Merhaba kızlar
Aranızda izmirde olan izmir ege tıpta doğum yapmış ya da doğum yapmış yakını olan var Ya da hastane hakkında fikri olan?Yardımcı olursanız sevinirim.Özeldende msj atabilirsiniz.
ya arkadaşlar dün bebeğimin odasını aldık Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası daha önce paylaşmıştım 3 kapılı dolap şifonyer ve büyüyen beşik bide içine 80e 18o yatağı içinde 1900 1000 peşin gerisi taksitle uyku setinide çok istedim ama vermedi lerAksesuarlar | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası yaqtağı bu Aksesuarlar | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası candy olan uyku seti buydu ama alamadım
teşekkur ederım cnm cvp veren arkadaş çok az ne yazıkkı. bana aç gelın dendığıne göre dırek 100 mg lık yapcaklar demek. gece 12den ıtıbaren su içmeyeyım dıye zorlamayayım o zaman kendımı. 3 saat kadar oncesıne kadar su içmemem yeterlı dımı. emınsın dımı cnm
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.. insanlar çok acımasızlar, karşısındakinin durumunu hiç gözetmiyorlar.. madem onlar öyle yapıyor sende haber vermeden al raporunu kullan iznini. onlar nasıl olsa izne çıkacak biz ondan önce çıkalım o halletsin işleri diye gözlüyorlar sanırım.
muz ve su önerisinde bulunanlar olmuştu canım..
bende araştırdım, baby me , unibaby ve tam hatırlayamadım wewell olması lazım bunlar saf pamuk tan yapılmış katkısız ıslak mendiller. seb büyük ihtimal dışarda kullanmak için unibaby alacağım evde kullanmak içinde baby me nin pamukları var geniş onlardan alıp su ile kullanacağım.
ben lierac kullanıyorum canım.
odası çok güzel cnm iyi günlerde kullan. uyku seti için üzülme çeşit çeşit uyku setleri var kalp li olanlardan uydurursun bir tane çokta hoş olur.
Araba içinde elindekini mutlaka iade et yenisini almak yada farklı bişey alamk senin tercihin canım..
aa bu mobilyayaı bende çok beğenmiştim...ama ben beyazlı bulursam onu alıcam dedim ama aklım burda kalmıştı..pek bakamadım gerçi ben internetten gördüm...ama çok güzel...güle güle kullan cnm odası kurulduğundada resimlerini çekip koyarsan bizede fikir olur...
ben izmirdeyim canım ama ege tıp nerde ki ben buca tıpta yapcam kısmetse ege tıpı da duymadım hiç ege üniversitesi hastanesini mi diosun acaba?
tabiki koymazmıyım deli misin çatlarım ayol sizlerle paylaşmassamürün hakkında şunu söyleyebilirim mdf değil sıkıştırılmış suntalem ama 5 yıl garantili ve benim kendi evim sürekli sökülüp takılmıcak o yüzden bütçemize en çok uyan ve içime sineni aldım bende senin gibi ilerde erkek olursa mantığıyla beyaz alcaktım ama desenli kısımları bilmem ne tineri varmış aklıma gelmedi şimdi mobilyaya zarar vermeden çıkarıyormuş ilerde öyle bi çözümle odayı değiştirebilirim .dün biz alırken kayınvalidemle çok uzaktan tavsiye üzerine gelen bi kaç müşteri oldu kötü ürün olsa kimse başkasına tavsiye etmez kimsede o kadar yoldan gelmez herhalde dimi bi an önce gelsin
evet canım ege üniversitesi hastanesi.bilgin var mı
çok teşekkür ederim teyzeleri 20 25 gün içinde gelcek inş o zaman odasındaki fotolarınıda koycam ahh ahhh valla zaman geçtikçe heyecanımda artıyor
canım almışsın mobilyayı gül güle güzel günlerde kullansın kızın inş..araba konusundada katılıyorum arkadaslara vakit kaybetmeden aldıgın yerle görüş sorun hakkında bu arada arabanın modeli güzelmiş
tşk ederim tatlım akşama gidicez inş arabaya bakabildiniz mi sitesini yazmıştım sizce nasıl ?ay bu arada uyku setlerine baktık dün kayınvalidemle içime sinen bikaç model oldu ama almadık biraz daha araştıralım die
canım modeline baktım sitesinden güzel görünüyor. ama önemli olan sürüşü ve kumaşı. sende mutlaka denemişsindir. sürüşü iyiyse, kumaşı iyiyse ve yıkanabiliyorsa, kaldırma inip çıkarken de altı çarpmıyorsa ok dir. montajı yapan adamın rahatsız olduğundan bahsetmişsin, belki o yüzden tam yapamamıştır. Allah ona sağlık sıhhat sanada içine sinen arabayı nasip etsin..
arkadaşlar bebek kıyafetleri aldığınız bebek siteleri nereler acaba
kimseden ses çıkmıyo gene sessizleşti sayfamız ama ben genede bişey sorcam şimdi bebeklerinize ilk 3 ay için böyle ne biliyim nasıl anltsam özel gezmelik kıyafetler alcakmısınız anlatabildim mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?