canım ikisi de çok hoş ve aklımda olan isimlerdi ben Aras ta karar kıldım Aras Ali olarak kullanacağız ismini.. anlamını da çok araştırdım bu arada Aras nehrine her yıl cennetten bir damla su damlarmış o yüzden bereketli ve sonsuz suya sahipmiş çok hoşuma gitmişti bunu okuyunca.. birde universal bir isim yurt dışına giderse de ileride güzel olur diye düşündük.. hayalperest ananın hayalperest çocuğu olacak benimkisi
slm kızlar geçmişi okumadım daha hemen yazmak istedim. kontrole gittim bu gün oğlum 1077 gr 37 cm olmuş çok şükür1 kg olduğunu duymak çok hoşuma gitti, kilosunu çok merak ediyordum. diğer hoşuma gidense 4 haftadır sadece 1 kg almış olmam onu da oğlum almış zaten.bundan sonra dikkatli olmam lazım çünkü toplamda 13 kg almış oldum.
slm kızlar geçmişi okumadım daha hemen yazmak istedim. kontrole gittim bu gün oğlum 1077 gr 37 cm olmuş çok şükür1 kg olduğunu duymak çok hoşuma gitti, kilosunu çok merak ediyordum. diğer hoşuma gidense 4 haftadır sadece 1 kg almış olmam onu da oğlum almış zaten.bundan sonra dikkatli olmam lazım çünkü toplamda 13 kg almış oldum.
benim bebeğim yine düşüyor sanırım kızlar
lekelenmem geldi yine
buda olmayacak sanırım((((((((
maşallah subhanallahtosun olacak bunlar bu gidişle ayy havalar hemen soğumasa da o çıtıtlı badilerden giydirip bacakllarından minnak minnak ısırsak öpsek bol bol
slm güzel anneler herkesin kandili mübarek olsun . bende kızıma aldığım cicilerden biraz eklemek istedim ,şimdi kız ama niye mavi aldın diyeceksiniz ilk zaman kandırdı bizi erkek bekliyodukdaha bir sürü şey var aldığım ama resimleri yüklemeliyim
Eki Görüntüle 728752 Eki Görüntüle 728753 Eki Görüntüle 728754 Eki Görüntüle 728755 Eki Görüntüle 728756 Eki Görüntüle 728757
ay inşallah cnm havalare hemen soğumaz....buğün kahvaltılık almaya gittim orda bir bayan vardı bana diyorki senin karnın çok büyük karşıdaki bayanın çok küçük senin bebiş 4 kilodan fazla doğar...korktum valla nasıl doğururm normal düşünüyorum birde kayınvalidem hep 5 ile 5.5 kilo arası doğurmuş...hemide normal...tabi en önemlisi sağlıklı olsun yeter ama en ideali 3 ile 3.5 arasıymış...hem aldıklarımız tam oturur...
günaydın ben chicco almayı düşünüyordum.hatta hafta sonu baktım kampanya varmış çantalı içinde şampuan sabun ıslak mendil pişik kremi vardı 60tl idi görevliye sordum hatta yeni doğana uygun mu diye evet dedi.kendince bir şeyler anlattı. ama şimdi sen böyle yazınca kafam karıştı.alanlar neyinden memnun kalmamış acaba biliyormusun ?
canım hepsi çok güzel çok tatlı güle güle kullanın hepsini...bunların içinde kızının bol bol kahkahalarını duyun inşallah
canım senin değerin kaç çıkmıştı?
Canim burda bi topikte okudum.dogum oncesi alinip da memnun kalinmayan kullanilmayan urunler nelere diyesormuslar bir kac farkli kisi memnun kalmadigini soylemis.ama bebekten bebege degisebilir sen icine hangisi sindiyse onu al.
75 gr yüklemede 1 saatim yüksek çıktı sınır 180 miş benim ki 187 çıktı
diyete başladım.1 hafta sonra 100 gr yükleme oldu
100 gr yüklemede 1 saatim gene yüksek çıktı sınır 184 benim ki 188 çıktı
diyete devam ediyorumm.
benim bebeğim yine düşüyor sanırım kızlar
lekelenmem geldi yine
buda olmayacak sanırım((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?