canım allah yardımcın olsun ıns
benımde gecen haftalarda ıyıdım 1 kılo almıstım ama 1 haftadır asırı mıdem bulanıyo ve galıba kılo verıcem artık..
Bizim şirketteyi çay yapan ablanın da hamilelik boyunca oluk oluk kanaması gelmiş. hatta hastanede yatarken yataktan taşmış yerlere kadar akmış. sağlıkla doğurmuş bebişini şimdi 4-5 yaşında. senin bu kadar yoğun kanaman olmaz tabi bu extrem bi durum ama böylesi de var yani..
geçicek bugünlerde sanada selam canımAminnnn
Ben çok kötüyüm.
Çubuk kraker ekşi elma sabah akşam birer dilim kızarmış ekmek ve peynirle besleniyorum.
günaydın hepinizeekızlar sizin de karnınızın altı yuvarlaklaşmaya başladı mı yoksa bana mı öyle geliyor
Günaydın çokkk güzel anne adayları :)
artık aynaya baktığımda ciddi ciddi göbişimin çıktığını farkediyorum bu normal mi bilmiyorum
resmen pantalonlarım olmuyo ve gidip hamile pantalonu aldım şimdi çok rahatım ohhhh :)
sizler ne alemdesiniz
geçmiş olsun canım inş. atlatırsınCevap için sağol canım bende çevremde çok duyuyorum adet olan ama kanamam biraz yoğundu baya korktum3 gün peşpeşe kontrole gıttım bi sorun yok kese çevresindeki kanda baya azaldı..
inşallah sağlıkla kucağıma alırız bebeklerimizi
artık aynaya baktığımda ciddi ciddi göbişimin çıktığını farkediyorum bu normal mi bilmiyorum
resmen pantalonlarım olmuyo ve gidip hamile pantalonu aldım şimdi çok rahatım ohhhh :)
sizler ne alemdesiniz
geçicek bugünlerde sanada selam canım
maşallah ne çabuk çıkmış göbişleriniz, ama heves etmeyin hemen gebe pantolonuna insan çabuk sıkılıyo son aylarda öff yinemi bunları giyiyorum diyosun bence şu ara taytlarla falan idare etmeye çalışın derim ben.
geçmiş olsun canım inş. atlatırsın
Herkese merhaba, daha benim gibi henüz doktora gitmeyen var mı acaba?
Gittiğimde alttan baktırmak istemiyorum karından da görünmeyeceğini düşünüyorum şu haftalarda sizce?????
sizler ne alemdesiniz
Herkese merhaba, daha benim gibi henüz doktora gitmeyen var mı acaba?
Gittiğimde alttan baktırmak istemiyorum karından da görünmeyeceğini düşünüyorum şu haftalarda sizce?????
Günadın hanımlar.Güzel, bol kahkahalı, bulantısız, çoook huzurlu bir gün geçirin.
günaydın geç kaldın seni yok yazacaktım nerdeyse :)
Günadın hanımlar.Güzel, bol kahkahalı, bulantısız, çoook huzurlu bir gün geçirin.
günaydın hepinizeekızlar sizin de karnınızın altı yuvarlaklaşmaya başladı mı yoksa bana mı öyle geliyor
Sorma şeker...Bugün cebimi unutup çıkmışım evden. Sabah da arkadaş çaya çağırdı, onun odasındaydım. Bakıcı annemizle eşim odamın telefonunu çaldır çaldır bi hal olmuş. Bakıcımız "telefonun burada" demek için arıyor.Eşim de ulaşamayınca merak etmiş.
Yalnız benim de elim ayağım kopmuş gibi oldu yaaa. Şu telefon ne elzem bişey olmuş hayatımızda. Öğle arası eve gidip alacağım. Yoksa oğlumdan bihaber gün geçer mi? Aramasan da arayabileceğini bilmek rahatlatıyor insanı.
haklısın nasılda hayatımızın içinde telefon olmadığı zamanalr naparmışız acaba diyor insan, ben çok unuturum telefonumu ama şirkettede olduğu için çok takmıyorum ulaşan burdan ulaşıyo nede olsa diyorum ama oğluştan hbersiz kalmak kötü tabi.
yine uykum varya yine halsizim bulantımda var biraz şikayet edecek bişi deil aslındada ne bilim moralsizim birde gebelik depresyonu sanırımgıcık bi durumdayım
Slm kizlar gunaydn hepinize bugn dra gidiyrm stres yptm yine bide bisey srcm kzlar bu sabah carpintim oluyo neden anladm bir dakika kadar suruyo sanki kalbim bogazimda atiyo sonra geciyo ama bi 5 dk snra yine basliyo anlm veremedm cok rahatsiz oluyorm halsizlesiyorm varmi bu bilginiz neden olabilir
Bakma ben de çok keyifsizim aslında. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İçimdeki yaşama sevinci çekilip çıkarılmış gibi.Uyuyup uyanıp ağlayarak,gene uyuyup uyanıp ağlayarak geçirebilirim günü.Diğer hamişler sevinçten yerinde duramıyor, bendeki bu bunalımlar nedir anlamıyorum.
Slm kizlar gunaydn hepinize bugn dra gidiyrm stres yptm yine bide bisey srcm kzlar bu sabah carpintim oluyo neden anladm bir dakika kadar suruyo sanki kalbim bogazimda atiyo sonra geciyo ama bi 5 dk snra yine basliyo anlm veremedm cok rahatsiz oluyorm halsizlesiyorm varmi bu bilginiz neden olabilir
Bakma ben de çok keyifsizim aslında. Kendimi çok çirkin hissediyorum. İçimdeki yaşama sevinci çekilip çıkarılmış gibi.Uyuyup uyanıp ağlayarak,gene uyuyup uyanıp ağlayarak geçirebilirim günü.Diğer hamişler sevinçten yerinde duramıyor, bendeki bu bunalımlar nedir anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?