2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlaar.ben sabah yine krampla uyandim.bir aydir magnorm da kullaniyorum ama haftada en az bir kere kramp giriyor ayagima.ilac haricinde yedigimiz ictigimiz biseylerin faydasi olur mu ki onerileriniz var mi?

banada su içmeyın dedıler ama...nasıl dayancam temmuz sıcağında susuzluğa. ben gece kalkıp su içerim durmadan
benımd ebacaklarıma kramp gırıyo bu gecede gırdı. magnıum kullanıyorum sadece

geçmiş olsun canım benim, geldi mi üstüste geliyor ama senin durumun çok çok özel kendini düşün sende artık.. canım çok şükür evde olmak iyi geliyor benim raporum da yarına bitiyor şansına bende doktorla konuştum az önce. sgk anlaşmalı özel bir hastahaneye gidiyorum en fazla rapor on günlük verilebiliyordu bana on günlük rapor yazdı, pazartesiden itibaren tekrar almak istediğimi söyledim tekrar on günlük yazabileceğini sorun olmayacağını söyledi.. gebeliğe bağlı işgörememezlik raporu diye geçiyor, zaten ödemesini devlet yapıyor maaşına yatmıyor maaşından kesilen kısmın 3te 2si (sanırım) rapor iletiminden 45 gün sonra ziraat bankasına gönderiliyor oradan alıyorsun canım..

gunaydin kizlaar.ben sabah yine krampla uyandim.bir aydir magnorm da kullaniyorum ama haftada en az bir kere kramp giriyor ayagima.ilac haricinde yedigimiz ictigimiz biseylerin faydasi olur mu ki onerileriniz var mi?

canım benim gecede 2 kez giriyodu kramp,çok kötü oluyodu magnezyum kullanıyd,15 gndr kullanmıyorum,günde 2 kez muz yiyoum özellikle gece yatarken,çok ii geliyo cnm,artık kramplarım çok nadir oluyo,ayrıca suyunda ii geldiğini duymştm

merhaba kızlAR

ben hala alacak peşindeyim.Bitmedi gitti bu eksikler :)Doğumunda böyle düğününde ne yapcam bilmem.Eşime diyorum keşke 7 yıldır ara ara alıp koysaydım :)
Hersey tamam da ıslak mendil konusunu hala artaştırmaktayım.Bulduklarımı sizede göstereyim.Benim gibi kimyasala karşı olan vardır belki aranızda.
2 ürün buldum.

Baby&Me Pamuk Mendil kız ve erkek diye ikiye ayırmışlar.12'li paket her pakette 40 adet varmış.ebebek sitesinde 39.90 TL
Özellikleri:

Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve doğal pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin hassas cildi, anne karnındayken ‘verniks’ adı verilen protein, vitamin ve minerallerce zengin, koruyucu bir tabaka ile korunur.
Baby& Me Islak Pamuk Mendil, saf formülüyle yenidoğan bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren vernikse zarar vermeden güvenle temizler ve cilt yapısını koruyarak sağlıklı gelişimine yardımcı olur.
Dermatolojik olrak test edilmiştir.
pH değeri bebeğinizin hassas cildine uygun olarak tasarlanmıştır.
Alkol, boya maddesi, sabun, parfüm ve sentetik lif içermez.
Paraben içermez.
Otomatik kapağı açma düğmesine her basıldığında açılır. Böylece annelere tek elle kullanım kolaylığı sağlar.

Eki Görüntüle 729258

Diğeri:Twins baby.hepsiburada fiyatı 3lü paket her pakette 40 adet :15.90 Tl

Twins Baby Islatılabilir Pamuk Mendil
•Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil % 100 PAMUK’ dan özel olarak imal edilmiştir.
İçerisinde, Yeni doğan bebeğin hassas tenine zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi yoktur.
İçeriği, FDA tarafından onaylıdır.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil Naylon poşet içerisinde değil, tamamen zararsız olan kutu içerisinde hazırlanmıştır.
Her bir kutu içerisinde 40 adet ıslatılabilir pamuk mendil bulunmaktadır.
doktor ve hemşirelerin önerdiği temizlik, su ve pamukla yapılması gereken temizliktir.
Twins Baby Islatılabilir Pamuk mendil aynı zamanda bebeğin tüm vücudunda temizlik amacıyla kullanılabilen tek üründür.

Eki Görüntüle 729259

valla tatlım geri iademi etsem yenisini mi alsam bilemedim ürünüde epey beğenmiştim aslında montajı sırasında yaptılar sanırım çünkü adamın biraz özrü vardo boynu rahatsızdı rahat yapamadı montajını akşama kayınpedrim veya eşim hangisi işten erkn gelirse gitcez bakalım Avangarde T/S | Baby2go üründe bu ürün
valla tatlım benim araştırmalarım agörede en ii si unibaby ve anyway ıslak mendilleri bunları duymamıştım valla ben dün gezerken en azından hastanede idare etsin die unibaby aldım 3lü paket 120 li 11 lira paraben falan içermiyor yeni doğanlar için

bende unibaby almayı düşünüyorum , denemeden hangisinin iyi olduğunu bilemeyiz tabi. ama kimyasalı çok olan dandik bezler enfeksiyon kaptırıyo bebişlere en iyisi hazır hiç kullanmamak ama olmuyo iste
Kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? ne kullansam bilemiyorum herşeyden deniyorum ama sabit birşeyde kalamadım

