Merhaba kızlar:)
Canlarım ya dün doktora gittik ayrıntılı ultrason için çok şükür herşey normal çıktı.oğlum kocaman olmuş çok hareketli durduğu yerde durmuyor sıpa şimdiden.kızlar bu arada ben çok kilo almışım doktor kızdı ilaçları bıraktım artık içmiyorum .Haftaya tekrar gel dedi bir tane limon birde suyla gizli şeker olabilir dedi bebişime sevinecekken tam hevesim kursağım da kaldı
kızlar hepinize günaydın...umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir...benim biraz canım sıkkın...biz lojmanda oturuyoruz ya kızlar lojmanların satılma durumu varmış her şey 15-20 gün içinde belli olacakmış...eğer satılırsa biz temmuz başı gibi taşınmak zorunda kalabiliriz...ya burada ev kiraları inanılmaz pahalı,ev bulmak çok zor ayrıca lojman çok güvenilirdi benim eşimde iş dolayısıyla şehir dışına çıktığı için çok rahat kalıyordum...iki gündür düşünmekten canım iyice sıkıldı taşınırsam nasıl olur diye...bebeğimin şansına inşallah bizi çıkarmazlar kızlar...sabah sabah epey dertlendim...hepinize bol öpücükler...
kızlar ya ben 2 hastaneye gidiyorum bbirisi sata göre hesaplıyo,diğeri ultrasona göre benim kızım 4 gün geri,benim doğum tarihim hangisine göre belirlenecek,muhtemelen sezeryan olacak
ayrıca ben 32 haftalıkken çalışabilir raporu alıcam ya hangisine göre alıcam
kızlarr 50 gr yüklemede şeker 144,7 çıkmış nasıl bi değer yüksek mi?daha dr ile konuşamadım
valla canım benim yanlış bir şey söylemek istemem ama benim sonucum 140 çıkmıştı ve doktor sınırda demişti ama belki senin ölçüm değerlerin farklıdır bence hemen bir doktoruna sor...
aricsm birazdan cnm,off ya ben şekerde yemem ki hiç 144 küsür çıkmış kan desen o da düşmüşte düşmüş ooof of
Canım bence bukadar stres yapma bizde henüz pek bişi almadılk saglıklı olsun kuzularımızda alınır hepsı acıkcası sen fıkır sahıbı olduysan ne alcagını bılıyosan paradan haber ver param varsa alışveriş kolay takır takır alınıyo sıkma canını maşesef erkekler bızım hıssettıgımızı hıssetmıyo henuz ne demişler anneyle baba arasında 9 ay fark var yalanda değil o minik tekmelerle bizim bagımız var inş doğunca onlarda hıssedıcek o sevgıyıselam kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
ya kızlar ben mi abartıyorum eşim mi çok rahat siz söyleyin bakalım.
bu benim ilk bebeğim ve son derece heyecanla bekliyorum bir an önce herşeyini almak hazırlamak istiyorum.tamam eşimde istiyor gidip bakıyoruz ama hemen vazgeçiriyor beni sonra alırız daha erken ne acelemiz var fln diyor benimde zoruma gidiyo yani.inanın oturduğm yerde benimle aynı ayda olanlar odalarını bile aldı kurdu herşeyleri tam ama benim kızımın 2 ayakkabı 1 hastane çıkışı 2 tayt dışında hiç bir şeyi yokeşime diyorum bak herkes halletti bitirdi biz çok geç kalcaz diyorum ağustosta alırız odayı diyo yok dedim doğduğu gün gider alırsın bari dedim kızdım.gidip herşeye bakıyoruz ama almaya gelince tık yok sonra alırız ya bunun sonrası mı var daha şurda 3 ay kalmış adama anlatamıyorum yaa beni deli edecek.bende kızdım gidip annemle alcam herşeyi sen karışma dedim.bana sen abartıyorsun acele etme belki daha güzelini iyisini buluruz diye bekliyorum ben diyor ama zamanda az kaldı yani.
ben mi abartıyorum yaaaaa
Canım bence bukadar stres yapma bizde henüz pek bişi almadılk saglıklı olsun kuzularımızda alınır hepsı acıkcası sen fıkır sahıbı olduysan ne alcagını bılıyosan paradan haber ver param varsa alışveriş kolay takır takır alınıyo sıkma canını maşesef erkekler bızım hıssettıgımızı hıssetmıyo henuz ne demişler anneyle baba arasında 9 ay fark var yalanda değil o minik tekmelerle bizim bagımız var inş doğunca onlarda hıssedıcek o sevgıyı
aynı benim herif.ya belki halen seni 3 4 aylık falan zannediyordur vaktin nasıl gectiğini anlamamıştır.şimdilik sen gene onun dediğine git de temmuz ayına kadar baktın halen tık yok dediğini yaparsın annenle gider alırsın.selam kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
ya kızlar ben mi abartıyorum eşim mi çok rahat siz söyleyin bakalım.
