Bana dua eden iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler
akşam saat 6 dan sonra lekelenmem kesildi
şuanda daha iyiyim progesteronumu alıyorum
evde yatıp dinlenmek istemedim işe geldim evde sürekli aklımda kurcam çünkü burası daha iyi geliyor zaten yorucu bir işimde yok oturuyorum sürekli
hepinize allah sağlıklı topak topak yavrular versin inş.
Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin
geçmiş olsun canım benim de yüksek çıkmıştı doktorum bana bi açıklama yapmadı sadece şekeri kes dedi ondan sordum ben de diyete başlıcam teşekkür ederim cevapladığın için.
herkese iyiakşamlar kızlar herkes iyidir inş ara verdim biraz kızımn odasını bitirmeye çalışıyoruz ama cibinlik konusunda karar veremiyorum yani sizce gerek var mı yok mu birde illa duvara delmek gerekiyor mu nasıl oluyor bu arada bugün biraz bebek şekerlerine baktım azıcık farklı olsun dedim biraz tuzlu geldi napcam bilmiyorum kızlar ben birde bebek mevlütünüzde acaba gecelik giyceksiniz yoksa elbise mi fikirlerinizi almak istiyorum
iyi akşamlar arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun
bugün bebeğime hem odasını aldık hem arabasını ama moralim sıfıra indi baby to go araba markası travel sistem ama eve gelince bi baktık ki ön tekerleğinin biri yere tam basmıyor of yaa ben güzel bir marka die biliyorum bu markayı bide 500 liraya aldık umarım ilerde daha büyük bir problem çıkmaz
evde yatıp dinlenmek istemedim işe geldim evde sürekli aklımda kurcam çünkü burası daha iyi geliyor zaten yorucu bir işimde yok oturuyorum sürekli
günaydın güzel anneler
çok güzel ödemsiz, ağrısız bir gün olsun inşallah :) tosuncuklar daha da büyüsün, daha güçlü tekmelesin
kızlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlara bırşey soracağım
aç karnına gelın sabah dedıler. ben gece 12 den sonra yemeyeceğim tamam da suda mı içmeyeceğim:26: kı temmuzun ilk haftasında şeker yuklemem. normalde çok su içen bırıyım nasıl dayancam sabaha kadar ellı kere kalkıp su içerim ben
kızlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlara bırşey soracağım
aç karnına gelın sabah dedıler. ben gece 12 den sonra yemeyeceğim tamam da suda mı içmeyeceğim:26: kı temmuzun ilk haftasında şeker yuklemem. normalde çok su içen bırıyım nasıl dayancam sabaha kadar ellı kere kalkıp su içerim ben
Günaydın kızlar benim kızım dün akşamdan beri kıpır kıpır maşallah artık iyice hareketlendiler...
karagözlüm özel hastanelerde veriyor rapor doktorunla konuş ..çok dengesiz insanlar var bu kız hamile diyip yardım etmleeri gerekiyorama nerde birde izin alıyorlar bide utanmadan uyudum dinlendim diyor hay Allahım ya...çalışanların işi gerçekten çok zor şu gezi parkından dolayıda bizim doğum izinleri askıda kaldı ...bir anönce belli olsada boşuna ümitlenmesek...gerçi ben doğumdan sonra gelmeyi düşünmüyorum...ama erkenden de ayrılmak istiyorum burdan artık çalışmak çok zor geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?