2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bebişine maşallah. şekerle ilgili inş bir problemin çıkmaz canım.. stres yapma ki şekerin çıkmasın, stres tetikler çünkü..

inş satılma gibi bir durum olmaz canım sende için rahat oturursun evinde..

Günaydınlar hanımlar, mis kokulu melekler..

herkese iyi bir hafta olsun inş.

dün başbakanı dinledim, izinle ilgili boşuna umutlanmayın derim ben. şuan zaten 8+8 doğum izni yani 16 hafta, başbakanda 18 hafta dedi.. boşuna zahmet edip kadınları koruyoruz naraları atıyorlar..

ben dr kaan kocatepenin sitesinde bununla ilgili bir yazı okumuştum.ilk hamileliğin ultrasonda görüntülenmesi ile sata göre teyit edilip belli oluyormuş.Daha sonra ultrason da her gittiğinizde bebeğin gelişimene göre farklı farklı doğum tarihleri çıkabilir.fakat önemli olan sata göre ilk başta teyit edilen doğum tarihdir yani bebeğinizin gelişiminin önde veya geride olması erken veya geç doğacağı anlamına gelmez diyordu doktorun sitesinde canım.

valla canım benim yanlış bir şey söylemek istemem ama benim sonucum 140 çıkmıştı ve doktor sınırda demişti ama belki senin ölçüm değerlerin farklıdır bence hemen bir doktoruna sor...

aricsm birazdan cnm,off ya ben şekerde yemem ki hiç 144 küsür çıkmış kan desen o da düşmüşte düşmüş ooof of

selam kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
ya kızlar ben mi abartıyorum eşim mi çok rahat siz söyleyin bakalım.
bu benim ilk bebeğim ve son derece heyecanla bekliyorum bir an önce herşeyini almak hazırlamak istiyorum.tamam eşimde istiyor gidip bakıyoruz ama hemen vazgeçiriyor beni sonra alırız daha erken ne acelemiz var fln diyor benimde zoruma gidiyo yani.inanın oturduğm yerde benimle aynı ayda olanlar odalarını bile aldı kurdu herşeyleri tam ama benim kızımın 2 ayakkabı 1 hastane çıkışı 2 tayt dışında hiç bir şeyi yokeşime diyorum bak herkes halletti bitirdi biz çok geç kalcaz diyorum ağustosta alırız odayı diyo yok dedim doğduğu gün gider alırsın bari dedim kızdım.gidip herşeye bakıyoruz ama almaya gelince tık yok sonra alırız ya bunun sonrası mı var daha şurda 3 ay kalmış adama anlatamıyorum yaa beni deli edecek.bende kızdım gidip annemle alcam herşeyi sen karışma dedim.bana sen abartıyorsun acele etme belki daha güzelini iyisini buluruz diye bekliyorum ben diyor ama zamanda az kaldı yani.
ben mi abartıyorum yaaaaa

Canım bence bukadar stres yapma bizde henüz pek bişi almadılk saglıklı olsun kuzularımızda alınır hepsı acıkcası sen fıkır sahıbı olduysan ne alcagını bılıyosan paradan haber ver param varsa alışveriş kolay takır takır alınıyo sıkma canını maşesef erkekler bızım hıssettıgımızı hıssetmıyo henuz ne demişler anneyle baba arasında 9 ay fark var yalanda değil o minik tekmelerle bizim bagımız var inş doğunca onlarda hıssedıcek o sevgıyı

evet haklısın para oldumu herşey alınır ama bende istiyorum ki son anda aceleye gelmesin benim eşimde öyledir herşeyini son anda yapar önceden yapayım halledeyim duygusu yok.evet maalesef biz ilk haftadan itibaren anne oluyoruz ama onlar bebek doğunca baba oluyorlar aramızda 9 ay fark var haklısın..

slm kızlaaarr :)) naberler nasılsınız sizleri özledim valla uzun zamandır yoktum ev taşıma işi falan çok şükür bitti herşey :)
eeeeee nasıl gidiyo hamişlik son durumlar neler bakalım heyecanla ben şafak sayıyorum vallaa
oğlumun ilk şafağıı Allah ın izniyle geriside gelir inşallaah
bnm bugün sağlık ocağından şeker yüklemem vardı kontrolüm vardı yarın gidicez artık eşimle birlikte bakalım bnm şeker durumu nasıl çıkcak merak ettim herkez değerleri yazmış :))

aynı benim herif.ya belki halen seni 3 4 aylık falan zannediyordur vaktin nasıl gectiğini anlamamıştır.şimdilik sen gene onun dediğine git de temmuz ayına kadar baktın halen tık yok dediğini yaparsın annenle gider alırsın.

Gunaydin kizlar ne guzel alisverisler yapiliyor bebekler ultrasyondan izliyor olmak kadar mutluluk verici birsey olamaz saglikli bur sekilde kucagimiza almayi nasip etsin rabbim :26::26::26:
aminn

hep bu hormonların yüzünden zaten yedi bitirdiler bizi yav.aranızın düzelmesine sevindim oh mis temizlğinde bitmiş bizim taşınma ihtimalımız var hic eve dokunmak istemiyorum yaz temizlği anlamında

canım sen uşaklımısın bn uşaklıyımda usaga gitcez yazınca yazayım dedim sana
yok tatlım eşim uşaklı benim gittik epey yorulduk kızımla yolculuk zordu ama genede güzel eglenceli bir hafta sonu oldu siz neresindensiniz uşağın?
tatlım bu dediğin konnuşma eylül annelerinin grubunda mı oldu şaşırdım yapmazlar herhalde bi yanlışlık olmuştur ama en güzeli kk burdan ayrılmayın bence
anladım canım benim hayırlısı olsun inş

evet canım eylül anneleri face gruubunda oldu ben saedce kendim çıkarıldım sanıyordum ama bi kac arkdaş daha cıkarılmış neyse gecti zaten.ben fırsat buldukca iki yerdende takip ediyordum.
kızlar sizin akıntılarınız nasıl benimki afedersinz böyle süt gibi resmen ya bayağı bayağı hissediyorum korkuyorum kan mı geldi diye bi bakıyorum süt renginde büyük damlalar

Herkese iyi haftalar. Günler çabucak geçiyor, geri sayımlar başlıyor. Şeker yüklemeleri bile yapılmış ne güzel. Benimde 2 hafta sonra yapılacak. Hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah bu süreçleri, kuzucuklarımızı sağlıklıkla kucaklarımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…