2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eylül mina ve eylül liva gerçekten daha hoş geliyor kulağa ama tamda belli değil hala arayış içindeyiz tek mi kullnacam yoksa çift isimmi hala karar veremedik..bu arada cildiyeci bnaa lamisil krem vermiş onun içeriğini okudum hamileler kullanamz diyor aklım karıştı kitapa bakarak söyledi bide ne yapacam ben şimdi devlet hastanesindeki bir doktor telefon açıpta soramam ama dün akşam bir kere sürdüm resmen gögsümün altı pişmiş...siz hiç duydunuzmu LAMİSİL krem

canım eğer çift isim kullanacaksan kesinlikle eylül mina daha hoş...eylül ve mina ayrı ayrı iki isim olarak ta çok güzel...kremi ilk defa duyuyorum ama seni çok rahatsız eden bir durum yoksa kullanma derim ben ya da doktoruna sormadan kullanma..

Herkese Günaydınlar...

mojeli ve temmuz annesi arkadaşım aldıklarınızı iyi günlerde kullanın.. sağlıklı bebişleriniz içlerini doldursun inş.

Merhaba

hasta bezi hastanede ilk gun rahat olurmuş.Kanama cok olduğu için.lohusa iç çamaşırını kullananlar memnun.depend bez için şöyle bır yorum okumuştum.Suyu geldıgınde kullanmış kadın.Cok rahat etmıs.yoksa cok ıslanıyor her yer dıyor .

Biberon ve emzik alacağım yanıma.Birde cay kasıgı.Biberonu ılk vermek istemiyorlar.Memeye alışsın dıye.Ama ememezse de cay kasıgılya verılıyormus.ama yınede bıberonda dursun yanımızda.

Terlik konusunda ben gezer sabo terlık gıyecegım beyaz olandan.Rahat diye.ama soyle bır terlık begendım.Daha klasık tabı.
fıkrınız olsun Bambinin

canım senle aynı doğum tarihleriiz,şimdi biz 6,5 aylıkmı olduk? bide bbeğin böbreklerinde su oranının azlığını nsl anladı dr.,bende az su iiyorum kendimi zorluyorum ama olmuyo,şidi bende korktum,,,bende daha şeker testi yaptırmadım haftaya inşlh..

S.a hayırlı sabahlar cümleten. Geceleri sağ ayağıma çok kramp giriyor çok sancım oluyor( ne yapacağımı şaşırdım.

ahhh ahhh o kıramplar bana 4 aylıkken başladı canım,mutlaka dr. una söle ben magvital 365 kullanıyorum,

ipekkkk bencede eylül mina çokkk güzeellll

cnm tşk ederim cevabın için içim rahat değil ama kızkardeşimde diyorki her ilaçta hamileler kullanamz yazıyor diyor haklıda aslında ama işte korkuyor insan..kullanmamda lazım çünkü gögüs aram öldürüyor beni kaşıntıdan çok yanıyor iştweyim ama zor tutuyorum kendimi kaşımamak için...

canım güle güle giysin bebişin maşallah çoğu şeyi almışın,ama kıyafet çok almışın gibi geldi bana,bebekler hemen büyüyomuş,bu arada eksiklerimizide gördük,ben tulum hiç almadım bi tane çilekli tulumu var okadar,,en iyisi bu haftasonu 2-3 tane tulum alayım,ayrıca kuvetin katlanılabilir çeşitinin olduğunu ilk defa duydum çok iiymş vala,
ayrıca bu bakım ürünleri hakkında hala araştırmadayım,emzikler bile çeşit çeşit olurmuş,yok normal akışlı yok silikon,biberon cammı plastik mi,bez şampuan ıslak mendil hangi marka,ben en çok bunlarda takılıyorum yaa,çevremdeki annelerden fikir alıyorum ama çok tatmin etmiyo

canım kaç haftalıksın kaç kilo aldın bide hangi ilaçları bıraktın kap hapına devam mı
bende 12 kg aldımda ondan soruyom

katlanabilir küvetler yeni çıkmış sanırım.. ben normal küvet aldım ama arkadaşınkini görünce pişman oldum keşke öyle alsaydım diye, gerçi benim küvetimin rengide çok güzel..

emzik olarak ben damaklı nuk tercih ettim. satış danışmanının önerisiyle silikon aldım, daha sağlıklıymış. kauçukları daha kolay kabul ediyolarmış.

Biberon olarak en baştan beri aklımda olan marka Dr. Bronws'u tercih ettim. kolik konusunda ödül almış bir biberon markası olduğu ve aşırı kolikli çocuklara önerildiği için. cam mı plastik mi dersen.. Camın ilk 6 ay kullanılması gerekiyormuş sonrasında plastiklere geçiliyormuş. bende 2li plastik olanları seçtim.

şampuan ve vücut bakım ürünlerini sebamed aldım. ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan, wee well yeni doğan birde e bebekte yeni gördüm baby me markasını tercih edeceğim. ancak en kolay ulaşılabilir olanı unibaby. bunu da baz alarak unibaby olacaktır tercihim.

ay küvet çok iyimiş gerçekten nerden ve ne kadara aldın canım bide emzik kullnmayı düşünüyor musunuz diğer anneler ben düşünmüyorum açıkcası

çok üşüyen ben bileee süreklii yanıyorum
size de oluyo mu arkadaşlar
sanırım hamılelık hormonlarından

ay küvet çok iyimiş gerçekten nerden ve ne kadara aldın canım bide emzik kullnmayı düşünüyor musunuz diğer anneler ben düşünmüyorum açıkcası

ben normal küveti 20 tl ye, eminönü havuzlu handan aldım canım.. emzik aldım ne olur ne olmaz diye, kullanırmıyım kullanmazmıyım bilmiyorum ama kullanan anneler hep emzikten sonra rahat ettik diyorlar. zamanı gelince göreceğiz artık.

