günaydın tatlı miniklerimizin tatlı annecikleri
günümüz agrısız acısız gecer inş.yavaş yavaş yaklaşıyo günkerimiz çok sabırsızlanıyorum
Tatlım öncelikle günaydın...
Nasıl oldun ağrılarım evdeyken azalıyor demiştin dün:)
evde gerşeçden insanın hiçbir yeri ağrımıyor ne güzel iş yerinde herşey kabusa dönüyor..
Benim son bir ayım tamamen kabus 12 yıllık çalışma hayatımda başıma gelmeyen herşey şu son 1 ayda başıma geldi herkesin izne çıkacağı tuttu yok hasta olanlar ben ne zaman rahatsız olsam bugün izin alayım diye işe gelsem 1-2 kişi yok hep zorladım zorladım enson cuma günü bir arkadaşım ki onunla yanyanayız ve birimiz yokken diğerinin mutlaka olması lazım pat diye çok kötüyüm dedi eve gitti aysonu ve cuma tüm yoğunluk bana kaldı hiç kimse bu kız hamile demez zaten müşterilerin umru değil p.tesi-salı da gelmedi o arkadaş dün geldi resmen yüzüne renk gelmiş bide utanmadan 5 gündür uyuyorum çok iyiyim dedi bütün gün benim tipim kaymış tabi kimsenin umru değil.Bugün ve yarında yıllık izin girdi 2 gün daha yok ve ben şuan çok kötüyüm midemi üşüttüm sanırım inanılmaz ağrım var ve bağırsaklarım bozulmuş şuan bayılmak üzereyim ayekta zor duruyorum pazartesi doktora gidip rapor alıcam en uzun ne kadar olyorsa doğum iznim ile birleştiricem.özel doktora gittiğimden kendi 3 günden fazla rapor yazamıyor özel hastaneyemi gitmem lazım devlet hastanesinemi nasıl yapayım hiç bilgim yok bu konuda.Sen nasıl bi rapor aldın canım?
gunaydin kizlaar.ben sabah yine krampla uyandim.bir aydir magnorm da kullaniyorum ama haftada en az bir kere kramp giriyor ayagima.ilac haricinde yedigimiz ictigimiz biseylerin faydasi olur mu ki onerileriniz var mi?
valla tatlım geri iademi etsem yenisini mi alsam bilemedim ürünüde epey beğenmiştim aslında montajı sırasında yaptılar sanırım çünkü adamın biraz özrü vardo boynu rahatsızdı rahat yapamadı montajını akşama kayınpedrim veya eşim hangisi işten erkn gelirse gitcez bakalım Avangarde T/S | Baby2go üründe bu ürünbende süs cibinliği beğendim ama nereye yaptıracağımı bilmiyorum. cibinlik gerekli mi onuda bilmiyorum. deneyimli annelere sormak lazım.. hepsine duvarı delmek gerekmiyor yatağa takılan aparatlı olanlarıda var. ,bebek mevlüdü 20 günden önce olmaz 20 gün sonrada gecelikle durmak olmaz, ben elbise giymeyi düşünüyorum.
canım götür iade et hemen, ilk bakışta memnun olmadığın bir üründen sonradan hiç memnun kalmazsın.. aldıktan sonra yasal olarak 7 gün içinde iade etme hakkın var zaten hiç bekleme.. araba rahatlık için sonuçta, yoksa kucakta da taşınır,sen rahat edemeyeceksin o rahat edemeyecek.. hiç bekleme götür iadesini yap, arabanın kusurunu da göster.
amin canım amin.. hadi gözün aydın, inş bundan sonrası böyle kanamasız sorunsuz devam eder.. yorma kendini fazla dinlen..
valla tatlım benim araştırmalarım agörede en ii si unibaby ve anyway ıslak mendilleri bunları duymamıştım valla ben dün gezerken en azından hastanede idare etsin die unibaby aldım 3lü paket 120 li 11 lira paraben falan içermiyor yeni doğanlar içinmerhaba kızlAR
ben hala alacak peşindeyim.Bitmedi gitti bu eksikler :)Doğumunda böyle düğününde ne yapcam bilmem.Eşime diyorum keşke 7 yıldır ara ara alıp koysaydım :)
Hersey tamam da ıslak mendil konusunu hala artaştırmaktayım.Bulduklarımı sizede göstereyim.Benim gibi kimyasala karşı olan vardır belki aranızda.
2 ürün buldum.
