2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende suya hasret kaldım içemiyorum kana kana su içmek istiyorummm yanıyorum ama olmuyor bir lokması bile midemi bulandırıyor birde burnum her şeyin kokusunu alıyor yarabbimm insanın dışarıda ki havada bile midesi bulanırmı evden çıkamıyorum sabunlar kokuyor ellerimi ne ile yıkayacağımı şaşırdım herkes benden bıktı artık eşimin pisikolojisini bozdum herşey kokuyor diye diyee ayyy ne zaman geçecek buuu çok fenalardayımm(

allah yardımcın olsun canım ya zorlu surecın sonunda ıns bebısımızı kucağımıza alacağız..
benım eşimde yaka sılktı dun

Slm kızlar cokşükür kdlp atışlarını duyduk ama lekelenmem varbugun duaedın ona korkumuza gıttık doktora ama cok şükür kalp atışlarını duyduk inş rabbim meleklerimizi bize bağışlar

normalmiş bende dün korkuyla gittim doktora baktı bebek iyi dedi kalp atışları yerinde kanama görülmüyo dedi kahverengi leke gayet normalmiş ama 1 2 hafta kadar dikkat et kend,ine dedi pek fazla iş felan yapma yat bi süre dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum yarın gidince doktoruna sor bi ne diyecek

herkes kilo aldığını yazmış. ben ise tam tersi 3 kilo verdim. dün kontrolüm vardı. doktor birdahaki gelişinde de kilo vermiş olursan hastaneye yatırıcam ve serumla beslicem dedi ( ayrıcada içerde kanamam varmış. düşük tehlikesi var dedi. önceki gebeliğimde düşüktü.. inşallah bebeğime bişey olmaz...

Gebeliğin kaçıncı haftasında bilmiyorum ama hamileliğin başında verdiğin kilolar ilk 3 ay sonunda genel olarak geri geliyormuş.
Umarım bebeğin sağlıkla sana tutunur, hiç ayrılmaz. Moralini yüksek tut,doktorunun tavsiyelerini dinle ve mümkün olduğunca dinlen. Bunlara rağmen tatsız bir sonuç olursa da hiç üzülme. Kulağıma gelen şey düşük sonrası çok kolay hamile kalındığı yönünde.

Kızlarr ben kokulara karşı aşırı duyarlı hale geldim... özelliklede eşimin parfümüne kafayı taktım inanılmaz rahatsız oluyorumm... O da sıkmaya devam ediyordu parfümünü evin güzel bir köşesine sakladım bulmuş yine sıkmış .... Ama artık o da anladı durumun ciddiyetini artık sıkmıyoooooor

şu zaman akıp geçse eylül gelse bir an önce yada bi zaman makinam olsa pencerisinden eylül ayına baksam sadece baksam yeterli

bilmiyorum ya kötü şeyler okudukçamı oluyo bilmiyorum ama bu gebeliğimden hiç emin değilim eylül ayına kadarda (tabi kalırsa) emin olamayacağım sanırım, ilkimde hiç sorun yaşamamıştım ve hiçte aklıma kötü şeyler gelmemişti pufffffffffffff:26::26:

Bilim benimde ikinci gebeliğim benimde ilkinde hiç korkularım olmamıştı.ama bunda bende korkuyorum.ama allaha tevekkül.

offfff bblim saçmalayıp durma lütfen,biz ne anlaştık hep olumlu,güzel şeyler düşünecektik,biraz hayatı akışına bırak herşeyi çk kafana takma,rabbim herşeyin hayırlısını verir,kötü bişey olacaksa zaten önüne geçemezsin,,sen şimdi hamileliğin tadını çıkar bence,bebişide üzme...ayrıca rabbim korusun kötü bişey olsa bile en azından bi tane çocuğun var ve en güzeli istediğinde hamile kalabiliyosun,,,bide bizleri düşün ben aşılamayla hamile kaldım hemde tüp bile imkansızken,ve aramızda tedaviyle tüp bebekle hamile kalan çok arkadaş var,bide bizim açımızdan düşün,düşünde allah korusun bişey olsa belki,belki bidaha asla çocuk sahibi olamayacağız,,ama sen bu konuda çok şanslısın,bence bu şansı hisset,olumlu düşün ve olumlu şeyler olsun...rabbime bırak herşeyi...

