2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

zati gobisliydim neyseki simdi bebisli gobisli oldum

Tansiyondan olabilir geecenlerde bendede oldu gece yattiggimda sen yine bir git dr hemde firsattan istifade bebisini gormus olursun....

sen kaç kiloydun burcu
ben geçen yıl bu zamanlarda 73 kiloydum oğluşumda doğuma 75 le girmiştim hiç veremedim nerdeyse doğumdan sonra hatta aldım üstüne 73 oldum ama ocakta başladım geçen yıl rejime hazirana kadar 63 e indim şükür 73le gebe kalmamam gerek dedim kendi kendime bebeğe hazırlık olarak kilo verdim bakalım bunda nasıl olacak

benmide öyle oluyodu kan testlerimden sonra tsh ım yüksekmiş.doktor ondan kaynaklandığını söyledi. sen yaptırdınmı kan testlerini

canım sor tabide sana diyeceği belli gebelik döneminde bunlar normaldir dicek işte çünkü gerçektende normal durumlar bunlar allah başka dert vermesin yahu

canım sor tabide sana diyeceği belli gebelik döneminde bunlar normaldir dicek işte çünkü gerçektende normal durumlar bunlar allah başka dert vermesin yahu

valla yetinmeyi bilmiyoruz diye kızıyorum kendime ama elimde değill. bebeğim olsun diye ne kadar üzülüyodum şimdi çok mutlu olmam gerekirken beş karış suratla geziyorumm :)

valla yetinmeyi bilmiyoruz diye kızıyorum kendime ama elimde değill. bebeğim olsun diye ne kadar üzülüyodum şimdi çok mutlu olmam gerekirken beş karış suratla geziyorumm :)

gıdıklıymı biraz gül

seni anlıyorum ama bunlarda geçecek hatta bi 5 yıl sonra yeniden gebe kaldığında ya ondadamı böyle olmuştum diyeceksin
ben öyle oluyorum çünkü

mrb arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte sanırım benim şekerim düşüyor.gün içinde bir kaç kere birden elim ayağım titremeye başlıyor ve birden ter boşalıyor o sıra inanılmaz bir acıkma geliyor.şuan bulunduğum yerde tahlil yaptırmam çok zor.tahlil yaptırmam için bile en az hastane sırasını iki hafta beklemem gerekecek sizlerde de böyle şeyler oluyormu

kızlar ne mide bulantısı ne baş dönmesi bende sadece depresyon ....ağlaya ağlaya kalkıyorum yataktan ...bütün gün boyunca ne seyredersem ne duyarsam ağlayasım geliyo.çıldırıcam ya eşim ilgi gösteriyo ğlıyorum sonra bunalttım die üzülüyorum..benim ilk gebeliğim isteyerek oldu.şimdide korkuyorum yetebilecekmiyim?hayatım altüst mü olacak?sanki kazayla hamile kaldım bunların hepsini düşündümde oldu ama napcam bilemiyorum.çok kötüyüm

tiroit hormonlarına baktılar değil mi?
benim de ilk haftalarda akşamları oluyordu nefes darlığı ve çarpıntı. nedense geçti. ya hormonal ya da şişkinlik gaz vs yaptı bana heralde..

benimde çıktı canım ayakta çok belli olmuyo ama oturunca farkediliyo dışardan,sende benim gibi zayıfsan ondan çabuk çıkmıştır..benimde pantolonlar hiç olmuyo,eteklerimdende bi kaç tane giyebiliyorum,1 ay daha idare edip hayırlısıyla şu 3 ayıı atlatıp haile kıyafeti almayı düşünüyorum,bu arada benim belimde acayip kalınlaştı ayrıca yan yatınca bebek yana toplanıyo ozaman şişlik çok daha belli oluyo ele geliyo...

