eylül mina ve eylül liva gerçekten daha hoş geliyor kulağa ama tamda belli değil hala arayış içindeyiz tek mi kullnacam yoksa çift isimmi hala karar veremedik..bu arada cildiyeci bnaa lamisil krem vermiş onun içeriğini okudum hamileler kullanamz diyor aklım karıştı kitapa bakarak söyledi bide ne yapacam ben şimdi devlet hastanesindeki bir doktor telefon açıpta soramam ama dün akşam bir kere sürdüm resmen gögsümün altı pişmiş...siz hiç duydunuzmu LAMİSİL krem
Gunaydin buyukler ve minicikler..uzun zamandir yoktum face acildigindan beri buraya girmiyorum.hic sevmedim face i.burasi daha sicakti daha hostu.nasilsiniz?nasi gidiyor hamislik,İnsallah herkesin sagligi yerindedir.benimde bugun itibariyle 6 ayim bitti.cok su icmem gerekiyormus bebegimin bobreklerinde su orani azmis.seker testini yaptirmadim daha.oyle iste daha 3 ayimiz var,hayirlisiyla rahat gecer insallah..
S.a hayırlı sabahlar cümleten. Geceleri sağ ayağıma çok kramp giriyor çok sancım oluyor( ne yapacağımı şaşırdım.
canım eğer çift isim kullanacaksan kesinlikle eylül mina daha hoş...eylül ve mina ayrı ayrı iki isim olarak ta çok güzel...kremi ilk defa duyuyorum ama seni çok rahatsız eden bir durum yoksa kullanma derim ben ya da doktoruna sormadan kullanma..
canım eğer çift isim kullanacaksan kesinlikle eylül mina daha hoş...eylül ve mina ayrı ayrı iki isim olarak ta çok güzel...kremi ilk defa duyuyorum ama seni çok rahatsız eden bir durum yoksa kullanma derim ben ya da doktoruna sormadan kullanma..
Merhaba sevgili eylulu anneleri
Bende temmuz annesi olacağım inşallah.Hepiniz sağlıkla kavuşun bebeklerinize.Alışverişleriniz başlamıştır artık.Ben büyük bir kısmını bitirdim.Sizlerle de paylaşmak istedim aldıklarımı.Böylece fikir olur diye düşündüm.Çünkü bu aşama biraz zor.Çeşit çok.Bilgi yok.Benim de ilk bebeğim.onun için daha hassasız belkide:)
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 727857 Eki Görüntüle 727858
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 727859 Eki Görüntüle 727860
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 727861
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
Eki Görüntüle 727864 Eki Görüntüle 727865 Eki Görüntüle 727866 Eki Görüntüle 727867 Eki Görüntüle 727868
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için dalan roxy sabun tozu.Eğer bunu tercih edenler varsa makinaya az miktarda koyun yoksa kalıntı bırakıyor.Bebekler için en iyisi sabun tozuymuş.Alerji riski yok.Mutlaka 2 kez durulatma yapın makinede.
Doğuma az kaldı ama eksikler hala bitmedi:)
Merhaba
hasta bezi hastanede ilk gun rahat olurmuş.Kanama cok olduğu için.lohusa iç çamaşırını kullananlar memnun.depend bez için şöyle bır yorum okumuştum.Suyu geldıgınde kullanmış kadın.Cok rahat etmıs.yoksa cok ıslanıyor her yer dıyor .
Biberon ve emzik alacağım yanıma.Birde cay kasıgı.Biberonu ılk vermek istemiyorlar.Memeye alışsın dıye.Ama ememezse de cay kasıgılya verılıyormus.ama yınede bıberonda dursun yanımızda.
