2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar
Aranızda izmirde olan izmir ege tıpta doğum yapmış ya da doğum yapmış yakını olan var Ya da hastane hakkında fikri olan?Yardımcı olursanız sevinirim.Özeldende msj atabilirsiniz.

Merhaba kızlar
Aranızda izmirde olan izmir ege tıpta doğum yapmış ya da doğum yapmış yakını olan var Ya da hastane hakkında fikri olan?Yardımcı olursanız sevinirim.Özeldende msj atabilirsiniz.

ben izmirdeyim canım ama ege tıp nerde ki ben buca tıpta yapcam kısmetse ege tıpı da duymadım hiç ege üniversitesi hastanesini mi diosun acaba?

Son düzenleme:

aa bu mobilyayaı bende çok beğenmiştim...ama ben beyazlı bulursam onu alıcam dedim ama aklım burda kalmıştı..pek bakamadım gerçi ben internetten gördüm...ama çok güzel...güle güle kullan cnm odası kurulduğundada resimlerini çekip koyarsan bizede fikir olur...

Rica ederim canım :) Yok direk 100 mg'lık yapmazlar,belki en fazla 75 ile başlarlar.75 mg da 100 mg gibi aç olman lazım. Ama normali 50 mg ve genelde de 50 mg yapılır ve yapılıyor.50 mg da hafif kahvaltı da yapılır , öğlense hafif yemekde yenilir su da içilir. Ama şekerli su içildikten sonra 1 saat su-yemek-sigara-uyku-efor sarfetmek yok. Çünkü 1 saat sonra kan alınacak ve kandaki oranlara bakılacak.

50 mg da bile sana aç gel demelerinin sebebi sanırım hastanelerin laboratuvar cihazlarının son teknolojiye uygun olup olmaması ile alakalı. Bazı cihazlar aç tok farketmeden ölçer , bazısı vücuda yabancı madde girmeden yani aç karnına ölçmek ister. Cihazın kandaki oranları ayrıştırmasıyla ilgili yani. Teknoloji sürekli gelişiyor sonuçta. Benim doktorum açlık testlerinde 3 saat öncesi su almamaya dikkat et,8 saatde birşey yeme yeter demişti.

Bence telefon açıp sor canım .

tşk ederim tatlım akşama gidicez inş arabaya bakabildiniz mi sitesini yazmıştım sizce nasıl ?ay bu arada uyku setlerine baktık dün kayınvalidemle içime sinen bikaç model oldu ama almadık biraz daha araştıralım die

Son düzenleme:

tabiki koymazmıyım deli misin çatlarım ayol sizlerle paylaşmassam ürün hakkında şunu söyleyebilirim mdf değil sıkıştırılmış suntalem ama 5 yıl garantili ve benim kendi evim sürekli sökülüp takılmıcak o yüzden bütçemize en çok uyan ve içime sineni aldım bende senin gibi ilerde erkek olursa mantığıyla beyaz alcaktım ama desenli kısımları bilmem ne tineri varmış aklıma gelmedi şimdi mobilyaya zarar vermeden çıkarıyormuş ilerde öyle bi çözümle odayı değiştirebilirim .dün biz alırken kayınvalidemle çok uzaktan tavsiye üzerine gelen bi kaç müşteri oldu kötü ürün olsa kimse başkasına tavsiye etmez kimsede o kadar yoldan gelmez herhalde dimi bi an önce gelsin

cnm çok güzel gerçekten bende çok beğendim ama dediğin gibi erkek olursa ikincisi onada ayrı oda yapmak zor olur hemde boş oda yok gerçi şimdiden bunları düşünmekte yanlış siliniyorsa sorun yok gerçi ne bilim kafam karıştı fiyatıda o kadar çok değil ama az da değil sonuçta 1.000 tl ye bile var birazda kaliteli olması lazım bu mobilya kendini gösteriyor cnm kaliteli..ay şimdiden çok heyecanlıyım biran önce vakit geçsin istiyorum bir yandanda nasıl doğuracam diye düşünüyorum...

