2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam çevremde 40 haftayı dolduran kimse yok 36.37.38 böyle hep. Bizedemi denk gelmiş genel bir durummu merak ettim. Topikte daha önce dogum yapan varsa veya konuyla ilgili bilgisi olan paylaşırmı?

ben 39+3 de normal doğum yapmıştım, ama görümcem 40+1 de yaptı doğumunu sezeryanla

slm kızlarr bir haftadır annemdeyim pek takip edemiyorum nasılsınızzz tansiyon problemi olan var mı aranızda...

merhaba, ben aranıza yeni katıldım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 8+1 günlük hamileyim. 5. haftada doktora gittim kese gözüktü, 1 hafta sonra tekrar gittim ve bebek gözüktü. ancak doktorum kalp atışını dinletmedi. hayırlı olsun 4 hafta sonra 10. haftanda görüşelim dedi.
üzerinden 2 hafta geçti ama sizlerden okuduğum kadarıyle herkes bebeğinin kalp atışını 7.-8. haftada duymuş.
acaba kalp atışını yani bebeği görmekle kalp atışını duymak aynı şey mi?

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler,

canım ben belgin harzadına gidiyorum
seninde dediğin gibi diğer doktorlar bana çok genç geldi bi belgin hanıma gidip deneyeyim dedim
memnun kaldım güler yüzlü sıcak biri şimdilik ona devam etmeyi düşünüyorum

70 tl farkmı yuhh ben burda 20 tl veriyorum ya anacım sanki sgkan yok.
yokmu yoksa?

olmazmı cnm ya var işte de bu kadarcık karşılıyor.
Aslında özel saglık sigortamda var ama gebelik durumunda hiçbirşey karsılamıyor
bu arada bakırköy incirli ethica hastanesine gidiyorum baska ark lar varmı acaba aynı hastaneye giden?

canim bebek gormekle kalp atisini duymak ayni sey degil ama besinci haftanda gitmissin dr seni erken cagirmis bir hafta sonra gel demis gitmissin bence tekrar bir hafta sonra gel dememek icin oyle demis normade 7.hafdan sonra gitsen kalp atisini duyarsin

Çok teşekkür ederim, yani her şey normal midir sence?

Selammmmmm hamisler ve yavrucukları nasılsiniz bakalim bulantilarim gecti çok sukurrr sizde nasıl gidiyor bakalim :)

aynı şey canım,
duyunca daha tatmin oluyorsun tabi ama başka bir fark yok

ben kalp atışını ekranda görmüştür diye düşündüm
üstteki yazım ondan

Kızlar ben kalp arısını duymadım ama ekranda gördüm doktorum kalbi atıyor demişti..duymak bambaşka tabiki 15 Şubat kontrolum var inşallah duyarım

Çok teşekkür ederim, yani her şey normal midir sence?

normaldir normaldir iyi dusun iyi olsun ama kontrolude elden birakma her asama icin diyorum insallah kalp atislarinida duyacaksin hem onuncu haftanda gidince bebegini buyumus goreceksin ayyy ne heycanli ya :)

merhaba arkadaşlar...kalp atışı ekranda görünüyor..hatta dr.. bana ilk onu göstermiştı..mükemmel bişey di..sonra kalp atışını dinletti..her dr. farklı asıl iş bize düşüyor sormazsanız üstüne düşmezseniz size bişey söylenmiyo..bende mesela bebeğimin ölçülerini bilmiyorum..benim aklıma gelmedi,dr.da söylemedi..bakalım p.tesi kontrolüm var o zaman sorarım..

Slm arkadaşlar nasılsınız, bugün baya kalp atışını duyduk meleğimin.
Ama sata göre farklı çıktı, şuan 4.3mm görünüyor yani küçük dedi, doğum daha geç olabilirmiş.
Zaten eylül sonu olacağını düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…