2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benide guldurdun vallahi alemmis esin kiz seninki enazindan kotu motu yapmaya calisiyo benimki direk disardan getiriyo ugrasmiyo hic gelemez oyle seylere

bende seni sevdim canım, ama anteplininde yamanı vardır tabi her yerde olduğu gibi allah kötü insanlarla karlılaştırmasın canım

dün gittim doktoruma baktı hiç bişeyi olmadığını söyledi kanama görülmüyor dedi biraz dikkatli ol yat dedi geçer dedi kahverengi lekelenme normal dedi.

doktor öyle dediyse bişi yoktur

Anaaaam eee nezaman donecek ins. Bu defa dolupta gelmez..

rica ederim.herzaman sorabilirsin.bende hemşireyim

Duygularımı bu kadar iyi ifade edemezdim herhalde.

Bende gebe kalıncaya kadar hep vereyim dedim vereyim dedikçe de aldım.

Bende olmadı henüz lekelenme ama doktorum uyardı olursa ara beni dedi

Koptum ya süpersiniz

kızlar başka kahverengi lekelenmesi olan olmadımı hiç ?
Bende olmadı

Bende regl olamadım diye şiştim hala o şişlik ama kilo da verdim. Birde günde iki litre su içiyorum ama içtiğim suyu atamıyorum. Önceden böyle değildi ödem yapıyor galiba vücut.

rica ederim.herzaman sorabilirsin.bende hemşireyim

kendimi üzmeme gerek yok yani :) bebeğime bişey olmamıştır. dün zaten doktor ben emin oluyum diye kalp atışlarını dinletti atması gerektiği gibi dedi herşeyi iyi bi sıkıntı yok dedi. içim rahat ladı gerçekten . :)

oooh sen kalp atışını duymuşsun bile ben daha duymadımdaha ne korkuyosun kız benim bide düşüğüm var . düşün artık halimi nasıl kıvranıyorum sıkıntıdan.sen boşuna evhamlanıyosun

Biliyor musun yanlış anlama lütfen ama son kredi muhabettinden sonra bankacılara gıcık olmaya başladım.[/QUOTE]

bende bankacılara sinir oluyorum :):) ama yapacak bişey yok canım mevzuat böylee ... öğretenim aslında ben bi hatayla girdim buraya kurtulamıyorum daha

oooh sen kalp atışını duymuşsun bile ben daha duymadımdaha ne korkuyosun kız benim bide düşüğüm var . düşün artık halimi nasıl kıvranıyorum sıkıntıdan.sen boşuna evhamlanıyosun

en yakın zamanda inşallah sende duyarsın canım . özelden yazsana nerdesin kaç yaşındasın .

Anaaaam eee nezaman donecek ins. Bu defa dolupta gelmez..

vala dört gözle gelmesini bekliyorum,bilmiyorum şimdilik tlf da iyi gibi ama bu sefer ben elimi çabuk tuttum o antepe gitmeden önce eltimin bana yaptıklarını bir bir anlattım,bıktımı,artık çekemiycemi söyledim,yani bu sefer ben doldurdum şekerim...,en azından gerçekten üzüldüğümü anladı...şimdi bide hamileyim ya kıyamaz herhalde bana.

selam kızlar ben 2 hafta sonra bebeğimin ense kalınlıgını ölçtüreceğim.
Ölçüm yaptıran var mıdır 12. hafta da olması gereken deger nedir fikri olan varsa paylaşabilir mi?
SEVGİLER....

Cok iyi yapmissin busefer o ceksin nedemisler eden bulur

Karnım açken mide bulantım çok oluyor, yemediğim zaman çıkarmaya kadar gidiyor, oğlumda böyle olmamıştı. Böyle giderse doğuma kadar çok kilo alırım...

Bende regl olamadım diye şiştim hala o şişlik ama kilo da verdim. Birde günde iki litre su içiyorum ama içtiğim suyu atamıyorum. Önceden böyle değildi ödem yapıyor galiba vücut.

bende su içiyorum mecburi doktor tavsiyesi tatlım çünkü idrarda bakteri görüldü benim
ödem yapacaklar listesinde ekmek makarna pilav gibi besinler var yasak konuldu bna :)
aslında bacaklarından da anlarsın belki
bilek üstünü bastır doktor benimkine o şekilde bakmıştı ödem var mı diye

Son düzenleme:
dün gittim doktoruma baktı hiç bişeyi olmadığını söyledi kanama görülmüyor dedi biraz dikkatli ol yat dedi geçer dedi kahverengi lekelenme normal dedi.

az önce uyndım ve baktım bendede dediğinz gibi kahverengi lekelenme olmuş öle cok cokk değil ama gene kahverengi leke olmuş yanii. normalmiymişş . bende görünce korktum şimdii. doktorada yarın randevu var. yarın gittiğimde söylesem doktora bişiy olurmu ki?

Deneyeyim akşama bilekten.

Ben önceden de 2 lt su içiyordum sık gidiyordum lavoboya şimdi de aynı miktar içiyorum hiçç gitmiyorum oradan öyle bir yorum yaptım. Bende birde kabızlık problemi var.

Teşekkür ederim. Yaptım oldu galiba

bişey değil tatlım

kabızlık için sabah aç karnına kuru incir kayısı falan yemeyi alışkanlık haline getir
canım çünkü bende hamile kalmadan öncede vardı kabızlık ancak bu şekilde yumuşata bildim
bağırsakları afedersin ama yararı olur inşAllah sana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…