- 15 Şubat 2009
- 3.940
- 1.889
- 723
kızlar dün ben çok kötüydüm demiştim ya,ewe gittim yattım hemen eşim geldi,yemek hazırlamaya yeltendi,menemen yap yiyelim dedim.(1,5 yıldır kendi suyunu bile doldurmuş kişi değil,hiç görmedim bu zamana kadar bişey yaptığını),,tamam hemen yapıyrm dedi,1 saat snra kaldırdı menemen demeye bin şahit ister,çay desen berbat,sırf aç kalmayım diye yemeye çalıştım,olmadı,sen beğenmedin ben sana sucuklu yumurta yapıyım dedi,iyi dedim en azından ondan ümitliydim ama nerde bi getirdi sucuk da yanmış yumurtada,tam bir rezillik akşam aç kaldık.sonra çamaşırlar toplanack balkondan,onları bari yapıyım dedi,karşı binadan kadınlar bakıp duruyo,kadınlara diyoki 'ne bakıyonuz be karım hamile yapcam mecbur'diyerek bide onlara çıkıştı,,ya dün komediydi,eşimi hiç bu kadar sevimli görmemiştim,gülmekten öldüm...
yokkk kız biz kırşehirliyiz,benim meşhur cadı eltim antepli,sgeliniyle beraber dünürüne gittin anlıycan...kız bbilim ben eltimden sonra nefret ederdim anteplilerden,demekki ön yargılıymışım,,,seni çok sevdim kız...
dün gittim doktoruma baktı hiç bişeyi olmadığını söyledi kanama görülmüyor dedi biraz dikkatli ol yat dedi geçer dedi kahverengi lekelenme normal dedi.
yokkk kız biz kırşehirliyiz,benim meşhur cadı eltim antepli,sgeliniyle beraber dünürüne gittin anlıycan...kız bbilim ben eltimden sonra nefret ederdim anteplilerden,demekki ön yargılıymışım,,,seni çok sevdim kız...
içime su serptiniz burada hemşire bi abla var oda yerleşiyo tam olarak çok normal dedi biraz dikkat et dedi . bende yatıyorum kaynanamla oturuyorum ben sağolsun oda farkında durumun bişeye dokundurmuyo . insan korkuyo ister istemez . çok teşekkür ederim rahatlattın beni :)
günaydıngüzel anne adayları , bende sadece acaba bendemi oluyo diye düşünüyodum. uyku düzeninin ve yeme düzeninin bozulmasından sanırım mutsuzum umutsuzum alışveriş bile yapmak geliyo içimden depresyonda gibi hissediyorum kendimi . eşime karşı tahammülsüzüm. ilgiden bile bunalıyorum . acaba doktoramı danışsam diyorumm
sen kaç kiloydun burcu
ben geçen yıl bu zamanlarda 73 kiloydum oğluşumda doğuma 75 le girmiştim hiç veremedim nerdeyse doğumdan sonra hatta aldım üstüne 73 oldum ama ocakta başladım geçen yıl rejime hazirana kadar 63 e indim şükür 73le gebe kalmamam gerek dedim kendi kendime bebeğe hazırlık olarak kilo verdim bakalım bunda nasıl olacak
günaydın eylül anneleri . nasılsınız iyimisinizi bebişlerde iyilerdir umarım :) dün doktora gittim korkuyla kahverengi lekelenmem olduğu için baktı haftasıyla uyumlu gidiyo hiç bir sorunun yok kanamada görülmüyo kahverengi leke çok normal dedi . bi süre pek ayağa kalkma yat dedi bende başladım yatmaya .:) dün gece gene koyu kahverengi lekem vardı hiç kalkmıycağım yataktan bi süre böyleyiz . sizin kahverengi lekelenmeniz oldumu hiç
kızlar dün ben çok kötüydüm demiştim ya,ewe gittim yattım hemen eşim geldi,yemek hazırlamaya yeltendi,menemen yap yiyelim dedim.(1,5 yıldır kendi suyunu bile doldurmuş kişi değil,hiç görmedim bu zamana kadar bişey yaptığını),,tamam hemen yapıyrm dedi,1 saat snra kaldırdı menemen demeye bin şahit ister,çay desen berbat,sırf aç kalmayım diye yemeye çalıştım,olmadı,sen beğenmedin ben sana sucuklu yumurta yapıyım dedi,iyi dedim en azından ondan ümitliydim ama nerde bi getirdi sucuk da yanmış yumurtada,tam bir rezillik akşam aç kaldık.sonra çamaşırlar toplanack balkondan,onları bari yapıyım dedi,karşı binadan kadınlar bakıp duruyo,kadınlara diyoki 'ne bakıyonuz be karım hamile yapcam mecbur'diyerek bide onlara çıkıştı,,ya dün komediydi,eşimi hiç bu kadar sevimli görmemiştim,gülmekten öldüm...
