tunik badi fln alayım dedim ama hamilelere özel hiç bşy bulamadım sizler nerden alıyorsunuz söyle güzel taytın üstüne giyilecek tuniklerinizi fln
internetten alışveriş yaappyorsan güzel badiler vardı onun haricinde hamile kıyafetleri genellikle standart zor bulunuyor özel ve güzel olanları
Canim ben begendim bunu al bence fiyati da uygun.Elija Dantelli Hamile Gecelik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben bu geceliğe azcık ısındım ama halen karar veremedim
Canim ben lcw ve defactodan aliyorum fiyatlar cok uygun ve spor kiyafetker var.normal hamile magazalari cok kro ve yasli kadin isi gibi geliyor bana...kızlar ya dün kendime tunik badi fln alayım dedim ama hamilelere özel hiç bşy bulamadım sizler nerden alıyorsunuz söyle güzel taytın üstüne giyilecek tuniklerinizi fln
Canim ben begendim bunu al bence fiyati da uygun.
Canim ben lcw ve defactodan aliyorum fiyatlar cok uygun ve spor kiyafetker var.normal hamile magazalari cok kro ve yasli kadin isi gibi geliyor bana...
günaydın kızlar bebicikler,,,,dün temizliği nihayet bitirdik,eşimden dertliydim yardım etmeme konusunda ama sanırım ben çok hassaslaştım artık hatayı kendimde görüyorum,adam benim için halı bilem yıkadı kızlar ya,geçen yıl doğru düzgün bahar temizliği yapamıştım,eşimin ameliyatı,sonra benim tedavi,sonra düşük tehlikesi derken evle çok ilgilenememiştim,dün yavaş yavaş heryeri hallettim,içime çok sindi,rahatladım vala,azıcık cimcimemle yorulduk ama değdi teyzeleri...
valla tatlım ikiside çok güzel ama eger ayrı odanız varsa bence birazcık daha bütçeyi zorlayıp oda almak dah mantıklı zaten 1360 lira verceksin bunlara gene beşiğini koycaksan yatak odana koyabilirsin ayırmak istediğinde odasına götürürsün bu benim düşüncem tabi ama ürünler çok güzel yaa bu belis markasını satan indirmli bi site vardı ama bi türlü hatırlayamadım belki beşik orda daha uygundur hatırlarsam yazıcam sana
kızlar ya ben 2 hastaneye gidiyorum bbirisi sata göre hesaplıyo,diğeri ultrasona göre benim kızım 4 gün geri,benim doğum tarihim hangisine göre belirlenecek,muhtemelen sezeryan olacak
ayrıca ben 32 haftalıkken çalışabilir raporu alıcam ya hangisine göre alıcam
ne güzel her şey yoluna girmiş...sanırım hamilelik nedeniyle her şeyi kafaya daha çok takıyoruz...cimcimeler bizim hareket etmemizi istemiyorlar artık benim kızım da öyle...hemen yoruluyorum ben de...ama tabii duygusal yorgunluk daha kötü o yüzden kafayı takmamak lazım...
rapor olayını sanırım doktor ayarlar canım ama bıldıgım kadarıyla sat'a gore verılıyo
gerçi satı bilmeyenler de vardır o zamanda ultrasona göre mı olur kı
ayyy benım de kafam karstı sımdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?