Merhaba Eylül anneleri 3 gündür bulantım azalmıştı merak edip doktora gittim herşey yolundaymış çok şükür. Ben suya hasret kaldım. İçim yanıyor ama su içemiyorum. İçtiğim folik asiti bile kusuyorum. Sadece sakız işe yarıyor. Bir ayda daha sabredeceğim artık. Kızımda 3 ayda geçti bulantılar. Sonraki 3 ayı hiç anlamadım. Çok rahatım. O günleri iple çekiyorum. Benim 2 yaşında kızım var yavrum anne kusma artık diyor. Onunlada ilgilenemiyorum. Bugün park istedi götüremedim çok vicdan azabı çekiyorum neyse herkese hayırlı doğumlar. Burada benim sat 4 Aralık. İzmirden yazıyorum. Devamlı giremesemde ara ara okuyorum sizi.

Canımın içi, gönlünü ferah tutsana. Senin herhangi bir sağlık sorunun yok ki gebeliğinle ilgili. Öyle kötü olasılıklar düşünme. Göz açıp kapayana kadar bahar ve yaz geçecek. Bir bakacağız karnımız burnumuzda ay,hafta değil GÜN sayıyoruz. Sonraaaaaaaaaa kısmetseee bamyalarımızdan sonra birer de domatesimiz olacak seninle (Ege'de halk arasında kız bebeğe domates derler)
Buradaki lekelenmesi olan arkadaşlar okudukça insanın moralini biraz düşürüyor. Ama onlar da genel olarak ilk hamileliklerini yaşıyor, panikliyor tabi. Sen deneyimli annesin. Hiç kalbini bozma, herşey güzel olacak.

Bilim benimde ikinci gebeliğim benimde ilkinde hiç korkularım olmamıştı.ama bunda bende korkuyorum.ama allaha tevekkül.
senin ilki ne kadarlık ?

haklısın canım aslında ama benimki kötü şeyler okumaktan oluyo sanırım kendime sınır koymalıyım. birde başta alalımdı falandı filandı şimdide 1 hafta geri ya ay ne bilim haklısın

eylüle kadar beni dövmessen iyidir

Yaw bbilim! Benim canım sıkkın, sen ben bunalıma girecekken benden hızlı davranıyosun sana moral verirken kendi bunalımımı atlıyorum. Olmaz ki böyle ama!Cık cık cıkkk

haklısın canım benim ya ben salak gibi topiklerde gezip bebeğini kayıp edenler bölümünü falan okudum ondan oldu galiba yok yok okumamak lazım cehalet en büyük nimet

4 Yaşında kızım var.Bu gebelikte haberim olmadan röntgen çektirmiştim ben galiba korkum biraz ondan gerçi doktora söyledim kafanı takma dedi ama yinede takılıyor kafam...

4 Yaşında kızım var.Bu gebelikte haberim olmadan röntgen çektirmiştim ben galiba korkum biraz ondan gerçi doktora söyledim kafanı takma dedi ama yinede takılıyor kafam...
adetin geçmeden olduysa sorun yoktur merak etme, birde nerenin filmini çektirdin ne filmiydi?
bu arada benimde 4,5 yaşında bi oğlum var

Yaw bbilim! Benim canım sıkkın, sen ben bunalıma girecekken benden hızlı davranıyosun sana moral verirken kendi bunalımımı atlıyorum. Olmaz ki böyle ama!Cık cık cıkkk

biliyomusun o bendede oluyo arada bir birilerini terapi etmem gerekki ben iyi oluym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…