- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
Genckizken bile en dusuk kilom 70 di asagisini hatirlamamsen kaç kiloydun burcu
ben geçen yıl bu zamanlarda 73 kiloydum oğluşumda doğuma 75 le girmiştim hiç veremedim nerdeyse doğumdan sonra hatta aldım üstüne 73 oldum ama ocakta başladım geçen yıl rejime hazirana kadar 63 e indim şükür 73le gebe kalmamam gerek dedim kendi kendime bebeğe hazırlık olarak kilo verdim bakalım bunda nasıl olacak
mrb arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte sanırım benim şekerim düşüyor.gün içinde bir kaç kere birden elim ayağım titremeye başlıyor ve birden ter boşalıyor o sıra inanılmaz bir acıkma geliyor.şuan bulunduğum yerde tahlil yaptırmam çok zor.tahlil yaptırmam için bile en az hastane sırasını iki hafta beklemem gerekecek sizlerde de böyle şeyler oluyormu
:):) doğru diyosun aslındaa .. sendeki neşeyi görünce bende neşelendim ama demekki etrafımda güleç insanlara ihitiyaç varr :) nerde çalışıyodun senn ::):)
kızlar dün ben çok kötüydüm demiştim ya,ewe gittim yattım hemen eşim geldi,yemek hazırlamaya yeltendi,menemen yap yiyelim dedim.(1,5 yıldır kendi suyunu bile doldurmuş kişi değil,hiç görmedim bu zamana kadar bişey yaptığını),,tamam hemen yapıyrm dedi,1 saat snra kaldırdı menemen demeye bin şahit ister,çay desen berbat,sırf aç kalmayım diye yemeye çalıştım,olmadı,sen beğenmedin ben sana sucuklu yumurta yapıyım dedi,iyi dedim en azından ondan ümitliydim ama nerde bi getirdi sucuk da yanmış yumurtada,tam bir rezillik akşam aç kaldık.sonra çamaşırlar toplanack balkondan,onları bari yapıyım dedi,karşı binadan kadınlar bakıp duruyo,kadınlara diyoki 'ne bakıyonuz be karım hamile yapcam mecbur'diyerek bide onlara çıkıştı,,ya dün komediydi,eşimi hiç bu kadar sevimli görmemiştim,gülmekten öldüm...
Genckizken bile en dusuk kilom 70 di asagisini hatirlamam
Kizimdan once bi ara 80 i gordum diyetisyenle 1ayda 5kilo verdim sansa o ay hamile kaldim 75kiloyla 89lada doguma gittim dogumdan sonra 79gordum dahada veremedim tedaviler ilaclar kilo oldu 82 oldum bakalim ilkinde 14kilo almistim simdi kackilo alirim yani 82 yim1kiloda alinca 83 oldum simdi yani ne sen sormus ol nede ben cevap vermis olayim
Aclik kan sekerinden kaynaklidir canim bende ikk zamanlar bilmiyodum ac birakiyordum kendimi heleki sabahlari mutfaga bir girisim oluyodu ellerim yitreye titreye kahvalti hazirliyodum simdi aksamlari gev saattede yiyorumki sabah krize girmeyeyim diye
yani normalmi korkmama gerek yokmu bebeğime bişey olmaamıştır demi?
kızlar başka kahverengi lekelenmesi olan olmadımı hiç ?
dhayır canım korkmana gerek yok gerçekten.kırmızı olursa o zaman hemen dr git.şöyle düşün rahminde yerleşim için tutunma için bi inşaat var.temel atılırken nasıl temelden toprak çıkıyo bebeğinde tutunurken rahim duvarını aşındırıyo.o kan orda birikiyo sonra sen hareket ettikçe akıyo.işte bu kadar .tabi takip et yorma kendini kırmızı olursa hemen git dr.a.benimki kahve telvesi gibiydi.
ben de yetebilecek miyim, büyütebilecek miyim diye uzun süre düşündüm de sonra aklıma geldi, anadoluda 15 yaşında anne olanlar nasıl anne oluyor?? koca kadınlarız, büyükşehirlerde iyi imkanlara sahibiz. elbette ki bakabiliriz hem de büyük keyifle. zorluk mu çekicez, evet ama herşeye çare bulunuyor bi şekilde. hem en iyi anneler böyle düşünenlerden çıkıyormuş, öyle dedi annemhaa bi de benim korkularım ultrasonda kalp atışlarını duyunca bitti. o anı, o sesi, o görüntüyü ve o an ekrandaki bebeği o kadar çok sevdim ki, o zamandan beri eminim her şeyden önde, her şeyden değerli, her eziyeti zevk olduğunu, her şeyimle ona yetebileceğimi düşündüm :) çok güzeldi :)
canım bende olduda benimki biraz karışık bi iş ya, bişi demem doğru olmaz benim
bu leke bazısında geliyo hiç bişi olmuyo bazısında geliyo allah korusun bebek gidiyo belli olmuyo yani ama doktorun bişi yok dediyse biraz daha rahat ol.
birde progestan falan verdimi doktorun?
benimde çıktı canım ayakta çok belli olmuyo ama oturunca farkediliyo dışardan,sende benim gibi zayıfsan ondan çabuk çıkmıştır..benimde pantolonlar hiç olmuyo,eteklerimdende bi kaç tane giyebiliyorum,1 ay daha idare edip hayırlısıyla şu 3 ayıı atlatıp haile kıyafeti almayı düşünüyorum,bu arada benim belimde acayip kalınlaştı ayrıca yan yatınca bebek yana toplanıyo ozaman şişlik çok daha belli oluyo ele geliyo...
aslında bende çok keyifli sayılmam da iştew kötüde değilim şükür, ben gaziantepteyim canım bi medikal firmada çalışıyorum sen?
ben istanbuldayımm bankada çalışıyorumm...
aslında bende çok keyifli sayılmam da iştew kötüde değilim şükür, ben gaziantepteyim canım bi medikal firmada çalışıyorum sen?
:)))) güldürdün beni pikoloman sana tavsiyem bebekten önce git kendine bi çamaşır kurutma makinası al imkanın varsa valla ser topla büyük sıkıntı bence
ben bişi sormadımki zaten
d
dün gecekinin rengi biraz koyuydu kırmızı değil ama koyu kahveydibaya endişelendim sabaha kadar uyumadım. karnımın içi çekiliyomuş gibi karnımda bi acı vardı . belim çok ağrıyordum bunlar normal dimi ?
vermedi cumartesi gecesi her ihtimale karşı iğne yapmışlardı sadece . evde progestan hap var doktorum hamile kalmadan önce vermişti.
canım ben kayınvalidemle oturuyorum o konularda çok rahatım,her işimi yapar sağolsun ama 1 haftadır antep de çokkk zorlanıyorum...
biz seninle aynı haftalardayız.benimde aynı sıkıntılarım var.merak etme normal kahve olunca korkma adet kanaması gibi kırmızı olursa ciddiye al.enimde karnımın altı sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo normal bizim haftamız daha diğer annelerden erken canım. mutlaka onlarda da olmuştur oluyo yani.korkma sadecedikkat et bu hafalar tutunma haftaları bişey almak için yüksek yerlere uzanma sonra ağır kaldırma mesela makinadan çamaşır çıkardığında çamaşır selesini kaldırma.
anam kaynanan hemşerimmi kızzz :))) bak sen şu işe
bence doktorunu bi daha ara derim yada gidebilirsen başka doktora git birde o görsün bence ama sen bilirsin tabi yine endişelendirmek istemem seni önlem amaçlı git diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?