2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende 6.haftayım dün çok şükür duyduk kalp atışlarını. arkadaşlar ben şimdiden 1,5 kilo aldm bile 9 ay sonunda napıcam bilmem??:)

kızlar esım bugun eczaneden bahsettıgım banttan almıs . ısmını vermek dogru olurmu bılmem ama ınternettede var psibants adı.

bulantı bandı dıye gecıyor. bıleklıgı taktım gunlerdır kokan mutfak eskısı gıbı geldı kalktım yemek yaptım. ınanamıyorum. eczaneye sureklı takılırm dıye sormamıs.
uzerınde seyehatederken amelıyata gırerken ve hamıleıkte sabah bulantısında dıyor

selamün aleyküm kızlar bende yeni üye olarak aranızdayım ve 3.ye hamileyim eylül annesi olucam .maaşallah nede çok dolmuş burası Rabbim herkese kucağınada almayı nasip etsin...benimpek mide bulantım olmuyor..ama göğüslerim fena sızlıyor...bakalım kesemiz göründü pazartesi gidecem inşaallah kalp atışınıda duyarız...hamişliğin keyfini çıkartın.........

kartanem ben aynıyım 3. hamileliğim ikisinde de sabah bulantıları çok olurdu..bu sefer gögüslerim ve sol kasığım sızlıma şeklinde..6 hftalık benim ki de..hayırlısı bakalım..

kartanem ben aynıyım 3. hamileliğim ikisinde de sabah bulantıları çok olurdu..bu sefer gögüslerim ve sol kasığım sızlıma şeklinde..6 hftalık benim ki de..hayırlısı bakalım..

aynen canım ya kızlarımda acayip istifra edrdim.ama bunda sıfır bulantı...benim sağ kasığım ağrıyor...öyle tabii hayırlısı olsun....

benim de iki uc gun once uc gun suren bulantilarim vardi ama cok sidetli degildi istahsizlik cok vardi simdi biraz duzeldi yine yemek yemiyorum olan yaglarla idare ediyoruz :)

maalesef bende bebeğimi kaybettim artık eylül annesi olamıyacağım :2: hakkımızda hayırlı olan buymuş demekki. 2 senedir uğraşıyoduk çok istiyoduk ama olmadı demkki çok istememk lazım akışına bırakmak lazım bunu öğrendim. içirde biraz parça kalmış ve hala kanamam devam ediyo dr istersen kürtajla alalım istersen ialç vereyim dedi ben ilaç kullanmayı tercih ettim 1 hafta sonra temizlenmiş mi diye tekrar gidicem eger hala varsa parça ozman kürtaj olmam gerekiyor. bunun üstüne birde o masaya yatıp kürtaj olmak istemedim inşallah ilaçla hallolurda olmak zorunda kalmam. moral ve motivasyonunuzu bozmak istemedim hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar olsun inşallah evlatlarınızında bahtları güzel olsun.

merhaba kızlar bende 6+4-5 günlük hamileyim . benim bulantılarım ara ara oluyo ama çok şiddetli değil .. hiç bişey yiyesim yok çok halsizlik var ama geceleri uyuyamıyorum .. aşırı karın ağrım oluyo yerleşme ağrılarıymış normal dedi doktor.

Insallah en kisa zamanda bir daha yasarsin bu duyguyu ama kirkinci haftayida gorursun saglikla bebegini kucagina alirsin insallah evet cok isteyince cok ugrasinca olmuyor malesef hep husran oluyor gibime geliyor yada ben cok ugrasip cok kotu seyler yasadim diye oyule dusunuyorum ama inan dusuk yapinca hemen hamile kaliyorsun derlerya bebegin ayagi kalir diye ona inaniyorum ben dusuk yaptim kurtajda olmustum cunku ve bir daha dusunmeyecem bebek isini dedim hemen hamile kaldim yine allahim sana saglikli evlatlar veriri insallah

