2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

1 gecelik doğum için isteniyor.işe yaramayan birsey.Daha sonrası ıcınde bır tane daha.Birde yazın benım doğum.cok sıcak terlerim.Rahatsız olurum.Onun ıcın fazla olsun dedim.

canım ben şimdi araştırıyorum ve not ediyorum bazı şeyleri belirledim ama daha almadım toptan netten sipariş vereceğim sizede fikir olsun
avent cam biberon avent ve nuk emzik
emzik kabı babiesRus bakım seti babiesRus
ve banyo su derecesi
bunları daha almadım ama almyı düşünüyorum sizce nasıl kızlar fikir verin bize...:44:

merhaba tatlı annecikler ve annelerinden tatlı bebecikler;

biz ana oğul yatıyoruz valla girip arada okuyorum sizi bir yandan da.. eylül mina çok çok hoşuma gitti melekçi söylemesi de havası da pek bi güzell :) temmuz annesi ne güzel liste yapmış Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah :) hele ana-oğul pijama takımına bayıldım araştırıp isteyeceğim ondan daha önce hiç görmemiştim benim hala bir lohusa pijamam var başka da alamadım annem inşallah eminönüne giderde alır ben artık evden çıkamıyorum malum

oğluma arabasını da aldık kızlar bu arada onu da paylaşayım bayaa araştırdık malum 500 tl altı yok gibi travel sistemlerden prego 2050 nirvana travel sistem tercih ettik dün geldi kargomuz, sağlam duruyor yalnızca dün montesini yaparken ana kucağını sisteme yerleştirme aparatları sorun çıkardı, takıldı ama yerinden çıkmadı, bugün kargoyla geri gönderdik arabanın ana iskeletini sorunu halledip gönderecekler inşallah onun dışında kullanışlı görünüyor ve çok tatlı bakıp bakıp yavrumu içinde hayal ediyorum onların herbirşeyleri çok güzel gerçi

canım cok guzel gozukuyor
kaça aldın bu atabayı?

canım sebamedin hangi ürünlerini aldın yani şampuan,köpük,krem... hangileri daha çok lazım oluyor acaba :44:bende sebamed alacağım galiba herkes onu önermiş araştırıyorumda...

canım sebamedin hangi ürünlerini aldın yani şampuan,köpük,krem... hangileri daha çok lazım oluyor acaba :44:bende sebamed alacağım galiba herkes onu önermiş araştırıyorumda...

canım sebamed alma sebamedde zararlı kimyasallar var ben mustela alacağım
arkadaşım da tavsiye etmişti zaten mustelanın ürünlerini

Son düzenleme:
offfffff bu bakım banyo ,biberon emzik işleri beni çok zorluycak anlışılan,ilk bebek pek de ilgim olmadı için bu markaları yeni duyyorum,en iyisi diğer eksiklerimi tamamlayım en son iyice içime sindikten sonra bunlara başlayım..

nurcum mustela yı da araştırayım şimdi bakalım... onda yok muymuş?
zaten Türkiye deki sitelerde sülfat yok yazıyor ama yabancı sitesine bakıyorum içeriğinde sülfat geçiyor işkillenmiştim:44: ama herkes önerince karar vermiş gibiydim ama.... uyarın için çok sağol canım

ama yok yazıyor kafam karıştı şimdi:44: zaten nette bi sebamed bide mustela en çok önerilenler..

canım benim arkadaş daha önce sebamed kullanmış ama mustela daha iyi dedi oğlunun doktoru da mustelayı önermiş ayrıca bu ürünlerin içeriğinde kimyasal olup olmadığını gösteren bir site var orada mesela sebamedin ürünlerinde zararlı kimyasallar varken mustelada yok

pikocum kendine bir liste çıkar internetten zaten yazıyor önerilen markaları
ben öle yaptım şu an tek tük eksiğim kaldı

evet canım ya çok karışık günlerdir nette okuyorum ne iyi araştırıyorum saatler geçiyor valla bilgisayarın başında ama ne yapalım mecbuuurr herşeyin en iyisi olsun istiyoruz bebişlerimize...

nurcum peki banyo için neler almayı düşünüyorsun....

canım küvetini sevi bebeden giderli küvet aldım
sünger kullanmak istemiyorum annem çok güzel bir lif yaptı bebek yününden yumuşacık onu kullanacağım
şampuan,bebe losyonu falan alacağım musteladan daha almadım
suyun derecesini ölçmek için derece alacaktım ama weevell den aldığım ateş ölçer hem banyo suyu hem de mama suyu sıcaklığı da ölçüyor canım gerek kalmadı yani

Selam kizkarrrrrrr ayyy kizimls cok yorulduk temizlik yaptik dus aldik simdi camasirlar yikaniyor birazdan kardeslerimin yanina gidecegim yarin 100 luk seker yuklemem var ins iyi cikar :26::26::26::26:

Bu arada nE guzel bebislerimize kiyafetler banyo malzemesi emzikler aliniyor ben gelecek ay alacagim herseyi almamak ihin kendimi zor tutuyorummm

güle güle kullan canım bende annemin ördüğü lifi kullanacağım ama ilk zamanlar tülbent gibi bir şey kullanacağım çok hassas oldukları için.. bende şimdi mustela araştırmalarına başladım sayende sağolasın. senin derece çok amaçlıymış ne güzel.. ne çok şey var alınacak ya sanki yetiştiremeyecekmişim gibi geliyor...

kızlar bide göğüs pompası alacak mısınız ben emin olamadım Allah izin verirse emzirmeyi düşünüyorum ama ilk zaman süt gelmezde lazım olur mu acaba diye de düşünmeden edemiyorum..

canım anne ve yenidoğan ihtiyaç listeleri var
ondan çıkardım ben aldıklarımı çizdim tek tük birşey kaldı ya
azar azar alınca daha kolay bir anda almaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…