canım bebişimin kalp atışları görülmedi.şimdi arkadaşlar tüp bebekle ilk defa hayatımda hamile kaldım.çok güzel bir rüyadaydım sanki.uyandırdılar beni.aslında burada defalarca yazıp sizlerin moralini bozmakta istemiyorum ama başka kimlerle paylaşabilirim ki?topiğin tadinı kaçırmak istemiyorum.durumum netleşince hayatıma kaldığım yerden devam edeceğim.kimbilir kaç ay beklemek zorunda kalıcam yeni bebiş için
ama hep dualarımda hayırlı ve sağlıklı evlat istedim rabbimden.bebeğimi transfer ederken hücre fotosu veriliyor.fotoğrafına sarılıp hep dua ettim.hayırlısı dedim.5. gün blast emriyoydu ve kaliteliydi.ama işte kısmetten ötesi yok.hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hep korkum vardı vede başıma geldi.çevremde herkes aman çok dikkat ediyorsun bukadar önemseme deslerde dinlemedim.ama ders oldu.öncelikle bidaha gebe kalırsam kesinlikle etrafa söylemicem kalp atışını duymadan.anneme babama dahi söylemiyeceğim.bu birinci ders.doktor seçimi çok önemli.ben gebe kaldığımı öğrendiğimde tüp bebek merkezine randevu almadım buradaki doktoruma giderim diye düşündüm.boşa hamile halimle 2 saat yol yapmayayım diye.ama pişmanım.2. ye gebe kalırsam 7. haftadan önce doktora gitmem ve ilk muayenemi tüp bebek merkezinde yaptırırm buda ders 2.buradaki doktorum daha 6+1 de kalp atışlarını göremedi diye böyle bi değişik surat ifadeleri endişelenmeler falan benide strese soktu.daha ertesi gün eşim prof bi doktora randevu aldı.6+2 de profa gittik.niye geldin daha erken dedi önce.sonra muayene etti karından.kese iyi.güzel yerleşmiş dedi.ölçtü biçti.haftaya kontrole gel daha erken dedi.hiç olumsuz birşey söylemedi.ilk muayeneye gitmişim gibi davranmıştım.2 gün sonra kendi doktoruma gittim yine.karından baktı.olmadı aşagıdan baktı.ve baktı baktı baktı.bebeğimi ilk defa gördüm vajinal bakınca.ama üzgünüm kalbi atmıyor dedi.sorun var dedi.o an nasıl kalktım giyindim hatırlamıorum.ağladığımı görmesini istemediğim için hemen çıktım eşimin eline tutuşturmuşlar resmini yavrumun.bide güzel çıkmıiş.ilk defa kesemin içinde bebişimi gördüm.haftaya yine gelin demiş sadace doktorum.yarın profa kontrole gideceğim.ilerleme yoksa oda söyler zaten.ben kendimi hazırladım herşeye.2 doktor yeterli herlade.hergün başka doktora gitsem giderim yani.müptela oldum artık