2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bide göğüs pompası alacak mısınız ben emin olamadım Allah izin verirse emzirmeyi düşünüyorum ama ilk zaman süt gelmezde lazım olur mu acaba diye de düşünmeden edemiyorum..

canım ben okulun ilk dönemi evde olcağım 2.dönem gitmeye başlayacağım o arada emziririm diyorum zaten almayacağım ama okula başlamaya yakın almayı düşünüyorum. alırsam da manuel almam elektrikli daha kullanışlı oluyormuş

ben şuan evdeyim canım oyüzden almasam diye düşünüyorum ama lazım da olur mu diyede geliyor aklıma. çalışsaydım bende alırdım kesin... çalışanlar için manuel zor arkadaşımda elektrikli vardı çok rahat oluyor gerçekten...

Şeker yükleme için gittiğimde verdi doktor yeni kullanıyorm 24.haftamda.ondan öncede 1ay sadece decavit kullandm başka kullanmadım.değerlerm düşük değildi ama doktor veriyo genelde sende doktoruna sor bence

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için ben de sorcam doktoruma merak ettim

Kizlaar bebek bakm urunlerinden konusulmus ben de arastirdim mustela almaya karar verdim.sebamed de iyiymis ama chicco almayin derim alanlar hic memnun kalmamis degistirmisler hep.

iyi akşamlar kızlar bende bugün kızıma prensesime hemen hemen tüm ihtiyaçlarını aldım daha doğrusu anneannemiz aldı sağolsun biberon bez şampuan fln dışında herşeyimz tam gibio kadar güzel şeyler varki anlatamam yaaa hepsini alasım geldi.bebek arabamız ve odamız kaldı odamızı babaannemiz alacak galiba bakalım ses seda yok ama neysezaman geçsede bebişlerimiz kucağımızda olsa evimize ses neşe getirse
bazen düşünüyorum eşimede diyorum 3 ay sonra şu koltukta bi can daha olacak nefes alacak bizi mutlu edecek varlığıyla,büyücek konuşacak yürücek bizi güldürecek ahh ahhh düşündükçe içim kıpır kıpır oluyor Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.....

oh oh maşallah güle güle giysin kullansın miniğin de hani teyzelerine forotgrafları

Tatlım selam online gordüm seninasıl geciyor tatil tabi tatilin kötüsü olmaz ama lafın gelişi işte.. Facee de gördüm akşam yazdığını pek bi canını sıkmışsın bebişin durumuna... Sıkma canını hayatım daha önce böyle ir durum yaşamışın en azından tecrübelisin daha temkinli olursun bişyik olmaz inşallah...doktorun rahat olması bence iyi hiç kasmasın tabiki doktor sorumluluklarının farkındadır eminim müdahele edilmesi gereken bi duum olursa bilgi verir sana..sen içini ferah tut..

Tatlım anne ve bebek iyiyse ki hiç aksini duymadım tabiki Allah korusun 24 saat yatırıyorlar hastanede..

abovv baya kalınıyormuş yaa bende şu hastabe çantalarında neden bu kadar çok eşya oluyo die düşünmüştüm demek ki bundanmış ben 5 6 saate çıkarılır die düşünmüştüm öğrendiğim ii oldu sağol valla

iyi akşamlar kızlar bende bebek bakım ürünlerinden mustelayı ve bübcheni çok duydum, sonra bütün ürünleri bübchen aldım aslında hazır çantalı setleri vardı onlardan tercih ettim, kullanmaya başlayınca anlayacağız gerçi ama bir yerde çok pahalı ürünler almayın sonra ucuz diye başka ürünlere geçerseniz alerji yapabilir bebeğe diyordu bütçeyi de öngörmek lazım..

tatlım nasıl oldun daha iimisin

bende babamın çalıştığı yerden almayı düşünüyorum çoğu ürünleri,orada bebek bakm ürünü olarak da chicco var diye biliyorum, şimdi burda böyle yazılınca tedirgin oldum almasam mı diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…