Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de karnim sisti :)) onceleri kilo aldim heralde diyordum ama kilom da ayni. Dr a sordum odem o dedi. Ablamin da karni hemen cikmisti :) bu arada Progestan dan heralde deli gibi su iciyorum gunde 3-3.5lt iciyorum sanirimBenim kıyafetlerimimin hiçbiri olmuyor artık baya çıktı karnım dışarıdan gören hamile olduğumu anlıyor. Sanırım kullandığım puregestonların etkisiyle şiştim kilom aynı ama karnımın büyümesine engel olamıyorum
Benim de karnim sisti :)) onceleri kilo aldim heralde diyordum ama kilom da ayni. Dr a sordum odem o dedi. Ablamin da karni hemen cikmisti :) bu arada Progestan dan heralde deli gibi su iciyorum gunde 3-3.5lt iciyorum sanirim
Benim gaz degil. Odem sanirim. Fakat simdiden iki pantolon bir etege veda ettim :)) sabahlari ne giyecegimi sasiriyorum. Bi de sirkette kimse bilmiyor hamile oldugumu :)Ben de progestan kullanıyorum ama hiç su içesim gelmiyor üstelik damagım kuruyır yıne de içmek istemiyorum :26:
Benım karnımda gaz oldugunu dusunuyorum şişlik var bastırınca da acıyor
Daha esofmanlarımdan kurtulup iş kıyafetı giymedim o yüzden farkı anlayamıyorum![]()
Benim kıyafetlerimimin hiçbiri olmuyor artık baya çıktı karnım dışarıdan gören hamile olduğumu anlıyor. Sanırım kullandığım puregestonların etkisiyle şiştim kilom aynı ama karnımın büyümesine engel olamıyorum
Senin de mi kanaman var, doktor neden progestan verdi?
Senin de mi kanaman var, doktor neden progestan verdi?
benimde şimdi azcık bir kanamam oldu :18: aradım doktorumu progestan günde 3 defa :26: inş. bir sorun yoktur yaa öle çok gelmiyor ama gende içim bir tuhaf oldu :26::18:
Hayırlı olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız en kısa zamanda ama üç hafta çok geç çağırmış benim 6 haftalıkken karnımdan görüldü
Arkadaslar acil!
basim cok agriyor doktorlariniz parol kullanmaniza izin verdi mi...
Bugün doktor bebek çok küçük ultrasondan görülmez diye vajinal baktı
zaten ortada bebek yok sadece kese görüldü 1hafta içinde de bebek hemen oluşmaz herhalde
ama dediğin gibi de 3hafta sonra 9.haftada olmuş olacağız
bilemiyorum ki
alanında çok iyi çok ilgili ve çok ünlü bir doktor vardır bir bildiği ama ilginç gerçekten