arada benimde oluyo.öğünlerini sıklaştırman lazım canım.3 değil 6 öğün ama az az yemen lazım.ara öğünlerde ayran içersen hem kilo almassın hemde uzun vadede kan şekerini dengeler.calcıum ihtiyacınıda karşılamış olursun

gıdıklıymı biraz gül

seni anlıyorum ama bunlarda geçecek hatta bi 5 yıl sonra yeniden gebe kaldığında ya ondadamı böyle olmuştum diyeceksin
ben öyle oluyorum çünkü

gıdıklamadan sen güldüm ben :):):)

geçsin bir an önce ama kocam beni sevmicek artıkkk

günaydın eylül anneleri . nasılsınız iyimisinizi bebişlerde iyilerdir umarım :) dün doktora gittim korkuyla kahverengi lekelenmem olduğu için baktı haftasıyla uyumlu gidiyo hiç bir sorunun yok kanamada görülmüyo kahverengi leke çok normal dedi . bi süre pek ayağa kalkma yat dedi bende başladım yatmaya .:) dün gece gene koyu kahverengi lekem vardı hiç kalkmıycağım yataktan bi süre böyleyiz . sizin kahverengi lekelenmeniz oldumu hiç

gıdıklamadan sen güldüm ben :):):)

geçsin bir an önce ama kocam beni sevmicek artıkkk

ne alaka lan :) bunla sevmeyecekse zaten sevmesin heyttttttttt bize kocamı yok ayol :))) (evet saçmaladım)

şaka bi yanada anne olmak nasıl kolay değilse baba olmakta kolay değil anlayış gösterecektir bence zatende göstermesi gerek üzülme sen şimdi bebeğine odaklan boşver kocanı zaten bebek doğunca koca ikinci plana atılıyo :)
bırak o seni anlamaya çalılşsın

bende dün oldu canım boğazlı badi bile daraltı ateş bastı elim ayağım titredi bir taraftanda mide bulanması,iş yerinde 3 çocuklu bi mühendisimiz var ,hamilelerde kan şekeri çabuk düşer dedi,hemen çikolata ye geçer dedi,gerçekten geçti,,,hamileyken kesinlikle çantanda çubuk kraker ve çikolata bulundur dedi...

seker düşmesine benziyo ama hastaneye gitmene gerek yok sağlık ocagına veya eczaneye git sekerine baktır düşüyosa gercekten ona göre gidersin hastaneye

bu arada benimde cuma randevum var. cok heyecanlıyım gün sayıyorum hastane için..insallah sağlıklı sıhhatli cıkar

benimde geldi bende 2 gün hastanede yattım ilki küretaj olduğu için.yerleşim kanaması aslında bi sorun yok ama bende rapor alıp yatıyorum şimdi.

evet bu hafta randevusu olanlar parmak kaldırsın pikoloman- perşembeydi demi seninki inci- cuma evet başka tahtaya adınızı yazıyorum

:):) doğru diyosun aslındaa .. sendeki neşeyi görünce bende neşelendim ama demekki etrafımda güleç insanlara ihitiyaç varr :) nerde çalışıyodun senn ::):)

ben de yetebilecek miyim, büyütebilecek miyim diye uzun süre düşündüm de sonra aklıma geldi, anadoluda 15 yaşında anne olanlar nasıl anne oluyor?? koca kadınlarız, büyükşehirlerde iyi imkanlara sahibiz. elbette ki bakabiliriz hem de büyük keyifle. zorluk mu çekicez, evet ama herşeye çare bulunuyor bi şekilde. hem en iyi anneler böyle düşünenlerden çıkıyormuş, öyle dedi annem haa bi de benim korkularım ultrasonda kalp atışlarını duyunca bitti. o anı, o sesi, o görüntüyü ve o an ekrandaki bebeği o kadar çok sevdim ki, o zamandan beri eminim her şeyden önde, her şeyden değerli, her eziyeti zevk olduğunu, her şeyimle ona yetebileceğimi düşündüm :) çok güzeldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…