2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sizede iyi haftalar.inşallah dediğiniz gibi sorunsuz gecer bu dönemler bi avazda doğurur kucaklarımıza alırız sağlıklı gineeeee

iyi haftalar kızlar..
benim de aynen öle akıntım bazen o kadar çok hissediyorum ki tuvalete koştuğumu biliyorum kan mı diye birde yürüyüş felan yaptığımda daha çok akıyor sanki

Face e bende takılıyorum neler olmuş anlamadım .. herkesin yönetici yetkisi olduğundan kim sizi çıkardı bilinmiyor. bu tarz olaylara engel olmak içinde 2-3 tane yönetici seçilmeye çalışılıyor.

bende de oluyor akıntı. çok afedersiniz sümük gibi bişey geliyo.. çok değil 1-2 damla ama insan tedirgin oluyo. bide yaz geldi insanın bacak arası terliyo, öyle oluncada bende korkuyorum suyum mu geldi kan mı geldi.. paranoyak oldum iyice.

ay aynen bende öyleyim bende sadecde ben yaşıyorumdur diodum ama yanlız değilmişim hepimizde varsa bence normaldir herhalde

biliyorum canım benimde öyle oluyo.. ilk başlarda yoktu artık bu haftalar başlıyomuş akıntı.. kokusuz olduğu sürece ve rengi beyaz olduğu sürece normal demişti bana dr..

merhabalar kızlar, uzun zamandır yazamıyordum, ara sıra girip okumaya çalışsam da yetişemiyorum sayfaların ilerleyişine, umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir:)

Kizlar bende kizima birsey almadim teyzeleri sagolsun herseyi aldi sayilirlar Zoruma gidiyir esimde erken oldugunu soyluyor ilk evladim ilk heyecanbizim gibi degiller ama hevesimiz kursagimizda kaliyir tek basima yasiyorum bir de kardeslerimle burazcik ilgili olsa git kizimiza birsey al dese ne olur ki hepsi birbirine cekmis duygusuz herifler

Akinti durumu bendede oluyor kan saniyirum ya da suyum geldi diyorum korkuyla lavaboya gidiyorum normalmis bugunlerde kizlar

aricsm birazdan cnm,off ya ben şekerde yemem ki hiç 144 küsür çıkmış kan desen o da düşmüşte düşmüş ooof of

canım sanırım biraz şeker görünüyor sende canını sıkma biraz daha dikkat edersin,madem şekerli şeyleri pek yemiyorsun bunun yanında diğer gıdalarına da dikkat edersin olur biter.ben de kan biraz düşük çıktı doktor ilaca başladı son kontrolümde

ben bu sabah 2 doktora gittim..1.cisi cildiye gögsümün arası kaşınıyordu yara olmuştu mantarmış 3 tane krem yazdı kitaplara bakaraktan hamileler kullanıyormu diye iki saat bekletti beni ama birinden tam emin olamadı 1 hafta kullan onu dedi travazol belki duymuşsunuzdur...sonra doğum hastanesine gittim herşey normal dedi ben özele gidiyorum normalde hem kan ilacım bitti hemde cildiyeye gitmişken gidim dedim..kilosunu felan söylemedi..bende sormadım nasılsa verdiği ultrsyon kağıdında yazar diye..ondada yok ne boyu ne kilosu ne haftası birşey anlamadım...2 hafta sonra gel şeker testi yaaplım dedi bende tamama dedim... halbuki kendi doktorumla 18 mayısta randvum var o zaman yapılacak zaten oda anladı zaten ona her zaman gitmediğimi...

aynen canım benimde öyle süt gibi bende çok net hissediyorum geldiğini günlük ped kullanıyorum.ilk hamile kaldığımdan beri geliyor akıntım

kızlar bu yumurtlama dönemini hesaplıyor ya yani ne zaman hamile kalmış olabileceğimiz?nasıl hesaplanıyor biliyor musunuz?öyle bi aklıma geldi de bende hesaplayım dedimm

yok tatlım eşim uşaklı benim gittik epey yorulduk kızımla yolculuk zordu ama genede güzel eglenceli bir hafta sonu oldu siz neresindensiniz uşağın?
ne güzel işte değişiklik olmuştur size..bnde eşimde Uşaklıyız canım UŞakta oturuyoruz... eşimin köyü var ama banaz kaylı köyünden...

Merhaba kızlar

Travazol değil ama travacort diye bi ilaç verdi benim doktorum da. Şu malum bölgede birkaç haftadır 3-4 günde bir kaşıntım oluyor Onu söyleyince, verdi. Aslında çok kullanmak istemiyorum ama dayanılmaz olunca biraz biraz kullanıyorum
İnşallah senin de hemen geçer...

selamlar herkese

canım onlarda heyecanlanıyordur da onların herşeyi farklı bizden malum.. benimkide hemen hemen aynı sayılır. bende şimdi ne yapıyorum listemi yapmaya başladım netten araştırıyorum hangi marka ne alınacak yazıyorum sonra bi çıkışımızda tık tık almayı düşünüyorum. yani bizimki bakmak için dolaşmayı pek sevmiyor sen karar ver alalım diyor belki seninkide öyledir. sen not et aklındakileri yerlerinide bul nerden alacağını falan az daha bekle baktın olmadı annenle devam edersin. yani kafana takma derim hemen hemen herkes için aynı durum vardır eminim

kızlar bu yumurtlama dönemini hesaplıyor ya yani ne zaman hamile kalmış olabileceğimiz?nasıl hesaplanıyor biliyor musunuz?öyle bi aklıma geldi de bende hesaplayım dedimm

kopyala yapıştır yaptım linki ama olmadı googleden hafta hafta gebelik yaz dr kaan kocatepe nin sayfasında var canım ordan hesaplatabilirsin otomatik hesaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…