Baby&Me Pamuk Mendil kız ve erkek diye ikiye ayırmışlar.12'li paket her pakette 40 adet varmış.ebebek sitesinde 39.90 TL
Özellikleri:
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve doğal pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin hassas cildi, anne karnındayken verniks adı verilen protein, vitamin ve minerallerce zengin, koruyucu bir tabaka ile korunur.
Baby& Me Islak Pamuk Mendil, saf formülüyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren vernikse zarar vermeden güvenle temizler ve cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
Dermatolojik olrak test edilmiştir.
pH değeri bebeğinizin hassas cildine uygun olarak tasarlanmıştır.
Alkol, boya maddesi, sabun, parfüm ve sentetik lif içermez.
Paraben içermez.
Otomatik kapağı açma düğmesine her basıldığında açılır. Böylece annelere tek elle kullanım kolaylığı sağlar.
Eki Görüntüle 729258
Diğeri:Twins baby.hepsiburada fiyatı 3lü paket her pakette 40 adet :15.90 Tl
Twins Baby Islatılabilir Pamuk Mendil
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil % 100 PAMUK dan özel olarak imal edilmiştir.
İçerisinde, Yeni doğan bebeğin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur.
İçeriği, FDA tarafından onaylıdır.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil Naylon poşet içerisinde değil, tamamen zararsız olan kutu içerisinde hazırlanmıştır.
Her bir kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
doktor ve hemşirelerin önerdiği temizlik, su ve pamukla yapılması gereken temizliktir.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil aynı zamanda bebeğin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.
Eki Görüntüle 729259
merhaba kızlAR
ben hala alacak peşindeyim.Bitmedi gitti bu eksikler :)Doğumunda böyle düğününde ne yapcam bilmem.Eşime diyorum keşke 7 yıldır ara ara alıp koysaydım :)
Hersey tamam da ıslak mendil konusunu hala artaştırmaktayım.Bulduklarımı sizede göstereyim.Benim gibi kimyasala karşı olan vardır belki aranızda.
2 ürün buldum.
Baby&Me Pamuk Mendil kız ve erkek diye ikiye ayırmışlar.12'li paket her pakette 40 adet varmış.ebebek sitesinde 39.90 TL
Özellikleri:
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve doğal pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin hassas cildi, anne karnındayken verniks adı verilen protein, vitamin ve minerallerce zengin, koruyucu bir tabaka ile korunur.
Baby& Me Islak Pamuk Mendil, saf formülüyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren vernikse zarar vermeden güvenle temizler ve cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
Dermatolojik olrak test edilmiştir.
pH değeri bebeğinizin hassas cildine uygun olarak tasarlanmıştır.
Alkol, boya maddesi, sabun, parfüm ve sentetik lif içermez.
Paraben içermez.
Otomatik kapağı açma düğmesine her basıldığında açılır. Böylece annelere tek elle kullanım kolaylığı sağlar.
Eki Görüntüle 729258
Diğeri:Twins baby.hepsiburada fiyatı 3lü paket her pakette 40 adet :15.90 Tl
Twins Baby Islatılabilir Pamuk Mendil
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil % 100 PAMUK dan özel olarak imal edilmiştir.
İçerisinde, Yeni doğan bebeğin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur.
İçeriği, FDA tarafından onaylıdır.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil Naylon poşet içerisinde değil, tamamen zararsız olan kutu içerisinde hazırlanmıştır.
Her bir kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
doktor ve hemşirelerin önerdiği temizlik, su ve pamukla yapılması gereken temizliktir.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil aynı zamanda bebeğin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.
Eki Görüntüle 729259
gunaydin kizlaar.ben sabah yine krampla uyandim.bir aydir magnorm da kullaniyorum ama haftada en az bir kere kramp giriyor ayagima.ilac haricinde yedigimiz ictigimiz biseylerin faydasi olur mu ki onerileriniz var mi?
