zati gobisliydim neyseki simdi bebisli gobisli oldum
Tansiyondan olabilir geecenlerde bendede oldu gece yattiggimda sen yine bir git dr hemde firsattan istifade bebisini gormus olursun....
Slm kizlar gunaydn hepinize bugn dra gidiyrm stres yptm yine bide bisey srcm kzlar bu sabah carpintim oluyo neden anladm bir dakika kadar suruyo sanki kalbim bogazimda atiyo sonra geciyo ama bi 5 dk snra yine basliyo anlm veremedm cok rahatsiz oluyorm halsizlesiyorm varmi bu bilginiz neden olabilir
günaydıngüzel anne adayları , bende sadece acaba bendemi oluyo diye düşünüyodum. uyku düzeninin ve yeme düzeninin bozulmasından sanırım mutsuzum umutsuzum alışveriş bile yapmak geliyo içimden depresyonda gibi hissediyorum kendimi . eşime karşı tahammülsüzüm. ilgiden bile bunalıyorum . acaba doktoramı danışsam diyorumm
canım sor tabide sana diyeceği belli gebelik döneminde bunlar normaldir dicek işte çünkü gerçektende normal durumlar bunlar allah başka dert vermesin yahu
valla yetinmeyi bilmiyoruz diye kızıyorum kendime ama elimde değill. bebeğim olsun diye ne kadar üzülüyodum şimdi çok mutlu olmam gerekirken beş karış suratla geziyorumm :)
Slm kizlar gunaydn hepinize bugn dra gidiyrm stres yptm yine bide bisey srcm kzlar bu sabah carpintim oluyo neden anladm bir dakika kadar suruyo sanki kalbim bogazimda atiyo sonra geciyo ama bi 5 dk snra yine basliyo anlm veremedm cok rahatsiz oluyorm halsizlesiyorm varmi bu bilginiz neden olabilir
Günaydın çokkk güzel anne adayları :)
artık aynaya baktığımda ciddi ciddi göbişimin çıktığını farkediyorum bu normal mi bilmiyorum
resmen pantalonlarım olmuyo ve gidip hamile pantalonu aldım şimdi çok rahatım ohhhh :)
sizler ne alemdesiniz
mrb arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte sanırım benim şekerim düşüyor.gün içinde bir kaç kere birden elim ayağım titremeye başlıyor ve birden ter boşalıyor o sıra inanılmaz bir acıkma geliyor.şuan bulunduğum yerde tahlil yaptırmam çok zor.tahlil yaptırmam için bile en az hastane sırasını iki hafta beklemem gerekecek sizlerde de böyle şeyler oluyormu
gıdıklıymı biraz gül
seni anlıyorum ama bunlarda geçecek hatta bi 5 yıl sonra yeniden gebe kaldığında ya ondadamı böyle olmuştum diyeceksin
ben öyle oluyorum çünkü
gıdıklamadan sen güldüm ben :):):)
geçsin bir an önce ama kocam beni sevmicek artıkkk
mrb arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte sanırım benim şekerim düşüyor.gün içinde bir kaç kere birden elim ayağım titremeye başlıyor ve birden ter boşalıyor o sıra inanılmaz bir acıkma geliyor.şuan bulunduğum yerde tahlil yaptırmam çok zor.tahlil yaptırmam için bile en az hastane sırasını iki hafta beklemem gerekecek sizlerde de böyle şeyler oluyormu
günaydın eylül anneleri . nasılsınız iyimisinizi bebişlerde iyilerdir umarım :) dün doktora gittim korkuyla kahverengi lekelenmem olduğu için baktı haftasıyla uyumlu gidiyo hiç bir sorunun yok kanamada görülmüyo kahverengi leke çok normal dedi . bi süre pek ayağa kalkma yat dedi bende başladım yatmaya .:) dün gece gene koyu kahverengi lekem vardı hiç kalkmıycağım yataktan bi süre böyleyiz . sizin kahverengi lekelenmeniz oldumu hiç
ne alaka lan :) bunla sevmeyecekse zaten sevmesin heyttttttttt bize kocamı yok ayol :))) (evet saçmaladım)
şaka bi yanada anne olmak nasıl kolay değilse baba olmakta kolay değil anlayış gösterecektir bence zatende göstermesi gerek üzülme sen şimdi bebeğine odaklan boşver kocanı zaten bebek doğunca koca ikinci plana atılıyo :)
bırak o seni anlamaya çalılşsın
kızlar ne mide bulantısı ne baş dönmesi bende sadece depresyon ....ağlaya ağlaya kalkıyorum yataktan ...bütün gün boyunca ne seyredersem ne duyarsam ağlayasım geliyo.çıldırıcam ya eşim ilgi gösteriyo ğlıyorum sonra bunalttım die üzülüyorum..benim ilk gebeliğim isteyerek oldu.şimdide korkuyorum yetebilecekmiyim?hayatım altüst mü olacak?sanki kazayla hamile kaldım bunların hepsini düşündümde oldu ama napcam bilemiyorum.çok kötüyüm
benimde geldi bende 2 gün hastanede yattım ilki küretaj olduğu için.yerleşim kanaması aslında bi sorun yok ama bende rapor alıp yatıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?