2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar...
Saat 5ten beri ayaktayım. Sürekli kramp giriyor bacağıma. Çok rahatsız edici. Siz neler yapıyorsunuz bacak krampları için?

Kizlaar bebek bakm urunlerinden konusulmus ben de arastirdim mustela almaya karar verdim.sebamed de iyiymis ama chicco almayin derim alanlar hic memnun kalmamis degistirmisler hep.

günaydın ben chicco almayı düşünüyordum.hatta hafta sonu baktım kampanya varmış çantalı içinde şampuan sabun ıslak mendil pişik kremi vardı 60tl idi görevliye sordum hatta yeni doğana uygun mu diye evet dedi.kendince bir şeyler anlattı. ama şimdi sen böyle yazınca kafam karıştı.alanlar neyinden memnun kalmamış acaba biliyormusun ?

kızlar sol tarafa yatılıyor ya hani ben de inadına ya sağıma yada sırt üstü yatıryorum yaa çok mu zararlıymış ki:18:

günaydın canım beni de doktorum uyardı sırt üstü yatmak iyi değil diye.sağ tarafta da toplar damarlar varmış üstüne yatınca kan dolaşımı yavaşlıyormuş bebişe az kan gidiyormuş buda bebeğin iyi beslenmesini engelliyormuş.o nedenle sol tarafına yatmaya çalış dedi.

günaydın kızlar,miraç kandilimiz mubarek olsun...........

bgn çok uykusuzum baba kız beni uylkusuz bıraktılar,tam uykunun tatlı yerinde eşim telaşla uyandırdı ,kalk kalk bak bebek kıpırdıyo die,ya yat diyoum o hep kıpır kıpır adam çok heycan yaptı bak bak nsl tekme atıyo,aaaa bak nsl dönüyo,acaba yatışındanmı rahatsız olduki falan demeye başladı,1 saat kızını dinledi,sen bu tekmelerle nsl uyyosun dio,çok şekerdi ya

herkese günaydın güzel annelerr
okadar uykum var kı hemen zaman geçsin dee eve gideyşnm istiyorum daha bu saatte

Günaydın Kızlar...
Saat 5ten beri ayaktayım. Sürekli kramp giriyor bacağıma. Çok rahatsız edici. Siz neler yapıyorsunuz bacak krampları için?

canım bendede 4 aylıkken başladı dr. um magnival 365 verdi suda eriyen magnezyum,ayrıca dün bi arkadaşda sölemişti burda muz çok ii geliyo,yatmadan önce muz ye,,ayrıca yatmadan su içip yat,suyunda ii geldiğini duymuştum,

Günaydın Kızlar...

günaydın canım ben de oluyor magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor dedi doktorum. Çoğu gebelerde görülüyormuş.bende 25 gündür magvital 365 kullanıyorum.

canım en iyisi Bübchen Ürünleri diye biliyorum ben içeriği nedeniyle bebekler için en uygun olanıymış çok araştırdım vede herşeyini aldım kokusuda çok hoş etrafımda kullananlar kesinlikle tavsiye ediyorlar

Bende dün uzun araştırmalar sonrasında chicco bakım seti ve çantasını internetten sipariş verdim.Sağlıkcıyım ben.Önceleri müstela en iyisi diye düşündüm bi araştırma yaptım.Ama okadar paraya hiç gerek olmadığı kanısına vardım.Karar veremediğim birde sebamed vardı.Kullanan,daha önce tecrübe etmiş arkadaşlardan fikir aldım.Neredeyse hepsi bebeklerinin ciltlerine göre ürünlerini değiştirdiklerini,hiç belli olmadığını,bebekten bebeğe farklılık gösterdiğini söylediler.Chicco kullanan arkadaşımın çokluğu,en azından buradan başlamama yardımcı oldu.İnternetten 49 liraya seti sipariş verdim.Artık kullandıkça görücez..