bende unibaby almayı düşünüyorum , denemeden hangisinin iyi olduğunu bilemeyiz tabi. ama kimyasalı çok olan dandik bezler enfeksiyon kaptırıyo bebişlere en iyisi hazır hiç kullanmamak ama olmuyo iste
Kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? ne kullansam bilemiyorum herşeyden deniyorum ama sabit birşeyde kalamadım
banada su içmeyın dedıler ama...nasıl dayancam temmuz sıcağında susuzluğa. ben gece kalkıp su içerim durmadan
benımd ebacaklarıma kramp gırıyo bu gecede gırdı. magnıum kullanıyorum sadece
bende unibaby almayı düşünüyorum , denemeden hangisinin iyi olduğunu bilemeyiz tabi. ama kimyasalı çok olan dandik bezler enfeksiyon kaptırıyo bebişlere en iyisi hazır hiç kullanmamak ama olmuyo iste
Kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? ne kullansam bilemiyorum herşeyden deniyorum ama sabit birşeyde kalamadım
ya arkadaşlar dün bebeğimin odasını aldık Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası daha önce paylaşmıştım 3 kapılı dolap şifonyer ve büyüyen beşik bide içine 80e 18o yatağı içinde 1900 1000 peşin gerisi taksitle uyku setinide çok istedim ama vermedi lerAksesuarlar | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası yaqtağı bu Aksesuarlar | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası candy olan uyku seti buydu ama alamadım
ya arkadaşlar dün bebeğimin odasını aldık Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası daha önce paylaşmıştım 3 kapılı dolap şifonyer ve büyüyen beşik bide içine 80e 18o yatağı içinde 1900 1000 peşin gerisi taksitle uyku setinide çok istedim ama vermedi lerAksesuarlar | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası yaqtağı bu Aksesuarlar | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası candy olan uyku seti buydu ama alamadım
Merhaba,Ben yeni katıldım aranıza ama hep takipteydim sizi :) 50 mg şeker yüklemesinde açlık tokluk haline bakılmıyor. Eğer 50 mg şeker yüklemesi yüksek çıkarsa 100 mg şeker yüklemesi yapılıyor. 100 mg şeker yüklemesinde açlık ve tokluk hali önemli. Yani o zaman aç gitmen gerekiyor. 3 saat öncesine kadarda su içmemen gerekiyor.
Ben dün yaptırdım şeker yüklememi. Şekerli sudan öne 75 çıktı,şekerli sudan sonra 95 çıktı. Sınır 50 mg şeker yüklemesinde 140. Yani 140'dan küçük çıkarsa sorun yok. Suyu içtikten sonra 1 saat bekliyorsunuz. Okadar iğrenç değil ama bayıyor tabi :) 1 saat içinde Uyumak yok,efor sarfetmek yok,su dahil birşey yiyip içmek yok.Tuvaletiniz gelirse suyu içtikten hemen sonra yapın. Doğru sonuç için tuvalete gitmek yok çünkü :)
çok güzelmiş odası sağlıkla huzurla büyüsün mışıl mışıl uyusun odasında
hayırlı olsun canım benim güzel uykuları olsun bebişin güle güle kullanın çokta güzelmiş annesi
Tesekkur ederim canim suyu cok iciyorum zaten 3-4 litre gunde.muzu kabiz yapar diye korkumdan yemiyordum yiyim barii...canım benim gecede 2 kez giriyodu kramp,çok kötü oluyodu magnezyum kullanıyd,15 gndr kullanmıyorum,günde 2 kez muz yiyoum özellikle gece yatarken,çok ii geliyo cnm,artık kramplarım çok nadir oluyo,ayrıca suyunda ii geldiğini duymştm
Tatlım öncelikle günaydın...
Nasıl oldun ağrılarım evdeyken azalıyor demiştin dün:)
evde gerşeçden insanın hiçbir yeri ağrımıyor ne güzel iş yerinde herşey kabusa dönüyor..
Benim son bir ayım tamamen kabus 12 yıllık çalışma hayatımda başıma gelmeyen herşey şu son 1 ayda başıma geldi herkesin izne çıkacağı tuttu yok hasta olanlar ben ne zaman rahatsız olsam bugün izin alayım diye işe gelsem 1-2 kişi yok hep zorladım zorladım enson cuma günü bir arkadaşım ki onunla yanyanayız ve birimiz yokken diğerinin mutlaka olması lazım pat diye çok kötüyüm dedi eve gitti aysonu ve cuma tüm yoğunluk bana kaldı hiç kimse bu kız hamile demez zaten müşterilerin umru değil p.tesi-salı da gelmedi o arkadaş dün geldi resmen yüzüne renk gelmiş bide utanmadan 5 gündür uyuyorum çok iyiyim dedi bütün gün benim tipim kaymış tabi kimsenin umru değil.Bugün ve yarında yıllık izin girdi 2 gün daha yok ve ben şuan çok kötüyüm midemi üşüttüm sanırım inanılmaz ağrım var ve bağırsaklarım bozulmuş şuan bayılmak üzereyim ayekta zor duruyorum pazartesi doktora gidip rapor alıcam en uzun ne kadar olyorsa doğum iznim ile birleştiricem.özel doktora gittiğimden kendi 3 günden fazla rapor yazamıyor özel hastaneyemi gitmem lazım devlet hastanesinemi nasıl yapayım hiç bilgim yok bu konuda.Sen nasıl bi rapor aldın canım?
merhaba kızlAR
2 ürün buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?