selamün aleyküm kızlar bende yeni üye olarak aranızdayım ve 3.ye hamileyim eylül annesi olucam .maaşallah nede çok dolmuş burası Rabbim herkese kucağınada almayı nasip etsin...benimpek mide bulantım olmuyor..ama göğüslerim fena sızlıyor...bakalım kesemiz göründü pazartesi gidecem inşaallah kalp atışınıda duyarız...hamişliğin keyfini çıkartın.........
kartanem ben aynıyım 3. hamileliğim ikisinde de sabah bulantıları çok olurdu..bu sefer gögüslerim ve sol kasığım sızlıma şeklinde..6 hftalık benim ki de..hayırlısı bakalım..
maalesef bende bebeğimi kaybettim artık eylül annesi olamıyacağım :2: hakkımızda hayırlı olan buymuş demekki. 2 senedir uğraşıyoduk çok istiyoduk ama olmadı demkki çok istememk lazım akışına bırakmak lazım bunu öğrendim. içirde biraz parça kalmış ve hala kanamam devam ediyo dr istersen kürtajla alalım istersen ialç vereyim dedi ben ilaç kullanmayı tercih ettim 1 hafta sonra temizlenmiş mi diye tekrar gidicem eger hala varsa parça ozman kürtaj olmam gerekiyor. bunun üstüne birde o masaya yatıp kürtaj olmak istemedim inşallah ilaçla hallolurda olmak zorunda kalmam. moral ve motivasyonunuzu bozmak istemedim hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar olsun inşallah evlatlarınızında bahtları güzel olsun.
günaydın kızlar, bende tekrar aranıza dönmüş olabilirim normalde tandevum bugündü fakat dün kendimi iyi hisetmiyordum izin aldım iş yerinden ve izin almışken doktorada gittim doktor her şey normal tam bi haftalık büyümüş kesende sorun yok dedi haftayada gel kalp atışlarını duyalım dediçok sevindim oysa ne umutsuz gitmiştim, benim durumumda olanlarada güzel haberler verir inşallah rabbim, sağlıklı bebişler nasip olur inaşllah.
12 ocakta 4.8mm olan kesem
dün yani 25 ocakta 18mm olmuştu tamda olması gereken gibi
Evet 2gündür daha iyiyim. İştahım var denilemez ama yinede birşeyler yiyebiliyorum.Çok şeker yiyorum eşim cocuga alır gibi hepsinden aldı bana döktüm yiyorum agzm onlar yuzunden bos durmuyorseninde ayva krizlerin tutmuş öyle okudum. Afiyet bal seker olsun.
öyle mii allah korusunn .ama canım hiç birşey istemiyor görünce iştahım kapanıyor sanki .az önce hayatımda ilk defa brokoli yedimm cok faydalıymış diye zorla yiyorum onuda.
slm kızlarr bir haftadır annemdeyim pek takip edemiyorum nasılsınızzz tansiyon problemi olan var mı aranızda...
çok teşekkürderim. en az 2 adet geçdikden sonra hamile kalmamı tavsiye etti dr. ben zaten hep zor hamile kalıyorum. kızıma 1 senede zorla hamilke kalmışdım tüp bebek arifesinde bunda da rahim filminden sonra kaldım. neyseki kızım varda o bizi ayakda tutuyo. insanın içine bişey doğuyo hamile kalınca bunda inan içimde hiç bişey uyanmadı hissettim sevinemedim bile olacığı buymuş demkki
çok teşekkürderim. en az 2 adet geçdikden sonra hamile kalmamı tavsiye etti dr. ben zaten hep zor hamile kalıyorum. kızıma 1 senede zorla hamilke kalmışdım tüp bebek arifesinde bunda da rahim filminden sonra kaldım. neyseki kızım varda o bizi ayakda tutuyo. insanın içine bişey doğuyo hamile kalınca bunda inan içimde hiç bişey uyanmadı hissettim sevinemedim bile olacığı buymuş demkki
mrb bihaftadır giremiyodum beni hatırladın mı bilmiyorum ama senin adına çok sevindim umarım güzel bi hamilelik geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?