2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Genckizken bile en dusuk kilom 70 di asagisini hatirlamam
Kizimdan once bi ara 80 i gordum diyetisyenle 1ayda 5kilo verdim sansa o ay hamile kaldim 75kiloyla 89lada doguma gittim dogumdan sonra 79gordum dahada veremedim tedaviler ilaclar kilo oldu 82 oldum bakalim ilkinde 14kilo almistim simdi kackilo alirim yani 82 yim 1kiloda alinca 83 oldum simdi yani ne sen sormus ol nede ben cevap vermis olayim

Aclik kan sekerinden kaynaklidir canim bende ikk zamanlar bilmiyodum ac birakiyordum kendimi heleki sabahlari mutfaga bir girisim oluyodu ellerim yitreye titreye kahvalti hazirliyodum simdi aksamlari gev saattede yiyorumki sabah krize girmeyeyim diye

kızlar dün ben çok kötüydüm demiştim ya,ewe gittim yattım hemen eşim geldi,yemek hazırlamaya yeltendi,menemen yap yiyelim dedim.(1,5 yıldır kendi suyunu bile doldurmuş kişi değil,hiç görmedim bu zamana kadar bişey yaptığını),,tamam hemen yapıyrm dedi,1 saat snra kaldırdı menemen demeye bin şahit ister,çay desen berbat,sırf aç kalmayım diye yemeye çalıştım,olmadı,sen beğenmedin ben sana sucuklu yumurta yapıyım dedi,iyi dedim en azından ondan ümitliydim ama nerde bi getirdi sucuk da yanmış yumurtada,tam bir rezillik akşam aç kaldık.sonra çamaşırlar toplanack balkondan,onları bari yapıyım dedi,karşı binadan kadınlar bakıp duruyo,kadınlara diyoki 'ne bakıyonuz be karım hamile yapcam mecbur'diyerek bide onlara çıkıştı,,ya dün komediydi,eşimi hiç bu kadar sevimli görmemiştim,gülmekten öldüm...

:):) doğru diyosun aslındaa .. sendeki neşeyi görünce bende neşelendim ama demekki etrafımda güleç insanlara ihitiyaç varr :) nerde çalışıyodun senn ::):)

aslında bende çok keyifli sayılmam da iştew kötüde değilim şükür, ben gaziantepteyim canım bi medikal firmada çalışıyorum sen?

:)))) güldürdün beni pikoloman sana tavsiyem bebekten önce git kendine bi çamaşır kurutma makinası al imkanın varsa valla ser topla büyük sıkıntı bence

ben bişi sormadımki zaten

yani normalmi korkmama gerek yokmu bebeğime bişey olmaamıştır demi?

hayır canım korkmana gerek yok gerçekten.kırmızı olursa o zaman hemen dr git.şöyle düşün rahminde yerleşim için tutunma için bi inşaat var.temel atılırken nasıl temelden toprak çıkıyo bebeğinde tutunurken rahim duvarını aşındırıyo.o kan orda birikiyo sonra sen hareket ettikçe akıyo.işte bu kadar .tabi takip et yorma kendini kırmızı olursa hemen git dr.a.benimki kahve telvesi gibiydi.

kızlar başka kahverengi lekelenmesi olan olmadımı hiç ?

canım bende olduda benimki biraz karışık bi iş ya, bişi demem doğru olmaz benim
bu leke bazısında geliyo hiç bişi olmuyo bazısında geliyo allah korusun bebek gidiyo belli olmuyo yani ama doktorun bişi yok dediyse biraz daha rahat ol.
birde progestan falan verdimi doktorun?

d
dün gecekinin rengi biraz koyuydu kırmızı değil ama koyu kahveydibaya endişelendim sabaha kadar uyumadım. karnımın içi çekiliyomuş gibi karnımda bi acı vardı . belim çok ağrıyordum bunlar normal dimi ?

bende belki kalp atışını duyduğumda kendime gelirim.rabbim bağışlasın herkese bebişini...

vermedi cumartesi gecesi her ihtimale karşı iğne yapmışlardı sadece . evde progestan hap var doktorum hamile kalmadan önce vermişti.

annemmm bende sadece bende oldu sandım ya herkes çıkmadı yazınca bende normalinde de göbiş vardı ama
bu şekilde çıkmıyodu şimdi baya baya belli adet olamıyoruz diye şişkinlik yaparmış
yoksa bebek bu kadar göbiş yapmaz diye düşünüyorum ihihih :)
hayır kiloda almadım daha bişey yiyemediğim için zayıfladım ama göbiş yine çıkıyo :)

canım,benim aşılamamın 14. günü olmuştu kahverengi bulaşık şeklindeydi,yoğun değildi,2 gün sürdü,dr. muhtemelen yerleşme kanaması dedi,tedbir amaçlı progestan verdi,bi süre kullandım,15 gün oldu bırakalı,şuan bi sorun yok çk şükür..ama sürekli dinlen ağır kaldırma, yürüme,imkanın varsa sürekli yat

canım ben kayınvalidemle oturuyorum o konularda çok rahatım,her işimi yapar sağolsun ama 1 haftadır antep de çokkk zorlanıyorum...

biz seninle aynı haftalardayız.benimde aynı sıkıntılarım var.merak etme normal kahve olunca korkma adet kanaması gibi kırmızı olursa ciddiye al.enimde karnımın altı sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo normal bizim haftamız daha diğer annelerden erken canım. mutlaka onlarda da olmuştur oluyo yani.korkma sadecedikkat et bu hafalar tutunma haftaları bişey almak için yüksek yerlere uzanma sonra ağır kaldırma mesela makinadan çamaşır çıkardığında çamaşır selesini kaldırma.

canım endişelenme bu kadar olacağı varsa zaten sen ne yaparsan yap olur. benimde oldu hatta geçen hafta .uzaktaydım kendi doktorumada gidemedim başka birine gittim. iğne yaptı progestan galiba . sonrasında bi daha olmadı .gelince kendi doktoruma gittim bebeğin çok sağlıklı maşallah hiç bir problem yok dedi. biliyorum dert etme demekle olmuyo ama sen üzülürsen onu daha çok etkiler.

vermedi cumartesi gecesi her ihtimale karşı iğne yapmışlardı sadece . evde progestan hap var doktorum hamile kalmadan önce vermişti.

bence doktorunu bi daha ara derim yada gidebilirsen başka doktora git birde o görsün bence ama sen bilirsin tabi yine endişelendirmek istemem seni önlem amaçlı git diyorum

içime su serptiniz burada hemşire bi abla var oda yerleşiyo tam olarak çok normal dedi biraz dikkat et dedi . bende yatıyorum kaynanamla oturuyorum ben sağolsun oda farkında durumun bişeye dokundurmuyo . insan korkuyo ister istemez . çok teşekkür ederim rahatlattın beni :)

anam kaynanan hemşerimmi kızzz :))) bak sen şu işe

yokkk kız biz kırşehirliyiz,benim meşhur cadı eltim antepli,sgeliniyle beraber dünürüne gittin anlıycan...kız bbilim ben eltimden sonra nefret ederdim anteplilerden,demekki ön yargılıymışım,,,seni çok sevdim kız...

bence doktorunu bi daha ara derim yada gidebilirsen başka doktora git birde o görsün bence ama sen bilirsin tabi yine endişelendirmek istemem seni önlem amaçlı git diyorum

dün gittim doktoruma baktı hiç bişeyi olmadığını söyledi kanama görülmüyor dedi biraz dikkatli ol yat dedi geçer dedi kahverengi lekelenme normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…