Herkese iyi haftalar. Günler çabucak geçiyor, geri sayımlar başlıyor. Şeker yüklemeleri bile yapılmış ne güzel. Benimde 2 hafta sonra yapılacak. Hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah bu süreçleri, kuzucuklarımızı sağlıklıkla kucaklarımıza alırız.
evet canım eylül anneleri face gruubunda oldu ben saedce kendim çıkarıldım sanıyordum ama bi kac arkdaş daha cıkarılmış neyse gecti zaten.ben fırsat buldukca iki yerdende takip ediyordum.
kızlar sizin akıntılarınız nasıl benimki afedersinz böyle süt gibi resmen ya bayağı bayağı hissediyorum korkuyorum kan mı geldi diye bi bakıyorum süt renginde büyük damlalar
kızlar bu sayfa önceden çok kalabalık olurdu şimdi kimse kalmamış :26::26: nerde bu millet allaa allaa :101::101:
evet canım eylül anneleri face gruubunda oldu ben saedce kendim çıkarıldım sanıyordum ama bi kac arkdaş daha cıkarılmış neyse gecti zaten.ben fırsat buldukca iki yerdende takip ediyordum.
kızlar sizin akıntılarınız nasıl benimki afedersinz böyle süt gibi resmen ya bayağı bayağı hissediyorum korkuyorum kan mı geldi diye bi bakıyorum süt renginde büyük damlalar
Face e bende takılıyorum neler olmuş anlamadım .. herkesin yönetici yetkisi olduğundan kim sizi çıkardı bilinmiyor. bu tarz olaylara engel olmak içinde 2-3 tane yönetici seçilmeye çalışılıyor.
bende de oluyor akıntı. çok afedersiniz sümük gibi bişey geliyo.. çok değil 1-2 damla ama insan tedirgin oluyo. bide yaz geldi insanın bacak arası terliyo, öyle oluncada bende korkuyorum suyum mu geldi kan mı geldi.. paranoyak oldum iyice.
biliyorum canım benimde öyle oluyo.. ilk başlarda yoktu artık bu haftalar başlıyomuş akıntı.. kokusuz olduğu sürece ve rengi beyaz olduğu sürece normal demişti bana dr..evet canım eylül anneleri face gruubunda oldu ben saedce kendim çıkarıldım sanıyordum ama bi kac arkdaş daha cıkarılmış neyse gecti zaten.ben fırsat buldukca iki yerdende takip ediyordum.
aricsm birazdan cnm,off ya ben şekerde yemem ki hiç 144 küsür çıkmış kan desen o da düşmüşte düşmüş ooof of
herkese merhabalarr buralar pek sessiz kalmış gerçekten,hafta içi pek karşılaşılan bir durum değil ama
ne güzel işte değişiklik olmuştur size..bnde eşimde Uşaklıyız canım UŞakta oturuyoruz... eşimin köyü var ama banaz kaylı köyünden...yok tatlım eşim uşaklı benim gittik epey yorulduk kızımla yolculuk zordu ama genede güzel eglenceli bir hafta sonu oldu siz neresindensiniz uşağın?
ben bu sabah 2 doktora gittim..1.cisi cildiye gögsümün arası kaşınıyordu yara olmuştu mantarmış 3 tane krem yazdı kitaplara bakaraktan hamileler kullanıyormu diye iki saat bekletti beni ama birinden tam emin olamadı 1 hafta kullan onu dedi travazol belki duymuşsunuzdur...sonra doğum hastanesine gittim herşey normal dedi ben özele gidiyorum normalde hem kan ilacım bitti hemde cildiyeye gitmişken gidim dedim..kilosunu felan söylemedi..bende sormadım nasılsa verdiği ultrsyon kağıdında yazar diye..ondada yok ne boyu ne kilosu ne haftası birşey anlamadım...2 hafta sonra gel şeker testi yaaplım dedi bende tamama dedim...halbuki kendi doktorumla 18 mayısta randvum var o zaman yapılacak zaten oda anladı zaten ona her zaman gitmediğimi...
kızlar bu yumurtlama dönemini hesaplıyor ya yani ne zaman hamile kalmış olabileceğimiz?nasıl hesaplanıyor biliyor musunuz?öyle bi aklıma geldi de bende hesaplayım dedimm
selam kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
ya kızlar ben mi abartıyorum eşim mi çok rahat siz söyleyin bakalım.
bu benim ilk bebeğim ve son derece heyecanla bekliyorum bir an önce herşeyini almak hazırlamak istiyorum.tamam eşimde istiyor gidip bakıyoruz ama hemen vazgeçiriyor beni sonra alırız daha erken ne acelemiz var fln diyor benimde zoruma gidiyo yani.inanın oturduğm yerde benimle aynı ayda olanlar odalarını bile aldı kurdu herşeyleri tam ama benim kızımın 2 ayakkabı 1 hastane çıkışı 2 tayt dışında hiç bir şeyi yokeşime diyorum bak herkes halletti bitirdi biz çok geç kalcaz diyorum ağustosta alırız odayı diyo yok dedim doğduğu gün gider alırsın bari dedim kızdım.gidip herşeye bakıyoruz ama almaya gelince tık yok sonra alırız ya bunun sonrası mı var daha şurda 3 ay kalmış adama anlatamıyorum yaa beni deli edecek.bende kızdım gidip annemle alcam herşeyi sen karışma dedim.bana sen abartıyorsun acele etme belki daha güzelini iyisini buluruz diye bekliyorum ben diyor ama zamanda az kaldı yani.
ben mi abartıyorum yaaaaa
kızlar bu yumurtlama dönemini hesaplıyor ya yani ne zaman hamile kalmış olabileceğimiz?nasıl hesaplanıyor biliyor musunuz?öyle bi aklıma geldi de bende hesaplayım dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?