- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
Gunaydin kizlar..
Bilimcim canim gozunaydin geride olmasi onemli degil yeterki kalbi atarak gelissin..
Niciminkenari canin rabbim sabirlar versin sanada dedigin gibi neyseki kizin varki onla avunuyorsun...
Kizlar tansiyinunuz varsa doktora bildirin son aylarda dahada artar cunku benim ilk hamileligimde tansiyon problemim olmamasina ragmen son aylarda 16 11 rakami gormus biri olarak onden tedbirinizi alin simdiden boyle tetiklerse sizi son zamanlarda dahada rahatsizlanirsiniz dr bildirin..
gunaydın sağol canım, inş. kalbide atacak inş.
yaw bu uyku ne zaman gidecek üzerimizden o kadar uykuyu başkası uyuyo sanki çok yorgunum ve çok uykum varrr
Uyku ve halsizlik gercekten insanin butun gunluk performansini etkiliyor insallah yakinda gecer ... artikin bebisler iyi olsunda varsin zombi gibi dolasalim
yaw ben artık gezmek tozmak alışverişe çıkmak istiyorum ,kocam yasakladı 3 ayım dolana kadar hiç biyere gitmiycem,çokk bunaldım,,işten eve evden işe....çıkıp bebiş kıyafetlerine bakmak istiyorum,oyuncaklar almak istiyorum,hamile kıyafetlerine,pusetlere,çantalara......vs. vs. vs...bebekle ilgi herşeye bakıp almak istiyorum yaaaaa
kızlar günaydın bütün bu şikayetleriniz 12. haftada biraz hafifliyor tecrübeyle sabit:) ben bu haftaya kadar inanılmaz yorgunluk sürekli kusma mide bulantısı 5 kilo verdim hiç geçmicek diyordum düşünün o kadar şiddetliydi ama korkmayın geçiyor:)
yaw ben artık gezmek tozmak alışverişe çıkmak istiyorum ,kocam yasakladı 3 ayım dolana kadar hiç biyere gitmiycem,çokk bunaldım,,işten eve evden işe....çıkıp bebiş kıyafetlerine bakmak istiyorum,oyuncaklar almak istiyorum,hamile kıyafetlerine,pusetlere,çantalara......vs. vs. vs...bebekle ilgi herşeye bakıp almak istiyorum yaaaaa
öyle haklısın ama zor oluyo işte neyse şunun şurasında 12.haftaya kadar daha çekeriz bu durumu sanırım yani umarım
dur kiz ne acelen var su 3ayi atlat gerisi butun aylar zaten senin ayrica bekle bence cinsiyeti belli olsun sonra alisverislere baslarsin tut kendini :))
Oyle el mahkum sabresices artikin erkek olmazsa alisveris yapmama hic gerek yok kizimdan birsuru giysi esya var bi parkyatak alicam okadar ama erkek olursakimse tutamaz beni
gunaydın
ama bence biraz erken demi tabi seçim senin ama daha cinsiyeti bile belli değil.
birde niye yasakladı onu anlamadımki hoş eşim şuraya gidelim desede ben gitmek istemiyorumşu süreçte çünkü akşamalrı sürekli uyumak istiyorum sende uyku yokmu anacım şuara uyu yar dinlen sonra gezersin 4.ayından sonra en güzel zamanların
benimde aynı şekilde erkek olursa alacağım eşya sayısı 10 nu geçmez ben oğlumun hastane çıkışlarını falan birine vermiştim çünkü fakat badi falan çok battaniye alt açma yatak falan hepsi varda işte, ama ama amaaaaaaaaaaaaaaa kız olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neler neler alacağımmmmmmmmmmmmmmmmmm aklıma neler varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dur kiz ne acelen var su 3ayi atlat gerisi butun aylar zaten senin ayrica bekle bence cinsiyeti belli olsun sonra alisverislere baslarsin tut kendini :))
Oyle el mahkum sabresices artikin erkek olmazsa alisveris yapmama hic gerek yok kizimdan birsuru giysi esya var bi parkyatak alicam okadar ama erkek olursakimse tutamaz beni
kız anam biz önceden eşimle it ayağı yemiş gibi gezerdik,sonra tedavi süreci,bebek derken,en son kurban bayramında gezmiştim,o günden beri gezmiyoruz doğru düzgün,benim aşılamamın 14. günü lekelenme olmuştu üzerinden tam 1 ay geçti,dr çk kendini yorma,çk yürüme,dinlen demişti,,,o günden beri eşim yasakladı gezmeyi,,,ayy burda havda çk güzel içim içimi yiyor,tam gezmelik..
