2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya arkadaşlar geçen gün doktor kan ilacı verdi bana 3gün falan oldu sabah akşam içiyorum ama akşam içtğm zaman 10 olduğunda başlıyorm uyumaya gözümü açamıyorum.bende sadece sabah içiyorum sorun olmaz heralde???

Slm kıslar ve bebişler umarım iyisinizdir 4 gündür giremedim boğazım da acıyo 1 hafta daha büyüdü bebişim 2 gün sonra şeker yüklemem var inşallah iyi sonuçlar çıkar öpüyorum sizleri

ınşallah guzl sonuçlar cıkar.bogazın çok acıyorsa ılık suya bıraz bal kat ıç ama sıcak suya degıl ılık olsun bogazını rahatlatır

kan ilacı hıç kullanmadım ama bı ılacın sabah degılde akşamları uyku yapmasını ılkkez duyuyorum.

Sabahda yapıyor ama çalıştığm için çok etkilemiyo ama akşam fena yaptı

doktoruna sor bence canım farkediyor mu sabah akşam bu arada kan ilacını neye göre verdi yani kan değerin mi düşük çıktı nete baktım aslında 3. aydan itibaren rutin olarak kullanılması öneriliyomuş ama bana doktorum hiç öle bişeden bahsetmedi gerek mi görmedi yine kafam karıştı şimdi bak :) bu arada vitamin içiyorum elevit onla alakası var mı acaba?
çok mu soru sordum:)

kızlar bunları oğlum için sipariş ettim
biran önce gelsin istiyorum

Eklentiler

• $12841195_13481082.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $12841220_13481747.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $12841256_13481953.webp
    5 KB · Görüntüleme: 33
  • $12841533_13483770.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $12841554_13483806.webp
    6 KB · Görüntüleme: 40
  • $12841865_13484324.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $12842086_13485325.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $05999027264533513071.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $12041413576801106358.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 41
Gunaydin buyukler ve minicikler..uzun zamandir yoktum face acildigindan beri buraya girmiyorum.hic sevmedim face i.burasi daha sicakti daha hostu.nasilsiniz?nasi gidiyor hamislik,İnsallah herkesin sagligi yerindedir.benimde bugun itibariyle 6 ayim bitti.cok su icmem gerekiyormus bebegimin bobreklerinde su orani azmis.seker testini yaptirmadim daha.oyle iste daha 3 ayimiz var,hayirlisiyla rahat gecer insallah..

S.a hayırlı sabahlar cümleten. Geceleri sağ ayağıma çok kramp giriyor çok sancım oluyor( ne yapacağımı şaşırdım.

Merhaba sevgili eylulu anneleri
Bende temmuz annesi olacağım inşallah.Hepiniz sağlıkla kavuşun bebeklerinize.Alışverişleriniz başlamıştır artık.Ben büyük bir kısmını bitirdim.Sizlerle de paylaşmak istedim aldıklarımı.Böylece fikir olur diye düşündüm.Çünkü bu aşama biraz zor.Çeşit çok.Bilgi yok.Benim de ilk bebeğim.onun için daha hassasız belkide:)

Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay

Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set

Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka

Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı

biberon: avent
emzik:nuk

Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )

Eki Görüntüle 727866
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu

Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için dalan roxy sabun tozu.Eğer bunu tercih edenler varsa makinaya az miktarda koyun yoksa kalıntı bırakıyor.Bebekler için en iyisi sabun tozuymuş.Alerji riski yok.Mutlaka 2 kez durulatma yapın makinede.

Doğuma az kaldı ama eksikler hala bitmedi:)

Allah Kullanmayı nasip etsin güzel anne. Sayende eksiklerimi gördüm. Bende Eylül annesiyim inşallah. cumartesi eksiklerimi bende tamamladım. Ama vesilenle bilmediklerimi gördüm. Teşekkürler öpüldün

Herkese günaydınnnnn güzel anneler.....
Enerjim çok düşük cumadan bu yana ama toplamam lazım kendimi çünki ben gergin oldukca kızımda geriliyor ve karnımda toplanarak belli ediyor kendini....
Hepsi geçicek herşey düzelicek diye düşünmek istiyorummmmm...
Herkese mutlu güzel günler diliyorum..

günaydın.. bende sadece sabahları içiyordum.kan değerlerim düşük çıkı diye doktorum akşamlarıda içmemi söyledi.bebişlerimiz kendi demir ihtiyaçlarını bizden karşıladıkları için bizde ki demir eksiliyormuş.
ben kan ilacını akşamalarıda içmezken gene de 10 olduğunda uyukluyordum ben ilaçla ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum.Yine de bi doktorunla görüş canım.

herkese günaydın güzel anneler
bizde bebeğin kıyafetlerı bu ay odasını ve diğer büyük esyalarını temmuz ayında alalım dıyoruz
ıns gönlumuze gore bulurda alırız herseyi

S.a hayırlı sabahlar cümleten. Geceleri sağ ayağıma çok kramp giriyor çok sancım oluyor( ne yapacağımı şaşırdım.

canım ben de de oluyordu ara sıra
doktora soyleydım magnorm dıye bır ılac verdı hergun bıtane ıcılcek
ama 2 gunde bır ıcıyorum acıkcası
cok sıklasırsa günde bir içerim ama sımdılık boyle ıdare edıyorum cok sukur

merhaba
Demir haplarınızı içerken 2 öğün arasında olmasına dikkakt edin.Yani örneğin yemek yedikten 2 saat sonra alın ve 1 saat bir şey yemeyin.Yarı aç olmanız gerekiyr yoksa emilim oranı düşüyor.Bunun yanında demir hapınızı 1 bardak taze portakal suyu ile için C vitamini demir hapının daha iyi emilimini sağlıyor.Ayrıca doğal yollarla da takviye yapın.Demir içeren gıdaları bulun ve sevdiklerinizi tüketin.Demir hapını içtikten sonra bir süre süt yoğurt yemeyin.

Krampların sebebi magnezyum eksikliği.Onun için test yaptırın.çıkarsa magnezyum kullanıyorsunuz.Suyun içine atılıp eritiliyor toz şeklinde.İlerleyen aylarda daha da artar yoksa kramplar.Bir de aksam yatarken bir muz yiyin mutlaka.magnezyum deposu.

herkese günaydın kızlar...buralar yine sessiz...kızımla ben iyiyiz çok şükür ama isim arayışımız hala devam ediyor ne güzel karar veren arkadaşlar var...bu aralar gece uykularım bölünmeye başladı tam rahat bir uyku uyuyamıyorum sizler de uyku durumu nasıl?

Günaydııınn güzel anneler...
Kızlar benim bebeğim hafta içleri kıpır kıpır, hiç durmuyor Hatta sabah uyanırken başlıyo hoplamaya Hafta sonları ise evdeysem eğer sakin sakin yatıyo. Bu hafta sonu 2 gün hep evdeydim, pek kıpırdamadı, korkuttu beni. Dün yine aynı hoppidik 1. sınıf okutuyorum, onların gürültüsünden mi rahatsız oluyor yoksa miniğim? Bebeğimin minik arkadaşları da böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…