2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canımmm..
Anca buraya kadar gelip yazabildim hafta başı aybaşı inanılmaz bir yoğunluk var anlatamammmmm..
Yaaaa dimi yaa bak yardım eder tabiki babacık niye seni üzsün ohhh ne güzel misler gibi yapmışsınız evinizi..
Güle güle oturun ,güle güle kirletin canım..

iyi haftalar kızlar..
benim de aynen öle akıntım bazen o kadar çok hissediyorum ki tuvalete koştuğumu biliyorum kan mı diye birde yürüyüş felan yaptığımda daha çok akıyor sanki

aynen aynen su akıntıdan bıktım. doktora suyum azalmıs mı dıye gıdıp duruyorum. artık cmt. baska bır doktora gıttım kendı doktorum artık bıktı benden. ozellıkle sabah kalktıgımda daha cok oluyor. doktor butun gece bırıktıgınden yatar pozısyondayken normal dıyor ama bır de bana sorun. çamasırım ıslanıyor valla. gun ıcınde degıstırıyorum sık sık. mıkrop da olmasın dıye.

Olabilirmiş ama tatlım dur bi bakalım yapılsın testler ööel bakarsın..Şeker çıksa bile bak üzülmene gerek yok yüksek çıkan arkadaşlar diyetle normale çevirebiliyor şekerlerini..

15-20 gün içinde neler olur neler....
Bekle bakalım tatlım en kötü taşınmak zorunda kalsandayine aynı şekilde güvenilir bir yer elbette bulursun işler çözülmeden sıkma canını..

iyi haftalar kızlar..
benim de aynen öle akıntım bazen o kadar çok hissediyorum ki tuvalete koştuğumu biliyorum kan mı diye birde yürüyüş felan yaptığımda daha çok akıyor sanki

biliyorum canım benimde öyle oluyo.. ilk başlarda yoktu artık bu haftalar başlıyomuş akıntı.. kokusuz olduğu sürece ve rengi beyaz olduğu sürece normal demişti bana dr..

aynen canım benimde öyle süt gibi bende çok net hissediyorum geldiğini günlük ped kullanıyorum.ilk hamile kaldığımdan beri geliyor akıntım
hepimiz aynı akıntıları yaşadığımıza göre ozaman bi sıkıntı yok demektir.en kötü tarafı kan geldi sanıp telaşlanıyr olmamız cok yaramaz bu bebişler cokkk

kızlar liva ismi nasıl sizce peygamber efendimizin sancağının adıymış...ben EYLÜL istiyorum eylül olacak ama yanına da isim koymak istiyorum EYLÜL LİVA nasıl...yada size bir kaçtane daha söylim bana yardımcı olun lütfen EYLÜL NİSA - EYLÜL NAZ - EYLÜL LİVA - EYLÜL MİNA yada ELA EYLÜL...aklınıza gelen varsa yine yazsın ....

ne güzel işte değişiklik olmuştur size..bnde eşimde Uşaklıyız canım UŞakta oturuyoruz... eşimin köyü var ama banaz kaylı köyünden...

evet evet değişiklik oldu benim eşimm aslında izmir doğumlu ama kayınperderler falan karahallıdan ama biz sivaslıya gittik festival için güzel yerler sıcak insanlar siz gitmediniz mi festivale

tatlım isimlerin tepsideçok güzel ama ama en çok eylül minayı beğendim bizde kısmetse ela eylül koycaz ama uyumu konusunda biraz şüpheliyim eşim pek iki isim istemiyor

esas olarak hangisini kullanacaksın canım ya da ikisini birden mi kullanacaksın??ikisi birden kullanacaksan eylül mina güzel, eylül liva da öyle.diğerleri de ayrı ayrı kullanımda daha güzel bence

eylül liva çok güzel canım beğendim

ya bu akıntı benimde çok canımı sıkıyor günde çamaşırımı kaç kere değişiyorum sayamıyorum.çok oluyor özellikle dışardan eve geldiğim zaman artıyor.herkesde oluyormuş ama yinede korkuyor insan.

eylül mina çok uyumlu geldi bana :)

evet evet değişiklik oldu benim eşimm aslında izmir doğumlu ama kayınperderler falan karahallıdan ama biz sivaslıya gittik festival için güzel yerler sıcak insanlar siz gitmediniz mi festivale
anladım tatlım ...yok biz gitmedik festivale biliyorum sivaslıda oluyo festival çileklerinede doyum olmaz hani..
tatlılı m isimlerin tepsideçok güzel ama ama en çok eylül minayı beğendim bizde kısmetse ela eylül koycaz ama uyumu konusunda biraz şüpheliyim eşim pek iki isim istemiyor
şu isim konusu bi türlü netleşmedi bizdede eşimde eylül ismi güzel diyo bakalım..bn göksu istiyodum ama bu ara nedense istemiyorum
tatlım bncede eylül mina ve eylül liva güzel..eşime sundum duyunca eylül liva yı ama liva yabancı isim gibi dedi

eylül liva ve eylül nisa bende ikisin beğendim.bide iki ismi birden mi kullancaksnız yoksa ayrı ayrı mı

Slm kıslar ve bebişler umarım iyisinizdir 4 gündür giremedim boğazım da acıyo 1 hafta daha büyüdü bebişim 2 gün sonra şeker yüklemem var inşallah iyi sonuçlar çıkar öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…