2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın çokkk güzel anne adayları :)

artık aynaya baktığımda ciddi ciddi göbişimin çıktığını farkediyorum bu normal mi bilmiyorum
resmen pantalonlarım olmuyo ve gidip hamile pantalonu aldım şimdi çok rahatım ohhhh :)

sizler ne alemdesiniz

Cevap için sağol canım bende çevremde çok duyuyorum adet olan ama kanamam biraz yoğundu baya korktum 3 gün peşpeşe kontrole gıttım bi sorun yok kese çevresindeki kanda baya azaldı..
inşallah sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi

Aminnnn

Ben çok kötüyüm.

Çubuk kraker ekşi elma sabah akşam birer dilim kızarmış ekmek ve peynirle besleniyorum.
geçicek bugünlerde sanada selam canım

günaydın hepinizee kızlar sizin de karnınızın altı yuvarlaklaşmaya başladı mı yoksa bana mı öyle geliyor

maşallah ne çabuk çıkmış göbişleriniz, ama heves etmeyin hemen gebe pantolonuna insan çabuk sıkılıyo son aylarda öff yinemi bunları giyiyorum diyosun bence şu ara taytlarla falan idare etmeye çalışın derim ben.

geçmiş olsun canım inş. atlatırsın

Benimkiler bollaşıyor sanki önceden sıkan pantolonlarım şimdi üşütmeyeyim diye çorapla giyiyorum öyle bile bol geliyor

Umarım duyduğuma göre kimisinin 9 ay da sürebiliyormuş

Herkese merhaba, daha benim gibi henüz doktora gitmeyen var mı acaba?
Gittiğimde alttan baktırmak istemiyorum karından da görünmeyeceğini düşünüyorum şu haftalarda sizce?????

merhaba,

kişiden kişiye değişiyor görünüp görünmemesi ama artık 7. haftanın içindesin görünebilir. Gidip kan tahlillerini vs yaptırsan iyi olur diye düşünüyorum.

günaydın cnm
bende hiç bir değişiklik yok,göbeğim normalde biraz vardı ama daha gebelik göbeğim cıkmadı.
hamile oldugumu unutuyorum bile

Herkese merhaba, daha benim gibi henüz doktora gitmeyen var mı acaba?
Gittiğimde alttan baktırmak istemiyorum karından da görünmeyeceğini düşünüyorum şu haftalarda sizce?????

ben gittiğimde doktor 5 haftalık demişti (benim son adet tarihime göre 7 haftalıktı)ve kese gözüktü.kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi,o zaman kalp atışlarını da bebeği de görebiliriz demişti.birde kan -idrar test istemişti onları da getirirsin demişti.
10 gün sonra gittim bebeğimi gördüm kalp atışlarını da duydum.
seninde gitmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
günaydın geç kaldın seni yok yazacaktım nerdeyse :)

Sorma şeker...Bugün cebimi unutup çıkmışım evden. Sabah da arkadaş çaya çağırdı, onun odasındaydım. Bakıcı annemizle eşim odamın telefonunu çaldır çaldır bi hal olmuş. Bakıcımız "telefonun burada" demek için arıyor.Eşim de ulaşamayınca merak etmiş.
Yalnız benim de elim ayağım kopmuş gibi oldu yaaa. Şu telefon ne elzem bişey olmuş hayatımızda. Öğle arası eve gidip alacağım. Yoksa oğlumdan bihaber gün geçer mi? Aramasan da arayabileceğini bilmek rahatlatıyor insanı.

günaydın hepinizee kızlar sizin de karnınızın altı yuvarlaklaşmaya başladı mı yoksa bana mı öyle geliyor

Benim cikmaya basladi daha dogrusu avcumun icini dolduracak siskinlik elime geliyo.. b hafta sonu zaten rahmin ustnde hissedilrmis...

Gunaydin kzlaaaar nasilsiniz benim yavas avas mde buoantm geciyor ama bugun alttarafima sanki sis batiriyorlar gibi agrm var sizdede oouyirmu afaba adet donemi geldigi zamanmi oluyor...

haklısın nasılda hayatımızın içinde telefon olmadığı zamanalr naparmışız acaba diyor insan, ben çok unuturum telefonumu ama şirkettede olduğu için çok takmıyorum ulaşan burdan ulaşıyo nede olsa diyorum ama oğluştan hbersiz kalmak kötü tabi.

yine uykum varya yine halsizim bulantımda var biraz şikayet edecek bişi deil aslındada ne bilim moralsizim birde gebelik depresyonu sanırım gıcık bi durumdayım

burcu selam canım günaydın
göbişli burcu

Bakma ben de çok keyifsizim aslında. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İçimdeki yaşama sevinci çekilip çıkarılmış gibi.Uyuyup uyanıp ağlayarak,gene uyuyup uyanıp ağlayarak geçirebilirim günü.Diğer hamişler sevinçten yerinde duramıyor, bendeki bu bunalımlar nedir anlamıyorum.

Slm kizlar gunaydn hepinize bugn dra gidiyrm stres yptm yine bide bisey srcm kzlar bu sabah carpintim oluyo neden anladm bir dakika kadar suruyo sanki kalbim bogazimda atiyo sonra geciyo ama bi 5 dk snra yine basliyo anlm veremedm cok rahatsiz oluyorm halsizlesiyorm varmi bu bilginiz neden olabilir

canım doktora ilet tansiyonunundan kaynaklana bilir düşük veya yükske olması ihtimal birde bebeğimiz kan basıncımızı yükseltiyor bu yüzden kalp atımımız artacak normalden 5.aydan sonra dahada artacak ve 120 yi bulacak kulaklarımızda hissedicez kalbimizin attını nerdeyse

gebelik bunalımı işte bide sende ikisi üstüste endişelerinde ekleniyo üstüne.
ama benim bu durum sadece işte oluyo ya evde bişiciğim yok çok şükür ama işe gelince sürekli mutsuzum

zati gobisliydim neyseki simdi bebisli gobisli oldum

Tansiyondan olabilir geecenlerde bendede oldu gece yattiggimda sen yine bir git dr hemde firsattan istifade bebisini gormus olursun....

günaydıngüzel anne adayları , bende sadece acaba bendemi oluyo diye düşünüyodum. uyku düzeninin ve yeme düzeninin bozulmasından sanırım mutsuzum umutsuzum alışveriş bile yapmak geliyo içimden depresyonda gibi hissediyorum kendimi . eşime karşı tahammülsüzüm. ilgiden bile bunalıyorum . acaba doktoramı danışsam diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…