evet canım ege üniversitesi hastanesi.bilgin var mı

tatlım benim babam egenin anestezi bölümünden emekli oldu dolayısıyla ahastaneyi çok ii biliyorum ve orda doğum yapan arkadaşlarım oldu pek memnun kalmadılar hatta bii tanesi sedye üzernde doğum yapmak zorunda kaldı malesef ege eskisi kadar popüler bi hastane değil tepecik bile daha ii ege den son bi kaç yıldrı fakat ege de uzman veya doç. bi doktor kontrolündeysen güzel genelde malesef ya asistanlar ya yeni doktor olmuşlar ilgileniyo eger torpilin varsa güzel ama diğer türlü pek ii değil

bende İzmirliyim burda doğum yapan arkadaşım yok ama neden tıp fakultesınde doğum yapmak istiyorsun kı....yerınde olsam ozel bı hastane tercıh ederım

çok teşekkür ederim teyzeleri 20 25 gün içinde gelcek inş o zaman odasındaki fotolarınıda koycam ahh ahhh valla zaman geçtikçe heyecanımda artıyor
canım almışsın mobilyayı gül güle güzel günlerde kullansın kızın inş..araba konusundada katılıyorum arkadaslara vakit kaybetmeden aldıgın yerle görüş sorun hakkında bu arada arabanın modeli güzelmiş

ayy çok sağol canım inş hepimiz bebeklerimizi sağlıklı gğnlerde büyütürz odalarında beşiklerinde evet yaa modeli kullanışı falan ço ii ayak koruması yağmurluğu falan var çok kullanışlıydı

canım modeline baktım sitesinden güzel görünüyor. ama önemli olan sürüşü ve kumaşı. sende mutlaka denemişsindir. sürüşü iyiyse, kumaşı iyiyse ve yıkanabiliyorsa, kaldırma inip çıkarken de altı çarpmıyorsa ok dir. montajı yapan adamın rahatsız olduğundan bahsetmişsin, belki o yüzden tam yapamamıştır. Allah ona sağlık sıhhat sanada içine sinen arabayı nasip etsin..

evet evet denedim orda hazırda sergilenen ürünü denedim çok rahat sürüşü eşimde uzun boylu biraz yükse olsun bende kullanabileyim die tembihlemişti tüksek bi araba ayrıza suspansiyon mu diolar yaylı bi araba ve kumaşlarıda yıkanıyor bütün parçaları hemde araba koltuğunun kumaşı bilem çıkıyor amin canım aminnn adam çok ii niyetliydi bide bebeğime patik hediye etti dediğin gibi şifa versin inş

ay arkadaşlar yaaa ben örgü hiç sevmem aslında bebekte de kendim içinde fakat google görsellerde bebek patikleri modellerine bayıldım yaaaa ayyy hepsi birer harka

arkadaşlar bebek kıyafetleri aldığınız bebek siteleri nereler acaba

BGStoreOnline.com | Bebek Giyimi, ocuk Giyim, ndirim, Kampanya, Outlet Burdan Hırkalarını kazaklarını,gömleklerini pantolon ve patiklerini,astronot tulumunu,eşofman takımlarını vb. şeylerini aldım canım.

bonbonmarket - KOLEKSİYON Burdan battaniye,köpek balığı bornozunu ,aşçı,pilot ve beyzbol kostümünü aldım.

Yenidoğan Erkek | Gap Türkiye Online Alışveriş burdan tulumlarını aldım.

Mağaza olarakda Marks&spencer ve mother care den body uyku tulumu ve tulumlar aldım canım.

kimseden ses çıkmıyo gene sessizleşti sayfamız ama ben genede bişey sorcam şimdi bebeklerinize ilk 3 ay için böyle ne biliyim nasıl anltsam özel gezmelik kıyafetler alcakmısınız anlatabildim mi bilmem

valla neler almışsınız yahu. bendaha hıçbır şey almadım. anane babane alıyo sağolsunlar ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum. hele bı 7 aya gırelım o zaman alacağım. özenıyor muyum tabıkı ılk bebeğim ama ne bilim erken daha

kimseden ses çıkmıyo gene sessizleşti sayfamız ama ben genede bişey sorcam şimdi bebeklerinize ilk 3 ay için böyle ne biliyim nasıl anltsam özel gezmelik kıyafetler alcakmısınız anlatabildim mi bilmem

Evet ne sessiz :) Alınır tabi alınmaz mı :) Ben bütün gezmelik kıyafetlerini beden olarak 3-6 ay aldım ara beden her zaman iyidir dedim. 0-3 ay arasına yazık çünkü zaten kalıplar küçük oluyor,çabuk büyüyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…