Selam kizlarrrrrr doktordayim suan 100 luk seker yuklemem yapiliyor saat basi kan veriyorumbebegimi gordunbu sayede cok iyimasallah 1162 kilo olmus bebegim diyet yapmama ragmen icim rahatladi ins sonuclar iyi vikar bende bir ohhhhhhcekerimmmmm

herkese günaydın kızlar..çok şükür kızımla gayet iyiyiz...
ağrısı olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum özellikle bacak ağrısı magnezyum eksikliğinden kaynaklanır...gece yatmadan önce ben de muz yemenizi öneririm bana da doktorum söyledi...
bebek bakım ürünü olarak bübchen ürünlerini aldım ben de çevremdeki bir çok arkadaşım onu önerdi...
ARETHUSA...canım epey yoktun burada sanırım izindesin...geçmişi okudum endişelerinde haklısın bazen doktorların gereksiz rahatı da bizi sinir ediyor ama sonuçta sen bilinçli bir annesin ona göre davranacağına eminim...geçmiş olsun canım arada bir gir buralara,bizi sensiz bırakma...
bu arada hepinizin kandili kutlu olsun kızlar...bu mübarek günde umarım evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza alırız...
bizim isim arayışımız devam ediyor eşim melek isminde ısrar ediyor ben daha tam ikna olamadım ya bebeklerinin isimlerine karar veren arkadaşlar yazsa ya bana da fikir olur...hepinizi öpüyorum...

Günaydın.. .. herkesin kandili mübarek olsun..

İpekcim biz kızımıza DERİN ismini koymayı düşünüyoruz.

bakım ürünü olarak sebamed aldım bende.. birkaç arkadaş kimyasal içeriyor diye yazmış, içeriğini okuyup ona göre karar vereceğim..

Sizlerden kullandığım ilaçla ilgili bilgi almak istiyorum.Doktorum bana hamileliğim boyunca kullanmam için sadece elevit verdi.Çalıştığım hastanede kan değerlerime baktırdım düşük sayılacak sınırdayım.HGB-11,2 Doktorum ne zaman gitsem elevit yeter diyor.Sezeryan doğum yapıcam endişeliyim.görümcem aile hekimliğinde ebe biz sana yazarız kan ilacı kanın düşük diyor.Sizce ne yapmalıyım?

Günaydın hanımlar..Gününüz güzel, ağrısız, sancısız, krampsız, neşeli geçsin...
Siz böyle mustela, chicco.. vs. gibi ürünlere dalıyorsunuz ama bebeğin cildi çok hassas ve alerjenik olduğu için çok fazla şey almayın.Hepsi elinizde kalabiliyor..
Ben de oğlum doğduğunda hevesle almıştım onları...Sonra bebişin cildi kuruyup,ara ara kızarıp pul pul olmaya başladı.Sonra çocuk doktorumuz kafası için de vücudu için de tek birşey kullanmamı istedi.Eczaneden alacağım gliserinli sabun....Çok özenerek, çok paralar vererek büyük setler almayın derim ben.
Çünkü deneme yanılma yoluyla doğrusunu bulacaksınız...

ben "Duru"duşunuyorum cnm kızıma ısım
bu arada benımde bacak kramplarım oluyo. dr magnıum verdı bır aydır kullanıyorum

o kadar çok farklı yorumlar varki insanın aklı karışıyor gerçekten ne kullanmalı.tecrübe etmeden anlaşılmıyor galiba.Ben aile hekimimize danışıcam o da anne 2 çocugu var.

cnm banada sağlık ocağındakı dr "değerın normal olsada kan hapının verılmesı lazım" dedı ama benım drumda vermedı. sadece elevıt verdı ve bacak krampım olduğu için mangıum verdı. açıkcası druma guvenıyorum. sağlık ocağı hekımının tavsıyesıyle gıdıp ılaç almam. bıraz topluyum belkı senınde benım gıbı kılon vardır ondan vermemıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…