Terlik konusunda ben gezer sabo terlık gıyecegım beyaz olandan.Rahat diye.ama soyle bır terlık begendım.Daha klasık tabı.
fıkrınız olsun Bambinin
Eki Görüntüle 727987
kızlar sabah sabah o kadar duygulandım ki sizinlede paylaşmak istedim
ALI DENIZ KIRIK DOGUM HIKAYESI - YouTube
Merhaba kızlar:)
Canlarım ya dün doktora gittik ayrıntılı ultrason için çok şükür herşey normal çıktı.oğlum kocaman olmuş çok hareketli durduğu yerde durmuyor sıpa şimdiden.kızlar bu arada ben çok kilo almışım doktor kızdı ilaçları bıraktım artık içmiyorum .Haftaya tekrar gel dedi bir tane limon birde suyla gizli şeker olabilir dedi bebişime sevinecekken tam hevesim kursağım da kaldı
canım güle güle giysin bebişin maşallah çoğu şeyi almışın,ama kıyafet çok almışın gibi geldi bana,bebekler hemen büyüyomuş,bu arada eksiklerimizide gördük,ben tulum hiç almadım bi tane çilekli tulumu var okadar,,en iyisi bu haftasonu 2-3 tane tulum alayım,ayrıca kuvetin katlanılabilir çeşitinin olduğunu ilk defa duydum çok iiymş vala,
ayrıca bu bakım ürünleri hakkında hala araştırmadayım,emzikler bile çeşit çeşit olurmuş,yok normal akışlı yok silikon,biberon cammı plastik mi,bez şampuan ıslak mendil hangi marka,ben en çok bunlarda takılıyorum yaa,çevremdeki annelerden fikir alıyorum ama çok tatmin etmiyo
katlanabilir küvetler yeni çıkmış sanırım.. ben normal küvet aldım ama arkadaşınkini görünce pişman oldum keşke öyle alsaydım diye, gerçi benim küvetimin rengide çok güzel..
emzik olarak ben damaklı nuk tercih ettim. satış danışmanının önerisiyle silikon aldım, daha sağlıklıymış. kauçukları daha kolay kabul ediyolarmış.
Biberon olarak en baştan beri aklımda olan marka Dr. Bronws'u tercih ettim. kolik konusunda ödül almış bir biberon markası olduğu ve aşırı kolikli çocuklara önerildiği için. cam mı plastik mi dersen.. Camın ilk 6 ay kullanılması gerekiyormuş sonrasında plastiklere geçiliyormuş. bende 2li plastik olanları seçtim.
şampuan ve vücut bakım ürünlerini sebamed aldım. ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan, wee well yeni doğan birde e bebekte yeni gördüm baby me markasını tercih edeceğim. ancak en kolay ulaşılabilir olanı unibaby. bunu da baz alarak unibaby olacaktır tercihim.
ay küvet çok iyimiş gerçekten nerden ve ne kadara aldın canım bide emzik kullnmayı düşünüyor musunuz diğer anneler ben düşünmüyorum açıkcası
canım güle güle giysin bebişin maşallah çoğu şeyi almışın,ama kıyafet çok almışın gibi geldi bana,bebekler hemen büyüyomuş,bu arada eksiklerimizide gördük,ben tulum hiç almadım bi tane çilekli tulumu var okadar,,en iyisi bu haftasonu 2-3 tane tulum alayım,ayrıca kuvetin katlanılabilir çeşitinin olduğunu ilk defa duydum çok iiymş vala,
ayrıca bu bakım ürünleri hakkında hala araştırmadayım,emzikler bile çeşit çeşit olurmuş,yok normal akışlı yok silikon,biberon cammı plastik mi,bez şampuan ıslak mendil hangi marka,ben en çok bunlarda takılıyorum yaa,çevremdeki annelerden fikir alıyorum ama çok tatmin etmiyo
ay küvet çok iyimiş gerçekten nerden ve ne kadara aldın canım bide emzik kullnmayı düşünüyor musunuz diğer anneler ben düşünmüyorum açıkcası
çok üşüyen ben bileee süreklii yanıyorum
size de oluyo mu arkadaşlar
sanırım hamılelık hormonlarından
ben normal küveti 20 tl ye, eminönü havuzlu handan aldım canım.. emzik aldım ne olur ne olmaz diye, kullanırmıyım kullanmazmıyım bilmiyorum ama kullanan anneler hep emzikten sonra rahat ettik diyorlar. zamanı gelince göreceğiz artık.
doktoruna sor bence canım farkediyor mu sabah akşam bu arada kan ilacını neye göre verdi yani kan değerin mi düşük çıktı nete baktım aslında 3. aydan itibaren rutin olarak kullanılması öneriliyomuş ama bana doktorum hiç öle bişeden bahsetmedi gerek mi görmedi yine kafam karıştı şimdi bak :) bu arada vitamin içiyorum elevit onla alakası var mı acaba?
