Kizlaar bebek bakm urunlerinden konusulmus ben de arastirdim mustela almaya karar verdim.sebamed de iyiymis ama chicco almayin derim alanlar hic memnun kalmamis degistirmisler hep.
kızlar sol tarafa yatılıyor ya hani ben de inadına ya sağıma yada sırt üstü yatıryorum yaa çok mu zararlıymış ki:18:
Günaydın Kızlar...
Saat 5ten beri ayaktayım. Sürekli kramp giriyor bacağıma. Çok rahatsız edici. Siz neler yapıyorsunuz bacak krampları için?
Günaydın Kızlar...
Saat 5ten beri ayaktayım. Sürekli kramp giriyor bacağıma. Çok rahatsız edici. Siz neler yapıyorsunuz bacak krampları için?
günaydın ben chicco almayı düşünüyordum.hatta hafta sonu baktım kampanya varmış çantalı içinde şampuan sabun ıslak mendil pişik kremi vardı 60tl idi görevliye sordum hatta yeni doğana uygun mu diye evet dedi.kendince bir şeyler anlattı. ama şimdi sen böyle yazınca kafam karıştı.alanlar neyinden memnun kalmamış acaba biliyormusun ?
canım en iyisi Bübchen Ürünleri diye biliyorum ben içeriği nedeniyle bebekler için en uygun olanıymış çok araştırdım vede herşeyini aldım kokusuda çok hoş etrafımda kullananlar kesinlikle tavsiye ediyorlar
günaydın ben chicco almayı düşünüyordum.hatta hafta sonu baktım kampanya varmış çantalı içinde şampuan sabun ıslak mendil pişik kremi vardı 60tl idi görevliye sordum hatta yeni doğana uygun mu diye evet dedi.kendince bir şeyler anlattı. ama şimdi sen böyle yazınca kafam karıştı.alanlar neyinden memnun kalmamış acaba biliyormusun ?
Bende dün uzun araştırmalar sonrasında chicco bakım seti ve çantasını internetten sipariş verdim.Sağlıkcıyım ben.Önceleri müstela en iyisi diye düşündüm bi araştırma yaptım.Ama okadar paraya hiç gerek olmadığı kanısına vardım.Karar veremediğim birde sebamed vardı.Kullanan,daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan fikir aldım.Neredeyse hepsi bebeklerinin ciltlerine göre ürünlerini değiştirdiklerini,hiç belli olmadığını,bebekten bebeğe farklılık gösterdiğini söylediler.Chicco kullanan arkadaşımın çokluğu,en azından buradan başlamama yardımcı oldu.İnternetten 49 liraya seti sipariş verdim.Artık kullandıkça görücez..
canım siteye girdim ama hangi bölümden bulabilirim diyordum ki buldum :)
Sizlerden kullandığım ilaçla ilgili bilgi almak istiyorum.Doktorum bana hamileliğim boyunca kullanmam için sadece elevit verdi.Çalıştığım hastanede kan değerlerime baktırdım düşük sayılacak sınırdayım.HGB-11,2 Doktorum ne zaman gitsem elevit yeter diyor.Sezeryan doğum yapıcam endişeliyim.görümcem aile hekimliğinde ebe biz sana yazarız kan ilacı kanın düşük diyor.Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?