günaydın kızlar bebicikler,,,,dün temizliği nihayet bitirdik,eşimden dertliydim yardım etmeme konusunda ama sanırım ben çok hassaslaştım artık hatayı kendimde görüyorum,adam benim için halı bilem yıkadı kızlar ya,geçen yıl doğru düzgün bahar temizliği yapamıştım,eşimin ameliyatı,sonra benim tedavi,sonra düşük tehlikesi derken evle çok ilgilenememiştim,dün yavaş yavaş heryeri hallettim,içime çok sindi,rahatladım vala,azıcık cimcimemle yorulduk ama değdi teyzeleri...
kızlar selam herkese bi bakar mısınız ? bu beşik erkek bebek için uygun olur mu fikir verin banaEki Görüntüle 727310
iyi haftalar kızlar..
benim de aynen öle akıntım bazen o kadar çok hissediyorum ki tuvalete koştuğumu biliyorum kan mı diye birde yürüyüş felan yaptığımda daha çok akıyor sanki
Merhaba kızlar:)
Canlarım ya dün doktora gittik ayrıntılı ultrason için çok şükür herşey normal çıktı.oğlum kocaman olmuş çok hareketli durduğu yerde durmuyor sıpa şimdiden.kızlar bu arada ben çok kilo almışım doktor kızdı ilaçları bıraktım artık içmiyorum .Haftaya tekrar gel dedi bir tane limon birde suyla gizli şeker olabilir dedi bebişime sevinecekken tam hevesim kursağım da kaldı
kızlar hepinize günaydın...umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir...benim biraz canım sıkkın...biz lojmanda oturuyoruz ya kızlar lojmanların satılma durumu varmış her şey 15-20 gün içinde belli olacakmış...eğer satılırsa biz temmuz başı gibi taşınmak zorunda kalabiliriz...ya burada ev kiraları inanılmaz pahalı,ev bulmak çok zor ayrıca lojman çok güvenilirdi benim eşimde iş dolayısıyla şehir dışına çıktığı için çok rahat kalıyordum...iki gündür düşünmekten canım iyice sıkıldı taşınırsam nasıl olur diye...bebeğimin şansına inşallah bizi çıkarmazlar kızlar...sabah sabah epey dertlendim...hepinize bol öpücükler...
iyi haftalar kızlar..
benim de aynen öle akıntım bazen o kadar çok hissediyorum ki tuvalete koştuğumu biliyorum kan mı diye birde yürüyüş felan yaptığımda daha çok akıyor sanki
Face e bende takılıyorum neler olmuş anlamadım .. herkesin yönetici yetkisi olduğundan kim sizi çıkardı bilinmiyor. bu tarz olaylara engel olmak içinde 2-3 tane yönetici seçilmeye çalışılıyor.
bende de oluyor akıntı. çok afedersiniz sümük gibi bişey geliyo.. çok değil 1-2 damla ama insan tedirgin oluyo. bide yaz geldi insanın bacak arası terliyo, öyle oluncada bende korkuyorum suyum mu geldi kan mı geldi.. paranoyak oldum iyice.
biliyorum canım benimde öyle oluyo.. ilk başlarda yoktu artık bu haftalar başlıyomuş akıntı.. kokusuz olduğu sürece ve rengi beyaz olduğu sürece normal demişti bana dr..
Kizlar bende kizima birsey almadim teyzeleri sagolsun herseyi aldi sayilirlar Zoruma gidiyir esimde erken oldugunu soyluyor ilk evladim ilk heyecanbizim gibi degiller ama hevesimiz kursagimizda kaliyir tek basima yasiyorum bir de kardeslerimle burazcik ilgili olsa git kizimiza birsey al dese ne olur ki hepsi birbirine cekmis duygusuz herifler
Akinti durumu bendede oluyor kan saniyirum ya da suyum geldi diyorum korkuyla lavaboya gidiyorum normalmis bugunlerde kizlar
hepimiz aynı akıntıları yaşadığımıza göre ozaman bi sıkıntı yok demektir.en kötü tarafı kan geldi sanıp telaşlanıyr olmamız cok yaramaz bu bebişler cokkkaynen canım benimde öyle süt gibi bende çok net hissediyorum geldiğini günlük ped kullanıyorum.ilk hamile kaldığımdan beri geliyor akıntım
kızlar selam herkese bi bakar mısınız ? bu beşik erkek bebek için uygun olur mu fikir verin banaEki Görüntüle 727310
ne güzel işte değişiklik olmuştur size..bnde eşimde Uşaklıyız canım UŞakta oturuyoruz... eşimin köyü var ama banaz kaylı köyünden...
kopyala yapıştır yaptım linki ama olmadı googleden hafta hafta gebelik yaz dr kaan kocatepe nin sayfasında var canım ordan hesaplatabilirsin otomatik hesaplıyor
kızlar liva ismi nasıl sizce peygamber efendimizin sancağının adıymış...ben EYLÜL istiyorum eylül olacak ama yanına da isim koymak istiyorum EYLÜL LİVA nasıl...yada size bir kaçtane daha söylim bana yardımcı olun lütfen EYLÜL NİSA - EYLÜL NAZ - EYLÜL LİVA - EYLÜL MİNA yada ELA EYLÜL...aklınıza gelen varsa yine yazsın ....
kızlar liva ismi nasıl sizce peygamber efendimizin sancağının adıymış...ben EYLÜL istiyorum eylül olacak ama yanına da isim koymak istiyorum EYLÜL LİVA nasıl...yada size bir kaçtane daha söylim bana yardımcı olun lütfen EYLÜL NİSA - EYLÜL NAZ - EYLÜL LİVA - EYLÜL MİNA yada ELA EYLÜL...aklınıza gelen varsa yine yazsın ....
anladım tatlım ...yok biz gitmedik festivale biliyorum sivaslıda oluyo festival çileklerinede doyum olmaz hani..evet evet değişiklik oldu benim eşimm aslında izmir doğumlu ama kayınperderler falan karahallıdan ama biz sivaslıya gittik festival için güzel yerler sıcak insanlar siz gitmediniz mi festivale
şu isim konusu bi türlü netleşmedi bizdede eşimde eylül ismi güzel diyo bakalım..bn göksu istiyodum ama bu ara nedense istemiyorumtatlılı m isimlerin tepsideçok güzel ama ama en çok eylül minayı beğendim bizde kısmetse ela eylül koycaz ama uyumu konusunda biraz şüpheliyim eşim pek iki isim istemiyor
tatlım bncede eylül mina ve eylül liva güzel..eşime sundum duyunca eylül liva yı ama liva yabancı isim gibi dedikızlar liva ismi nasıl sizce peygamber efendimizin sancağının adıymış...ben EYLÜL istiyorum eylül olacak ama yanına da isim koymak istiyorum EYLÜL LİVA nasıl...yada size bir kaçtane daha söylim bana yardımcı olun lütfen EYLÜL NİSA - EYLÜL NAZ - EYLÜL LİVA - EYLÜL MİNA yada ELA EYLÜL...aklınıza gelen varsa yine yazsın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?