bende suya hasret kaldım içemiyorum kana kana su içmek istiyorummm yanıyorum ama olmuyor bir lokması bile midemi bulandırıyor birde burnum her şeyin kokusunu alıyor yarabbimm insanın dışarıda ki havada bile midesi bulanırmı evden çıkamıyorum sabunlar kokuyor ellerimi ne ile yıkayacağımı şaşırdım herkes benden bıktı artık eşimin pisikolojisini bozdum herşey kokuyor diye diyee ayyy ne zaman geçecek buuu çok fenalardayımm(
evet bu hafta randevusu olanlar parmak kaldırsın pikoloman- perşembeydi demi seninki inci- cuma evet başka tahtaya adınızı yazıyorum
az önce uyndım ve baktım bendede dediğinz gibi kahverengi lekelenme olmuş öle cok cokk değil ama gene kahverengi leke olmuş yanii. normalmiymişş . bende görünce korktum şimdii. doktorada yarın randevu var. yarın gittiğimde söylesem doktora bişiy olurmu ki?
kızlar bişey sorucam dün çok midem bulanıyordu bugün yok denecek gibi . normalmi bu ?
herkes kilo aldığını yazmış. ben ise tam tersi 3 kilo verdim. dün kontrolüm vardı. doktor birdahaki gelişinde de kilo vermiş olursan hastaneye yatırıcam ve serumla beslicem dedi( ayrıcada içerde kanamam varmış. düşük tehlikesi var dedi. önceki gebeliğimde düşüktü.. inşallah bebeğime bişey olmaz...
şu zaman akıp geçse eylül gelse bir an önce yada bi zaman makinam olsa pencerisinden eylül ayına baksam sadece baksam yeterli
bilmiyorum ya kötü şeyler okudukçamı oluyo bilmiyorum ama bu gebeliğimden hiç emin değilim eylül ayına kadarda (tabi kalırsa) emin olamayacağım sanırım, ilkimde hiç sorun yaşamamıştım ve hiçte aklıma kötü şeyler gelmemişti pufffffffffffff:26::26:
şu zaman akıp geçse eylül gelse bir an önce yada bi zaman makinam olsa pencerisinden eylül ayına baksam sadece baksam yeterli
bilmiyorum ya kötü şeyler okudukçamı oluyo bilmiyorum ama bu gebeliğimden hiç emin değilim eylül ayına kadarda (tabi kalırsa) emin olamayacağım sanırım, ilkimde hiç sorun yaşamamıştım ve hiçte aklıma kötü şeyler gelmemişti pufffffffffffff:26::26:
senin ilki ne kadarlık ?Bilim benimde ikinci gebeliğim benimde ilkinde hiç korkularım olmamıştı.ama bunda bende korkuyorum.ama allaha tevekkül.
offfff bblim saçmalayıp durma lütfen,biz ne anlaştık hep olumlu,güzel şeyler düşünecektik,biraz hayatı akışına bırak herşeyi çk kafana takma,rabbim herşeyin hayırlısını verir,kötü bişey olacaksa zaten önüne geçemezsin,,sen şimdi hamileliğin tadını çıkar bence,bebişide üzme...ayrıca rabbim korusun kötü bişey olsa bile en azından bi tane çocuğun var ve en güzeli istediğinde hamile kalabiliyosun,,,bide bizleri düşün ben aşılamayla hamile kaldım hemde tüp bile imkansızken,ve aramızda tedaviyle tüp bebekle hamile kalan çok arkadaş var,bide bizim açımızdan düşün,düşünde allah korusun bişey olsa belki,belki bidaha asla çocuk sahibi olamayacağız,,ama sen bu konuda çok şanslısın,bence bu şansı hisset,olumlu düşün ve olumlu şeyler olsun...rabbime bırak herşeyi...
Canımın içi, gönlünü ferah tutsana. Senin herhangi bir sağlık sorunun yok ki gebeliğinle ilgili. Öyle kötü olasılıklar düşünme. Göz açıp kapayana kadar bahar ve yaz geçecek. Bir bakacağız karnımız burnumuzda ay,hafta değil GÜN sayıyoruz. Sonraaaaaaaaaa kısmetseee bamyalarımızdan sonra birer de domatesimiz olacak seninle(Ege'de halk arasında kız bebeğe domates derler)
Buradaki lekelenmesi olan arkadaşlar okudukça insanın moralini biraz düşürüyor. Ama onlar da genel olarak ilk hamileliklerini yaşıyor, panikliyor tabi. Sen deneyimli annesin. Hiç kalbini bozma, herşey güzel olacak.
senin ilki ne kadarlık ?
haklısın canım aslında ama benimki kötü şeyler okumaktan oluyo sanırım kendime sınır koymalıyım. birde başta alalımdı falandı filandı şimdide 1 hafta geri ya ay ne bilim haklısın
eylüle kadar beni dövmessen iyidir
adetin geçmeden olduysa sorun yoktur merak etme, birde nerenin filmini çektirdin ne filmiydi?4 Yaşında kızım var.Bu gebelikte haberim olmadan röntgen çektirmiştim ben galiba korkum biraz ondan gerçi doktora söyledim kafanı takma dedi ama yinede takılıyor kafam...
Yaw bbilim! Benim canım sıkkın, sen ben bunalıma girecekken benden hızlı davranıyosun sana moral verirken kendi bunalımımı atlıyorum. Olmaz ki böyle ama!Cık cık cıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?