Slm kıslar ve bebişler umarım iyisinizdir 4 gündür giremedim boğazım da acıyo 1 hafta daha büyüdü bebişim 2 gün sonra şeker yüklemem var inşallah iyi sonuçlar çıkar öpüyorum sizleri
Ya arkadaşlar geçen gün doktor kan ilacı verdi bana 3gün falan oldu sabah akşam içiyorum ama akşam içtğm zaman 10 olduğunda başlıyorm uyumaya gözümü açamıyorum.bende sadece sabah içiyorum sorun olmaz heralde???
Sabahda yapıyor ama çalıştığm için çok etkilemiyo ama akşam fena yaptıkan ilacı hıç kullanmadım ama bı ılacın sabah degılde akşamları uyku yapmasını ılkkez duyuyorum.
Sabahda yapıyor ama çalıştığm için çok etkilemiyo ama akşam fena yaptı
Merhaba sevgili eylulu anneleri
Bende temmuz annesi olacağım inşallah.Hepiniz sağlıkla kavuşun bebeklerinize.Alışverişleriniz başlamıştır artık.Ben büyük bir kısmını bitirdim.Sizlerle de paylaşmak istedim aldıklarımı.Böylece fikir olur diye düşündüm.Çünkü bu aşama biraz zor.Çeşit çok.Bilgi yok.Benim de ilk bebeğim.onun için daha hassasız belkide:)
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 727857 Eki Görüntüle 727858
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 727859 Eki Görüntüle 727860
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 727861
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
Eki Görüntüle 727864 Eki Görüntüle 727865 Eki Görüntüle 727866 Eki Görüntüle 727867 Eki Görüntüle 727868
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için dalan roxy sabun tozu.Eğer bunu tercih edenler varsa makinaya az miktarda koyun yoksa kalıntı bırakıyor.Bebekler için en iyisi sabun tozuymuş.Alerji riski yok.Mutlaka 2 kez durulatma yapın makinede.
Doğuma az kaldı ama eksikler hala bitmedi:)
günaydın annecikler...............
Ya arkadaşlar geçen gün doktor kan ilacı verdi bana 3gün falan oldu sabah akşam içiyorum ama akşam içtğm zaman 10 olduğunda başlıyorm uyumaya gözümü açamıyorum.bende sadece sabah içiyorum sorun olmaz heralde???
S.a hayırlı sabahlar cümleten. Geceleri sağ ayağıma çok kramp giriyor çok sancım oluyor( ne yapacağımı şaşırdım.
günaydın.. bende sadece sabahları içiyordum.kan değerlerim düşük çıkı diye doktorum akşamlarıda içmemi söyledi.bebişlerimiz kendi demir ihtiyaçlarını bizden karşıladıkları için bizde ki demir eksiliyormuş.
ben kan ilacını akşamalarıda içmezken gene de 10 olduğunda uyukluyordum ben ilaçla ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum.Yine de bi doktorunla görüş canım.
canım ben de de oluyordu ara sıra
doktora soyleydım magnorm dıye bır ılac verdı hergun bıtane ıcılcek
ama 2 gunde bır ıcıyorum acıkcası
cok sıklasırsa günde bir içerim ama sımdılık boyle ıdare edıyorum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?