Bende olmadıkızlar başka kahverengi lekelenmesi olan olmadımı hiç ?
annemmm bende sadece bende oldu sandım ya herkes çıkmadı yazınca bende normalinde de göbiş vardı ama
bu şekilde çıkmıyodu şimdi baya baya belli adet olamıyoruz diye şişkinlik yaparmış
yoksa bebek bu kadar göbiş yapmaz diye düşünüyorum ihihih :)
hayır kiloda almadım daha bişey yiyemediğim için zayıfladım ama göbiş yine çıkıyo :)
aslında bende çok keyifli sayılmam da iştew kötüde değilim şükür, ben gaziantepteyim canım bi medikal firmada çalışıyorum sen?
ben istanbuldayımm bankada çalışıyorumm...
Biliyor musun yanlış anlama lütfen ama son kredi muhabettinden sonra bankacılara gıcık olmaya başladım.
rica ederim.herzaman sorabilirsin.bende hemşireyim
kendimi üzmeme gerek yok yani :) bebeğime bişey olmamıştır. dün zaten doktor ben emin oluyum diye kalp atışlarını dinletti atması gerektiği gibi dedi herşeyi iyi bi sıkıntı yok dedi. içim rahat ladı gerçekten . :)
Biliyor musun yanlış anlama lütfen ama son kredi muhabettinden sonra bankacılara gıcık olmaya başladım.
oooh sen kalp atışını duymuşsun bile ben daha duymadımdaha ne korkuyosun kızbenim bide düşüğüm var . düşün artık halimi nasıl kıvranıyorum sıkıntıdan.sen boşuna evhamlanıyosun
Anaaaam eee nezaman donecek ins. Bu defa dolupta gelmez..
vala dört gözle gelmesini bekliyorum,bilmiyorum şimdilik tlf da iyi gibi ama bu sefer ben elimi çabuk tuttum o antepe gitmeden önce eltimin bana yaptıklarını bir bir anlattım,bıktımı,artık çekemiycemi söyledim,yani bu sefer ben doldurdum şekerim...,en azından gerçekten üzüldüğümü anladı...şimdi bide hamileyim ya kıyamaz herhalde bana.
Bende regl olamadım diye şiştim hala o şişlik ama kilo da verdim. Birde günde iki litre su içiyorum ama içtiğim suyu atamıyorum. Önceden böyle değildi ödem yapıyor galiba vücut.
Kızlar ben bu gebelik takvimini yapamadım bir tarif eder misiniz?
dün gittim doktoruma baktı hiç bişeyi olmadığını söyledi kanama görülmüyor dedi biraz dikkatli ol yat dedi geçer dedi kahverengi lekelenme normal dedi.
bende su içiyorum mecburi doktor tavsiyesi tatlım çünkü idrarda bakteri görüldü benim
ödem yapacaklar listesinde ekmek makarna pilav gibi besinler var yasak konuldu bna :)
aslında bacaklarından da anlarsın belki
bilek üstünü bastır doktor benimkine o şekilde bakmıştı ödem var mı diye
tatlım Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazan yere tıkla seni yönlendirir ordan
hemen benim takvimin altında da yazıyo olması lasım :)
Deneyeyim akşama bilekten.
Ben önceden de 2 lt su içiyordum sık gidiyordum lavoboya şimdi de aynı miktar içiyorum hiçç gitmiyorum oradan öyle bir yorum yaptım. Bende birde kabızlık problemi var.
Teşekkür ederim. Yaptım oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?