ıyı gıdıyorsun ben 72 ıle hamıle kaldım 82 yı gectım bu hafta
Günaydın Kızlar...
Saat 5ten beri ayaktayım. Sürekli kramp giriyor bacağıma. Çok rahatsız edici. Siz neler yapıyorsunuz bacak krampları için?
Bende de kansızlık olmadığı halde 3. aydan beri aralıksız kan hapı verdı doktor.Onemlıymıs.Yoksa bızım kan depoları tukenırmıs.Kullanmanda bır sakınca yokkı.herkes kullanıyor.Sizlerden kullandığım ilaçla ilgili bilgi almak istiyorum.Doktorum bana hamileliğim boyunca kullanmam için sadece elevit verdi.Çalıştığım hastanede kan değerlerime baktırdım düşük sayılacak sınırdayım.HGB-11,2 Doktorum ne zaman gitsem elevit yeter diyor.Sezeryan doğum yapıcam endişeliyim.görümcem aile hekimliğinde ebe biz sana yazarız kan ilacı kanın düşük diyor.Sizce ne yapmalıyım?
Lohusa kulodu rahat oluyormuş.Oyle soyledıler.Hastanede.Ben 1 paket alıcam.kızlar ya ne sorcam tecrübeli anneler doğumdan sonra akıntı kan fln çok oluyormuş yaa onun için ped mi kullandınız yoksa tek kullanımlık lohusa külotları varmış onlardan mı önerirsiniz
slm güzel anneler herkesin kandili mübarek olsun . bende kızıma aldığım cicilerden biraz eklemek istedim ,şimdi kız ama niye mavi aldın diyeceksiniz ilk zaman kandırdı bizi erkek bekliyodukdaha bir sürü şey var aldığım ama resimleri yüklemeliyim
Eki Görüntüle 728752 Eki Görüntüle 728753 Eki Görüntüle 728754 Eki Görüntüle 728755 Eki Görüntüle 728756 Eki Görüntüle 728757
selam kızlar.kandiliniz mübarek olsun.tüm dualarnız kabul olsun dualarda unutulmayalım inşallah.ben test yaptrdm sabah.sonuçlarm 3 de çıkıcak bana dua edin lütfen içimden bi ses yüksek cıkıcak diyor.yüksek çıkarsa naparım bentedavsi nasl oluyobılen varmı
seninde kandilin mubarek olsun tatlim annende falan seker problemi cikmismi hamilelik doneminde yada normal hayatta insallah birsey cikmaz tatlim korkma sakin cikarsada hamilelikten sonra geciyormus ama hersey guzel olacak insallah
hepsi cok guzeller tatlim Rabbim saglikla sihhatle giydirmeyi ve buyutmeyi nasip etsin bende turkiyeye geldigimde anneannemiz ve babaannemiz sagolsunlar kiyafetlerini aldilar ben bisey alamadim kendim olarak kizima sadece elbise almistim simdi asil buyuklere geldi sira bebek arabasi oturma odasinda yatacagi yer ve besigi onlarada acele etmiyorum hic sen kac tane battaniye aldin bizim suan 4 tane penyelerden var 5 tane falanda orgu kalin battiye var annem sagolsun almis hepsini
sağolasın canım.annemn zamanında bu tarz testler olabileceğini sanmıyorm canm ama şekeri olsaydı söylerdi.ailede eşimn tarafta varda annem tarafını tam bilmiyorum.ayaklarm şiş bu hafta nolduysa oldu sabah kalkınca ayaklarmn üzerine basarken bile acıyo hamlamışım gibi.kilo alımından mı oluyo acaba ben hiç bu zamana kadar kilo almadm ilk gebeliğim zaten.vüct kiloya tepki veriyo sanırım aşırı kilo almadm gerçi.ayak şişliği korkutuyo beni
sağol canım allah razı olsun sende inşallah sağlıklı güzel günlerde giydirirsin bebeğini, benim de şuan 5 tane battaniyem var 2 penye 2 peluş 1 tane de kalın. bir de hastane çıkışı alıcam onunda içinde de olucak penye yeter diye düşünüyorum. kışa doğru da özdileğin battaniyesinden alırım diyorum çok hoşuma gidiyo onlar
canim tuzlu yiyormusun eger yiyorsan tuz alimini cok aza indir vucudun su topluyor olabilir bol bol su ic vucudun odemini atsin artik bu sismeler normal olacak bizim icin son uce girdik ama dikkat etmemiz gerekiyor cok benimde ilk gebeligim suan icin bisey yok bendede dilimi isirarak soyluyorum mide yanmam bile cok yok sukurler olsun ama bu olmayacagi anlamina gelmez ayaklarini tuzlu su yada sirkeli suya sok dinlendir sonra kendini ayaklarinida yukari kaldir biraz oyle yat canim
canım aslında tuzu yememeye dikkat ediyorum normalde düşük tansiyonlu biri olduğm için dr tedaviside gördm ama tuza yüklenmiyorum bile bile. şişmemek için.bakalım hayırlısı saat bi üç olsa.şişliğe dr normal dedi.
canim tuzlu yiyormusun eger yiyorsan tuz alimini cok aza indir vucudun su topluyor olabilir bol bol su ic vucudun odemini atsin artik bu sismeler normal olacak bizim icin son uce girdik ama dikkat etmemiz gerekiyor cok benimde ilk gebeligim suan icin bisey yok bendede dilimi isirarak soyluyorum mide yanmam bile cok yok sukurler olsun ama bu olmayacagi anlamina gelmez ayaklarini tuzlu su yada sirkeli suya sok dinlendir sonra kendini ayaklarinida yukari kaldir biraz oyle yat canim
canım aslında tuzu yememeye dikkat ediyorum normalde düşük tansiyonlu biri olduğm için dr tedaviside gördm ama tuza yüklenmiyorum bile bile. şişmemek için.bakalım hayırlısı saat bi üç olsa.şişliğe dr normal dedi.
hadi bakalim insallah bisey cikmaz herseyin normal gelir
slm güzel anneler herkesin kandili mübarek olsun . bende kızıma aldığım cicilerden biraz eklemek istedim ,şimdi kız ama niye mavi aldın diyeceksiniz ilk zaman kandırdı bizi erkek bekliyodukdaha bir sürü şey var aldığım ama resimleri yüklemeliyim
midem deli gibi yanıyorrrrr hem de boğazıma kadar yok mu bunun bir çaresi hep böyle mi devam edecek çok kötüyümmmmmmm
valla canım eğer lazım olursa tekrar alınır diye düşünüyorum bendamin insallah canim benide korkutuyorlar bide bebek kusarsa afedersin altina gecerse battaniye cok gidiyor diye acaba daha alsammi diyordum ama vazgectim suan senden duyunca
isim buldunuzmu kiz anneleri benim hep degisiyor beyza berin oldu simdide sizce nasil?
sağolasın canım.annemn zamanında bu tarz testler olabileceğini sanmıyorm canm ama şekeri olsaydı söylerdi.ailede eşimn tarafta varda annem tarafını tam bilmiyorum.ayaklarm şiş bu hafta nolduysa oldu sabah kalkınca ayaklarmn üzerine basarken bile acıyo hamlamışım gibi.kilo alımından mı oluyo acaba ben hiç bu zamana kadar kilo almadm ilk gebeliğim zaten.vüct kiloya tepki veriyo sanırım aşırı kilo almadm gerçi.ayak şişliği korkutuyo beni
isim buldunuzmu kiz anneleri benim hep degisiyor beyza berin oldu simdide sizce nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?