çok teşekkürderim. en az 2 adet geçdikden sonra hamile kalmamı tavsiye etti dr. ben zaten hep zor hamile kalıyorum. kızıma 1 senede zorla hamilke kalmışdım tüp bebek arifesinde bunda da rahim filminden sonra kaldım. neyseki kızım varda o bizi ayakda tutuyo. insanın içine bişey doğuyo hamile kalınca bunda inan içimde hiç bişey uyanmadı hissettim sevinemedim bile olacığı buymuş demkki

cok sukur kizin varmis ne guzel bende uc yildir ugrasiyorum her defasinda oluyor bu ucuncu hamileligim ama henuz cocugum yok gec hamile kaliyor ama bebegini kucagina aliyorsun sukret bu bir talihsizlik olmus ama rahim filmi yaptiktan sonra kaldiysan hamile hicccc korkma bende alti ay dan sonra rahim filmi cektim ve ikinci ayimda ilk hamileligimi yasadim arka arkayada kaldim hamile tabi ara vermek zorunda kaldim yani artik kolayca tutar emin ol rahim filmi etkili insallah en kisa zamanda bir daha hamile kalirsin

mrb bihaftadır giremiyodum beni hatırladın mı bilmiyorum ama senin adına çok sevindim umarım güzel bi hamilelik geçirirsin

Cok sevindim cnm iyi olmana umarim dahada iyi olacaksin evet cnm yaa acaip ayva yiyorm bu gunlerde artik ayva yemektn sikildm ama istedikce goturuyrm bende tatliyla akraba oldum bu aralar tatli seyler yemek mutlu ediyo beni

öyle mii allah korusunn .ama canım hiç birşey istemiyor görünce iştahım kapanıyor sanki .az önce hayatımda ilk defa brokoli yedimm cok faydalıymış diye zorla yiyorum onuda.

canım benimde cok kusmalarım olduğu için doktor hemen gittiğimde idrar tahilili istedi.neden istediğini sorduğumuzda öyle söyledi.Aseton varmı ona bakıcam dedi.Çok aç kalınca oluyormuş.Allahtan çıkmadı.Ya bende çok ağır yağlı vs yiyemiyorum ama illa ki yiyebildiğin bazı şeyler olduğunu keşfediyosun.Yani böyle aşırıda değil midedeki asiti bastırıcak şeyler atabilirsin ağzına canım.bana elma cok iyi geliyor.Mesela en hafif meyve olduğu için olabilir.1 dilim 2 dilim atıyorum açlık hissettikce ağzıma.

slm kızlarr bir haftadır annemdeyim pek takip edemiyorum nasılsınızzz tansiyon problemi olan var mı aranızda...

olmamı canım...benim sürekli tansiyonum çıkardı,ve işin kötüsü tansiyon çıkınca atak geçiriyordum,şimdi çıkmaması için elimden geleni yapıyorum ama sanki bazen üzülünce sinirlenince yine fırlıyo gibi,çok korkuyorum o yüzden....

geçmiş olsun insallah en kısa zamanda yine bu duyguyu yasarsın.. ve şu içimde hiç bişi uyanmadı demişsin ya bende de uyanan bişi yok..bazı yemekleri yiyememe gibi derdim olmasa hiç hamile gibi değilim.. bende iki gündür burda bunu yazıcam demiştim yazamadım acaba herkes mi benim gibi yoksa ben de mi anormallik var diyodum..
bende hiç bişi hissetmediğim için bebegi kaybedermiyim diye düşünüp duruyorum.cuma randevum var ama nasıl dayanıcam bilmiyorum hatta eşime dedim gitsem hastaneye diye..bana eger olucaksa 8-9 ayda da olabilir dedi. orda haklı ama korkuyorum işte

geçmiş olsun canım hakkına hayırlısını versin allah çok şükür kızın var ona sarıl onun için dua et

mrb bihaftadır giremiyodum beni hatırladın mı bilmiyorum ama senin adına çok sevindim umarım güzel bi hamilelik geçirirsin

saol canım anımsadım tabi çok teşekkür ederim, iyi dileklerim aynen senin için.

fakat ben halen korkuyorum kesem 1 haffa geriden baştanda böyle sorunlar yaşadım ya sanki bişi olacakmış gibi yine 15 haftamızı bulsaydık cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…