benimde kramplarım var son bir aydır, dr ilaç verdi ama kullanmadım uyurken kramp gireceğini hissettiğim an yede kramp giriyoken heme ayağa kalkıyorum ve kramp sona eriyo, acıda çekmiyorum... tecrübeyle sabittir deneyin derim :)

valla tatlım aslında tamamen engellemek için bi çözüm yokmuş sadece nemlendirmek cildin gerginliğini aldığı için bi nebze engel olabiliyormuş oyğzden nemlendiren herhangi bir ürün yeterli olur ben avon un mom die bi kremi var hemilelr için özel dermatolojik olarak test edilmiş memnunum şimdilik hiç çatlagım yok

ya arkadaşlar dün bebeğimin odasını aldık Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası daha önce paylaşmıştım 3 kapılı dolap şifonyer ve büyüyen beşik bide içine 80e 18o yatağı içinde 1900 1000 peşin gerisi taksitle uyku setinide çok istedim ama vermedi lerAksesuarlar | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası yaqtağı bu Aksesuarlar | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası candy olan uyku seti buydu ama alamadım

Son düzenleme:
banada su içmeyın dedıler ama...nasıl dayancam temmuz sıcağında susuzluğa. ben gece kalkıp su içerim durmadan
benımd ebacaklarıma kramp gırıyo bu gecede gırdı. magnıum kullanıyorum sadece

Merhaba,Ben yeni katıldım aranıza ama hep takipteydim sizi :) 50 mg şeker yüklemesinde açlık tokluk haline bakılmıyor. Eğer 50 mg şeker yüklemesi yüksek çıkarsa 100 mg şeker yüklemesi yapılıyor. 100 mg şeker yüklemesinde açlık ve tokluk hali önemli. Yani o zaman aç gitmen gerekiyor. 3 saat öncesine kadarda su içmemen gerekiyor.

Ben dün yaptırdım şeker yüklememi. Şekerli sudan öne 75 çıktı,şekerli sudan sonra 95 çıktı. Sınır 50 mg şeker yüklemesinde 140. Yani 140'dan küçük çıkarsa sorun yok. Suyu içtikten sonra 1 saat bekliyorsunuz. Okadar iğrenç değil ama bayıyor tabi :) 1 saat içinde Uyumak yok,efor sarfetmek yok,su dahil birşey yiyip içmek yok.Tuvaletiniz gelirse suyu içtikten hemen sonra yapın. Doğru sonuç için tuvalete gitmek yok çünkü :)

Çatlak için 2.aydan itibaren her duştan sonra ıslak cilde bebek yağı uyguladım,her gün sabahlarıda Tatlı badem yağı sürdüm.
Şimdiye kadar ne kaşıntı nede çatlak yok. Ama artık karnımız dahada büyüyüp gerginleşeceği için korktum :) doktora sorup birşey almak istedim. Bana Bella B Tummy Honey Butter önerdi. Onu aldım eczaneden. Fiyatı 79 TL 113 gr .Tereyağ kıvamında,güzel nemlendiriyor. İçinde petrol,paraben gibi tehlikeli şeyler yok.

hayırlı olsun canım benim güzel uykuları olsun bebişin güle güle kullanın çokta güzelmiş annesi

çok güzelmiş odası sağlıkla huzurla büyüsün mışıl mışıl uyusun odasında

teşekkur ederım cnm cvp veren arkadaş çok az ne yazıkkı. bana aç gelın dendığıne göre dırek 100 mg lık yapcaklar demek. gece 12den ıtıbaren su içmeyeyım dıye zorlamayayım o zaman kendımı. 3 saat kadar oncesıne kadar su içmemem yeterlı dımı. emınsın dımı cnm

çok güzelmiş odası sağlıkla huzurla büyüsün mışıl mışıl uyusun odasında

hayırlı olsun canım benim güzel uykuları olsun bebişin güle güle kullanın çokta güzelmiş annesi

çok teşekkür ederim teyzeleri 20 25 gün içinde gelcek inş o zaman odasındaki fotolarınıda koycam ahh ahhh valla zaman geçtikçe heyecanımda artıyor

Tesekkur ederim canim suyu cok iciyorum zaten 3-4 litre gunde.muzu kabiz yapar diye korkumdan yemiyordum yiyim barii...

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.. insanlar çok acımasızlar, karşısındakinin durumunu hiç gözetmiyorlar.. madem onlar öyle yapıyor sende haber vermeden al raporunu kullan iznini. onlar nasıl olsa izne çıkacak biz ondan önce çıkalım o halletsin işleri diye gözlüyorlar sanırım.

muz ve su önerisinde bulunanlar olmuştu canım..

bende araştırdım, baby me , unibaby ve tam hatırlayamadım wewell olması lazım bunlar saf pamuk tan yapılmış katkısız ıslak mendiller. seb büyük ihtimal dışarda kullanmak için unibaby alacağım evde kullanmak içinde baby me nin pamukları var geniş onlardan alıp su ile kullanacağım.

ben lierac kullanıyorum canım.

odası çok güzel cnm iyi günlerde kullan. uyku seti için üzülme çeşit çeşit uyku setleri var kalp li olanlardan uydurursun bir tane çokta hoş olur.

Araba içinde elindekini mutlaka iade et yenisini almak yada farklı bişey alamk senin tercihin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…