cok guzeller..cay kasıgı bıle ozel yanı bebıs olasım geldııı
saglıklı gunlerde kulllanmak nasıp olur ınşallah.gecelık sayısı bıraz fazla geldı bana.1 gecelık 2 pijama takımı alcam ben.
gergınlıgın sebebı nedır bılmıyom ama ınşallah tez zamanda rahata kavusursun bunlar sana ve bebısıne ozelllllllllll
yavv oncedenn kuvet mı vardı legende yıkanırdık
yok ben daha o konulra gelemedım
ama dun gece 2 tane çatlagımın oldugunu gordummm
canım güle güle giysin bebişin maşallah çoğu şeyi almışın,ama kıyafet çok almışın gibi geldi bana,bebekler hemen büyüyomuş,bu arada eksiklerimizide gördük,ben tulum hiç almadım bi tane çilekli tulumu var okadar,,en iyisi bu haftasonu 2-3 tane tulum alayım,ayrıca kuvetin katlanılabilir çeşitinin olduğunu ilk defa duydum çok iiymş vala,
ayrıca bu bakım ürünleri hakkında hala araştırmadayım,emzikler bile çeşit çeşit olurmuş,yok normal akışlı yok silikon,biberon cammı plastik mi,bez şampuan ıslak mendil hangi marka,ben en çok bunlarda takılıyorum yaa,çevremdeki annelerden fikir alıyorum ama çok tatmin etmiyo
merhaba tatlı annecikler ve annelerinden tatlı bebecikler;
biz ana oğul yatıyoruz valla girip arada okuyorum sizi bir yandan da.. eylül mina çok çok hoşuma gitti melekçi söylemesi de havası da pek bi güzell :) temmuz annesi ne güzel liste yapmış Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :) hele ana-oğul pijama takımına bayıldım araştırıp isteyeceğim ondan daha önce hiç görmemiştimbenim hala bir lohusa pijamam var başka da alamadım annem inşallah eminönüne giderde alır ben artık evden çıkamıyorum malum
oğluma arabasını da aldık kızlar bu arada onu da paylaşayım bayaa araştırdık malum 500 tl altı yok gibi travel sistemlerdenprego 2050 nirvana travel sistem tercih ettik dün geldi kargomuz, sağlam duruyor yalnızca dün montesini yaparken ana kucağını sisteme yerleştirme aparatları sorun çıkardı, takıldı ama yerinden çıkmadı, bugün kargoyla geri gönderdik arabanın ana iskeletini sorunu halledip gönderecekler inşallah onun dışında kullanışlı görünüyor ve çok tatlı bakıp bakıp yavrumu içinde hayal ediyorum onların herbirşeyleri çok güzel gerçi
Eki Görüntüle 728114
canım cok guzel gozukuyor
kaça aldın bu atabayı?
katlanabilir küvetler yeni çıkmış sanırım.. ben normal küvet aldım ama arkadaşınkini görünce pişman oldum keşke öyle alsaydım diye, gerçi benim küvetimin rengide çok güzel..
emzik olarak ben damaklı nuk tercih ettim. satış danışmanının önerisiyle silikon aldım, daha sağlıklıymış. kauçukları daha kolay kabul ediyolarmış.
Biberon olarak en baştan beri aklımda olan marka Dr. Bronws'u tercih ettim. kolik konusunda ödül almış bir biberon markası olduğu ve aşırı kolikli çocuklara önerildiği için. cam mı plastik mi dersen.. Camın ilk 6 ay kullanılması gerekiyormuş sonrasında plastiklere geçiliyormuş. bende 2li plastik olanları seçtim.
şampuan ve vücut bakım ürünlerini sebamed aldım. ıslak mendil olarak unibaby yenidoğan, wee well yeni doğan birde e bebekte yeni gördüm baby me markasını tercih edeceğim. ancak en kolay ulaşılabilir olanı unibaby. bunu da baz alarak unibaby olacaktır tercihim.
canım sebamedin hangi ürünlerini aldın yani şampuan,köpük,krem... hangileri daha çok lazım oluyor acaba :44:bende sebamed alacağım galiba herkes onu önermiş araştırıyorumda...
ama yok yazıyor kafam karıştı şimdi:44: zaten nette bi sebamed bide mustela en çok önerilenler..canım sebamed alma sebamedde zararlı kimyasallar var ben mustela alacağım
arkadaşım da tavsiye etmişti zaten mustelanın ürünlerini
ama yok yazıyor kafam karıştı şimdi:44: zaten nette bi sebamed bide mustela en çok önerilenler..
offfffff bu bakım banyo ,biberon emzik işleri beni çok zorluycak anlışılan,ilk bebek pek de ilgim olmadı için bu markaları yeni duyyorum,en iyisi diğer eksiklerimi tamamlayım en son iyice içime sindikten sonra bunlara başlayım..
offfffff bu bakım banyo ,biberon emzik işleri beni çok zorluycak anlışılan,ilk bebek pek de ilgim olmadı için bu markaları yeni duyyorum,en iyisi diğer eksiklerimi tamamlayım en son iyice içime sindikten sonra bunlara başlayım..
pikocum kendine bir liste çıkar internetten zaten yazıyor önerilen markaları
ben öle yaptım şu an tek tük eksiğim kaldı
nurcum peki banyo için neler almayı düşünüyorsun....
canım küvetini sevi bebeden giderli küvet aldım
sünger kullanmak istemiyorum annem çok güzel bir lif yaptı bebek yününden yumuşacık onu kullanacağım
şampuan,bebe losyonu falan alacağım musteladan daha almadım
suyun derecesini ölçmek için derece alacaktım ama weevell den aldığım ateş ölçer hem banyo suyu hem de mama suyu sıcaklığı da ölçüyor canım gerek kalmadı yani
güle güle kullan canımbende annemin ördüğü lifi kullanacağım ama ilk zamanlar tülbent gibi bir şey kullanacağım çok hassas oldukları için.. bende şimdi mustela araştırmalarına başladım sayende sağolasın. senin derece çok amaçlıymış ne güzel.. ne çok şey var alınacak ya sanki yetiştiremeyecekmişim gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?