Kıyafeti cok aldıım kirlenir diye düşündüm.Bebek sonuçta.

küvet karibu marka.Hepsiburadadan aldım.50 TL.İndirimdeydi.Yoksa gercegı 100 civarı.

Bakım urunleri: Earth mama angel baby.Tamamen zararsız.Ama pahalı.Yurt dışında bir internet sitesi var kozmetıklerle ılgılı.cosmetic database diye.Oradaki incelemede 0 puan almış bır urun.Onun için herseysi bu markaya ait.

Emzik nuk marka silikon.onuda oylesıne aldım.Belki kulanmöaz belkide beğenmez farklı markalar deneriz.

biberon avent yenidogan.Emzik akısı en az olan.Anne memesı gıbı ağzı buyuk.bpasız.Ne alırsanız alın bpa olmamasına dıkkat edın.plastik biberon cunku anne sutundekı bazı maddeler cam biberona yapışırmış.Omnun ıcın ılk 6 ay bunu kullanancagım eger gerekırse.

ıslak mendil kullanmayacağım.Sadece hastane ıcın bır paket yenıdugan alırım o kadar.Onun dışında pamuk ve su.Minik pamuklar var ıslanınca kocaman oluyor.Onlardan alıcam.minitissue ıslat kullan mendil.googledan bakabılırsın.

bebek bezi maalesef prima cunku turkıyede alternatıf yok.Organık hıc yok ya da cok pahalaı.

hepsiburadadan ındırım ıle 50 tl canım ama normalde 100 civarı.ınternetten her gun alrastır bazı sıteler anlık ındırım yapıyor ben oyle buldum. karıbu marka.
emzık aldım.kullanırsa muthıs rahatrlık ozellıkle kolıklı bebekler ıcın.Merak etme damak yapısı dıs yapısı falan bozulmaz.sımdı emzıkler bunlar dıkkate alınarak yapılıyor.Yoksa hep anne memesınde durmak ıstıyorlarmıs yada ağlıyorlar sebepsız.

Ahhhhh olmazmıııııı bende öyleyim canım evde şort ve askılı penye bluzler ile dolaşıyorum ayaklarımın altı yanıyor özellikle terliksizde dolaşamıyorum maalesef öyle bir huyum var yanıyorum yani...
İlerleyen aylarda hava daha sıcak olucak ama Allah yardım eder buna eminim ilk hamileliğimde de yaza gelmişti zaman geçti bişekilde hem yaz olması daha iyi çıkar bi dolaşırız bi hava alırız bi dondurma yeriz hooopppp ne güzel

Tatlım bende emzik kullandıran annelerdenim rahatlık konusuna katılıyorum bebek çünki sürekli emmek istiyor doyma duyguları gelişmediğinden kusana kadar emiyor ağlıyor emiyor uyanıyor emiyor fazla fazla emdiğinin ona hiçbi faydası olmuyor o nedenle emzik bu durumlarda bir nevi kurtarıcı hem bebek rahatlıyor hemde anne..
Yaaa şunu anlıyorum hepimiz şuan ve doğdukdan sonra sadece ve sadece bebeğimizi ve onun rahatını düşünüyoruz ama arkadaşlar asıl önemli olan annenin rahatlığı hamile ikende doğumdan sonrada anne gergin mutsuz endişeli olduğunda bebekde aynı duyguları yaşıyor ve bizim başaçıkamadığımız bu duygularla bebeğin başa çıkması mümkün değil..önce kendiniz için gerekli konforu oluşturun emin olun siz rahat oldukca bebekde rahat olacaktır..
Uçaklarda herhangi bir kötü duruma karşı uyarılar yapılırken tehlike anında ilk önce ebeveynler kendi oksijen maskesini taksın daha sonra çocuklarınkini diyor farkındaysanız...çünki anne sağlıklı ve dinlenmiş olmadığı sürece bebeğe faydadan çok zararı dokunuyor...

Şeker yükleme için gittiğimde verdi doktor yeni kullanıyorm 24.haftamda.ondan öncede 1ay sadece decavit kullandm başka kullanmadım.değerlerm düşük değildi ama doktor veriyo genelde sende doktoruna sor bence

kızlar bunları oğlum için sipariş ettim
biran önce gelsin istiyorum
cok guzeller..cay kasıgı bıle ozel yanı bebıs olasım geldııı
saglıklı gunlerde kulllanmak nasıp olur ınşallah.gecelık sayısı bıraz fazla geldı bana.1 gecelık 2 pijama takımı alcam ben.

gergınlıgın sebebı nedır bılmıyom ama ınşallah tez zamanda rahata kavusursun bunlar sana ve bebısıne ozelllllllllll

yavv oncedenn kuvet mı vardı legende yıkanırdık

yok ben daha o konulra gelemedım
ama dun gece 2 tane çatlagımın oldugunu gordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…