2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın tatlı hamişler güzel ve hayırlı bir gün geçirmememiz dileğiyle...

Teşekkür ederim arkadaşım.Bu benim ikinci hamileliğim ilkinde kullanmıştım kan hapı ama elevit yoktu.kilo sıkıntım da yok ama bu gidişimde yine sorucam doktoruma hayırlısı bakalım:)

Tatlım haklısın tabiki ilk hamileliğinde aynı şeyleri yaşamış biri olarak..
Ama hiçbir doktor bu riski göze alamaz aslında bende böyle düşündüm sen yinede daha dikkatli devam et bundan sonra...
Her doktorun yaklaşımı görüşü farklı olabiliyor ama sonuç değişmez biz bir can taşıyoruz ve bunca zaman çok şükür getirdik bu günlere Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın..
20 gün yıllık iznin vardı zaten üstünede rapor al hiç işe gidip falan kendini zorlama son ayları dinlenerek geçirmek daha iyi olur..

canım benim kanımda sınırdaydı doktorum tam tersine bundan sonra bebeğin benden alacağına ve kanımın dahada düşeceğini ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.neden bu doktorlar hep farklı anlamadım gitti.

sağlık ocağındakılerde oyle dedı ama drum vermedı. bı sonrakı ay sorayım barı. cevremdekıler genelde kullandı ama bana vermedıler. kan hapına başlatırsak dahada kılo alacak dıyemı korktular nedır

kızlar ya ne sorcam tecrübeli anneler doğumdan sonra akıntı kan fln çok oluyormuş yaa onun için ped mi kullandınız yoksa tek kullanımlık lohusa külotları varmış onlardan mı önerirsiniz

bebek bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz...ben bir şampuan bir de bebek yağı almayı düşünüyorum öyle yok onu alacam yok bunu alacam diye bir kaygım yok kız kardeşim eltim bebek yağını bile kullanamıyorsun diyorlar...şimdilik küvet şampuan ateş ölçer bebek yağı onları almayı düşünüyorum birde bez prima düşündüm ama kaç numarasını alacam ıslak mendil olarakta primanın kini güzel diyorlar...bakalım bir çarşıya çıkımda artık alacağız kayınvalideme söyledim önceden ıslak mendilmi var bebek yağımı vardı diyor...aslında 40 ı çıkana kadar sadece pamuk ve ılık suyla silmek daha mantıklı...arethusa nın dediği gibi o kadar çok para veripte kullanamamakta var...benim maddi durumum çok iyi olmadığı için böyle düşünüyorum...isim olarakta eylül mina gerçekten kulağa hoş geliyor...ama soyadınıda ekleyince pek olmadı gibi eylül mina dikkol çok uzun yaa ...

cnm ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri gyno ferro sanol kullanıyorum...doktorum hiç kesmedi günde bir tane vitamin olarakta decavit kullanıyorum birde magvital verdi suda eriyen kan ilacını doğuma kadar kullanacakmışız hatta doğumdan sonrada kan kaybedeceğimiz için..doktoruna sor aile hekimime kalsa günde iki kez verecek ama doktorum gerek yok dedi...ve bildiğim kadarıyla kan ilacı önemli bazı doktorlar ilaç kullandırmak istemiyor olabiliyorlar ama kanal d de doktorum programında bir prof konuşmuştu kansızım diye yiyorlar pekmezi felan sonra kilo alınıyor ama bir ilaç bir cam şişe kadar pekmez demekmiş yani cam şişe kadar pekmezi günde yityecen sadece bir tane tablet içimiş oluyormuşsun...
bir de cnm sende sanki hamilelik başında bilmeden ilaç içmiştin öyle hatırlıyorum ama yanlışsam kusura bakma bende adet söktürücü içimiştim bir kutu şimdilik bir sorun yok doktorumda zararlı ilaç değil dedi..

canım kanın kiloyla alakası yok ki.. çok kilolu insanlar kansız olabiliyor yada tam tersi. doktorlar kan değerlerinin 11 civarında olması yeterli diyor. seninde o civarda olduğu için vermemiştir. ben 8 haftalıktan beri kullanıyorum kan ilacı çünkü kan değerlerim çok düşüktü.

çok şükür canım işe gitmediğim için, evde de kendimi yormayınca ağrılarım eskisinden iyi durumda :)

inşallah daha iyi olursun canım kendine dikkat et.

melekçi canım, bugün bende biraz araştırdım ıslak mendil konusunu dr genel olarak ıslak pamuk önermişler. dışarda kullanımı kolay olur diyede ıslak mendil kullanılabilir demişler. primanın ıslak mendilinin içinde alkol var, 6.aya kadar pek tavsiye edilmiyor. onun yerine unibaby tercih edebilirsin fiyatlarıda hemen hemen aynı zaten.

banada kan hapı vermedi doktorum, elevitin içinde de demir var zaten, sanırım yeterli oluyor bize

bende gebeliğimin başından beri her sabah kahvaltıdan 1 saat önce gynoferon içiyorum kaç kutu tükettik bilmiyorum :44: geçenler de doktorum solgun görünüyorsun dedi kan testi yaptırdı ve kan değerim düşük çıktı, günde iki taneye çıkardı akşam yemeklerinden önce de iç dedi bir süre içtim, sonra kalsiyuma başlayınca kan hapını akşam içmeyi bıraktım, birlikte içilmemeliymiş. magnezyumu da artık içmiyorum zaten, her doktorun anlayışı farklı hakikaten..

kızlar ya ne sorcam tecrübeli anneler doğumdan sonra akıntı kan fln çok oluyormuş yaa onun için ped mi kullandınız yoksa tek kullanımlık lohusa külotları varmış onlardan mı önerirsiniz

Tatlım doğumdan sonra ilk 10 gün yoğun sonra aralıklı olarak 4 0gün benim kanamalarım oldu.41.gün regl oldum..İlk günler hastaneden bana verdikleri büyük pedleri kullandım sonrasında normal pedler yeterli oldu..Bahsedilen lohusa külotlarından kullanmadım...

yok cnm ben ılaç değilde adacayı,nane,soğan adet sokturucu ne bulduysam ıçmıştım bılmedığım için. Rabbım prensesımı korudu şükürler olsun

valla ben 75 kiloyla bşlamıştım vermeseler bana vermezlerdi heralde.benim kan oranım önce sınırdydı düzenli kullanmamıştım hapı sonra tekrar tahlili yaptıklarında değerlerimin düştüğü görününce hap 2 defaya çıkartıldı.gerçekten kilo aldırıyormu bu haplar bilmiyorum ya benim iştahım yenii yeni artmaya başladı hamileliğim boyunca da 4 kilo aldım şuan için.

ıyı gıdıyorsun ben 72 ıle hamıle kaldım 82 yı gectım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…