2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anneler herkesin kandili mübarek olsun . bende kızıma aldığım cicilerden biraz eklemek istedim ,şimdi kız ama niye mavi aldın diyeceksiniz ilk zaman kandırdı bizi erkek bekliyoduk daha bir sürü şey var aldığım ama resimleri yüklemeliyim

Eklentiler

• $lKRA-500613-70_1.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $mBJE-109-P_1.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $mLSI-96166_1.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 37
  • $xCHI-22623_1.webp
    370 bayt · Görüntüleme: 40
  • $mNUK-19790_1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 59
Günaydın Kızlar...
Saat 5ten beri ayaktayım. Sürekli kramp giriyor bacağıma. Çok rahatsız edici. Siz neler yapıyorsunuz bacak krampları için?

Magnezyum kullanacaksın.Doktoruna söyle yazar.Hıc sıkıntı olmuyor o zaman.birde aksamları bır tane muz ye .

Bende de kansızlık olmadığı halde 3. aydan beri aralıksız kan hapı verdı doktor.Onemlıymıs.Yoksa bızım kan depoları tukenırmıs.Kullanmanda bır sakınca yokkı.herkes kullanıyor.

kızlar ya ne sorcam tecrübeli anneler doğumdan sonra akıntı kan fln çok oluyormuş yaa onun için ped mi kullandınız yoksa tek kullanımlık lohusa külotları varmış onlardan mı önerirsiniz
Lohusa kulodu rahat oluyormuş.Oyle soyledıler.Hastanede.Ben 1 paket alıcam.

Birde arkadaşlar kan hapınızı ıcerken dıkkat edın.Yemek yedıkten sonra 2 saat bırsey yemeyın.Kan hapından sonra da 1 saat.Emilimi daha iyi oluyormuş.Birde kan hapınızı 1 bardak portakal suyu ıle ıcın.C vıtamını emılımı daha ıyı etkılermıs.

selam kızlar.kandiliniz mübarek olsun.tüm dualarnız kabul olsun dualarda unutulmayalım inşallah.ben test yaptrdm sabah.sonuçlarm 3 de çıkıcak bana dua edin lütfen içimden bi ses yüksek cıkıcak diyor.yüksek çıkarsa naparım ben tedavsi nasl oluyobılen varmı

hepsi cok guzeller tatlim Rabbim saglikla sihhatle giydirmeyi ve buyutmeyi nasip etsin bende turkiyeye geldigimde anneannemiz ve babaannemiz sagolsunlar kiyafetlerini aldilar ben bisey alamadim kendim olarak kizima sadece elbise almistim simdi asil buyuklere geldi sira bebek arabasi oturma odasinda yatacagi yer ve besigi onlarada acele etmiyorum hic sen kac tane battaniye aldin bizim suan 4 tane penyelerden var 5 tane falanda orgu kalin battiye var annem sagolsun almis hepsini

seninde kandilin mubarek olsun tatlim annende falan seker problemi cikmismi hamilelik doneminde yada normal hayatta insallah birsey cikmaz tatlim korkma sakin cikarsada hamilelikten sonra geciyormus ama hersey guzel olacak insallah

seninde kandilin mubarek olsun tatlim annende falan seker problemi cikmismi hamilelik doneminde yada normal hayatta insallah birsey cikmaz tatlim korkma sakin cikarsada hamilelikten sonra geciyormus ama hersey guzel olacak insallah

sağolasın canım.annemn zamanında bu tarz testler olabileceğini sanmıyorm canm ama şekeri olsaydı söylerdi.ailede eşimn tarafta varda annem tarafını tam bilmiyorum.ayaklarm şiş bu hafta nolduysa oldu sabah kalkınca ayaklarmn üzerine basarken bile acıyo hamlamışım gibi.kilo alımından mı oluyo acaba ben hiç bu zamana kadar kilo almadm ilk gebeliğim zaten.vüct kiloya tepki veriyo sanırım aşırı kilo almadm gerçi.ayak şişliği korkutuyo beni

sağol canım allah razı olsun sende inşallah sağlıklı güzel günlerde giydirirsin bebeğini, benim de şuan 5 tane battaniyem var 2 penye 2 peluş 1 tane de kalın. bir de hastane çıkışı alıcam onunda içinde de olucak penye yeter diye düşünüyorum. kışa doğru da özdileğin battaniyesinden alırım diyorum çok hoşuma gidiyo onlar

canim tuzlu yiyormusun eger yiyorsan tuz alimini cok aza indir vucudun su topluyor olabilir bol bol su ic vucudun odemini atsin artik bu sismeler normal olacak bizim icin son uce girdik ama dikkat etmemiz gerekiyor cok benimde ilk gebeligim suan icin bisey yok bendede dilimi isirarak soyluyorum mide yanmam bile cok yok sukurler olsun ama bu olmayacagi anlamina gelmez ayaklarini tuzlu su yada sirkeli suya sok dinlendir sonra kendini ayaklarinida yukari kaldir biraz oyle yat canim

amin insallah canim benide korkutuyorlar bide bebek kusarsa afedersin altina gecerse battaniye cok gidiyor diye acaba daha alsammi diyordum ama vazgectim suan senden duyunca

canım hepsi de çok güzeller,allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

midem deli gibi yanıyorrrrr hem de boğazıma kadar yok mu bunun bir çaresi hep böyle mi devam edecek çok kötüyümmmmmmm

geçmiş olsun canım,rennie diye bi mide hapı vermişti bana doktor ama ilk üç ayımda mide yanması ekşimesi olursa diye,sadece bi defa kullandım duruyo öyle,hamilelikte kullanmanın sakıncası yok,alabilirsin eczaneden istersen,yine de doktorunu da arayabilirsin

amin insallah canim benide korkutuyorlar bide bebek kusarsa afedersin altina gecerse battaniye cok gidiyor diye acaba daha alsammi diyordum ama vazgectim suan senden duyunca
valla canım eğer lazım olursa tekrar alınır diye düşünüyorum bend

isim buldunuzmu kiz anneleri benim hep degisiyor beyza berin oldu simdide sizce nasil?

çok güzelmiş isimi bizde meryem nisa , veya meryem eylül düşünüyoruz karar veremedim ben hala ama. ilk isim hz meryem den dolayı meryem olsun istiyorum yanına ne olsa karar veremedik :44:

hayırlı kandiller eylülün güzel anneleri:)

canım benim şekerim yüksek çıktı kilo da az aldım ama şekerli şeyler yedim özellikle son aylarda doktorum da şekeri kesmemin yeterli olacağını söledi yani yüksek bile çıksa şekerli şeyler yemessin dikkat edersin doğumdan sonra da geçiyo zaten allah başka sıkıntı vermesin geçmiş olsun..

isim buldunuzmu kiz anneleri benim hep degisiyor beyza berin oldu simdide sizce nasil?

biz zülal koyacağız inş. canım, sizin isminiz de güzel berin ne demekmiş merak ettim.
yalnız bi öneri isimlerin telaffuzlarını da dikkate almalıyız bence ,berin i berrin ile sıklıkla karıştırabilirler gibi geldi ama modern ve güzel geliyor kulağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…