abovv baya kalınıyormuş yaa bende şu hastabe çantalarında neden bu kadar çok eşya oluyo die düşünmüştüm demek ki bundanmış ben 5 6 saate çıkarılır die düşünmüştüm öğrendiğim ii oldu sağol valla
Hahhaa. Yavrum sen bugün sünnet yarın deniz sandın galibamaalesef kalınıyor 24 saat ... Biz napalım sezeryanda 2 gece kalıyorsun doğum yapacağın gün sabah gidip çıkacağın gün öğlen çıktığını düşünürsek 3 güne tekabül ediyor nerdeyse...bildiğin tatile gider gibi bavul yapacağım ben...
kızlar bu nasıl?????Eki Görüntüle 728364
kızlar bu nasıl?????Eki Görüntüle 728364
canım güzel görünüyor,bende park yatak alırsam eğer böyle başlıklı düşünmüyorum pek yani hani oyuncaklı başlıkları var ya öyle düşünücem heralde,bu sadece görsellik için öyle değil mii?
Merhaba
hasta bezi hastanede ilk gun rahat olurmuş.Kanama cok olduğu için.lohusa iç çamaşırını kullananlar memnun.depend bez için şöyle bır yorum okumuştum.Suyu geldıgınde kullanmış kadın.Cok rahat etmıs.yoksa cok ıslanıyor her yer dıyor .
Biberon ve emzik alacağım yanıma.Birde cay kasıgı.Biberonu ılk vermek istemiyorlar.Memeye alışsın dıye.Ama ememezse de cay kasıgılya verılıyormus.ama yınede bıberonda dursun yanımızda.
Terlik konusunda ben gezer sabo terlık gıyecegım beyaz olandan.Rahat diye.ama soyle bır terlık begendım.Daha klasık tabı.
fıkrınız olsun Bambinin
Eki Görüntüle 727987
yani tabi daha uygun fiyata olanı da var bunun görüntüsü güzel geldi bana fiyatı da indirimli . sen nesini beğenmedin?
kızlar sanırsam benim böbreğim ağrıyor 2 3 dk bi sancı vurup geciyordu o gecti şimdide inceden inceye sol tarafım ağrıyor
Tatlım selam online gordüm seninasıl geciyor tatil tabi tatilin kötüsü olmaz ama lafın gelişi işte.. Facee de gördüm akşam yazdığını pek bi canını sıkmışsın bebişin durumuna... Sıkma canını hayatım daha önce böyle ir durum yaşamışın en azından tecrübelisin daha temkinli olursun bişyik olmaz inşallah...doktorun rahat olması bence iyi hiç kasmasın tabiki doktor sorumluluklarının farkındadır eminim müdahele edilmesi gereken bi duum olursa bilgi verir sana..sen içini ferah tut..
oh oh maşallah güle güle giysin kullansın miniğin de hani teyzelerine forotgrafları
kızlar sol tarafa yatılıyor ya hani ben de inadına ya sağıma yada sırt üstü yatıryorum yaa çok mu zararlıymış ki:18:
Merhaba anne oğul pijama takımını nereden aldıgını ogrenebılırmıyım cnm ya cok hosuma gıttı :))
çok mu zararlıdır bilmiyorum ama son gidişimde beni doktor bir kez daha uyardı bu konuda..Artık sırt üstü yatmıyorsun.Hep sola yat, arada sağa da yatabilirsin dedi...
yok şükürler olsun öyle uyutmayacak kadar değil ama böyle arada girip ckınca korktum ama sağolsun bebiş tekmeleriyle ben burdayım dedi bebek sağda tekmeliyor ağrım solda 3 4 gündür suyu biraz ihmal ettim ondan mı oldu diye düşünüyrumcanım geçmiş olsun,,inş. devam etmez devam ederse de sabah doktora git,gece uyuyamayacak gibi olursan da kullanabileceklerimiz arasından hangisi varsa ağrı kesici al en iyisi
kızlar sol tarafa yatılıyor ya hani ben de inadına ya sağıma yada sırt üstü yatıryorum yaa çok mu zararlıymış ki:18:
çok mu zararlıdır bilmiyorum ama son gidişimde beni doktor bir kez daha uyardı bu konuda..Artık sırt üstü yatmıyorsun.Hep sola yat, arada sağa da yatabilirsin dedi...
Merhaba
anne ogul pijamasını bebeshop internet sitesinden aldım.yeşil ve pembeside var
Valla buralardayım Filiz ama orayı burayı okumaktan,geçmişi okumaktan hiç sohbete katılamadım.
Plasenta previa için doktorun beni uyarması gereken şeyler var hayatım.Ama hiçbir uyarısı olmadı.Ben bu anlamda rahatlığından hoşnut değilim.Hatta adam aksine previada dikkat etmem gereken yapmamam gereken şeyler için "yapabilirsin,her gün yap" şeklinde direktifleri var...
Plasenta previada cinsel ilişki yasaklanır, adam 1 ay kalana kadar cinsel ilişkiye girilebilir diyor.Bu adam rahim kasılmalarının ya da zorlamaların plasentayı rahimden ayırabileceğini, bununla doğumun başlayabileceğini bilmiyor mu?
Sonra plasenta previada yürüyüş de yasaklanır,raporla dinlenme verilir.Bu adam tutmuş bana "her gün tempolu yürü,öyle vitrin gezer gibi değil" diyor.
Yani itina edilmesi gereken ne varsa hiç umru değil.
İlk doğumumdaki doktorum bayandı, o da kızını plasenta previa ile doğurmuştu.Kadın kadının halinden anlıyor böyle durumlarda...
Çok ayakta kalmak, denize girmek, yere diz çökerek oturmak, yükseğe uzanmak, merdiven inip çıkmak,yürüyüş ve cinsel ilişki yasaktı.Şimdiki doktorumun beni gıcık eden rahatlığını sen düşün...
oy oyy sırt üstü yatınca ne oluyor muş ki
Canim bende de total previa var.doktorum cinsel iliskiyi yasakladi gebeligin basindan beri bir de agir is yapma dedi o kadar kendini yormayacak sekilde yuruyebilirsin dedi.senin previa hangi grup belki cok ileri degilse toparlar yukari cikar.benimki maalesef tamamen kapatiyor.Allah yardimcimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?