bu benim ilk bebeğim ve son derece heyecanla bekliyorum bir an önce herşeyini almak hazırlamak istiyorum.tamam eşimde istiyor gidip bakıyoruz ama hemen vazgeçiriyor beni sonra alırız daha erken ne acelemiz var fln diyor benimde zoruma gidiyo yani.inanın oturduğm yerde benimle aynı ayda olanlar odalarını bile aldı kurdu herşeyleri tam ama benim kızımın 2 ayakkabı 1 hastane çıkışı 2 tayt dışında hiç bir şeyi yokeşime diyorum bak herkes halletti bitirdi biz çok geç kalcaz diyorum ağustosta alırız odayı diyo yok dedim doğduğu gün gider alırsın bari dedim kızdım.gidip herşeye bakıyoruz ama almaya gelince tık yok sonra alırız ya bunun sonrası mı var daha şurda 3 ay kalmış adama anlatamıyorum yaa beni deli edecek.bende kızdım gidip annemle alcam herşeyi sen karışma dedim.bana sen abartıyorsun acele etme belki daha güzelini iyisini buluruz diye bekliyorum ben diyor ama zamanda az kaldı yani.
ben mi abartıyorum yaaaaa
aminnGunaydin kizlar ne guzel alisverisler yapiliyor bebekler ultrasyondan izliyor olmak kadar mutluluk verici birsey olamazsaglikli bur sekilde kucagimiza almayi nasip etsin rabbim :26::26::26:
kızlar hepinize günaydın...umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir...benim biraz canım sıkkın...biz lojmanda oturuyoruz ya kızlar lojmanların satılma durumu varmış her şey 15-20 gün içinde belli olacakmış...eğer satılırsa biz temmuz başı gibi taşınmak zorunda kalabiliriz...ya burada ev kiraları inanılmaz pahalı,ev bulmak çok zor ayrıca lojman çok güvenilirdi benim eşimde iş dolayısıyla şehir dışına çıktığı için çok rahat kalıyordum...iki gündür düşünmekten canım iyice sıkıldı taşınırsam nasıl olur diye...bebeğimin şansına inşallah bizi çıkarmazlar kızlar...sabah sabah epey dertlendim...hepinize bol öpücükler...
yok tatlım eşim uşaklı benim gittik epey yorulduk kızımla yolculuk zordu ama genede güzel eglenceli bir hafta sonu oldu siz neresindensiniz uşağın?canım sen uşaklımısın bn uşaklıyımda usaga gitcez yazınca yazayım dedim sana
tatlım bu dediğin konnuşma eylül annelerinin grubunda mı oldu şaşırdım yapmazlar herhalde bi yanlışlık olmuştur ama en güzeli kk burdan ayrılmayın bencebiliyorum burası yeri değil ama tepkimi koyabileceğim tek yer şuan burası o yüzden diger arkadaşlardan özür dileyerek söze girmek istiyorum.
dün gece face grubunda 5 gündür istanbulda olan olaylar hakkında bir konuşma vardı sonra bende dahil oldum.saygı cercevesinde saatlerce tatlı tatlı konuştuk.en son cıkarken gene saygı cercevesinde bişeyler yazıp yatmaya gittim.gündüz sayfadan atıldığımı gördüm.ben teşekkür ediyorum bunu yaptığınız icin cünkü bi kez daha anladım ki durdugum yerin doğru yer olduğunu.siz insanların düşüncelerine tahammül etmeyi öğrenmediğniz sürece saygı göstermeyi öğrenmediğiniz sürece siz oldugunuz yerde saymaya devam edeceksinz.o kadar çok şey söylemek istiyorum ki ama burası yeri değil.
anladım canım benim hayırlısı olsun inşGünaydın kızlarrrr,haftasonu kontrolüm vardı kızım maş.çok iyiydi elini emiyodu,510 gr 29 cm olmuşuz.şrker yüklememde yapıldı ama sonuçlar bu ögleden sonra çıkıcak inş herşey yolundadır
izmirli canım çok sagol baktım verdiğin linke,bnm buldugum mağaza da belisin mobsatan bi yan magaza yani adı belis degil pazarlık payı oluyomuş mobilyalarda.bu arada ayrı odamız var ama ben hemen ayırmayı düşünmediğimden pek fazla o pdaya yüklenmeyi düşünmüyorum çünkü şimdiden bisürü para harcamaktansa şimdilik ihtiyaçlarını alıcaz ztn 3-4 yaşlarında güzel bi ods yapabiliriz,dünden beri gündüzleri yanımda olsun diye ahşap hasır beşiklerdende almayı düşünüyorum gündüz oturma odasında ysnımda onunla uyuturum gecede bizimle yatak odasında karyolasını kullanırım diyorum.bakalım en son karar ne olucak canım
yok tatlım eşim uşaklı benim gittik epey yorulduk kızımla yolculuk zordu ama genede güzel eglenceli bir hafta sonu oldu siz neresindensiniz uşağın?
tatlım bu dediğin konnuşma eylül annelerinin grubunda mı oldu şaşırdım yapmazlar herhalde bi yanlışlık olmuştur ama en güzeli kk burdan ayrılmayın bence
anladım canım benim hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?