2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bana dua eden iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler
akşam saat 6 dan sonra lekelenmem kesildi
şuanda daha iyiyim progesteronumu alıyorum
evde yatıp dinlenmek istemedim işe geldim evde sürekli aklımda kurcam çünkü burası daha iyi geliyor zaten yorucu bir işimde yok oturuyorum sürekli

hepinize allah sağlıklı topak topak yavrular versin inş.

Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin

inşallah her şey güzel olacak,sağlıklı sıhhatli bir şekilde Allah hamileliklerimizi tamamlamayı nasip etsin.

herkese günaydın kızlar dün tetenoz aşısı oldum gece çok fazla ağrıdı kolum çok uyuyamadım şimdide fena halde halsizliğim var sizde de böyle oldu mu?

bende süs cibinliği beğendim ama nereye yaptıracağımı bilmiyorum. cibinlik gerekli mi onuda bilmiyorum. deneyimli annelere sormak lazım.. hepsine duvarı delmek gerekmiyor yatağa takılan aparatlı olanlarıda var. ,bebek mevlüdü 20 günden önce olmaz 20 gün sonrada gecelikle durmak olmaz, ben elbise giymeyi düşünüyorum.

canım götür iade et hemen, ilk bakışta memnun olmadığın bir üründen sonradan hiç memnun kalmazsın.. aldıktan sonra yasal olarak 7 gün içinde iade etme hakkın var zaten hiç bekleme.. araba rahatlık için sonuçta, yoksa kucakta da taşınır,sen rahat edemeyeceksin o rahat edemeyecek.. hiç bekleme götür iadesini yap, arabanın kusurunu da göster.

amin canım amin.. hadi gözün aydın, inş bundan sonrası böyle kanamasız sorunsuz devam eder.. yorma kendini fazla dinlen..

günaydın kızlar...yine topik çok sessiz...umarım herkes çok iyidir...ne güzel herkes alışverişini yapıyor tatlı heyecan bunlar...bu arada isimler kararlaştırılmış...biz hala isim arayışındayız...eşimin melek ısrarı devam ediyor,bugün bir arkadaş ılgın ismini söyledi sizce nasıl?anlamı ılık esen rüzgar demekmiş...

canım üzülme bendede ilk aylarda yorulduğumda özellikle lekelenme oluyordu korkma olur mu

günaydın güzel anneler

çok güzel ödemsiz, ağrısız bir gün olsun inşallah :) tosuncuklar daha da büyüsün, daha güçlü tekmelesin

Herkese günaydın sevgili annecikler ve minnoşları güzel ve hayırlı bir gün geçirmemiz dileğiyle...

Günaydın tatlımmm..
Çok güzel bi haber hadi bakalım bundan sonra da hiçbir sorunla karşılaşmazsın inşallah...

günaydın güzel anneler

çok güzel ödemsiz, ağrısız bir gün olsun inşallah :) tosuncuklar daha da büyüsün, daha güçlü tekmelesin

Tatlım öncelikle günaydın...
Nasıl oldun ağrılarım evdeyken azalıyor demiştin dün:)
evde gerşeçden insanın hiçbir yeri ağrımıyor ne güzel iş yerinde herşey kabusa dönüyor..
Benim son bir ayım tamamen kabus 12 yıllık çalışma hayatımda başıma gelmeyen herşey şu son 1 ayda başıma geldi herkesin izne çıkacağı tuttu yok hasta olanlar ben ne zaman rahatsız olsam bugün izin alayım diye işe gelsem 1-2 kişi yok hep zorladım zorladım enson cuma günü bir arkadaşım ki onunla yanyanayız ve birimiz yokken diğerinin mutlaka olması lazım pat diye çok kötüyüm dedi eve gitti aysonu ve cuma tüm yoğunluk bana kaldı hiç kimse bu kız hamile demez zaten müşterilerin umru değil p.tesi-salı da gelmedi o arkadaş dün geldi resmen yüzüne renk gelmiş bide utanmadan 5 gündür uyuyorum çok iyiyim dedi bütün gün benim tipim kaymış tabi kimsenin umru değil.Bugün ve yarında yıllık izin girdi 2 gün daha yok ve ben şuan çok kötüyüm midemi üşüttüm sanırım inanılmaz ağrım var ve bağırsaklarım bozulmuş şuan bayılmak üzereyim ayekta zor duruyorum pazartesi doktora gidip rapor alıcam en uzun ne kadar olyorsa doğum iznim ile birleştiricem.özel doktora gittiğimden kendi 3 günden fazla rapor yazamıyor özel hastaneyemi gitmem lazım devlet hastanesinemi nasıl yapayım hiç bilgim yok bu konuda.Sen nasıl bi rapor aldın canım?

günaydın tatlı miniklerimizin tatlı annecikleri

günümüz agrısız acısız gecer inş.yavaş yavaş yaklaşıyo günkerimiz çok sabırsızlanıyorum

kızlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlara bırşey soracağım
aç karnına gelın sabah dedıler. ben gece 12 den sonra yemeyeceğim tamam da suda mı içmeyeceğim:26: kı temmuzun ilk haftasında şeker yuklemem. normalde çok su içen bırıyım nasıl dayancam sabaha kadar ellı kere kalkıp su içerim ben

Günaydın kızlar benim kızım dün akşamdan beri kıpır kıpır maşallah artık iyice hareketlendiler...

karagözlüm özel hastanelerde veriyor rapor doktorunla konuş ..çok dengesiz insanlar var bu kız hamile diyip yardım etmleeri gerekiyorama nerde birde izin alıyorlar bide utanmadan uyudum dinlendim diyor hay Allahım ya...çalışanların işi gerçekten çok zor şu gezi parkından dolayıda bizim doğum izinleri askıda kaldı ...bir anönce belli olsada boşuna ümitlenmesek...gerçi ben doğumdan sonra gelmeyi düşünmüyorum...ama erkenden de ayrılmak istiyorum burdan artık çalışmak çok zor geliyor...

cnm benim banada 18 haziranda yapılacak doktorun yardımcısı gece 12 den sonra birşey yeme ama su içebilirsin dedi..ben zaten gece hayatta su içemk için kalkmam suyuda pek içemiyorum zaten...

Canim su etkiliyor sonucu gece kalkip icsen bile sabah sakin icme.bana test yapildigi sure boyunca icirmediler.

Kesinlikle canım kimsenin halden anladığı yok tam tersi hazır burda diye izin alıyorlar..bana kalsa 32.haftama kadar çalışıcaktım ama bu şartlarda çok çok zor artık iyice soğudum nefret ediyorum biran önce kurtulmak istiyorum sadece evet doktorumla konuşayım bana ayarlasın bişeyler çünki gerçekden hiç çalışasım kalmadı kızımın okuluda tatile giriyor onunla yazlıkda geçirmek istiyorum kardeş gelmeden burda sürünmek istemiyorum..Yasa askıda zaten orda da kalmaya devam edecek sanırım hiç umudum da yok zaten..
offffff yaa çok kötüyüm gerçekden kendimi hiç iyi hissetmiyorum içim geçiyor bi akşam olsa eve gitsem uyusammmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…