bebğin cinsiyeti belli olana kadar hem erkeğe hem kıza giden renkler alırım ayol,,komşularım yelek falan örmeye başladılar bile benim solucanıma...
:)) artık yok öyle gezmeler tozmalar :)) kendini alıştır çocuk olunca napıcan ayol (nenem gibi konuştum) ama şu bir gerçekki eskisi gibi olmasız imkansız artık neyse ben seni üzmüym bu konuda.
ama hem erkek hem kız için çok bişi yok gerçekten rengi olsada modeli olmuyo artık mesela kızlarınkinin üstüne kelebek koymuşlar hastane çıkışlarında bile bu böyle erkeklerinkinde araba falan var yeşil ve sarı yok denecek kadar az zaten, ne biliym ancak battaniye falan alırsın yada bornoz seti falan komşularınında eline sağlık ayrıca, ama en iyisi penye yelekler oluyo
kız doğru söylüyon bebek olunca hapı yuttuk bide kışa geliyo abowww...
.ne biliyim kız en azından bakar hoşuma gidenleri alırım diye düşündüm,,,
komşularım benden daha hevesli hergün biri bana diyo beğendiğin ip al senin bebişe şunu örcem,bunu örcem diyolar,,bende hevesleri kalmasın diye hem erkeğe hem kıza giden renkler alıp veriyom
geçmiş olsun insallah en kısa zamanda yine bu duyguyu yasarsın.. ve şu içimde hiç bişi uyanmadı demişsin ya bende de uyanan bişi yok..bazı yemekleri yiyememe gibi derdim olmasa hiç hamile gibi değilim.. bende iki gündür burda bunu yazıcam demiştim yazamadım acaba herkes mi benim gibi yoksa ben de mi anormallik var diyodum..
bende hiç bişi hissetmediğim için bebegi kaybedermiyim diye düşünüp duruyorum.cuma randevum var ama nasıl dayanıcam bilmiyorum hatta eşime dedim gitsem hastaneye diye..bana eger olucaksa 8-9 ayda da olabilir dedi. orda haklı ama korkuyorum işte
tabi siz öyle konuşursunuz...ilk inde hevesinizi almışınız,kıyafetlerde var nslsa ohhh tuzunuz kuru...benim ilk ya çokkkkkkkkkkkkk hevesliyim,doğum yaptıktan sonra hastanede giycem pijamaya kadar ,takıcam şala kadar herşeyi düşündüm sadece almak kaldı,,,ayyy konuştukça bile içim kıpır kıpr oluyor kızzz tutmayın beniiiiiiiiiiiiiii alışverişe gidicemmmm...
eylül anneleri günaydın .. güzel bi gün geçirirsiniz inşallah :)) benimde ilk bebeğim aşırı bi heyecan var bişeyler alıp koymak istiyorum .. sabah eşimle konuştum alırmıyız dedim tamm birlikte alırız saklarız kimseye göstermeyiz dedik . bizimkiler duyarsa kızarlar daha erken diye :) daha kimseye söylemedik te .. ben söyleyelim diyorum bunlar yok diyo ben söylerim ama duramam sanırım :) bu arada benim tansiyonum düşüyor neden olurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?