2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

güzelmiş hikayesi gerçekten kararsız bi insan değilim aslında ama bu isim konusunda karar veremedik bi türlü ,dedesi de sıkıştırıyor adıyla hitap etmek istiyorum artık diye:)) teşekkürleer yorumun için

maşallah subhanallah tosun olacak bunlar bu gidişle ayy havalar hemen soğumasa da o çıtıtlı badilerden giydirip bacakllarından minnak minnak ısırsak öpsek bol bol

oyyy maşallahh sende çok iyi almışsın kiloyu o da bebişe yaramış zaten

benim bebeğim yine düşüyor sanırım kızlar
lekelenmem geldi yine
buda olmayacak sanırım ((((((((

o lekelenmeler oluyor
Bu güzel günde bebeğine bişey olmasın inşallah

maşallah subhanallah tosun olacak bunlar bu gidişle ayy havalar hemen soğumasa da o çıtıtlı badilerden giydirip bacakllarından minnak minnak ısırsak öpsek bol bol

ay inşallah cnm havalare hemen soğumaz....buğün kahvaltılık almaya gittim orda bir bayan vardı bana diyorki senin karnın çok büyük karşıdaki bayanın çok küçük senin bebiş 4 kilodan fazla doğar...korktum valla nasıl doğururm normal düşünüyorum birde kayınvalidem hep 5 ile 5.5 kilo arası doğurmuş...hemide normal...tabi en önemlisi sağlıklı olsun yeter ama en ideali 3 ile 3.5 arasıymış...hem aldıklarımız tam oturur...

selamlar herkese, hepimizin kandili mübarek olsun
bende bugün şeker testimi yaptırdım inşallah sonuçlarım iyi çıkar meraktayım...

canım hepsi çok güzel çok tatlı güle güle kullanın hepsini...bunların içinde kızının bol bol kahkahalarını duyun inşallah

Bizde bugün doktordaydık kızım 35 cm ve 967 gr olmuş şeker yüklemesi oldu sonuç az yüksek çıktı doktor abur cuburu azalt dedi bizden bu kadar

canım karnının büyüklüğüyle bebeğin büyüklüğünün çokta alakası yok diyorlar ama kısmet valla bugün 8 kilo doğan bebeğin resmini gördüm facete maşallahı vardı veren Allah veriyor :) kayınvalidene de maşallah 5 kilo az buz değil ki.. bende nasip olursa normali istiyorum canı gönülden arkadaşım geçenlerde gaz verdi 4,5 kilo bebeği normal doğumla getirmiş dünyaya ağzım açık kaldı kıyafetler hiç aklıma gelmemişti ben 4 paket bez bile aldım kilolu doğarsa olmaz valla totoşuna

Canim burda bi topikte okudum.dogum oncesi alinip da memnun kalinmayan kullanilmayan urunler nelere diyesormuslar bir kac farkli kisi memnun kalmadigini soylemis.ama bebekten bebege degisebilir sen icine hangisi sindiyse onu al.

Kizlarrr seker yuklemem yine yuksek cikti ama Oncesine gore iyi dusmus diyetle duser ins sekeri kestim yemesemde plur ama canim dindurma cekiyor

herkese iyiakşamlar kızlar herkes iyidir inş ara verdim biraz kızımn odasını bitirmeye çalışıyoruz ama cibinlik konusunda karar veremiyorum yani sizce gerek var mı yok mu birde illa duvara delmek gerekiyor mu nasıl oluyor bu arada bugün biraz bebek şekerlerine baktım azıcık farklı olsun dedim biraz tuzlu geldi napcam bilmiyorum kızlar ben birde bebek mevlütünüzde acaba gecelik giyceksiniz yoksa elbise mi fikirlerinizi almak istiyorum

iyi akşamlar arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun
bugün bebeğime hem odasını aldık hem arabasını ama moralim sıfıra indi baby to go araba markası travel sistem ama eve gelince bi baktık ki ön tekerleğinin biri yere tam basmıyor of yaa ben güzel bir marka die biliyorum bu markayı bide 500 liraya aldık umarım ilerde daha büyük bir problem çıkmaz

Canim burda bi topikte okudum.dogum oncesi alinip da memnun kalinmayan kullanilmayan urunler nelere diyesormuslar bir kac farkli kisi memnun kalmadigini soylemis.ama bebekten bebege degisebilir sen icine hangisi sindiyse onu al.

bende alt komşuma sordum kızı var 2 yaşında oda tavsiye etmedi o markayı.

geçmiş olsun canım benim de yüksek çıkmıştı doktorum bana bi açıklama yapmadı sadece şekeri kes dedi ondan sordum ben de diyete başlıcam teşekkür ederim cevapladığın için.

herkese günaydın güzel anneneler
haftasonuna az kaldııı
iş günleri artık geçmk bilmıyor

benim bebeğim yine düşüyor sanırım kızlar
lekelenmem geldi yine
buda olmayacak sanırım ((((((((

bbilim canım saçmalama,hatırlamıyomusun ilk 3 ayda hepimizin lekelenmeleri geldi,muhtemelen yerleşme kanamasıdır,ilk 3 ay benimde çok olmuştu biliysn,ama bak kızım hala benimle..sen bebeğinin seninle olduğuna yürekten inan,inan ki bebeğinde senden güç alsın sana sımsıkı tutunsun,bi kez olumsuz bişey yaşadın die hepsi öle olacak değilya,sen bol bol dua et,bebeğin seninle olacak annesi 9 ay ben teyzesi olarak yürekten inanıyorum...bak o kadar kanamam oldu,bebeğimin düşmesini 4 gözle bekleyenler oldu,ama hep elimi karnımı koyup dua ettim,rabbim sen bu bana bu kadarını yaşattın devamını yaşat hayırlısıyla dedim,sadece rabbime sığındı,olumsuz hiç bişi aklıma getirmedim,,,biliyorum dedim bebeğim annesini bırakmıycak,ve bebeğim bu cümlelerle tutundu bana,senin moralinin yüksek olması çok önemli...içini ferah tut herşey çokkkkkkkkkkkk güzel olacakkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…