2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hahhaa. Yavrum sen bugün sünnet yarın deniz sandın galiba maalesef kalınıyor 24 saat ... Biz napalım sezeryanda 2 gece kalıyorsun doğum yapacağın gün sabah gidip çıkacağın gün öğlen çıktığını düşünürsek 3 güne tekabül ediyor nerdeyse...bildiğin tatile gider gibi bavul yapacağım ben...

canımcım ne biliyim yaa şimdiye kadar merak edipte sormadım hiç etrafımdakilere bide normal doğum olunca böyle bi kaç saat acıaını çekip sonra herşey normale dönüyor falan diolar ya benim mantık öyle çalışıverdi şimdi bende öyle bavul yapcam resmen seyehat bavullarının orta boyu anca yetecek galiba :

yani tabi daha uygun fiyata olanı da var bunun görüntüsü güzel geldi bana fiyatı da indirimli . sen nesini beğenmedin?

Merhaba anne oğul pijama takımını nereden aldıgını ogrenebılırmıyım cnm ya cok hosuma gıttı :))

yani tabi daha uygun fiyata olanı da var bunun görüntüsü güzel geldi bana fiyatı da indirimli . sen nesini beğenmedin?

yoo beğenmemek değil tercih etmemek diyelim,neticede çeşit çeşit.mesela kenarlardan süslüler de güzel görünüyor ama ben öncelikle yatak odasında kullanacağım için yatakla eşit düzeyde olsun istiyorum,ayrı odada kullansam senin tercih ettiğin gibileri yada tüllüleri daha hoş gerçekten

Valla buralardayım Filiz ama orayı burayı okumaktan,geçmişi okumaktan hiç sohbete katılamadım.
Plasenta previa için doktorun beni uyarması gereken şeyler var hayatım.Ama hiçbir uyarısı olmadı.Ben bu anlamda rahatlığından hoşnut değilim.Hatta adam aksine previada dikkat etmem gereken yapmamam gereken şeyler için "yapabilirsin,her gün yap" şeklinde direktifleri var...
Plasenta previada cinsel ilişki yasaklanır, adam 1 ay kalana kadar cinsel ilişkiye girilebilir diyor.Bu adam rahim kasılmalarının ya da zorlamaların plasentayı rahimden ayırabileceğini, bununla doğumun başlayabileceğini bilmiyor mu?
Sonra plasenta previada yürüyüş de yasaklanır,raporla dinlenme verilir.Bu adam tutmuş bana "her gün tempolu yürü,öyle vitrin gezer gibi değil" diyor.
Yani itina edilmesi gereken ne varsa hiç umru değil.
İlk doğumumdaki doktorum bayandı, o da kızını plasenta previa ile doğurmuştu.Kadın kadının halinden anlıyor böyle durumlarda...
Çok ayakta kalmak, denize girmek, yere diz çökerek oturmak, yükseğe uzanmak, merdiven inip çıkmak,yürüyüş ve cinsel ilişki yasaktı.Şimdiki doktorumun beni gıcık eden rahatlığını sen düşün...

kızlar sol tarafa yatılıyor ya hani ben de inadına ya sağıma yada sırt üstü yatıryorum yaa çok mu zararlıymış ki:18:

kızlar sol tarafa yatılıyor ya hani ben de inadına ya sağıma yada sırt üstü yatıryorum yaa çok mu zararlıymış ki:18:

çok mu zararlıdır bilmiyorum ama son gidişimde beni doktor bir kez daha uyardı bu konuda..Artık sırt üstü yatmıyorsun.Hep sola yat, arada sağa da yatabilirsin dedi...

çok mu zararlıdır bilmiyorum ama son gidişimde beni doktor bir kez daha uyardı bu konuda..Artık sırt üstü yatmıyorsun.Hep sola yat, arada sağa da yatabilirsin dedi...

ya ben normaldede sol tarafıma yatamam kalbim sıkışır nefes alamam o yüzden hep sağıma yatıyorum neredeyse birde gece sürekli uyanıyorum ve uyandığımda kendimi sırt üstü uyurken buluyorum çok vicdan azabı çekiyorum zararlıymış ben öyle duydum napcam bilmiyorum kontrole gittiğimde sorcam bende doktoruma bana bu konuda bişey demedi kendisi.

canım geçmiş olsun,,inş. devam etmez devam ederse de sabah doktora git,gece uyuyamayacak gibi olursan da kullanabileceklerimiz arasından hangisi varsa ağrı kesici al en iyisi
yok şükürler olsun öyle uyutmayacak kadar değil ama böyle arada girip ckınca korktum ama sağolsun bebiş tekmeleriyle ben burdayım dedi bebek sağda tekmeliyor ağrım solda 3 4 gündür suyu biraz ihmal ettim ondan mı oldu diye düşünüyrum

oy oyy sırt üstü yatınca ne oluyor muş ki

Canim bende de total previa var.doktorum cinsel iliskiyi yasakladi gebeligin basindan beri bir de agir is yapma dedi o kadar kendini yormayacak sekilde yuruyebilirsin dedi.senin previa hangi grup belki cok ileri degilse toparlar yukari cikar.benimki maalesef tamamen kapatiyor.Allah yardimcimiz olsun...

oy oyy sırt üstü yatınca ne oluyor muş ki

Ne olduğunu bilmiyorum ama bebeğin ağırlığını yatağa vereceksin dedi.Belki sırt üstü yattığında kendi kan dolaşımın yavaşlıyordur, bu da bebeğe giden kan akışını engelliyordur.

Tatlım benim marjinal...İlk gebeliğimde parsiyeldi,26. haftada marjinale dönmüştü.Bunda da doktorum 26. haftada baktı plasentanın yerine ve marjinal dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…