sen kaç kiloydun burcu
ben geçen yıl bu zamanlarda 73 kiloydum oğluşumda doğuma 75 le girmiştim hiç veremedim nerdeyse doğumdan sonra hatta aldım üstüne 73 oldum ama ocakta başladım geçen yıl rejime hazirana kadar 63 e indim şükür 73le gebe kalmamam gerek dedim kendi kendime bebeğe hazırlık olarak kilo verdim bakalım bunda nasıl olacak
Ben de ilk hamileliğimde 12 kilo aldım. Doğumdan sonra 9 kilosu gitmişti. İki yılda tekrar doğurduğum kiloya geldim..Yani 57 ile başladım,69 ile doğurdum, 61'e düştüm, sonra yine kilo alıp 69 oldum.Şimdi de bu kiloyla hamile kaldım. Ben hamilelik sonunda top olur yuvarlanarak gidebilirim herhalde istediğim yere.
69+12 hiç iç açıcı görünmüyor.Doktorum çok rahat. 10-11 kiloyla gideriz doğuma diyor."Ne yaptınız doktor bey, ben 8 kilodan fazla almasam keşke diyordum" dedim.(Keşke bebeği beslesem ve sadece 8 kilo alsam)
bişey değil tatlım
kabızlık için sabah aç karnına kuru incir kayısı falan yemeyi alışkanlık haline getir
canım çünkü bende hamile kalmadan öncede vardı kabızlık ancak bu şekilde yumuşata bildim
bağırsakları afedersin ama yararı olur inşAllah sana da :)
Ben de ilk hamileliğimde 12 kilo aldım. Doğumdan sonra 9 kilosu gitmişti. İki yılda tekrar doğurduğum kiloya geldim..Yani 57 ile başladım,69 ile doğurdum, 61'e düştüm, sonra yine kilo alıp 69 oldum.Şimdi de bu kiloyla hamile kaldım. Ben hamilelik sonunda top olur yuvarlanarak gidebilirim herhalde istediğim yere.
69+12 hiç iç açıcı görünmüyor.Doktorum çok rahat. 10-11 kiloyla gideriz doğuma diyor."Ne yaptınız doktor bey, ben 8 kilodan fazla almasam keşke diyordum" dedim.(Keşke bebeği beslesem ve sadece 8 kilo alsam)
önceki doktorumda bana 9 kilodan fazla almak yok demişti yaw sanki bizim elimizde bu, bana kalsa 5 kilo alırım sadece oda bebekti suyuydu falan ama bana kalmıyo işte, hayırlısı olsun artık 15i geçmemek lazım yinede
Eylül anneleri lütfen yardım edin bana çok fazla akıntım oluyor ama kahverengi falan değil ya çok yoğun beyaz yada hafif sarımtırak bi akıntı bunlar normal midir? Yoksa endişelenmelimiyim
Ben önceden de 2 lt su içiyordum sık gidiyordum lavoboya şimdi de aynı miktar içiyorum hiçç gitmiyorum oradan öyle bir yorum yaptım. Bende birde kabızlık problemi var.
Peki bu kilo almamak olayı nasıl olacak ya da az kilo almak
Bravo valla...günlerdir 2 litre içmeye çalışıyorum...ne mümkün...1 bilemedin 1,5 litrede kalıyorum. Bir gün boyunca hiç 2 litre su içemedim.
Aminnnn
Ben çok kötüyüm.
Çubuk kraker ekşi elma sabah akşam birer dilim kızarmış ekmek ve peynirle besleniyorum.
Peki bu kilo almamak olayı nasıl olacak ya da az kilo almak
allah yardımcın olsun canım aynen kraker peynır domates ve bol ekmek yıyebılıyorum bnlar ıyı gelıyo
Kilo almamak olayı namümkün güzelim. Muttttlakaa alacaksın. Az kilo almak da elinde değil. Doktorlar çok hızlı kilo aldığını görünce diyet uyguluyor. Ama ideal vücut ağırlığında hamile kaldıysan 12-14 kilo kesin alırsın.
Amin
Bana domates yeme dediler mevsim sebzesi değil diye bende yemiyorum. Ekşi elma tavsiye ederim midemi bastırıyor
Nerde ideal kilo. 10 kg fazla ile hamile kaldım.
Tek artım akşamları birer saat yürüyüş yapıyor olmam
Nerde ideal kilo. 10 kg fazla ile hamile kaldım.Tek artım akşamları birer saat yürüyüş yapıyor olmam
kuba o rahim ağzı tıkacının sıvısı endişelenme zatn olması gereken bişi yani,
rahmi ve bebeği şu dönemde dış etkilerden mikrop ve bakterilerden korumak için vucudun yaptığı ve yapması gerektiği bir şey
Ben de 10 kilo fazla ile hamile kaldım. Ne olacak halim bilmiyorum. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Zaten heryerim bıngıl bıngıldı. Şimdi iyice dağılacağım. Ben ağlamak istiyorum yaaaaa
bilim çok teşekkür ederim. korkmuştum bir an ama içimi rahatlattın
En çok suyu benmi içiyorum nedir günde 3 lt civarı içerim şu zorlyarakta değil normalde suyu severim,
yazın 4 ü geçiyorum hatta çok fazla su tüketiyorum çookkk
kızlar benım de kontrolum yarın ıns guzel haberlerle donerım sızlre
mevsım sebzesı degıl ama baska bısey yıyemıyorum kı canım ya
Ben de 10 kilo fazla ile hamile kaldım. Ne olacak halim bilmiyorum. Kendimi çok çirkin hissediyorum. Zaten heryerim bıngıl bıngıldı. Şimdi iyice dağılacağım. Ben ağlamak istiyorum yaaaaa
En çok suyu benmi içiyorum nedir günde 3 lt civarı içerim şu zorlyarakta değil normalde suyu severim,
yazın 4 ü geçiyorum hatta çok fazla su tüketiyorum çookkk
Hadi bakalım güzel haberlerle gel.
Sende haklısın.
Ya sorma 58 kg idim. Birden hoppp kilo aldım hadi hamile kalana kadar gene 58'e düşeyim dedim ama daha çok aldım bünye de müsait zaten kilo almaya. tek avantajım yürüyor olmam
Ben hamile kaldığımdan beri zorlanıyorum içmekte içim almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?