2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hemen bebeğime alışveriş yapmak istiyorum ama çok erken farkındayım. Ama annem tulumlar pijama takımları hastane çıkışları almaya başladı bile ufaktan. :)

bende istiyorum ama alıcam baya kararlıyım .. görüp beğendiğim şeyleri alıp saklıycam :) tansiyonun düşüyormu ?

normalde zaten düşük tansiyonun varsa tansiyonun düşmesi gayet normal benimde ilk gebeliğimde çok yaşadığım bişi bu bi kaç ay sonra taşikardide başlıcak endişe etme yani kalbin normalden çok daha hızlı atacak ve yorulduğunda bunu kulaklarında bile hissedeceksin

ben de dayanamıyorum ufaktan alıyorum çarşıya çıktıkca birşeyler atkı falan da örmeye başladım çok erken ama heyecandan ne yapacağımızı bilmiyoruz bu kampanyalı sitelerde de karşılaşınca annem alıyor birşeyler tulum falan o kadar aldık ki annem artık tulum almayalım dedi bir gelse şu 4. ay da bebişimin cinsiyetini öğrensem ona göre daha güzel ciciler alsam bu aldıklarım hem kız hem erkeğe gider diyoruz ama​

normaldede çok düşüktür tansiyonum .. oturduğum yerde vücut ısım düşüyo yüzüm soğuyo kulaklarım duymuyo gibi hissediyorum . ama herşeye katlanıcağım bebeğim sağlıkla büyüsün gelsinde
:)

bebişler eylülde doğacak biraz sıcak olabilir çok tulum almanızı önermem birde ben oğlum 4-5 tamne tulum aldım fakat oğlum nerdeyse hiç giyemedi çünkü biraz uzundu tulumun bacakları kısa geldi yani bazen heves göves alıyosun ama giydiremiyorsun, onun yerine iki parça şeyler öneririm yada ayağı patikli olmayıp açık olan tulumlardan bebek onlarda daha rahat ediyor

vucudun düşük tansiyona zaten dayanıklıysa bişcik olmaz merak etme ben 7 ye 4 tansiyonla gezdimi bilirim vucut alışık olduğundan çok etkilenmiyor gebelikte asıl yüksek tansiyon sorundur düşük tansiyonu kendine dert etme ama tuzlu ayran falan taşı yanında

haklısın ben 6ya 3 gördüm . :) bi cinsiyet öğrensekte alışveriş yapsak .. özelden yazsana nerdesin kaç yaşındasın adın ne ?

kızlar bişey sorucam yazın tatile çıksak bi sorun olurmuki çok araştırdm 6 aylıkken felan gitmeyi planlıyoruz . bişey olmaz diyorlar ama bide size soruyum ?

Slm kızlar bizde 25 ocakta keseyı gördük 4 + 3 tu subat 18e cagırdı doktor uff nası beklıycembılmıyorum ıns kalp atıslarını duyarız allahım hepımızın saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin emeklerimizi zayi etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…