çok mu soru sordum:)
cok guzeller..cay kasıgı bıle ozel yanı bebıs olasım geldıııkızlar bunları oğlum için sipariş ettim
biran önce gelsin istiyorum
saglıklı gunlerde kulllanmak nasıp olur ınşallah.gecelık sayısı bıraz fazla geldı bana.1 gecelık 2 pijama takımı alcam ben.Merhaba sevgili eylulu anneleri
Bende temmuz annesi olacağım inşallah.Hepiniz sağlıkla kavuşun bebeklerinize.Alışverişleriniz başlamıştır artık.Ben büyük bir kısmını bitirdim.Sizlerle de paylaşmak istedim aldıklarımı.Böylece fikir olur diye düşündüm.Çünkü bu aşama biraz zor.Çeşit çok.Bilgi yok.Benim de ilk bebeğim.onun için daha hassasız belkide:)
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 727857 Eki Görüntüle 727858
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 727859 Eki Görüntüle 727860
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 727861
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
Eki Görüntüle 727864 Eki Görüntüle 727865 Eki Görüntüle 727866 Eki Görüntüle 727867 Eki Görüntüle 727868
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Bebeğin kıyafetlerini yıkamak için dalan roxy sabun tozu.Eğer bunu tercih edenler varsa makinaya az miktarda koyun yoksa kalıntı bırakıyor.Bebekler için en iyisi sabun tozuymuş.Alerji riski yok.Mutlaka 2 kez durulatma yapın makinede.
Doğuma az kaldı ama eksikler hala bitmedi:)
gergınlıgın sebebı nedır bılmıyom ama ınşallah tez zamanda rahata kavusursun bunlar sana ve bebısıne ozelllllllllllHerkese günaydınnnnn güzel anneler.....
Enerjim çok düşük cumadan bu yana ama toplamam lazım kendimi çünki ben gergin oldukca kızımda geriliyor ve karnımda toplanarak belli ediyor kendini....
Hepsi geçicek herşey düzelicek diye düşünmek istiyorummmmm...
Herkese mutlu güzel günler diliyorum..
yavv oncedenn kuvet mı vardı legende yıkanırdıkkatlanabilir küvetler yeni çıkmış sanırım.. ben normal küvet aldım ama arkadaşınkini görünce pişman oldum keşke öyle alsaydım diye, gerçi benim küvetimin rengide çok güzel..
emzik olarak ben damaklı nuk tercih ettim. satış danışmanının önerisiyle silikon aldım, daha sağlıklıymış. kauçukları daha kolay kabul ediyolarmış.
Biberon olarak en baştan beri aklımda olan marka Dr. Bronws'u tercih ettim. kolik konusunda ödül almış bir biberon markası olduğu ve aşırı kolikli çocuklara önerildiği için. cam mı plastik mi dersen.. Camın ilk 6 ay kullanılması gerekiyormuş sonrasında plastiklere geçiliyormuş. bende 2li plastik olanları seçtim.
şampuan ve vücut bakım ürünlerini sebamed aldım. ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan, wee well yeni doğan birde e bebekte yeni gördüm baby me markasını tercih edeceğim. ancak en kolay ulaşılabilir olanı unibaby. bunu da baz alarak unibaby olacaktır tercihim.
çok üşüyen ben bileee süreklii yanıyorum
size de oluyo mu arkadaşlar
sanırım hamılelık hormonlarından
herkese selamlaray küvet çok iyimiş gerçekten nerden ve ne kadara aldın canım bide emzik kullnmayı düşünüyor musunuz diğer anneler ben düşünmüyorum açıkcası
kızlar bunları oğlum için sipariş ettim
biran önce gelsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?